tuinonderhoud Evergem

Tuinonderhoud Evergem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Evergem

Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (235 reviews)
Ik ben Philippe, technisch bediende, trotse vader, én fiere opa. Ik ben meestal vrij vanaf 15.00u. Ik help graag mensen, ben sociaal actief, én handige Harry. Ik zie 'bezig zijn' niet als werken. Ben creatieve duizendpoot/klusser. Ik bezit een propere bestelwagen met dubbele cabine, professioneel gereedschap. En verdien graag een € tje bij. Ik kijk gedreven uit naar jullie klus...
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
Evergem
5/5 (94 reviews)
Ik ben Wouter, ik werk in volcontinu en zoek een jobje waar ik af en toe mensen kan helpen op mijn vrije dagen. Ik ben een doe-het-zelver en probeer graag alles zelf te doen. Ik werk graag zowel binnen- als buitenshuis.
Tuinonderhoud in Ertvelde (9940) - Ilyas
Ilyas
Ertvelde
5/5 (19 reviews)
Mijn naam is Ilyas ik ben 27 jaar jong en werk heel graag in de natuur. Ik heb totaal geen schrik om mijn handen vuil te maken en er volle teuge in te vliegen. Ik help jullie graag verder met jullie werken in de tuin, vooral snoei en opkuiswerk. Aarzel niet om mij te contacteren. Groetjes !
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (11 reviews)
Ik ben een jonge ondernemer die deze job uitvoert in bijberoep. Heb reeds enkele jaren ervaring. Communicatie en afspraken maken met de klant vind ik zelf heel belangrijk. Zowel voor de klant als voor mezelf.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Bart
Bart
Evergem
4.89/5 (9 reviews)
Dag Karina, via deze weg heeft Elisabeth me toch kunnen laten solliciteren voor de tuin-karweitjes. Ik vermoed dat jij nu mijn sollicitatie moet accepteren om verder te geraken met gegevens uit te wisselen
Tuinonderhoud in Oostakker (9041) - Jürgen
Jürgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
4.5/5 (4 reviews)
Hallo, Ik ben Jürgen, ik ben volleybaltrainer, -jeugdopleider. Ik heb momenteel weinig om handen overdag omdat ik vooral na 18u werk en in het weekend. Ik ben een handige harry, die heel wat werkjes in en om het huis kan en wil opknappen met als specialiteit houtbewerking. Verder heb ik zelf mijn huis volledig gerenoveerd en ook bij familie en vrienden heb ik menig handje toegestoken.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Oostakker (9041) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
5/5 (3 reviews)
hey iedereen! ik ben thomas, zelfstandig in bijberoep voor tuinafsluitingen, tuinonderhoud en afbraak werken. Ook kan je bij me terecht voor het reinigen van je dak en het reinigen/herstellen van je gevel. sinds 2021 actief in tuinwerken, dit omdat ik het plezant vind om buiten te werken en de mensen een aangename zomer te bezorgen in hun eigen tuin'tje. voor hulp kan je me altijd bereiken!!
Tuinonderhoud in Oostakker (9041) - Thomas
Thomas
Oostakker
5/5 (3 reviews)
ik werk vooral in de tuin, ook doe ik klussen binnenshuis. ik heb een camionette en remorque beschikbaar en heb mijn materialen om al mijn klussen tot een goed einde te brengen
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Tijl
Tijl
Evergem
5/5 (1 reviews)
dag iedereen, Ik ben Tijl. professionel ben ik opvoeder. door de vele werkende nachten en weekends heb ik behoorlijk veel vrije tijd in de week, die vul ik dan in door allerlei klussen (groot en klein) in mijn eigen huis op te knappen. ik heb behoorlijk wat ervaring, maar ken ook vooral mijn grenzen; waar ik niet genoeg vanaf weet blijf ik af.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Gwendoline
Gwendoline
Evergem
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Gwendoline, een bezige bij, uit Evergem. Ik ben 30 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd, positief ingesteld en hou een beetje van vanalles. Ik ben een dierenvriend, heb zelf ook een hond. Ik speel graag met kinderen. Ook in het huishouden kan ik jullie helpen en ik hou ook van werken in de tuin.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Alin
Alin
Evergem
5/5 (1 reviews)
Goede dag, ik ben Alain en ben 50 jaar en ben al jaren zelfstandige in een vleesbedrijf. Daar heb ik ook ervaring opgedaan voor kleine karweitjes, omdat ik ondervonden heb dat er veel defecten zijn die snel moeten worden opgelost en dat een stielman niet altijd beschikbaar is. Daarom wil ik mijn kennis ten dienste stellen aan iedereen.
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Thimo
Thimo
Evergem
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is thimo en ben 23 jaar oud. Ik werk sinds een tijdje in volvo cars. Ik zou heel graag nog een centje bij willen verdienen aangezien ik graag bezig ben en niet graag stil zit........
Tuinonderhoud in Grotenberge (9620) - Gieljan
Gieljan
Grotenberge
Nieuw
Dag Allemaal, Ik ben Gieljan 26j, leerkracht elektriciteit in het secundair onderwijs. Graag help ik mensen bij praktische moeilijkheden. Enkele voorbeelden zijn afbraak, tuinonderhoud, grote en kleine klussen, binnen- en buitenwerken. Graag bekijk ik samen met u wat haalbaar is. Vraag vrijblijvend en ik voorzie gerust tijd om u gevraagde klus te klaren. Vriendelijke groeten, Gieljan
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Stijn
Stijn
Evergem
Nieuw
Dag allemaal ik ben stijn en heb ondertussen 18 jaar ervaring met het aanleggen van tuinen en onderhoud vloeren en andere dingen van sector bouw Het werken met een graafmachine is ook geen probleem
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Lunacathan
Lunacathan
Evergem
Nieuw
Beste, Ik ben Dirk, woon te Evergem en wens via deze weg graag wat bij te verdienen. Mijn specialiteit: transport van pakjes en post, personenvervoer naar zegt u het maar. Ik ben in het bezit van een geldig rijbewijs B-C-D, een geldige medische schifting en een code 95. Tuinonderhoud en verhuizingen vormen voor mij ook geen enkel probleem. Hulp nodig? Contacteer me dan gerust!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Evergem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Evergem: geëvalueerd met 4.95 door 382 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Evergem, tuinier Evergem, hovenier Evergem, tuinaannemer Evergem, onderhoud tuin Evergem, opruimen groenafval Evergem, tuinonderhoud prijzen Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden