elektricien Dilbeek

Elektricien Dilbeek gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Dilbeek: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Asse (1730) - Esteban
Esteban Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
4.95/5 (43 reviews)
Ik doe kleine hersteligen,leg stop contacten. Plaats u licht voor dat je kunt zien waar je stapt. Moet er kabel getrokken worden,dan trekken we de kabels naar waar die moet gaan.
Elektricien in Ternat (1740) - Asif umair
Asif umair Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ternat
4.8/5 (20 reviews)
Klusjesman met ervaring. Ik voer de volgende werken uit: - storingen ( elektrische panne ) 24u/7d. - algemene elektriciteitswerken - Nieuwe installatie of uitbreiding - Audio - en videofoon - domotica - Enz
Omid is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Laken (1020) - Omid
Omid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
5/5 (16 reviews)
Ik ben specialist op het gebied van elektriciteitswerken. Van aansluiting en installatie tot renovatie van uw huidige systeem: wij verzorgen het allemaal. Daarnaast sta ik ook voor reparaties/bricolages graag voor u klaar. Ik voorzie u graag van een vrijblijvend advies op maat en op aanvraag een passende offerte. Bel gerust om vrijblijvend te informeren naar alle mogelijkheden!
Elektricien in Roosdaal (1760) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roosdaal
4.86/5 (7 reviews)
Kleinere electriciteit werken zijn mijn ding, moet er ergens een stopcontact of schakelaar vervangen of geplaatst worden, verlichting plaatsen of vervangen of moeten er ergens stopcontacten of verlichting bij geplaatst worden dan ben ik de man voor de klus ik beschik over al het nodige materiaal om de klus te klaren dus misschien tot binnenkort.
Elektricien in Gaasbeek (1750) - Adriaan
Adriaan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gaasbeek
5/5 (6 reviews)
Elektriciteit heb ik wel al wat ervaring mee na de volledige renovatie van men wonig. Het plaatsen van verlichting of stopcontacten is voor mij zeker geen probleem.
Elektricien in Teralfene (1790) - Gaëtan
Gaëtan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Teralfene
5/5 (3 reviews)
ik heb de basiskennis van electriciteit, opleiding op school en ook thuis voor zelf aan te leggen ,ik heb mijn huis helemaal zelf met elektriciteit benodigt en heb ook nog met een electricien samen gewerkt tijdens mijn stages op school
Elektricien in Gaasbeek (1750) - Wouter
Wouter
Gaasbeek
5/5 (2 reviews)
Gediplomeerd electro-mechanicus met een gezonde dosis inzicht en probleemoplossend vermogen. Van stopcontacten bijplaatsen tot afgekeurde installaties in orde brengen. Ik ben een harde werker met oog voor afwerking, en inzicht in kostenopbouw van een werkopdracht.
Elektricien in Itterbeek (1701) - Jora
Jora Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Itterbeek
5/5 (2 reviews)
Ik probeer altijd mijn werk zo goed mogelijk te doen. Mijn doel is om mensen zo goed mogelijk te helpen. Omdat ik geen voltijdse elektricien ben kan ik de werken doen waarvoor de zelfstandigen niet veel tijd voor hebben of te veel geld vragen.
Elektricien in Liedekerke (1770) - Jimmy
Jimmy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Liedekerke
5/5 (1 reviews)
Ik heb ook ervaring als industrieel technieker waar veel elektriciteit komt bij kijken. Elektriciteit leggen, schakelaars stopcontacten enzo vervangen of bijplaatsen, thuisnet uitbreiden, herstellingen in elektriciteitskast, fouten opsporen...
Elektricien in Laken (1020) - Daniel
Daniel
Laken
Nieuw
Ik heb een opleiding gevolgd bij VDAB als installateur elektriciteit. Ik specialiseer me in verlichting. Ik kan de juiste oplossing zoeken voor elk verlichting-probleem. Daarnaast doe ik ook bekabeling, stopcontacten, reparaties,... Voor alle elektriciteitsproblemen kan u bij mij terecht.
Elektricien in Anderlecht (1070) - Thomas
Thomas
Anderlecht
Nieuw
Hey. Ik ben Thomas uit evergem. Ik werk als elektricien in de residentiele sector. Ik had graag wat bijgeklust via deze weg. plaatsen van leidingen en stopcontacten tot plaatsen van verlichting.
Elektricien in Wemmel (1780) - Benjamin
Benjamin
Wemmel
Nieuw
Gediplomeerd elektrotechnisch installateur. Lampen vervangen, stopcontacten vervangen/plaatsen en andere kleine elektrische klussen doe ik met plezier.
Elektricien in Sint-agatha-berchem (1082) - Jan
Jan
Sint-agatha-berchem
Nieuw
Reeds 12 jaar ervaring in de elektriciteitssector, elektriciteit heeft geen geheimen meer voor mij, een storing, of herstelling, of aansluiting,...? Een adres voor snelle goedkope en veilige elektricien. Bel mij! nl,fr,eng regio Vlaams Brabant, Antwerpen en brussel
Elektricien in Oudenaken (1600) - Rutger
Rutger
Oudenaken
Nieuw
Klusjesman met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekening met uw specifieke wensen. Aarzel niet om een beroep te doen op mij!
Elektricien in Oudenaken (1600) - Diederik
Diederik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oudenaken
Nieuw
kleine elektriciteitswerken, (ver)plaatsen, verwijderen van spots, stopcontacten, toevoegen van schakelaars, etc, dit in zowel vaste als valse wanden, afbreek en afwerking inbegrepen indien gewenst, opbouw en inbouw mogelijk, plaatsing en installatie van elektroniche toestellen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ gebruiksvriendelijke tool makkelijk in gebruik, contactopname en betaling allemaal via de tool ”
Rachid
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk en alles is heel vlot verlopen. ”
Luc
“ SUPER SERVICE OP EEN ZEER SNELLE SERVICE!!!!!!!!!!!!!!! Proficiat RING TWICE ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Dilbeek: geëvalueerd met 4.96 door 100 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Dilbeek, elektricien Dilbeek, elektriciteitswerken Dilbeek, elektrieker Dilbeek, elektriciteit aanleggen Dilbeek, elektriciteitskeuring Dilbeek, stroompanne Dilbeek, kleine elektriciteitswerken Dilbeek, elektrische installatie Dilbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan elektricien in Dilbeek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden