tuinman Beerse

Tuinman Beerse gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Beerse: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Rijkevorsel (2310) - Dirk
Dirk
Rijkevorsel
4.98/5 (61 reviews)
Ik heb al groene vingers sinds ik klein was en ben nu tuinier. Ik doe zowel gras maaien als onkruid wieden , snoeien, graskantjes, ... Kortom alle werkzaamheden in de tuin. Heb ook ervaring met motorzaag
Tuinman in Vosselaar (2350) - Jan
Jan
Vosselaar
5/5 (19 reviews)
Ik ben efficiënt en heb ook groene vingers. Ik bezit een haagschaar, grasmaaier, en van alle andere apparaten om u tuin te onderhouden. Ik heb ook al een aantal jaar ervaring want toen ik jonger was ging ik veel bij oudere mensen die minder mobiel waren helpen in de tuin.
Tuinman in Malle (2390) - Guido
Guido
Malle
5/5 (14 reviews)
ik heb ervaring via wijkwerking in het verleden in de regio oostmalle en heb alle materiaal om klein onderhoud te doen. ik kan me ook alle dagen vrij maken ook op zaterdag.
Tuinman in Beerse (2340) - Maarten
Maarten
Beerse
5/5 (9 reviews)
34 jaar en groene vingers. Ik beschik over een dubbelas aanhangwagen en professioneel tuinmateriaal zoals een professionele tuinfrees, professionele grasmaaier, verticuteermachine, zitmaaier, bosmaaier, snoeischaar, kettingzaag, hakselaar …
Tuinman in Vosselaar (2350) - Guido
Guido
Vosselaar
5/5 (4 reviews)
Alle klassieke karweien in de tuin worden als 40j door mij ook thuis gedaan met veel plezier. Ik heb dus voldoende ervaring voor het doorsnee tuinonderhoud. Ondertussen al heel wat tuinklussen uitgevoerd met steeds de grootste voldoening van de klant.
Tuinman in Merksplas (2330) - Jorg
Jorg
Merksplas
5/5 (2 reviews)
Ik neem graag uw gras onder handen, spijtig genoeg heb ik zelf geen tuinmateriaal omdat ik op een appartement woon. Deze zal ik dus wel van de klant moeten gebruiken. Uw gazon laat ik verzorgd en netjes terug achter
Tuinman in Merksplas (2330) - Fierens
Fierens
Merksplas
5/5 (2 reviews)
Als het allemaal niet echt meer zelf gaat staat Robbie paraat. Allerhande tuinklussen : gras maaien, haag scheren, bladeren verwijderen. alleen werken of gecombineerd met eigenaar. Afvoer naar containerpark ook mogelijk door middel van eigen (grote) aanhangwagen.
Tuinman in Merksplas (2330) - Niel
Niel
Merksplas
5/5 (2 reviews)
voor klein tuin onderhoud zoals gras maaien. en het proper zetten van de tuin . extra dingen zijn vast en zeker bespreekbaar . Ik werk snel en precies.
Tuinman in Beerse (2340) - Marie
Marie
Beerse
5/5 (2 reviews)
Het grote snoeiwerk is niet aan mij besteed, maar met een grasmachine of bladblazer kan ik wel overweg om uw tuin wat op te knappen. Daarnaast ben ik graag buiten. Dus werken in de tuin doe ik graag.
Tuinman in Gierle (2275) - Robin
Robin
Gierle
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben een hard werkende jongeman met een goede conditie en geschikt voor allerlei klusjes. Ik beschik alleen basis gereedschappen. Een verzorgde tuin is altijd fijn !
Tuinman in Beerse (2340) - Pascal
Pascal
Beerse
Nieuw
Zorgvuldige tuinier . ik ben graag buiten en in de natuur. Gras afrijden , snoeien , hagen scheren doe ik met de nodige zorg. Materiaal heb ik wel maar deze is aangepast aan mijn tuin (circa 400 m²).
Tuinman in Beerse (2340) - Kurt
Kurt
Beerse
Nieuw
Ik kom met plezier in uw tuin werken. Steeds in overleg met U. Uw gazon verticuteren, bekalken, bemesten . Uw gazon afrijden. Bladeren opruimen, de dakgoten uitkuisen (u zorgt voor de ladder ) ,...
Tuinman in Merksplas (2330) - Sara
Sara
Merksplas
Nieuw
Ik ben graag buiten tussen het groen. Het geeft me rust en de mogelijkheid om mijn hoofd leeg te maken. Kleinere klussen hebben mijn voorkeur aangezien ik graag eerst nog wat ervaring opdoe. Waar een wil is, is een … ;-) U bent op leeftijd en kan het niet meer en/of doet het niet graag? De oplossing is nabij! ;-) nl-eng-fr
Tuinman in Vosselaar (2350) - Filip
Filip
Vosselaar
Nieuw
Mijn vrienden laten het onderhoud van hun tuin vaak over aan mij. Niet alleen voor het gras of de haag, maar ook wel bij het heraanleggen, planten of verplanten. Ik kan me elke week wel een halve dag tot een dag vrijmaken, of om de 2 weken/ Met vriendelijke groeten, Filip
Tuinman in Vosselaar (2350) - Yusef
Yusef
Vosselaar
Nieuw
Ik werk vaak en graag in de tuin en ik help mijn gezin en familie ook vaak. Het zou heel leuk zijn als ik hier mijn vakantiewerk van zou kunnen maken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Beerse

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
“ In elk geval wordt je voldoende geïnformeerd met emails. Duidelijke uitleg op de website. Voldoende aanbod van tuinmannen. Goed dat je voor veel categorieën beroep kan doen op Ring Twice. ”
Jürgen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Beerse: geëvalueerd met 4.9 door 116 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Beerse, betaalbare tuinman Beerse, tuinman gezocht Beerse, gras maaien Beerse, haag snoeien Beerse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Beerse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden