Vind de beste bijles wiskunde van Nijlen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles wiskunde in Berlaar (2590) - Ruben
Ruben
4.99/5 · 109 reviews
2590 Berlaar
Ik ben industrieel ingenieur van opleiding en werk sinds augustus 2018 in een organisatie dat een wereldspeler is op vlak van het leveren van aluminiumrollen. Ik kom uit een heel theoretische opleiding maar in de praktijk dien je de zaken toch anders te benaderen. Wat hiervoor nodig is, is diepgaande kennis van de materie. De ervaring over het concept 'theorie en praktijk' zorgt voor succes!
Bijles wiskunde in Putte (2580) - Margot
Margot
5/5 · 13 reviews
2580 Putte
Ik ben recent afgestudeerd als handelswetenschapper en als leerkracht. Hierdoor heb ik een brede waaier van kennis waarmee ik graag aan de slag ga. Op regelmatige basis heb ik al studiebegeleiding en bijles gegeven. Indien uw kind bijles nodig heeft voor wiskunde, economie of statistiek, in het secundair of hoger onderwijs, bent u bij mij aan het juiste adres. Geef gerust een seintje.
Bijles wiskunde in Nijlen (2560) - Johan
Johan
4.9/5 · 10 reviews
2560 Nijlen
Ik heb ruime ervaring met bijlessen die ik tijdens en na mijn universitaire studies chemie heb opgebouwd. Dit zowel naar (twee)wekelijks opvolging van leerlingen middelbaar als specifiek chemie vakken op hoger niveau. En tenslotte heb ik ook al een aantal studenten geholpen met de voorbereidingen voor het ingangsexamen geneeskunde.
Bijles wiskunde in Putte (2580) - Valerie
Valerie
5/5 · 8 reviews
2580 Putte
Ik ben in 2013 afgestudeerd als leerkracht wiskunde en economie. Nadien behaalde ik een Master in Handelswetenschappen. Sindsdien werk ik in de privé en geef ik in mijn vrije tijd bijlessen wiskunde en economie aan leerlingen van de 1ste en 2de graad middelbaar. Na een intakesessie om de noden te definiëren gaan we voornamelijk praktisch aan de slag door veel oefeningen te maken.
Bijles wiskunde in Putte (2580) - Karen
Karen
4.83/5 · 6 reviews
2580 Putte
Hallo, ik ben Karen een leerkracht wiskunde uit Beerzel. Ik geef wiskunde en economie aan de 2de en 3de graad ASO in het Atheneum van Berchem. Ik ben afgestudeerd als licentiate Toegepaste Economische Wetenschappen en ben sinds ik dit diploma op zak heb werkzaam in het onderwijs. Ik geef nog steeds enorm graag les en doe niets liever dan de leerstof wiskunde met handen en tanden uitleggen.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Sam
Sam
4.8/5 · 5 reviews
2500 Lier
Student Geografie aan de KU Leuven, wetenschappen en wiskunde waren nooit een probleem voor mij. Als andere studenten vragen hebben komen ze altijd bij mij terecht en probeer ik hen zo goed mogelijk te helpen
Bijles wiskunde in Heist-op-den-berg (2220) - Lien
Lien
5/5 · 5 reviews
2220 Heist-op-den-berg
Ik ben leerkracht wiskunde in de tweede en derde graad middelbaar in zowel ASO als TSO en leerkracht natuurwetenschappen in de derde graad middelbaar TSO. Van opleiding ben ik bio-ingenieur. Ik geef sinds 2011 bijlessen wiskunde en wetenschappen (fysica, chemie, biologie).
Bijles wiskunde in Hallaar (2220) - Sofie
Sofie
5/5 · 4 reviews
2220 Hallaar
Door mijn master in de wiskunde en doctoraat in de ingenieurswetenschappen, heb ik een zeer uitgebreide wiskundige kennis. Maar ik vind het vooral heel belangrijk dat alle (complexe) problemen simpel uitgelegd worden. Ik heb ervaring met bijlessen wiskunde en statistiek op alle niveaus (vanaf start secundair tot universitair niveau).
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Michael
Michael
5/5 · 3 reviews
2500 Lier
Ik ben master in toegepaste economische wetenschappen, met extra certificaten in data analytics en data science. Ik wil geef bijles in wiskunde, economie, statistiek, marketing of basis programmeren (html/javascript/python) aan studenten middelbaar of hoger onderwijs. In de nabijheid van Lier.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
5/5 · 3 reviews
2500 Lier
Ik wil ooit misschien graag leerkracht worden, momenteel geef ik bijles om mijn academische kennis te onderhouden en ervaring op te doen in les geven en dingen uitleggen. Ik ben van opleiding industrieel ingenieur (elektronica) en burgerlijk ingenieur (energie)
Bijles wiskunde in Beerzel (2580) - Rita
Rita
5/5 · 2 reviews
2580 Beerzel
Ik ben een gepensioneerde leerkracht lager onderwijs en wil graag nog wat bijles geven. Wiskunde maar ook lezen, spelling, Frans kunnen. Ik vind het lesgeven nog altijd leuk.
Bijles wiskunde in Pulle (2243) - Nick
Nick
5/5 · 2 reviews
2243 Pulle
Ik heb een bachelor secundair onderwijs wiskunde en aardrijkskunde. Heb vorig jaar meerdere vakken gegeven, waaronder: STEM, techniek, wiskunde, aardrijkskunde en wetenschappen.
Bijles wiskunde in Vremde (2531) - Michiel
Michiel
5/5 · 2 reviews
2531 Vremde
Momenteel zit ik in mijn 2e master handelsingenieur na wetenschappen-wisunde 8u te hebben gedaan in het secundair onderwijs. Met wiskunde, fysica en economie zal ik dus zeker kunnen helpen. Ik heb reeds ervaring als bijlesgever bij het Bijleshuis waar ik nog steeds actief ben.
Bijles wiskunde in Schilde (2970) - Kristof
Kristof
5/5 · 2 reviews
2970 Schilde
Tijdens mijn studies burgerlijk en industrieel ingenieur kom ik veel in aanraking met wiskunde, wetenschappen en techniek. Ik ben dus bedreven maar ook gepassioneerd door deze vakken en leer graag anderen hierover bij.
Bijles wiskunde in Lint (2547) - Jona
Jona
5/5 · 2 reviews
2547 Lint
Door mijn studie in het middelbaar (wiskunde wetenschappen) kan ik voor wiskunde en wetenschapsvakken zeker helpen. Ik probeer de leerstof steeds op een duidelijke en logische manier uit te leggen waardoor het wat duidelijk wordt.

Bijles wiskunde Nijlen: geëvalueerd met 4.98 door 182 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Nijlen, opfriscursus wiskunde Nijlen, privé leraar wiskunde Nijlen, zoek wiskundeleraar in Nijlen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Nijlen

Bijles mechanica - wiskunde en mechanica hoge school - BIJLES WISKUNDE 5e jaar economie wiskunde - bijles wiskunde - Bijles wiskunde in Nijlen (2560) - Bijles wiskunde in Nijlen (2560)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden