Vind de beste bijles wiskunde van Kapellen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles wiskunde in Kalmthout (2920) - Isaac
Isaac
4.92/5 · 24 reviews
2920 Kalmthout
Ik ben Isaac en ik doctoreer aan de vakgroep Fotonica van de Universiteit Gent. Ik heb burgerlijk ingenieur: Fysica gedaan als opleiding en geef al 7 jaar met veel plezier bijles aan zowel middelbaarscholieren als studenten in de vakken : Wiskunde, Statistiek, Fysica, Chemie en informatica.
Bijles wiskunde in Sint-job-in-'t-goor (2960) - Ken
Ken
4.91/5 · 23 reviews
2960 Sint-job-in-'t-goor
Ik ben afgestudeerd als industrieel ingenieur IT en heb een uitgebreide kennis van wiskunde en IT-vakken. In het werkveld ben ik bezig met programmeren. Maar het gene waar ik het meeste voldoening uit haal is iemand echt te kunnen helpen door dingen op een andere manier uit te leggen. Er is niets toffer dan iemand verbaast zien kijken omdat ze het echt door hebben!
Bijles wiskunde in Kalmthout (2920) - Emelie
Emelie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.72/5 · 18 reviews
2920 Kalmthout
Ik ben een eerste master bio-ingenieurswetenschappen: Milieutechnologie studente. Die graag mede-studente helpt door bijles te geven in: wiskunde, chemie, fysica, toelatingsexamens, ijkingstoetsen en algemene huiswerkbegeleiding. Bijles geven doe ik al 3 jaar voor basisschool tot unief studenten.
Bijles wiskunde in Brecht (2960) - Samuel
Samuel
5/5 · 14 reviews
2960 Brecht
Ik ben Samuel. Ik ben afgestudeerd in de richting wetenschappen-wiskunde aan het sint michielscollege brasschaat en geef met plezier bijlessen voor wiskunde. Ik heb me verder gespecialiseerd in vastgoed.
Bijles wiskunde in Brecht (2960) - Hanna
Hanna
5/5 · 10 reviews
2960 Brecht
Ik ben student 6 Wetenschappen-Wiskunde, heb reeds 3 jaar ervaring met bijles geven, met allemaal positieve reacties! Ik haal schitterende resultaten op school en heb een uitstekende studiehouding. Ik geef bijles wiskunde, chemie
Bijles wiskunde in Brecht (2960) - Silke
Silke
5/5 · 10 reviews
2960 Brecht
Als leerkracht wiskunde wil ik u graag begeleiden dankzij mijn doelgerichte, vriendelijke aanpak. Hierdoor zorg ik ervoor dat u de lessen, toetsen en examens vol zelfvertrouwen tegemoet kan gaan! Ik heb me doorheen mijn opleiding gespecialiseerd in dyscalculie en heb als bijlesleerkracht al heel wat ervaring opgebouwd.
Bijles wiskunde in Merksem (2170) - Younes
Younes
4.86/5 · 7 reviews
2170 Merksem
Tijdens mijn master industrieel ingenieur in de elektromechanica (met onderscheiding afgerond) heb ik tijdens de opleiding ondervonden waar mijn sterktes en interesses liggen. Nu geef ik reeds 4 jaar wekelijkse bijlessen voor mechanica, elektriciteit, fysica en wiskunde aan studenten uit het middelbaar en hoger onderwijs. Wenst u extra begeleiding voor deze vakken? Ik help graag!
Bijles wiskunde in Kalmthout (2920) - Pieter
Pieter
4.75/5 · 4 reviews
2920 Kalmthout
Hallo, Ik ben Pieter. Momenteel een dikke 2 jaar aan het werk, maar daarvoor afgestudeerd als burgerlijk ingenieur. Tijdens mijn studie heb ik bijles wiskunde gegeven, maar andere vakken zoals fysica, chemie... zijn evengoed mogelijk.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Alexander
Alexander
5/5 · 3 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb TEW gestudeerd aan de universiteit KU Leuven. Mijn ervaring als bijlesgever leert mij dat leerlingen vaak te snel denken dat ze de leerstof beheersen. Ik werk hoofdstuk per hoofdstuk af en focus op het feit dat studenten werkelijk begrijpen waarom bepaalde formules gebruikt worden. Ik voorzie ook zelfgemaakte toetsen ter voorbereiding op overhoringen en examens.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2060) - Hany
Hany
5/5 · 3 reviews
2060 Antwerpen
Na de succesvolle afronding van de lerarenopleiding (SO: Nederlands - ncz) besloot ik verder te studeren in de moraalwetenschappen. De hoge resultaten die ik nu scoor (voor statistische, geschiedkundige en talige vakken) komen onder andere door alle kansen die ik greep op mijn eigen studietechnieken te optimaliseren. Hierdoor heb ik voldoende ervaring om samen met jou je obstakels te overwinnen.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Meryem
Meryem
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik ben een 1e Masterstudente tandheelkunde. In het secundair onderwijs ben ik afgestudeerd in de richting wetenschappen-wiskunde. Mijn interesse in wiskunde is groot en vanwege mijn studies heb ik daar een goede kennis van opgebouwd. Hierdoor zou ik graag bijles willen geven voor dit vak aan studenten van het secundair onderwijs. Ik probeer om op een geduldige en opbouwende manier uitleg te geven.
Bijles wiskunde in Merksem (2170) - Wietse
Wietse
5/5 · 2 reviews
2170 Merksem
Afgestudeerd leerkracht Latijn, fysica en natuurwetenschappen. Momenteel schakelstudent sociologie aan de UA. Ik heb ook een brede wiskundige kennis en ben ook goed thuis in chemie.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik heb 20j les gegeven in het 5de en 6de leerjaar en geef nu ook wiskunde in de eerste graad van het secundair. Ik probeer altijd te vertrekken vanuit de leefwereld van de kinderen om zo leerstof aan te brengen.
Bijles wiskunde in Ekeren (2180) - Liese
Liese
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Student, 3e jaar TEW aan de UA. Dankzij mijn afstudeerrichting Economie-Wetenschappen aan het secundair onderwijs en mijn huidige opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen heb ik een goede kennis van economie, wiskunde en statistiek. In mijn vrije tijd ben ik al begeleider bij Studant, dus ik ben zeker gekwalificeerd om bijles te geven en doe dit ook zeer graag!
Bijles wiskunde in Brasschaat (2930) - Kristof
Kristof
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Ik ben een ASO - leerling 5de jaar wetenschappen - wiskunde en heb de wetenschapsvakken en wiskunde van het eerste tot het vierde jaar goed onder de knie en help graag mensen om hun resultaten te verbeteren. Hopelijk tot snel !

Bijles wiskunde Kapellen: geëvalueerd met 4.96 door 128 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Kapellen, opfriscursus wiskunde Kapellen, privé leraar wiskunde Kapellen, zoek wiskundeleraar in Kapellen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Kapellen

bijles wiskunde aan leerling laatste klas ASO - Bijles wiskunde lagere school - wiskundeleraar 4de leerjaar - Bijles wiskunde voor mijn zoon Timo 17.5j...in Aso ec.talen 5de en 6de middelbaar,heeft beetje Ass gaat wat trager - Bijles wiskunde 2de middelbaar - Huiswerkbegeleiding - Lessen & hulp - Bijles - Bijles wiskunde 1e graad SO STEM-wetenschappen - bijles wiskunde 4de leerjaar - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde en economie - Functie’s en vergelijkingen - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - Aanvraag bijles wiskunde - Bijles Wiskunde - 4 de middelbaar (economie) - Bijles Wiskunde - Bijles Fysica (3) - begeleiding - Bijles Fysica - Bijles wiskunde - bijles wiskunde (vooral Kangoeroe oefeningen) - Bijles wiskunde - Wiskunde bijles 3e graad ASO - Bijles wiskunde secundair onderwijs - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - Bijles omgeving Kapellen 2x week - Bijles fysica, bijles wiskunde 2 middelbaar - Hulp bij integralen - Bijles wiskunde - bijles wiskunde voor latijn wisk 5de middelbaar - Bijles wiskunde - bijles wiskunde 6de jaar afgeleiden - exp functies - Bijles 5e jaar wiskunde wetenschappen - Bijles wiskunde 6e jaar techniek wetenschappen - Bijles wiskunde - Bijles nodig TEW student - Wiskunde 2 ASO - Bijles wiskunde en fysica - Bijles wiskunde - Bijles voor fysica, 6de jaar wetenschappen-wiskunde
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden