Vind de beste bijles wiskunde van Edegem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles wiskunde in Hove (2540) - Dirk
Dirk
4.78/5 · 18 reviews
2540 Hove
Ik volgde latijn-wiskundige humaniora (ASO) en werd daarna industrieel ingenieur. Ik houd ervan kinderen vaardigheden bij te brengen (o.a. Coderdojo). Ik heb ervaring in het lager onderwijs als vrijwilliger. Ik ben erg gevoelig voor taalfouten. Ik voel een probleem bij een student snel aan en kan veel geduld opbrengen om een kind te helpen iets te begrijpen door eventueel een andere gezichtshoe
Bijles wiskunde in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
2650 Edegem
Ik ben geen leerkracht maar kan je misschien wel helpen om de leerstof eens op een andere manier uit te leggen zodat je nieuwe inzichten krijgt in de leerstof. Vaak is het een kwestie van het juiste inzicht...de rest komt vanzelf.
Bijles wiskunde in Edegem (2650) - Tom
Tom
4.86/5 · 7 reviews
2650 Edegem
Burgerlijk ingenieur, passie voor wetenschappen. Ik hou ervan om wetenschappen bij te brengen aan de man in de straat op een duidelijke overzichtelijke manier. Dit kan zowel op middelbaar als op universitair niveau zijn. Ik heb reeds veel ervaring ook in het geven van bijlessen.
Bijles wiskunde in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
5/5 · 3 reviews
2550 Kontich
Als Master Biochemie heb ik heel wat kennis van wiskunde en wetenschappen die ik kan delen, in bijles, maar ook helpen bij het uitwerken van projecten, het schrijven/nalezen van GIPs en andere documenten. Van lagere school, middelbaar tot zelfs universitaire studenten wil ik graag helpen.
Bijles wiskunde in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik ben een student ASO uit het 5e middelbaar en behaal goede punten voor alle wetenschapsvakken. Indien u hulp nodig hebt met bijlessen voor deze vakken (alles onder het 5e middelbaar uiteraard), help ik graag.
Bijles wiskunde in Wilrijk (2610) - Elke
Elke
5/5 · 2 reviews
2610 Wilrijk
Lesgeven is mijn tweede natuur. Heb twee master diploma's en wil mijn kennis delen. Ik heb een zachte aanpak, maar ook een originele aanpak. Bijvoorbeeld bij kids met concentratiemoeilijkheden.
Bijles wiskunde in Mortsel (2640) - Laurens
Laurens
5/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Als masterstudent burgerlijk ingenieur heb ik heel wat ervaring met zowel wiskundige als wetenschappelijke vakken. Verder ben ik ook aangesloten bij twee bijlesbureaus, waarvoor telkens een selectieproef afgelegd moest worden. De vakken waarmee ik kan helpen omvatten wiskunde en fysica, maar blijven zeker niet beperkt tot deze selectie!
Bijles wiskunde in Mortsel (2640) - Matthijs
Matthijs Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Ingenieur Bouwkunde van 32 jaar oud. Ik heb een goede kennis van wetenschappen en wiskunde via mijn studie en job. Maar belangrijker dan dit ik wil graag uw zoon/dochter helpen om een beter inzicht te krijgen in de materie op een aangepast tempo. Ik heb veel geduld en mensen omschrijven mij als een rustig persoon die helder de zaken kan uitleggen.
Bijles wiskunde in Wilrijk (2610) - Ousama
Ousama
5/5 · 1 reviews
2610 Wilrijk
Ik heb een wiskundige achtergrond waardoor ik vertrouwd ben met de materie (Wetenschappen-Wiskunde in het middelbaar en nadien Master Handelsingenieur). Daarnaast heb ik als Tutor wiskunde reeds ervaring opgedaan in bijles geven aan verschillende niveaus (van middelbaar tot hoger onderwijs).
Bijles wiskunde in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
5/5 · 1 reviews
2650 Edegem
Ik ben student in het 6de middelbaar ASO op OLVE. Ik doe wetenschappen wiskunde met 8 u wiskunde. Wetenschappelijke vakken en wiskunde zijn mijn specialiteit. Ik ben beschikbaar in de regio Antwerpen.
Bijles wiskunde in Mortsel (2640) - Maxime
Maxime
1.0/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Ik studeer wetenschappen wiskunde 8 aan het olve college. Volgend jaar ga ik burgerlijk ingenieur studeren aan de KULeuven. Ik heb al eens bijles gegeven, en dit ging perfect. De resultaten waren snel verbeterd. Ik geef wiskunde en wetenschapsvakken (biologie, chemie, fysica).
Bijles wiskunde in Wilrijk (2610) - Katrien
Katrien
5/5 · 1 reviews
2610 Wilrijk
Met een Master of Science in de ingenieurswetenschappen, sta ik graag jonge leerlingen bij als zij moeilijkheden ervaren met wiskunde of fysica. Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie!
Bijles wiskunde in Berchem (2600) - Hendrik
Hendrik
Nieuw
2600 Berchem
Meerdere keren finalist in diverse wiskunde- en wetenschapsolympiades, tweemaal Vlaams toelatingsexamen geneeskunde geslaagd (na 5e en 6e middelbaar), student Aerospace Engineering aan Delft University of Technology.
Bijles wiskunde in Mortsel (2640) - Bea
Bea
Nieuw
2640 Mortsel
Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de universiteit van Antwerpen, en studeer in juni af als leerkracht lager onderwijs aan de Karel de Grote-Hogeschool. Doordachte didactische aanpak, het kind leert onder begeleiding zelfstandig leren. Bijles voor alle vakken voor leerlingen tussen 6 en 12 jaar.
Bijles wiskunde in Mortsel (2640) - Annemarijn
Annemarijn
Nieuw
2640 Mortsel
Leerkracht wiskunde in de eerste graad. Ik weet perfect hoe ik de leerstof moet uitleggen en kan snel problemen detecteren om hier op verder te werken. Bovendien ben ik voorzien van heel wat extra lesmateriaal afgestemd op de behoefte van de leerling.

Bijles wiskunde Edegem: geëvalueerd met 4.64 door 46 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Edegem, opfriscursus wiskunde Edegem, privé leraar wiskunde Edegem, zoek wiskundeleraar in Edegem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Edegem

Studiebegeleiding 1ste middelbaar stem: wiskunde, aardrijkskunde en nederlands. - Bijles boekhouden 4de middelbaar technisch (2) - Wij zoeken iemand die bijles wiskunde geeft. - Bijles wiskunde - bijles wiskunde - bijles statica (2) - bijles statica (2) - bijles statica - 3 middelbaar bijles wiskunde - Bijles wiskunde 2e middelbaar (moderne) (2) - Wiskunde bijles - Bijles wiskunde 2e middelbaar (moderne) - Bijles wiskunde (6de basis) - bijles wiskunde (2) - bijles wiskunde - Wiskunde bijles - Bijles wiskunde 1 ste middelbaar OLVE college - voorbereiding wiskunde examen centrale examencommissie - bijles wiskunde zondag 13/1/2019 - bijles wiskunde woensdag 9 januari 2019 - bijles wiskunde - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde, Bijles latijn - bijles wiskunde - bijles wiskunde - bijles wiskunde - Wekelijkse bijles wiskunde 3 en 5 middelbaar - TEW / SEW coach / bijles
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden