tuinonderhoud Temse

Tuinonderhoud Temse: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Temse

Davy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Nieuwkerken-waas (9100) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
4.65/5 (82 reviews)
Hoi mensen , Ik ben Davy en zoek langs deze weg wat bij te verdienen ,ik heb een a 2 diploma hout -bouw met als afwerking vloeren -opritten . Ook kan ik in de tuin werken heb ik een cursus auto technieken gevolgd en hou ik van propere ruimtes . Wie me nodig heeft :ik ben er voor al uw klussen !
Tuinonderhoud in Montegnée (4420) - Kjemalj
Kjemalj
Montegnée
4.67/5 (12 reviews)
dag allemaal, ik ben Kemo en ik doe graag tuinieren . ik werk graag en ik ben altijd stipt voor snoeien kom ik altijd samen met mijn collega die heel veel ervaring heeft Wij hebben remork en alle nodige machines
Tuinonderhoud in Nieuwkerken-waas (9100) - Karel
Karel
Nieuwkerken-waas
4.83/5 (12 reviews)
Ik ben een jonge ondernemende gast die graag een centje wil bijverdienen door mensen te helpen! Ik heb een eigen wagen. En kan ook een aanhangwagen trekken. Wel je klusjes maakt eigenlijk niet veel uit.
Tuinonderhoud in Nieuwkerken-waas (9100) - Timmy
Timmy
Nieuwkerken-waas
5/5 (6 reviews)
Beste mensen ik ben een 43 jarige jongeman. Werk in ploegen. En heb zeker nig tijd om karweitje te doen. Ben een sociaal iemand. Ik heb een lichte vracht auto. Vw caddy. Eventueel ook een dubbelas remork. Ben iemand die niet stil zit. En zeker weet wat werken is.
Tuinonderhoud in Nieuwkerken-waas (9100) - Lorenzo
Lorenzo
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Dag allemaal, ik ben lorenzo en ben 25jaar en woon in sint niklaas. Ik heb ervaring in tuinaanleg en in de bouw Ik heb 3tal jaar gewerkt als werfleider in de tuinaanleg Ik werk momenteel al 2.5jaar in een bouwbedrijf
Tuinonderhoud in Nieuwkerken-waas (9100) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Dag allemaal, ik ben zelfstandige en doe al jaren deeltijds tuinonderhoud. Daar de andere deeltijdse job definitief gestopt is, heb ik nu nog wel wat tijd vrij om extra werk aan te nemen, zowel tuinonderhoud als tuinaanleg zijn mogelijk.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Nieuwkerken-waas (9100) - Redouane
Redouane
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik heb deze maand uitzonderlijk veel vrije tijd en wil u graag helpen met klusjes in uw tuin . Ik heb ervaring met hagen snoeien, onkruid uittrekken enz... Met schilderen en behangen kan ik u ook uit de nood helpen. Indien u iemand zoekt op regelmatige basis kan ik , indien u tevreden bent, het werk ook de volgende maanden verder zetten.met vriendelijke groeten
Marijn is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Nieuwkerken-waas (9100) - Marijn
Marijn
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Ik ben Marijn 36 jaar, net aan het opstarten als bijberoep. Aangezien ik redelijk veel materiaal heb van zelf in onze woning en tuin veel te renoveren. Bij deze kleine klussen in huis en tuin, Ouderen mensen helpen die niet meer zo goed op de been zijn. leegmaken van huizen, garage, tuin en met (groen)afval naar containerpark en of kringloopwinkel rijden. Ook kleine verhuizingen is geen probleem.
Tuinonderhoud in Sint-niklaas (9100) - Niels
Niels
Sint-niklaas
4.75/5 (4 reviews)
Beste, ik ben Niels en wonende in Sint-Niklaas. Ik gebruik List Minute om klusjes te zoeken die ikzelf kan uitvoeren. Ik ben gemotiveerd en heb reeds wat ervaring opgedaan in het verbouwen van een appartement en nu onze eigen woning. Het liefst van al werk ik in de tuin
Tuinonderhoud in Sint-niklaas (9100) - Amina
Amina
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben Amina en ik heb veel tijd, nl woensdag en in het weekend. Ik heb groene vingers en kan goed met planten en bloemen overweg. Mijn huis heb ik zelf gerenoveerd en knus en gezellig gemaakt. Dus om een nieuw dak te kunnen plaatsen heb ik centjes nodig, dus daarom wil ik graag werken zowel in de tuin als in huis..... hopelijk tot binnenkort Amina
Tuinonderhoud in Nieuwkerken-waas (9100) - Benny
Benny
Nieuwkerken-waas
5/5 (3 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Benny Lesandre en ik ben nog werkzaam maar ik heb ook nog tijd over om bij te verdienen als klusjesman. Ik heb in het verleden als klusjesman gewerkt en bij mij thuis heel wat gerenoveerd zodanig dat ik met deze ervaring mensen kan helpen.
Tuinonderhoud in Nieuwkerken-waas (9100) - Amin
Amin
Nieuwkerken-waas
5/5 (2 reviews)
Beste Ik ben Amin ik ben een handige Harry van kasten in elkaar zetten tot tuinieren je kan me vragen wat je wilt ik heb ervaring in zowat alles ik werk heel graag buiten en binnen Bv: Gras maaien Vijver proper maken Hagen snoeien Kasten in elkaar of uit elkaar zetten Oude rommel naar het container park brengen Ezv....
Tuinonderhoud in Temse (9140) - Hamed
Hamed
Temse
5/5 (2 reviews)
Halo beste mensen. Ik ben Hamed, ik sta tot jullie dienst om mijn ervaring als elektricien met jullie te dienen. Ik werk voltijds als elektricien en heb ondertussen 20 jaar ervaringop gedaan op verschillende domeinen. Indien je met een bepaalde klusje in je haren zit mag je mij gerust een seintje geven.😉👌🏼
Tuinonderhoud in Temse (9140) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
5/5 (1 reviews)
Alle kleine en middelgrote afbraakwerken. Specialiteit slopen van alle stacaravans en chalets. Opruimingen van gebouwen grond en tuin werken, onze service is snel en net. Verplaatsingen van de kust tot de Ardennen.
Tuinonderhoud in Temse (9140) - Yannick
Yannick
Temse
5/5 (1 reviews)
ik sta in voor : - Hagen snoeien - Gras maaien - Algemene tuinwerken materiaal ter beschikking, Afvoer van afval ook mogelijk Dit op regelmatige basis of éénmalig. Alles is bespreekbaar. MVG.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Temse: geëvalueerd met 4.87 door 149 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Temse, tuinier Temse, hovenier Temse, tuinaannemer Temse, onderhoud tuin Temse, opruimen groenafval Temse, tuinonderhoud prijzen Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Temse?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Temse.

Wat kost tuinonderhoud in Temse?

De prijzen voor tuinonderhoud in Temse hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Temse
Moestuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Temse bepaald?

Een tuinonderhoud in Temse brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Temse vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar variabelen:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere hoveniers. Je ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook variëren naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Temse
Tuinonderhoud Temse€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Temse doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin fatsoenlijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om jouw tuinonderhoud in Temse te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Temse goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en gazon er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Temse geniet je heel het jaar door van een mooie en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Temse is essentieel om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Temse te verzorgen, hoe netter en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Temse.

Tuinonderhoud in Temse kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Temse te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Temse houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Temse zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Temse blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Temse te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Temse

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Temse

Tuinman - Andere in Temse (9140) - Tuinman - Haag snoeien in Temse (9140) - Gazon verticuteren en bloemperkjes onderhouden - Gras afmaaien + struiken snoeien
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden