Vind de beste tuinonderhoud in Merelbeke

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
4.98/5 · 127 reviews
9820 Merelbeke
Hallo, ik ben Eric, echtgenoot, vader van 2 kleuters, full-time dj en verhuurder van klank- en lichtinstallaties voor evenementen. Sinds de coronacrisis zijn zo goed als al mijn jobs geannuleerd en tracht ik mijn tijd te vullen met andere jobs: Onderhoud tuin Schilderen Verhuis Zaken wegbrengen naar het containerpark Ikea kasten in elkaar steken ... Ik beschik over een VW Transporter Groetjes
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Brandon
Brandon
5/5 · 19 reviews
9090 Melle
Hallo, ik ben brandon en mijn beroep is wegenwerker. ik heb onlangs een huis gekocht in melle die ik gerenoveerd heb en nu ik meer vrije tijd heb kan ik wat meer tijd steken in mijn hobby's: vissen, sporten en klussen.
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Karel
Karel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 14 reviews
9090 Melle
Hallo, ik ben Karel en ik ben werkzaam in de tuinaanleg/onderhoud. Het grootste deel van mij tijd spendeer ik aan snoeien en vellen van bomen en hagen en kleine graafwerken. Met mijn jarenlange ervaring probeer ik elke job tot in de puntjes uit te werken!
Tuinonderhoud in Schelderode (9820) - Quinten
Quinten
5/5 · 13 reviews
9820 Schelderode
Goeiemiddag, Ik ben Quinten, student agro- en biotechnologie: plantmanagement die graag een centje wil bijverdienen. Liefst van al werk ik in de tuin maar verschillende andere jobs liggen ook binnen mijn capaciteiten.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Silvie
Silvie
5/5 · 13 reviews
9000 Gent
Dag iedereen. Ik ben Silvie (trotse mama van 3 kinderen, waarvan al eentje het nest recent verliet. Voor mijn tweeling met een beperking ben ik op zoek naar leuke jobs. Maar natuurlijk wil ik dit eerst uitproberen. Ik kan een beetje van alles. Ik ben positief ingesteld, creatief, zeer kindvriendelijk en diervriendelijk, hou van de natuur, een babbel en van zoveel meer...
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Joeri
Joeri
5/5 · 6 reviews
9820 Merelbeke
Hallo, Ik ben Joeri en ik werk voltijds als opvoeder in de bijzondere jeugdzorg. Ik heb dus geen technische opleiding gevolgd maar ik ben wel een klusser/doe het zelver. Ik heb zelf ons huis verbouwd: alle sanitair in gans het huis gelegd, gasleiding gelegd, gyproc geplaatst/geplakt/afgewerkt, badkamer geplaatst,... dit door deels opleiding te volgen bij de gamma. Ik werk ook graag in de tuin.
Tuinonderhoud in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.8/5 · 5 reviews
9090 Gontrode
Ik zoek werk voor mijn bedrijf Ik doe al schoonmaak sinds 2014 Wij zijn altijd bereikbaar Wij kunnen elke dag elke week elke maand op komen. (Plus punt) Personeel ziek = ik zelf kom opdagen Eigen gereedschap,producten worden voorgediend.
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Wesley
Wesley
4.5/5 · 4 reviews
9090 Melle
Dag allemaal, ik ben Wesley en ik ben nog steeds student. Naast mijn druk leven als student help ik regelmatig mee bij het renoveren in mijn zus haar huis, hierdoor heb ik al wat ervaring opgelopen maar daarnaast begin ik binnenkort curcussen te volgen als vloerlegger, metsen, hout- en infrastructuur. Ik ben iemand die steeds zeer gedreven aan iets begint en niet graag naar huis ga voor het af is
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Jeroen
Jeroen
5/5 · 3 reviews
9820 Merelbeke
Ik ben Jeroen 26jaar. Mijn passie is fitness. Ik heb een attest personal trainer gehaald. Daarnaast voer ik grond en kabel werken uit aan de spoorwegen voor een werk gever. Heb ook wat ervaring met tuin onderhoud.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Nico
Nico
1.0/5 · 3 reviews
9000 Gent
Geachte Ik ben, 23jaar en kom uit het Gentse. Ik werk ondertussen al 4j op de daken en heb toch al wat ervaring opgebouwd. Ik ben eigenlijk een all round persoon en kan heel veel bereiken. Elke uitdaging neem ik aan met beide handen.
Tuinonderhoud in Bottelare (9820) - Frank
Frank
5/5 · 1 reviews
9820 Bottelare
gras afrijden............................................................................................................................................................................................
Tuinonderhoud in Zwijnaarde (9052) - Figyan
Figyan
5/5 · 1 reviews
9052 Zwijnaarde
Dag allemaal. İk ben Figyan ik ben een moeder en ben opzoek naar werk. Momenteel gaat mijn kindje niet naar opvang daarom ben ik opzoek naar iets in de namiddag, zaterdag, zobdag. İk ben heel zorgvuldig en flexibel. İk zal jullie wensen met plezier vaststellen. İk had vroeger ook gewerk als poetsvrouw.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Ali
Ali
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo,Mijn naam is Ali.Ik ben 31 jaar oud.Ik ben al 15 jaar in België.Ik spreek Nederlands ,Engels en Frans.Ik werk als operator tijdens de werkdagen en ik zoek ook andere activiteiten die op het weekend kan doen.Ik help graag mensen Ik ben een handige man met groen handen die kan alles doen,mag klusjes ,tuin,transport,technische werken zijn en verplaats ik met mijn personen auto.
Tuinonderhoud in Melle (9090) - David
David
5/5 · 1 reviews
9090 Melle
Mijn naam is David en ben 48 jaar. Als handige Harry, die thuis alles zelf doet van klussen, help ik ook wel graag eens anderen in mijn vrije tijd. Ik heb vele machines ter beschikking voor allerlei klussen in huis en in de tuin, heb eigen wagen en aanhangwagen. Het zou leuk zijn op deze manier een centje bij te verdienen. Contacteer me maar.
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Jan
Jan
Nieuw
9090 Melle
tuinonderhoud en aanleg aaaaaaazzzzz aazertryujdsazdfghnbvfdsqdfghgfdsqdfghjgbfvdcszerthjnb vcdfrgthbvcdsfrgthbvc xdfrgtbvcfgbvcdfrgthbfvdfrtgbfvdfrgthgbvcdfergfvdcdszerfdcxdszefrdcxsdzefrgvdcfrgthbfvgrthygb

Tuinonderhoud Merelbeke: geëvalueerd met 4.66 door 211 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Merelbeke, tuinier Merelbeke, hovenier Merelbeke, opruimen groenafval Merelbeke,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Merelbeke?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Merelbeke.

Wat kost tuinonderhoud in Merelbeke?

De prijzen voor tuinonderhoud in Merelbeke hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Merelbeke
Groentetuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wegdoen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Merelbeke bepaald?

Een tuinonderhoud in Merelbeke brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Merelbeke vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander element is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar variabelen:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere tuinmannen. U ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook variëren naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Merelbeke
Tuinonderhoud Merelbeke€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Merelbeke doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin degelijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om uw tuinonderhoud in Merelbeke te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Merelbeke goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en grasmat er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Merelbeke geniet u heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Merelbeke is onmisbaar om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Merelbeke te verzorgen, hoe keuriger en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe vaker u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Merelbeke.

Tuinonderhoud in Merelbeke kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Merelbeke te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor vreugde zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Merelbeke houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Merelbeke zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Merelbeke blijft uw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met uw hovenier kunt u uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Merelbeke te laten uitvoeren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Merelbeke

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Merelbeke

Bloemen - gras maaien - Tuinman - Haag snoeien in Merelbeke (9820) - Tuinman - Gras maaien in Merelbeke (9820) - Tuinman - Gras maaien in Merelbeke (9820) - tuinhulp - onkruid wieden - Snoeiwerk
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden