Ring Twice

Hulp voor bijles wiskunde in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars wiskunde in de buurt van Nijlen

Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Sint-katelijne-waver (2860) - Marc
Marc
Sint-katelijne-waver
5/5 (6 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur en gepensioneerd docent en heb reeds een 5-tal jaren ervaring in bijles geven. De vakken wiskunde fysica en technische vakken zoals mechanica, elektriciteit ... Vooral middelbaar onderwijs en eventueel bachelor opleiding.
Bijles wiskunde in Berlaar (2590) - Ruben
Ruben
Berlaar
4.99/5 (115 reviews)
Ik ben industrieel ingenieur van opleiding en werk sinds augustus 2018 in een organisatie dat een wereldspeler is op vlak van het leveren van aluminiumrollen. Ik kom uit een heel theoretische opleiding maar in de praktijk dien je de zaken toch anders te benaderen. Wat hiervoor nodig is, is diepgaande kennis van de materie. De ervaring over het concept 'theorie en praktijk' zorgt voor succes!
Bijles wiskunde in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (14 reviews)
Ik ben recent afgestudeerd als handelswetenschapper en als leerkracht. Hierdoor heb ik een brede waaier van kennis waarmee ik graag aan de slag ga. Op regelmatige basis heb ik al studiebegeleiding en bijles gegeven. Indien uw kind bijles nodig heeft voor wiskunde, economie of statistiek, in het secundair of hoger onderwijs, bent u bij mij aan het juiste adres. Geef gerust een seintje.
Bijles wiskunde in Nijlen (2560) - Johan
Johan
Nijlen
4.9/5 (10 reviews)
Ik heb ruime ervaring met bijlessen die ik tijdens en na mijn universitaire studies chemie heb opgebouwd. Dit zowel naar (twee)wekelijks opvolging van leerlingen middelbaar als specifiek chemie vakken op hoger niveau. En tenslotte heb ik ook al een aantal studenten geholpen met de voorbereidingen voor het ingangsexamen geneeskunde.
Bijles wiskunde in Putte (2580) - Valerie
Valerie
Putte
5/5 (8 reviews)
Ik ben in 2013 afgestudeerd als leerkracht wiskunde en economie. Nadien behaalde ik een Master in Handelswetenschappen. Sindsdien werk ik in de privé en geef ik in mijn vrije tijd bijlessen wiskunde en economie aan leerlingen van de 1ste en 2de graad middelbaar. Na een intakesessie om de noden te definiëren gaan we voornamelijk praktisch aan de slag door veel oefeningen te maken.
Bijles wiskunde in Putte (2580) - Karen
Karen
Putte
4.83/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben Karen een leerkracht wiskunde uit Beerzel. Ik geef wiskunde en economie aan de 2de en 3de graad ASO in het Atheneum van Berchem. Ik ben afgestudeerd als licentiate Toegepaste Economische Wetenschappen en ben sinds ik dit diploma op zak heb werkzaam in het onderwijs. Ik geef nog steeds enorm graag les en doe niets liever dan de leerstof wiskunde met handen en tanden uitleggen.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Sam
Sam
Lier
4.8/5 (5 reviews)
Student Geografie aan de KU Leuven, wetenschappen en wiskunde waren nooit een probleem voor mij. Als andere studenten vragen hebben komen ze altijd bij mij terecht en probeer ik hen zo goed mogelijk te helpen
Bijles wiskunde in Heist-op-den-berg (2220) - Lien
Lien
Heist-op-den-berg
5/5 (5 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde in de tweede en derde graad middelbaar in zowel ASO als TSO en leerkracht natuurwetenschappen in de derde graad middelbaar TSO. Van opleiding ben ik bio-ingenieur. Ik geef sinds 2011 bijlessen wiskunde en wetenschappen (fysica, chemie, biologie).
Bijles wiskunde in Hallaar (2220) - Sofie
Sofie
Hallaar
5/5 (4 reviews)
Door mijn master in de wiskunde en doctoraat in de ingenieurswetenschappen, heb ik een zeer uitgebreide wiskundige kennis. Maar ik vind het vooral heel belangrijk dat alle (complexe) problemen simpel uitgelegd worden. Ik heb ervaring met bijlessen wiskunde en statistiek op alle niveaus (vanaf start secundair tot universitair niveau).
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Michael
Michael
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik ben master in toegepaste economische wetenschappen, met extra certificaten in data analytics en data science. Ik wil geef bijles in wiskunde, economie, statistiek, marketing of basis programmeren (html/javascript/python) aan studenten middelbaar of hoger onderwijs. In de nabijheid van Lier.
Bijles wiskunde in Duffel (2570) - Alexander
Alexander
Duffel
5/5 (3 reviews)
Ik heb TEW gestudeerd aan de universiteit KU Leuven. Mijn ervaring als bijlesgever leert mij dat leerlingen vaak te snel denken dat ze de leerstof beheersen. Ik werk hoofdstuk per hoofdstuk af en focus op het feit dat studenten werkelijk begrijpen waarom bepaalde formules gebruikt worden. Ik voorzie ook zelfgemaakte toetsen ter voorbereiding op overhoringen en examens.
Bijles wiskunde in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik wil ooit misschien graag leerkracht worden, momenteel geef ik bijles om mijn academische kennis te onderhouden en ervaring op te doen in les geven en dingen uitleggen. Ik ben van opleiding industrieel ingenieur (elektronica) en burgerlijk ingenieur (energie)
Bijles wiskunde in Herenthout (2270) - Raf
Raf
Herenthout
5/5 (3 reviews)
Mijn interesses zijn wetenschappen en wiskunde. voornamelijk fysica, wiskunde, chemie en biologie zijn mijn passie. Dagelijks houd ik mij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ik kan moeiteloos helpen t.e.m. het zesde middelbaar. Ik probeer mijn student door inzicht iets bij te brengen, dat werkt meestal pakken beter dan iets van buiten leren.
Bijles wiskunde in Beerzel (2580) - Rita
Rita
Beerzel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een gepensioneerde leerkracht lager onderwijs en wil graag nog wat bijles geven. Wiskunde maar ook lezen, spelling, Frans kunnen. Ik vind het lesgeven nog altijd leuk.
Bijles wiskunde in Pulle (2243) - Nick
Nick
Pulle
5/5 (2 reviews)
Ik heb een bachelor secundair onderwijs wiskunde en aardrijkskunde. Heb vorig jaar meerdere vakken gegeven, waaronder: STEM, techniek, wiskunde, aardrijkskunde en wetenschappen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Nijlen: geëvalueerd met 4.98 door 198 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Nijlen, opfriscursus wiskunde Nijlen, privé leraar wiskunde Nijlen, zoek wiskundeleraar in Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Nijlen

Bijles mechanica - wiskunde en mechanica hoge school - BIJLES WISKUNDE 5e jaar economie wiskunde - bijles wiskunde - Bijles wiskunde in Nijlen (2560) - Bijles wiskunde in Nijlen (2560)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden