tuinonderhoud Evergem

Tuinonderhoud Evergem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Evergem

Philippe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.97/5 (136 reviews)
Ik ben Philippe, 58 jaar, technisch bediende, trotse vader, en fiere opa. Ik ben meestal vrij, in de namiddag. Ik help graag mensen, ben sociaal actief, en handige Harry. Ik zie bezig zijn niet als werken, ben creatieve duizendpoot/klusser. Ik bezit een propere bestelwagen met dubbele cabine, lang model... En verdien graag een € tje bij ... Ik kijk uit naar jullie klusjes
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
Evergem
5/5 (85 reviews)
Ik ben Wouter, ik werk in volcontinu en zoek een jobje waar ik af en toe mensen kan helpen op mijn vrije dagen. Ik ben een doe-het-zelver en probeer graag alles zelf te doen. Ik werk graag zowel binnen- als buitenshuis.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Bart
Bart
Evergem
4.89/5 (9 reviews)
Dag Karina, via deze weg heeft Elisabeth me toch kunnen laten solliciteren voor de tuin-karweitjes. Ik vermoed dat jij nu mijn sollicitatie moet accepteren om verder te geraken met gegevens uit te wisselen
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (6 reviews)
Ik ben een jonge ondernemer die deze job uitvoert in bijberoep. Heb reeds enkele jaren ervaring. Communicatie en afspraken maken met de klant vind ik zelf heel belangrijk. Zowel voor de klant als voor mezelf.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Tijl
Tijl
Evergem
5/5 (1 reviews)
dag iedereen, Ik ben Tijl. professionel ben ik opvoeder. door de vele werkende nachten en weekends heb ik behoorlijk veel vrije tijd in de week, die vul ik dan in door allerlei klussen (groot en klein) in mijn eigen huis op te knappen. ik heb behoorlijk wat ervaring, maar ken ook vooral mijn grenzen; waar ik niet genoeg vanaf weet blijf ik af.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Gwendoline
Gwendoline
Evergem
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Gwendoline, een bezige bij, uit Evergem. Ik ben 30 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd, positief ingesteld en hou een beetje van vanalles. Ik ben een dierenvriend, heb zelf ook een hond. Ik speel graag met kinderen. Ook in het huishouden kan ik jullie helpen en ik hou ook van werken in de tuin.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Alin
Alin
Evergem
5/5 (1 reviews)
Goede dag, ik ben Alain en ben 50 jaar en ben al jaren zelfstandige in een vleesbedrijf. Daar heb ik ook ervaring opgedaan voor kleine karweitjes, omdat ik ondervonden heb dat er veel defecten zijn die snel moeten worden opgelost en dat een stielman niet altijd beschikbaar is. Daarom wil ik mijn kennis ten dienste stellen aan iedereen.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Thimo
Thimo
Evergem
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is thimo en ben 23 jaar oud. Ik werk sinds een tijdje in volvo cars. Ik zou heel graag nog een centje bij willen verdienen aangezien ik graag bezig ben en niet graag stil zit........
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Stijn
Stijn
Evergem
Nieuw
Dag allemaal ik ben stijn en heb ondertussen 18 jaar ervaring met het aanleggen van tuinen en onderhoud vloeren en andere dingen van sector bouw Het werken met een graafmachine is ook geen probleem
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Lunacathan
Lunacathan
Evergem
Nieuw
Beste, Ik ben Dirk, woon te Evergem en wens via deze weg graag wat bij te verdienen. Mijn specialiteit: transport van pakjes en post, personenvervoer naar zegt u het maar. Ik ben in het bezit van een geldig rijbewijs B-C-D, een geldige medische schifting en een code 95. Tuinonderhoud en verhuizingen vormen voor mij ook geen enkel probleem. Hulp nodig? Contacteer me dan gerust!
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Wout
Wout
Evergem
Nieuw
hallo ik ben wout en ik ben 17 jaar en ben leerling aan een tuinbouwschool en kan veel in de tuin ik kan goed hagen scheren en grasmaaien en bosmaaien
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
Nieuw
Hallo, ik ben Luc en in uitstap, daardoor heb ik vrije tijd die ik wil invullen. Ben een verantwoordelijk iemand die gemotiveerd, gedreven en flexibel is om bij jullie klussen op te knappen zoals o.a. tuinonderhoud, schilderwerken, plaatsen van laminaat. Heb ervaring opgedaan door mijn huis te renoveren, de tuin aan te pakken en in onderaanneming te werken bij een totaal concept bedrijf.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Jorem
Jorem Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
Nieuw
Zelfstandige tuinaanleggers zoekt tuinen,parken,wijken bestratingen enz om uit te voeren.. Wij zijn correcte werkers geen werk is ons te veel! Al u wensen in uw tuin en rondom uw woning maken wij werkelijk tegen een faire kwalitatiefvolle prijs! Heeft u vragen neem gerust contact met ons op ! Je kan ons vinden op social media. mond tot mond reclame is tenslotte de beste! Tot snel!
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Koen
Koen
Evergem
Nieuw
Hallo allemaal Ik ben Koen uit Evergem. Graag kom ik jullie helpen om allerhande praktische werkjes uit te voeren die jij niet ziet zitten. Help al jaren mensen rondom mij. Contacteer me en stel gerust uw vraag.....
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Frederik
Frederik
Evergem
Nieuw
beste, ik ben Frederik, 38 jaar oud/jong, ben momenteel te werk gesteld bij een textielbedrijf in Sleidinge, maar doordat het werkloosheidcijfer te veel oploopt bij ons bedrijf zoek ik een mogelijkheid om hier en daar bij te verdienen, daar ik niet echt veel zin heb om veel en lang thuis te zitten, ben graag bezig. dus ik kom graag jullie helpen waar mogelijk mvg Frederik
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Evergem: geëvalueerd met 4.98 door 238 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Evergem, tuinier Evergem, hovenier Evergem, tuinaannemer Evergem, onderhoud tuin Evergem, opruimen groenafval Evergem, tuinonderhoud prijzen Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Evergem?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Evergem.

Wat kost tuinonderhoud in Evergem?

De prijzen voor tuinonderhoud in Evergem hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Evergem
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Evergem bepaald?

Een tuinonderhoud in Evergem brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Evergem vraagt specifiek tuinmateriaal. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar zaken:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook verschillen naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Evergem
Tuinonderhoud Evergem€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Evergem doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin fatsoenlijk en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om jouw tuinonderhoud in Evergem te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Evergem goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasperk er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Evergem geniet je heel het jaar door van een mooie en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Evergem is noodzakelijk om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Evergem te verzorgen, hoe mooier en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Evergem.

Tuinonderhoud in Evergem kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Evergem te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Evergem houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Evergem zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Evergem blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Evergem te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Evergem

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Evergem

Tuinman - Haag snoeien in Evergem (9940) - Tuinman in Evergem (9940) - Gras afmaaien - snoeiwerk bijhouden - helpende groene hand gezocht - hoge bomen snoeien - Bomen snoeien
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden