Vind de beste tuinonderhoud in Evergem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
5/5 · 85 reviews
9940 Evergem
Ik ben Wouter, ik werk in volcontinu en zoek een jobje waar ik af en toe mensen kan helpen op mijn vrije dagen. Ik ben een doe-het-zelver en probeer graag alles zelf te doen. Ik werk graag zowel binnen- als buitenshuis.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
4.98/5 · 82 reviews
9940 Evergem
Ik help graag mensen, ben sociaal actief, en handige Harry. Ik zie bezig zijn niet als werken, ben creatieve duizendpoot. Beschik over een bestelwagen... En verdien graag een €tje ... Kijk uit naar jullie voorstellen.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Bart
Bart
4.89/5 · 9 reviews
9940 Evergem
Dag Karina, via deze weg heeft Elisabeth me toch kunnen laten solliciteren voor de tuin-karweitjes. Ik vermoed dat jij nu mijn sollicitatie moet accepteren om verder te geraken met gegevens uit te wisselen
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Matthias
Matthias Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 5 reviews
9940 Evergem
Ik ben een jonge ondernemer die deze job uitvoert in bijberoep. Heb reeds enkele jaren ervaring. Communicatie en afspraken maken met de klant vind ik zelf heel belangrijk. Zowel voor de klant als voor mezelf.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Tijl
Tijl
5/5 · 1 reviews
9940 Evergem
dag iedereen, Ik ben Tijl. professionel ben ik opvoeder. door de vele werkende nachten en weekends heb ik behoorlijk veel vrije tijd in de week, die vul ik dan in door allerlei klussen (groot en klein) in mijn eigen huis op te knappen. ik heb behoorlijk wat ervaring, maar ken ook vooral mijn grenzen; waar ik niet genoeg vanaf weet blijf ik af.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Gwendoline
Gwendoline
5/5 · 1 reviews
9940 Evergem
Hallo, Ik ben Gwendoline, een bezige bij, uit Evergem. Ik ben 30 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd, positief ingesteld en hou een beetje van vanalles. Ik ben een dierenvriend, heb zelf ook een hond. Ik speel graag met kinderen. Ook in het huishouden kan ik jullie helpen en ik hou ook van werken in de tuin.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Alin
Alin
5/5 · 1 reviews
9940 Evergem
Goede dag, ik ben Alain en ben 50 jaar en ben al jaren zelfstandige in een vleesbedrijf. Daar heb ik ook ervaring opgedaan voor kleine karweitjes, omdat ik ondervonden heb dat er veel defecten zijn die snel moeten worden opgelost en dat een stielman niet altijd beschikbaar is. Daarom wil ik mijn kennis ten dienste stellen aan iedereen.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Thimo
Thimo
5/5 · 1 reviews
9940 Evergem
Hallo, mijn naam is thimo en ben 23 jaar oud. Ik werk sinds een tijdje in volvo cars. Ik zou heel graag nog een centje bij willen verdienen aangezien ik graag bezig ben en niet graag stil zit........
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Stijn
Stijn
Nieuw
9940 Evergem
Dag allemaal ik ben stijn en heb ondertussen 18 jaar ervaring met het aanleggen van tuinen en onderhoud vloeren en andere dingen van sector bouw Het werken met een graafmachine is ook geen probleem
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Lunacathan
Lunacathan
Nieuw
9940 Evergem
Beste, Ik ben Dirk, woon te Evergem en wens via deze weg graag wat bij te verdienen. Mijn specialiteit: transport van pakjes en post, personenvervoer naar zegt u het maar. Ik ben in het bezit van een geldig rijbewijs B-C-D, een geldige medische schifting en een code 95. Tuinonderhoud en verhuizingen vormen voor mij ook geen enkel probleem. Hulp nodig? Contacteer me dan gerust!
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Wout
Wout
Nieuw
9940 Evergem
hallo ik ben wout en ik ben 17 jaar en ben leerling aan een tuinbouwschool en kan veel in de tuin ik kan goed hagen scheren en grasmaaien en bosmaaien
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Luc
Luc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9940 Evergem
Hallo, ik ben Luc en in uitstap, daardoor heb ik vrije tijd die ik wil invullen. Ben een verantwoordelijk iemand die gemotiveerd, gedreven en flexibel is om bij jullie klussen op te knappen zoals o.a. tuinonderhoud, schilderwerken, plaatsen van laminaat. Heb ervaring opgedaan door mijn huis te renoveren, de tuin aan te pakken en in onderaanneming te werken bij een totaal concept bedrijf.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Jorem
Jorem Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9940 Evergem
Zelfstandige tuinaanleggers zoekt tuinen,parken,wijken bestratingen enz om uit te voeren.. Wij zijn correcte werkers geen werk is ons te veel! Al u wensen in uw tuin en rondom uw woning maken wij werkelijk tegen een faire kwalitatiefvolle prijs! Heeft u vragen neem gerust contact met ons op ! Je kan ons vinden op social media. mond tot mond reclame is tenslotte de beste! Tot snel!
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Koen
Koen
Nieuw
9940 Evergem
Hallo allemaal Ik ben Koen uit Evergem. Graag kom ik jullie helpen om allerhande praktische werkjes uit te voeren die jij niet ziet zitten. Help al jaren mensen rondom mij. Contacteer me en stel gerust uw vraag.....
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Frederik
Frederik
Nieuw
9940 Evergem
beste, ik ben Frederik, 38 jaar oud/jong, ben momenteel te werk gesteld bij een textielbedrijf in Sleidinge, maar doordat het werkloosheidcijfer te veel oploopt bij ons bedrijf zoek ik een mogelijkheid om hier en daar bij te verdienen, daar ik niet echt veel zin heb om veel en lang thuis te zitten, ben graag bezig. dus ik kom graag jullie helpen waar mogelijk mvg Frederik

Tuinonderhoud Evergem: geëvalueerd met 4.98 door 185 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Evergem, tuinier Evergem, hovenier Evergem, opruimen groenafval Evergem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Evergem?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Evergem.

Wat kost tuinonderhoud in Evergem?

De prijzen voor tuinonderhoud in Evergem hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende offertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Evergem
Groentetuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Evergem bepaald?

Een tuinonderhoud in Evergem brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Evergem vraagt specifiek tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar zaken:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere tuinmannen. U ontvangt verschillende offertes. Deze zullen ook variëren naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Evergem
Tuinonderhoud Evergem€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Evergem doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin degelijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om uw tuinonderhoud in Evergem te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Evergem goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en gras er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Evergem geniet u heel het jaar door van een mooie en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Evergem is noodzakelijk om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Evergem te verzorgen, hoe mooier en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Evergem.

Tuinonderhoud in Evergem kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Evergem te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Evergem houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Evergem zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Evergem blijft uw tuin lang mooi en gezond. In overleg met uw hovenier kunt u uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Evergem te laten uitvoeren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Evergem

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Evergem

Tuinman - Haag snoeien in Evergem (9940) - Tuinman in Evergem (9940) - Gras afmaaien - snoeiwerk bijhouden - helpende groene hand gezocht - hoge bomen snoeien - Bomen snoeien
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden