bijles wiskunde Ganshoren

Hulp voor bijles wiskunde in Ganshoren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars wiskunde in de buurt van Ganshoren

Diandra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Laken (1020) - Diandra
Diandra
Laken
4.99/5 (232 reviews)
Reeds een tiental jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, office en studiebegeleiding op verschillende niveaus, ook examencommissie. Extra oefeningen en boeken ter beschikking ter ondersteuning van de leerstof op school.
Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Ganshoren (1083) - Marc
Marc
Ganshoren
4.79/5 (19 reviews)
Veelzijdige lesgever, kan de wiskunde eenvoudig aanbrengen. Inzichtelijk, met eenvoudige technieken om formules lang te kunnen onthouden. Creatief.
Bijles wiskunde in Brussel (1000) - Glen
Glen
Brussel
4.8/5 (10 reviews)
Nederlandstalig Brusselaar, vloeiend in Frans en Engels, met opleiding ingenieur-architect. Zeer geduldig en kan kan goed overweg met kinderen. Ik kan zowel 's avonds als in het weekend bijles geven.
Bijles wiskunde in Sint-jans-molenbeek (1080) - Tasnia
Tasnia
Sint-jans-molenbeek
5/5 (2 reviews)
Ik ben student piloot en ik geef al een jaartje bijles wiskunde, fysica en Engels. Een piloot moet voor elke moeilijke situatie een oplossing hebben, awel voor elke moeilijke vraag zullen we samen een oplossing vinden!
Bijles wiskunde in Sint-agatha-berchem (1082) - Victor
Victor Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-agatha-berchem
5/5 (1 reviews)
Momenteel in bezit van een Master Industrieel Ingenieur met specialisatie Luchtvaarttechnologie en reeds 2 jaar actief al bijles gever over alle studieniveaus. Met alle plezier geef ik bijles over de wetenschapsvakken, informatica en alle mogelijke luchtvaartonderwerpen. Heeft u nood aan extra studiebegeleiding? Ik help u zeer graag verder!
Bijles wiskunde in Brussel (1000) - Ferdy
Ferdy
Brussel
Nieuw
Zie ook vorige info. Ferdy. Kleine ondernemer (geen BTW) wonende in het centrum van Brussel. Bijles Nederlands, wiskunde, fysica, chemie, aardrijkskunde. 20 jaar ervaring.
Bijles wiskunde in Brussel (1000) - Samia
Samia
Brussel
Nieuw
Student, 1e master farmacie. Ik heb al eerder bijles wiskunde gegeven aan kinderen van het middelbaar. Ook voor chemie en biologie kan ik bijles geven.
Bijles wiskunde in Jette (1090) - Sien
Sien
Jette
Nieuw
Ik zit in het zesde jaar Grieks-Wiskunde in het middelbaar. Ik heb altijd graag wiskunde gevolgd, en kan het kinderen op een andere manier proberen uit te leggen dan ze op school zien, waardoor ze het misschien beter begrijpen.
Bijles wiskunde in Brussel (1000) - Celien
Celien
Brussel
Nieuw
Tijdens mijn Master in Chemische en Milieutechnologie aan KU Leuven, begeleidde ik twee jaar de oefensessies wiskunde voor studenten uit burgerlijk ingenieur. Toch vind ik het fijner om op individueel niveau aan een parcours te bouwen met een leerling. Naast wiskunde, is chemie m'n voornaamste kennisgebied. Op dit moment volg ik een Master in de Culturele Studies. Liefst Nederlands of Engels.
Bijles wiskunde in Relegem (1731) - Sara
Sara
Relegem
Nieuw
Bijles voor de lagere school voor alle vakken zoals wiskunde, Nederlandse taal (spelling, spreken, taalbeschouwing,...), wereldoriëntatie Taalbad voor kinderen van 3j tot 12j (gesprekken met kinderen, taalstimulering door middel van spelletjes)
Bijles wiskunde in Relegem (1731) - David
David
Relegem
Nieuw
ingenieur van opleiding , geef ik reeds jaren bijlessen in tal van vakken, gaande van wiskunde, fysica, chemie, talen, geschiedenis, en alle theorievakken. Ik probeer je te helpen met je studiemethode en leer - en begrijptechnieken. Ik help je bij de motivatie om de nodige uren te besteden aan de studie. Samen evalueren we je sterke en zwakke punten en kijken we wat verbeterd kan worden.
Bijles wiskunde in Dilbeek (1700) - Quentin
Quentin
Dilbeek
Nieuw
Ik kan rustig maar effectief uitleggen, heb geduld en ben een doorzetter. Ik kan en wil jongeren helpen. Ik kan een luisterend oor zijn zowel als een goede uitleg voortbrengen. Ik help vaak mijn broer en zus met hun vragen over hun leerstof. En ik vind het super om iemand verder te kunnen helpen of evolueren.
Bijles wiskunde in Sint-jans-molenbeek (1080) - Zineb
Zineb
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Ik heb een diploma secundair onderwijs in de richting Wetenschappen-Wiskunde en studeer nu biomedische wetenschappen aan de universiteit. Ik heb dus al wat kennis van de wetenschappen, maar ook talen beheers ik goed.
Bijles wiskunde in Jette (1090) - Manaal
Manaal
Jette
Nieuw
Ik zou graag mensen van het eerste middelbaar tot het zesde middelbaar bijles willen geven. Ik ben goed in de vakken wiskunde,chemie en biologie. Ik geef al drie jaar bijles aan middelbare studenten en ook aan studenten die zich willen voorbereiden voor het toelatingsexamen.
Bijles wiskunde in Sint-jans-molenbeek (1080) - Mariem
Mariem
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Ik studeer Farmaceutische wetenschappen en ik wil graag mijn hulp bieden aan anderen. Doordat ik vaker bijlessen heb gegeven heb ik de nodige ervaring. Ik ben geduldig en ik neem de tijd om de student en zijn vaardigheden goed te leren kennen. Ik onderbouw de lessen op de juiste manier op basis van de behoeftes van de student.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Ganshoren: geëvalueerd met 4.92 door 264 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Ganshoren, opfriscursus wiskunde Ganshoren, privé leraar wiskunde Ganshoren, zoek wiskundeleraar in Ganshoren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Ganshoren

Bijles Wiskunde en Fysica voor student 6e ASO - Bijles - Bijlessen wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles Wiskunde - wiskunde bijles - Bijles Wiskunde - leren leren voor een speelse jongen in eerste middelbaar - Hallo, ik zoek een bijles voor wiskunde voor mijn dochter van 14j. Ze moet in augustus een herexamen afleggen en zo - Op zoek naar iemand die algemeen bijles kan geven 1ste jaar latijn
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden