elektricien Mechelen

Elektricien Mechelen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Mechelen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Mechelen (2800) - Marc
Marc
Mechelen
4.91/5 (89 reviews)
Ik ben klusjesman met ruime ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen de juiste prijs Ik heb vele jaren in de bouwsector gewerkt als electricien en heb veel ervaring opgedaan in loodgieterij. Wat betreft elektriciteit beperk ik mezelf tot het basic werk, domotica is niet aan mij besteed. Ik hou rekening met uw wensen dus aarzel niet om een beroep te doen op mij! Mvg, Marc
Frédéric is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.91/5 (54 reviews)
Hallo ik ben Frédéric, vroeg gepensioneerd. Klusjes doen als elektricien doe ik graag! Elektrische installatie renoveren/uitbreiden/defecten opsporen, kan allemaal! Aarzel niet om beroep te doen op mij voor elektriciteitswerken!
Elektricien in Mechelen (2800) - Iwein
Iwein
Mechelen
4.96/5 (24 reviews)
Heb 15 jaar in bijberoep gewerkt als elektricien. Heb ik de nodige kennis op gedaan om de meeste klussen aan te kunnen. Ook kan ik voor jou de nodige plannen tekenen om je installatie te laten keuren
Elektricien in Mechelen (2800) - Abdelilah
Abdelilah
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Ik beschik oer een diploma residentiele en industriële electriciteit. En zit ondertussen al 5 jaar in het vak. Klantvriendelijkheid staat bij mij steeds voorop.
Elektricien in Mechelen (2800) - Mohamed
Mohamed
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben een Klantvriendelijke gediplomeerde elektricien die passie heeft voor zijn vak en die graag de mensen wil verder helpen met vrijwel alle elektriciteitswerken. Denk aan een storing/kortsluiting in het circuit, hulp nodig bij het aanleggen/aansluiten van elektriciteit, tekenen van situatie- of eendraadschema voor de keuring etc
Elektricien in Mechelen (2800) - Olivier
Olivier
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Gezien mijn voormalige job als technieker ben ik heel goed op de hoogte van alle huidige en nieuwe technieken. Elke elektrische klus in huis kan ik perfect tot een goed einde brengen.
Elektricien in Mechelen (2800) - Echambit
Echambit
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben gespecialiseerd op elektrisch vlak. Ik zit al 24 jaar in het vak. Het leggen van nieuwe installaties volgens de regels als het aanpassen van oude installaties. Tevens verhelp ik ook alle elektrische problemen op en geef professionele advies
Elektricien in Mechelen (2800) - Nick
Nick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Alreeds meer dan 5jaar zelfstandige installateur van domoticasystemen, residentiele elektro, camerabewaking. Sedert dag 1 staan we dag in dag uit klaar om iedereen van dienst te zijn. 24/24 is een belangrijke troef die we graag uitspelen om ons te onderscheiden.
Elektricien in Mechelen (2800) - Armand
Armand
Mechelen
Nieuw
Kusjesman met ervaring, heb nog enkele jaren studies gedaan over huiselektriciteit. Dit is een goede basis om dit in de praktijk om te zetten.Heb al veel elektriciteitswerken in huizen/ appartementen gedaan. Aarzel niet om mij te contacteren.
Elektricien in Mechelen (2800) - Jean
Jean Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Wij helpen u met electrische installaties, storingen zowel voor nieuwbouw als renovaties. We staan bekend voor het zoeken naar oplossingen en dragen service hoog in het vaandel en een persoonlijke aanpak. Voor een offerte op maat komen we graag vrijblijvend langs voor een offerte op maat.
Elektricien in Mechelen (2800) - Aslan
Aslan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Voor al uw Electriciteitswerken bent u bij mij aan het juiste adres. Ik doe van kleine tot volledige electriciteit van uw woning,appartement of winkel .
Elektricien in Mechelen (2800) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Gediplomeerd Elektricien met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit voor een corecte prijs. Naast werken als elektricien kan u ook voor andere kleine werken bij mij terecht (loodgieterij, herstellingen, verven, enz.). Ook voor advies kan u bij mij terecht. Ik hou rekening met uw specifieke wensen. Aarzel niet om m een beroep te doen op mij!
Elektricien in Mechelen (2800) - Hamza
Hamza
Mechelen
Nieuw
Ik heb intussen ervaring als renovatiewerken alles elektriciteit loodgieter schilderwerk schijnwerk en sanitair isolatie en tuinwerk tegen een goede prijs
Elektricien in Mechelen (2800) - Robbe
Robbe
Mechelen
Nieuw
Ik heb zelf al de elektra gelegd bij ons thuis van stopcontact tot internet kabel over het hele huis, verlichting, enz dus ik kan zeker wel iets van elektra.
Elektricien in Mechelen (2800) - Bruno
Bruno
Mechelen
Nieuw
Hallo, ik heb mij verdiept in elektriciteit en intussen al wat ervaring met het vervangen en leggen van elektriciteit, een woning klaar maken voor de keuring, tot zelfs het vervangen van de zekeringenkast. Ook voor het maken van elektrische schema's kan ik helpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ gebruiksvriendelijke tool makkelijk in gebruik, contactopname en betaling allemaal via de tool ”
Rachid
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk en alles is heel vlot verlopen. ”
Luc
“ SUPER SERVICE OP EEN ZEER SNELLE SERVICE!!!!!!!!!!!!!!! Proficiat RING TWICE ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Mechelen: geëvalueerd met 4.97 door 176 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Mechelen, elektricien Mechelen, elektriciteitswerken Mechelen, elektrieker Mechelen, elektriciteit aanleggen Mechelen, elektriciteitskeuring Mechelen, stroompanne Mechelen, kleine elektriciteitswerken Mechelen, elektrische installatie Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden