Vind de beste bijles wiskunde van Mortsel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles wiskunde in Hove (2540) - Dirk
Dirk
4.78/5 · 18 reviews
2540 Hove
Ik volgde latijn-wiskundige humaniora (ASO) en werd daarna industrieel ingenieur. Ik houd ervan kinderen vaardigheden bij te brengen (o.a. Coderdojo). Ik heb ervaring in het lager onderwijs als vrijwilliger. Ik ben erg gevoelig voor taalfouten. Ik voel een probleem bij een student snel aan en kan veel geduld opbrengen om een kind te helpen iets te begrijpen door eventueel een andere gezichtshoe
Bijles wiskunde in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
2650 Edegem
Ik ben geen leerkracht maar kan je misschien wel helpen om de leerstof eens op een andere manier uit te leggen zodat je nieuwe inzichten krijgt in de leerstof. Vaak is het een kwestie van het juiste inzicht...de rest komt vanzelf.
Bijles wiskunde in Edegem (2650) - Tom
Tom
4.86/5 · 7 reviews
2650 Edegem
Burgerlijk ingenieur, passie voor wetenschappen. Ik hou ervan om wetenschappen bij te brengen aan de man in de straat op een duidelijke overzichtelijke manier. Dit kan zowel op middelbaar als op universitair niveau zijn. Ik heb reeds veel ervaring ook in het geven van bijlessen.
Bijles wiskunde in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
5/5 · 3 reviews
2550 Kontich
Als Master Biochemie heb ik heel wat kennis van wiskunde en wetenschappen die ik kan delen, in bijles, maar ook helpen bij het uitwerken van projecten, het schrijven/nalezen van GIPs en andere documenten. Van lagere school, middelbaar tot zelfs universitaire studenten wil ik graag helpen.
Bijles wiskunde in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik ben een student ASO uit het 5e middelbaar en behaal goede punten voor alle wetenschapsvakken. Indien u hulp nodig hebt met bijlessen voor deze vakken (alles onder het 5e middelbaar uiteraard), help ik graag.
Bijles wiskunde in Wilrijk (2610) - Elke
Elke
5/5 · 2 reviews
2610 Wilrijk
Lesgeven is mijn tweede natuur. Heb twee master diploma's en wil mijn kennis delen. Ik heb een zachte aanpak, maar ook een originele aanpak. Bijvoorbeeld bij kids met concentratiemoeilijkheden.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik ben een student aan de AP en studeer om leerkracht aardrijkskunde en wiskunde te kunnen worden. Ik ben graag op zoek naar nieuwe manieren van lesgeven. Iedereen leert op een andere manier. Ik vind het belangrijk een moeilijk van als wiskunde te kunnen snappen en daar wil ik graag mee helpen. Ik ben in het middelbaaf afgestudeerd in economie.
Bijles wiskunde in Mortsel (2640) - Laurens
Laurens
5/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Als masterstudent burgerlijk ingenieur heb ik heel wat ervaring met zowel wiskundige als wetenschappelijke vakken. Verder ben ik ook aangesloten bij twee bijlesbureaus, waarvoor telkens een selectieproef afgelegd moest worden. De vakken waarmee ik kan helpen omvatten wiskunde en fysica, maar blijven zeker niet beperkt tot deze selectie!
Bijles wiskunde in Mortsel (2640) - Matthijs
Matthijs Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Ingenieur Bouwkunde van 32 jaar oud. Ik heb een goede kennis van wetenschappen en wiskunde via mijn studie en job. Maar belangrijker dan dit ik wil graag uw zoon/dochter helpen om een beter inzicht te krijgen in de materie op een aangepast tempo. Ik heb veel geduld en mensen omschrijven mij als een rustig persoon die helder de zaken kan uitleggen.
Bijles wiskunde in Berchem (2600) - Eric
Eric
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Altijd een affiniteit gehad met wiskunde en cijfertjes. Ben een geduldig persoon en neem graag de tijd om moeilijke puntjes grondig uit te leggen.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2018) - Mohammed
Mohammed
5/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Door mijn ingenieursopleiding aan de Universiteit Antwerpen, is het belangrijk om Wiskunde, Fysica en tal van andere exacte wetenschappen perfect te beheersen. Ik kan me snel inleven in de moeilijkheden van de studenten en weet de problemen vanaf de wortel aan te pakken. Passie voor Wiskunde is zeker aanwezig!
Bijles wiskunde in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
5/5 · 1 reviews
2650 Edegem
Ik ben student in het 6de middelbaar ASO op OLVE. Ik doe wetenschappen wiskunde met 8 u wiskunde. Wetenschappelijke vakken en wiskunde zijn mijn specialiteit. Ik ben beschikbaar in de regio Antwerpen.
Bijles wiskunde in Mortsel (2640) - Maxime
Maxime
1.0/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Ik studeer wetenschappen wiskunde 8 aan het olve college. Volgend jaar ga ik burgerlijk ingenieur studeren aan de KULeuven. Ik heb al eens bijles gegeven, en dit ging perfect. De resultaten waren snel verbeterd. Ik geef wiskunde en wetenschapsvakken (biologie, chemie, fysica).
Bijles wiskunde in Berchem (2600) - Hendrik
Hendrik
Nieuw
2600 Berchem
Meerdere keren finalist in diverse wiskunde- en wetenschapsolympiades, tweemaal Vlaams toelatingsexamen geneeskunde geslaagd (na 5e en 6e middelbaar), student Aerospace Engineering aan Delft University of Technology.
Bijles wiskunde in Berchem (2600) - Matthias
Matthias
Nieuw
2600 Berchem
Ik heb al regelmatig bijles gegeven, vooral universiteitsstudenten, maar ook middelbaar. Verder heb ik aan de KUL gewerkt als praktijksassistent. Ik zie me als iemand die erg gemotiveerd is om anderen iets te helpen begrijpen, daar voel ik me dan ook verantwoordelijk voor. Ik leg graag de vakinhoud goed uit, maar ik ga ook altijd in op hoe de andere de leerstof ziet, en wat de moeilijkheden zijn.

Bijles wiskunde Mortsel: geëvalueerd met 4.66 door 47 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Mortsel, opfriscursus wiskunde Mortsel, privé leraar wiskunde Mortsel, zoek wiskundeleraar in Mortsel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Mortsel

Bijles wiskunde en bijles Latijn - Leerkracht wiskunde - Bijles wiskunde 2de middelbaar - Bijles wiskunde niveau 2 de middelbaar - bijles wiskunde 2 e middelbaar aso-latijn - Bijles Wiskunde - Bijles financiele algebra - Bijles elektromechanica (7) - Bijles elektromechanica (6) - Bijles elektromechanica (5) - Bijles elektromechanica (4) - Bijles elektromechanica (3) - Bijles elektromechanica (2) - Bijles wiskunde 4de jaar Aso - Bijles wiskunde en fysica - BIJLES Wiskunde - bijles wiskunde/ statistiek - Bijles excel - bijscholing voor 12jarige jongen. (5) - Wiskunde bijles - Graag bijles wiskunde Frans Engels - Bijles 6ejaar 6uurwiskunde - Bijles voor leerling 6de middelbaar - gezocht bijles wiskunde - Bijlessen wiskunde - bijscholing voor 12jarige jongen. - bijles wiskunde - Bijles wiskunde Mortsel - Wiskunde bijles - Wiskunde en programaren bijless - Bijles voor jongen uit 1 ASO voor wiskunde, nederlands, aardrijkskunde en godsdienst - bijscholing - Wiskunde 6 leerjaar - Bijscholing voor jongen van het 6de leerjaar - Wiskunde 6 leerjaar - Bijles thuis - Bijscholing voor jongen van het 6de leerjaar - Hulp bij wiskunde en fysica op regelmatige basis - Bijles Wiskunde, fysica, chemie - Bijlessen - Examen wiskunde 4 de middelbaaar - Bijles wiskunde in Mortsel (2640)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden