elektricien Brugge

Elektricien Brugge gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Brugge: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Mathieu is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Brugge (8000) - Mathieu
Mathieu
Brugge
4.93/5 (151 reviews)
Ik ben afgestudeerd als elektricien. Ik help u graag met uitbreiding / vervangen van uw elektriciteit in uw woning. Ik kan ook uw elektrische schema's maken voor keuring. Lampen hang ik ook met plezier.
Elektricien in Brugge (8000) - Thibeau
Thibeau Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
4.81/5 (27 reviews)
ben technieker van opleiding en doe dit nog steeds voor men full time job ikzelf heb avondschool gevolgd voor elektricteit ik ben een echte handyman die zeker wil werken
Elektricien in Brugge (8000) - Frederic
Frederic Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (8 reviews)
Als opleiding heb ik Elektromechanica gedaan. Van elektriciteit weet ik dus alles af. Liefst spits ik mij toe op allerlei nieuwe producten. Je huis slimmer en chiquer maken als het ware.
Elektricien in Brugge (8000) - Eddy
Eddy
Brugge
4.83/5 (6 reviews)
Ik kan goed overweg met elektriciteit, lampen ophangen, toestellen aansluiten. Ik beschik over over het nodige werkmateriaal. Samen bespreken we de job om dit voor de klant zo goed mogelijk uit te voeren. Werken hoger dan 4 meter doe ik niet tenzij de klant voor een stelling zorgt om werken op hoogte uit te voeren.
Elektricien in Assebroek (8310) - Klaas
Klaas
Assebroek
5/5 (3 reviews)
Ik ben afgestudeerd als graduaat Elektro Mechanica, dus ik kan wel met kleine elektrische problemen overweg. Laat gerust iets weten mocht er iets moeten vervangen worden e.d.
Elektricien in Brugge (8000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik kan eenvoudige klussen als elektricien uitvoeren : stopcontacten vervangen en uitbreiden, een nieuwe verzekeringskast installeren, lampen en lusters aan het plafond aansluiten, nieuwe elektrische leidingen aansluiten.
Elektricien in Zuienkerke (8377) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zuienkerke
5/5 (1 reviews)
technieker van beroep. Ik beschik over een diploma elektriciteit, maar heb ook kennis van mechaniek en verlichting. Ik kan jou helpen met monteren, verlichting- en elektriciteitswerken en andere diverse klussen. Je kunt me ook contacteren voor herstellingen. Tevens krijg je een eerlijke, correcte en vlotte service.
Elektricien in Brugge (8000) - Aaron
Aaron Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
Beste leden, uw vakman voor alle elektriciteitswerken groot en klein! U kunt bij mij terecht voor kleine uitbreidingen zoals: het plaatsen van stopcontacten, het leveren en plaatsen van lamp-armaturen tot volledige installaties van nieuwbouw en renovatie en depannage. Wij zijn gespecialiseerd in het conform stellen van uw oude elektrische installatie voor verkoop/verhuur/(her)keuring U kunt mi
Elektricien in Brugge (8000) - Dany
Dany Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
reeds 20 jaar werk ik op zelfstandige basis als computer hersteller verkoop en installatie randapparatuur. ben ook een ibiz vergund bedrijf " installatie en onderhoud bewakingscamera's" ,heb de nodige kennis en ervaring voor klusjes zoals stopcontacten /schakelaar bijplaatsen of vervangen en...... veel meer
Elektricien in Assebroek (8310) - Tom
Tom
Assebroek
Nieuw
Ik heb zelf mijn eigen electriciteit gelegd in mijn eigen huis en ook in het huis van een vriend. Als ik het niet weet, zal ik het zoek tot ik het probleem kan oplossen.
Elektricien in Assebroek (8310) - Elektriciteitswerken
Elektriciteitswerken Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Assebroek
Nieuw
Bij ons kan u terecht voor alle diensten aangaande elektrische installaties. Voor zowel kleine als grote projecten maar ook voor herstellingen, verlichting, domotica, zonnepanelen, thuisbatterijen, laadoplossingen of gewoon een beetje advies kan u bij ons terecht!
Elektricien in Brugge (8000) - Shergili
Shergili Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
Alles wordt samen met de klant besproken en gekozen. Wij staan in voor en totaaloplossing en zullen u elke stap van de weg bijstaan. Ook na de installatie.
Elektricien in Dudzele (8380) - Cédric
Cédric
Dudzele
Nieuw
Ik werkte bij Ikea als monteur, werk als elektricien in de bouw, installeer warmtepompen, fotovoltaïsche en zonnepanelen, pelletkachels, installeer alarmen, brandpaneel en bewakingscamera en daarnaast vind ik het heerlijk om van alles aan te raken
Elektricien in Brugge (8000) - Dylan
Dylan
Brugge
Nieuw
Tijdens uw verboiwingen helpen leggen van elektriciteit. Een korte introductie van hoe je alles moet aansluiten. Gedachten uit wisselen over hoe aan te pakken. Een fout in uw installatie, een uitbreiding of liever een vervanging. Dit kan allemaal, wilt u assistentie met het opstellen van schema's voor keuringen of wilt u een leg plan dit kan allemaal.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ gebruiksvriendelijke tool makkelijk in gebruik, contactopname en betaling allemaal via de tool ”
Rachid
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk en alles is heel vlot verlopen. ”
Luc
“ SUPER SERVICE OP EEN ZEER SNELLE SERVICE!!!!!!!!!!!!!!! Proficiat RING TWICE ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Brugge: geëvalueerd met 4.94 door 198 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Brugge, elektricien Brugge, elektriciteitswerken Brugge, elektrieker Brugge, elektriciteit aanleggen Brugge, elektriciteitskeuring Brugge, stroompanne Brugge, kleine elektriciteitswerken Brugge, elektrische installatie Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan elektricien in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden