bijles wiskunde Nijlen

Bijles wiskunde Nijlen: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Nijlen

Bijles wiskunde in Berlaar (2590) - Ruben
Ruben
Berlaar
4.99/5 (116 reviews)
Ik ben industrieel ingenieur van opleiding en werk sinds augustus 2018 in een organisatie dat een wereldspeler is op vlak van het leveren van aluminiumrollen. Ik kom uit een heel theoretische opleiding maar in de praktijk dien je de zaken toch anders te benaderen. Wat hiervoor nodig is, is diepgaande kennis van de materie. De ervaring over het concept 'theorie en praktijk' zorgt voor succes!
Bijles wiskunde in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Ik ben recent afgestudeerd als handelswetenschapper en als leerkracht. Hierdoor heb ik een brede waaier van kennis waarmee ik graag aan de slag ga. Op regelmatige basis heb ik al studiebegeleiding en bijles gegeven. Indien uw kind bijles nodig heeft voor wiskunde, economie of statistiek, in het secundair of hoger onderwijs, bent u bij mij aan het juiste adres. Geef gerust een seintje.
Bijles wiskunde in Nijlen (2560) - Johan
Johan
Nijlen
4.91/5 (11 reviews)
Ik heb ruime ervaring met bijlessen die ik tijdens en na mijn universitaire studies chemie heb opgebouwd. Dit zowel naar (twee)wekelijks opvolging van leerlingen middelbaar als specifiek chemie vakken op hoger niveau. En tenslotte heb ik ook al een aantal studenten geholpen met de voorbereidingen voor het ingangsexamen geneeskunde.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik wil ooit misschien graag leerkracht worden, momenteel geef ik bijles om mijn academische kennis te onderhouden en ervaring op te doen in les geven en dingen uitleggen. Ik ben van opleiding industrieel ingenieur (elektronica) en burgerlijk ingenieur (energie)
Bijles wiskunde in Berlaar (2590) - Johan
Johan
Berlaar
5/5 (3 reviews)
Ik geef ondertussen 3 (school)jaar bijles wiskunde en wetenschapsvakken aan kinderen van het middelbaar (1e tot 6e). Ik werk vooral praktisch gericht: uitleggen problemen, (her)maken van oefeningen en toetsen... Deze bijlessen gaan door bij de studenten thuis; ik ben flexibel in verplaatsingen en tijdstippen (voor zover de planning dit toelaat).
Bijles wiskunde in Nijlen (2560) - Laurens
Laurens
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik wilde geneeskunde studeren dus moest alle vakken qua wetenschap voldoende begrijpen om te slagen voor de toelatingsproef. Ik heb al ervaring met bijles geven en kan moeilijkere zaken vaak simpeler uitleggen. Ik benadruk goed wat iemand wel al kan en spijker bij op wat er nog niet goed gaat, tot dat dit ook mooi in de basiskennis zit, al dan niet adhv truckjes:
Bijles wiskunde in Berlaar (2590) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
5/5 (2 reviews)
Heb zelf een opleiding wiskunde wetenschappen en nadien industriëel ingenieur genoten. Ik geef al sinds mijn 18e bijles in de wetenschapsvakken. Vanaf het eerste t.e.m. 6e middelbaar, maar ook studenten hoger onderwijs.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Janice
Janice
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik heb 10 jaar lesgegeven in de lagere school in klassen 3, 4, 5 en 6. Ik kan jouw kind dus helpen met het herhalen, inhalen, leren beheersen van de leerstof van wereldoriëntatie en wiskunde.
Bijles wiskunde in Bevel (2560) - Ann
Ann
Bevel
Nieuw
Ik ben geduldig en werk op het niveau van elke leerling. Ik zoek steeds naar andere manieren om leerstof aan te brengen wanneer ik merk dat de leerling toch nog niet mee is met de leerstof.
Bijles wiskunde in Massenhoven (2240) - Annelien
Annelien
Massenhoven
Nieuw
Ik ben vooral goed in het begeleiden van hoofdrekenen en bewerkingen, maar ik kan helpen bij alle onderwerpen van wiskunde. Ik heb ook altijd al een extra oog gehad voor zij die iets meer moeite hebben met nieuwe leerstof.
Bijles wiskunde in Zandhoven (2240) - Van
Van Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zandhoven
Nieuw
Ik ben student toegepaste psychologie en heb al ervaring met het geven van bijlessen. Heeft uw kind bijles nodig bij de leerstof (Nederlands, Frans, wiskunde...) van het eerste leerjaar t.e.m. het tweede middelbaar? Wilt u extra studiebegeleiding? Of heeft u een andere nood wat betreft de schoolloopbaan van uw kind? Ik help graag!
Bijles wiskunde in Nijlen (2560) - Rani
Rani
Nijlen
Nieuw
Ik heb een diploma leerkracht lager onderwijs en geef bijles aan meerdere kinderen ( lager onderwijs en middelbaar onderwijs) voor verschillende vakken.
Bijles wiskunde in Nijlen (2560) - Wouter
Wouter
Nijlen
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in de richting Latijn-Wetenschappen in het middelbaar. Ik ben daarna gaan werken, terwijl ik in avondschool mijn hoger diploma behaalde. Ik studeer tot op heden Elektromechanische systemen. Ik heb me altijd geïnteresseerd in wetenschappen maar heb me dikwijls geërgerd aan de droge manier van lesgeven. Daarom probeer ik de leerstof zo concreet mogelijk weer te geven.
Bijles wiskunde in Ranst (2520) - Lien
Lien
Ranst
Nieuw
Lagere school, ik ben zelf leerkracht in het lager onderwijs. Ik neem het liefst van al de methode van in de klas over, indien nodig leg ik het op een andere manier uit, voorzie ik stappenplannen of hulpkaarten. De leerkracht mag zeker ook contact opnemen zodat er nauw samen gewerkt kan worden. Locatie bij mijn thuis in Broechem.
Bijles wiskunde in Berlaar (2590) - Elien
Elien
Berlaar
Nieuw
Ik ben niet werkende in het onderwijs maar heb reeds een diploma leerkracht secundair (1ste tot 4de middelbaar). Omdat ik hier, naast mijn job als klinisch psycholoog, graag iets mee zou willen doen in de toekomst, lijkt het geven van bijles me ideaal. Specifieke vragen, voorbereiding op een examen,... ik help jullie graag verder.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Nijlen: geëvalueerd met 4.99 door 153 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Nijlen, opfriscursus wiskunde Nijlen, privé leraar wiskunde Nijlen, zoek wiskundeleraar in Nijlen, bijles wiskunde gezocht Nijlen, bijles wiskunde middelbaar Nijlen, bijlessen wiskunde Nijlen, wiskunde bijles Nijlen, bijles wiskunde aan huis Nijlen, prive bijles wiskunde Nijlen, leraar wiskunde gezocht Nijlen, bijles wiskunde prijs Nijlen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden