bijles wiskunde Halle-booienhoven

Bijles wiskunde Halle-booienhoven: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Halle-booienhoven

Bijles wiskunde in Zoutleeuw (3440) - Dries
Dries
Zoutleeuw
5/5 (1 reviews)
Als ingenieur heb ik een bepaalde kennis die ik wil overdragen aan de jongere generatie. Naast zuiver bijles vind ik het belangrijk om de jonge garde meer interesse in wetenschappen te geven met allerhande weetjes.
Bijles wiskunde in Landen (3400) - Wim
Wim
Landen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een ervaren leerkracht in het vierde leerjaar. Ik geef reeds 26 jaar les in dezelfde basisschool. Ik merk dat steeds meer en meer kinderen noord hebben aan extra uitleg of begeleiding. Als uw kind hulp kan gebruiken mag u steeds een beroep doen op mij.
Bijles wiskunde in Gingelom (3890) - Siebe
Siebe
Gingelom
Nieuw
Ik ben student elektromechanica. Ik heb in mijn opleiding heel wat wetenschapsvakken gehad. Ik geef ondertussen al 6jaar les in een zwemschool en sinds enkele jaren help ik jongeren met huiswerk en geef ik hen bijlessen.
Bijles wiskunde in Landen (3400) - Wim
Wim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Landen
Nieuw
Licentiaat Wiskunde KUL, zelfstandige, 43 jaar. Wiskunde is een echte passie (gebleven). Voor mij moet er altijd gekeken worden naar de basis, want wiskunde is uniek omdat alles voortbouwt op eerdere redeneringen. Dat is dan ook essentieel de aanpak van de bijles die ik geef. Mijn coaching kwaliteiten, die ik ook uitoefen in mijn job, zijn hier een perfect aanvulling.
Bijles wiskunde in Brustem (3800) - Leslie
Leslie
Brustem
Nieuw
Voor boekhouden en economie geef ik bijles voor zowel secundair als hoger onderwijs. Ik ben boekhoudster dus ik kan praktische tips geven voor de leerstof te begrijpen.
Bijles wiskunde in Landen (3400) - Evelien
Evelien
Landen
Nieuw
Bijles lager onderwijs, alle vakken. Ik bereid het steeds op een leuke gevarieerde manier voor met enkele spelletjes om leerstof te herhalen. Voor meer info stuur je maar een berichtje
Bijles wiskunde in Nieuwerkerken (3850) - Charlotte
Charlotte
Nieuwerkerken
Nieuw
Ik zelf heb al vaker bijles gegeven aan kinderen van de lagere school bij diverse vakken waaronder wiskune. Ook wiskunde van de lagere graden (1e & 2e middelbaar) kan ik zeker nog bij helpen. Binnen mijn opleiding komt er regelmatig wiskunde aan te pas waardoor deze leerstof al regelmatig opgefrist is. Zelf zou ik later ook graag leerkracht worden, waarvoor dit een ideale voorbereiding is.
Bijles wiskunde in Velm (3806) - Nicolas
Nicolas
Velm
Nieuw
Ik ben student aan de universiteit in Leuven en heb in het middelbaar succesvol de richting Latijn-Wiskunde (7h wiskunde) afgerond. Hierdoor beschik ik over de nodige kennis om iemand verder te helpen. Verder ben ik geduldig en zal er alles aan doen om mijn kennis duidelijk over te brengen. Ik help u graag verder!
Bijles wiskunde in Landen (3400) - Lore
Lore
Landen
Nieuw
Ik zit in mijn laatste jaar leerkracht lager onderwijs. Binnen deze opleiding krijgen we didactiek over alle wiskunde die gekend moet zijn van het 1ste t.e.m. het 6de leerjaar. Ook heb ik deze didactiek al binnen alle domeinen (Getallenkennis, Meetkunde, Meten en Metend Rekenen, Hoofdrekenen, Bewerkingen, ...) kunnen toepassen in het werkveld tijdens mijn stages.
Bijles wiskunde in Landen (3400) - Ine
Ine
Landen
Nieuw
Ik ben leerkracht in het lager onderwijs en help u graag verder met het geven van bijlessen aan kinderen tussen 6 en 12 jaar. Het gaat over de leerstof die gegeven wordt in de lagere school. Ook oppassen op kinderen zou eventueel zeker kunnen.
Bijles wiskunde in Zoutleeuw (3440) - Pawandeep
Pawandeep
Zoutleeuw
Nieuw
Ik geef al 1.5 jaar bijles voor beide vakken. Zelf heb ik industrieel ingenieur gestudeerd (voldoende Wisk & Wetenschappen). Meer info over mezelf terug te vinden via LinkedIn. Voor mij is het belangrijk om een les op maat te geven. Vaak worden deze soort vakken als niet tof ervaren. De student moet intrinsieke motivatie krijgen voor het studere van de vakken.
Bijles wiskunde in Brustem (3800) - Sandra
Sandra
Brustem
Nieuw
Ik zit in het vijfde middelbaar school, ik heb goede punten op school. Ik help altijd mijn vriendinnen en jongere tieners die hulp nodig hebben bij sommige vakken. Het is altijd leuk om iemand iets te uitleggen en daarbij helpen.
Bijles wiskunde in Geetbets (3450) - Silke
Silke
Geetbets
Nieuw
Ik ben leerkracht (buitengewoon) lager onderwijs. Ik wil er dus voor zorgen dat kinderen steeds een stevige basis meekrijgen. Dit wel op het tempo en op de manier die het beste werkt. Inspelen op de noden van het kind.
Bijles wiskunde in Brustem (3800) - Klaas
Klaas
Brustem
Nieuw
Ik heb tijdens mijn studies reeds bijles gegeven voor economische en wiskundige vakken aan zowel secundair als hoger onderwijs. De feedback die ik hierover kreeg was steeds enorm positief. Met 5 jaar expertise in de financiële sector als auditor en consultant heb ik nu een goede praktische basis om de vakken nog beter te kunnen kaderen.
Bijles wiskunde in Brustem (3800) - Eva
Eva
Brustem
Nieuw
Ik heb ondertussen 25j ervaring in het lager onderwijs. De laatste 13j geef ik les in het buitengewoon lager onderwijs. Ik probeer kinderen met leerproblemen dagelijks zo goed mogelijk te begeleiden en in te spelen op hun specifieke noden. Ik heb in het verleden al verschillende jaren bijles wiskunde gegeven. Ik help graag!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Halle-booienhoven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Halle-booienhoven: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Halle-booienhoven, opfriscursus wiskunde Halle-booienhoven, privé leraar wiskunde Halle-booienhoven, zoek wiskundeleraar in Halle-booienhoven, bijles wiskunde gezocht Halle-booienhoven, bijles wiskunde middelbaar Halle-booienhoven, bijlessen wiskunde Halle-booienhoven, wiskunde bijles Halle-booienhoven, bijles wiskunde aan huis Halle-booienhoven, prive bijles wiskunde Halle-booienhoven, leraar wiskunde gezocht Halle-booienhoven, bijles wiskunde prijs Halle-booienhoven,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden