Ring Twice

Hulp voor tuinonderhoud in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuiniers in de buurt van Merelbeke

Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.98/5 (137 reviews)
Hallo, ik ben Eric, echtgenoot, vader van 2 kleuters, full-time dj en verhuurder van klank- en lichtinstallaties voor evenementen. Sinds de coronacrisis zijn zo goed als al mijn jobs geannuleerd en tracht ik mijn tijd te vullen met andere jobs: Onderhoud tuin Schilderen Verhuis Zaken wegbrengen naar het containerpark Ikea kasten in elkaar steken ... Ik beschik over een VW Transporter Groetjes
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Brandon
Brandon
Melle
5/5 (20 reviews)
Hallo, ik ben brandon en mijn beroep is wegenwerker. ik heb onlangs een huis gekocht in melle die ik gerenoveerd heb en nu ik meer vrije tijd heb kan ik wat meer tijd steken in mijn hobby's: vissen, sporten en klussen.
Tuinonderhoud in Schelderode (9820) - Quinten
Quinten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schelderode
5/5 (14 reviews)
Goeiemiddag, Ik ben Quinten, student agro- en biotechnologie: plantmanagement die graag een centje wil bijverdienen. Liefst van al werk ik in de tuin maar verschillende andere jobs liggen ook binnen mijn capaciteiten.
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Karel
Karel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (14 reviews)
Hallo, ik ben Karel en ik ben werkzaam in de tuinaanleg/onderhoud. Het grootste deel van mij tijd spendeer ik aan snoeien en vellen van bomen en hagen en kleine graafwerken. Met mijn jarenlange ervaring probeer ik elke job tot in de puntjes uit te werken!
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Dag iedereen. Ik ben Silvie (trotse mama van 3 kinderen, waarvan al eentje het nest recent verliet. Voor mijn tweeling met een beperking ben ik op zoek naar leuke jobs. Maar natuurlijk wil ik dit eerst uitproberen. Ik kan een beetje van alles. Ik ben positief ingesteld, creatief, zeer kindvriendelijk en diervriendelijk, hou van de natuur, een babbel en van zoveel meer...
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Joeri
Joeri
Merelbeke
5/5 (6 reviews)
Hallo, Ik ben Joeri en ik werk voltijds als opvoeder in de bijzondere jeugdzorg. Ik heb dus geen technische opleiding gevolgd maar ik ben wel een klusser/doe het zelver. Ik heb zelf ons huis verbouwd: alle sanitair in gans het huis gelegd, gasleiding gelegd, gyproc geplaatst/geplakt/afgewerkt, badkamer geplaatst,... dit door deels opleiding te volgen bij de gamma. Ik werk ook graag in de tuin.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Jeroen
Jeroen
Merelbeke
5/5 (5 reviews)
Ik ben Jeroen 26jaar. Mijn passie is fitness. Ik heb een attest personal trainer gehaald. Daarnaast voer ik grond en kabel werken uit aan de spoorwegen voor een werk gever. Heb ook wat ervaring met tuin onderhoud.
Tuinonderhoud in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
4.8/5 (5 reviews)
Ik zoek werk voor mijn bedrijf Ik doe al schoonmaak sinds 2014 Wij zijn altijd bereikbaar Wij kunnen elke dag elke week elke maand op komen. (Plus punt) Personeel ziek = ik zelf kom opdagen Eigen gereedschap,producten worden voorgediend.
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Wesley
Wesley
Melle
4.5/5 (4 reviews)
Dag allemaal, ik ben Wesley en ik ben nog steeds student. Naast mijn druk leven als student help ik regelmatig mee bij het renoveren in mijn zus haar huis, hierdoor heb ik al wat ervaring opgelopen maar daarnaast begin ik binnenkort curcussen te volgen als vloerlegger, metsen, hout- en infrastructuur. Ik ben iemand die steeds zeer gedreven aan iets begint en niet graag naar huis ga voor het af is
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Nico
Nico
Gent
1.0/5 (3 reviews)
Geachte Ik ben, 23jaar en kom uit het Gentse. Ik werk ondertussen al 4j op de daken en heb toch al wat ervaring opgebouwd. Ik ben eigenlijk een all round persoon en kan heel veel bereiken. Elke uitdaging neem ik aan met beide handen.
Tuinonderhoud in Melle (9090) - David
David
Melle
5/5 (2 reviews)
Mijn naam is David en ben 48 jaar. Als handige Harry, die thuis alles zelf doet van klussen, help ik ook wel graag eens anderen in mijn vrije tijd. Ik heb vele machines ter beschikking voor allerlei klussen in huis en in de tuin, heb eigen wagen en aanhangwagen. Het zou leuk zijn op deze manier een centje bij te verdienen. Contacteer me maar.
Tuinonderhoud in Zwijnaarde (9052) - Dries
Dries
Zwijnaarde
5/5 (1 reviews)
Dag iedereen, Ik ben Dries, 26 jaar oud en enthousiast om bij te klussen. Ik werk als opvoeder/tuinman/klusjesman in een instelling voor jongeren te Gent. Ik werk enorm graag in de tuin en heb veel ervaring met schilderen, klussen en kleine renovatiewerken. Ik heb een grote talenkennis (NL, ENG, Spaans en Frans) Ik heb een grote voorliefde voor dieren en veel ervaring met honden en katten :)
Tuinonderhoud in Bottelare (9820) - Frank
Frank
Bottelare
5/5 (1 reviews)
gras afrijden............................................................................................................................................................................................
Tuinonderhoud in Zwijnaarde (9052) - Figyan
Figyan
Zwijnaarde
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal. İk ben Figyan ik ben een moeder en ben opzoek naar werk. Momenteel gaat mijn kindje niet naar opvang daarom ben ik opzoek naar iets in de namiddag, zaterdag, zobdag. İk ben heel zorgvuldig en flexibel. İk zal jullie wensen met plezier vaststellen. İk had vroeger ook gewerk als poetsvrouw.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Ali
Ali
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo,Mijn naam is Ali.Ik ben 31 jaar oud.Ik ben al 15 jaar in België.Ik spreek Nederlands ,Engels en Frans.Ik werk als operator tijdens de werkdagen en ik zoek ook andere activiteiten die op het weekend kan doen.Ik help graag mensen Ik ben een handige man met groen handen die kan alles doen,mag klusjes ,tuin,transport,technische werken zijn en verplaats ik met mijn personen auto.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Merelbeke: geëvalueerd met 4.7 door 228 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Merelbeke, tuinier Merelbeke, hovenier Merelbeke, opruimen groenafval Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Merelbeke?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Merelbeke.

Wat kost tuinonderhoud in Merelbeke?

De prijzen voor tuinonderhoud in Merelbeke hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Merelbeke
Moestuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wegdoen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Merelbeke bepaald?

Een tuinonderhoud in Merelbeke brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Merelbeke vraagt specifiek tuinmateriaal. Een ander factor is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar zaken:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Merelbeke
Tuinonderhoud Merelbeke€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Merelbeke doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin degelijk en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Merelbeke te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Merelbeke goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en gazon er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Merelbeke geniet je heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Merelbeke is onmisbaar om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Merelbeke te verzorgen, hoe keuriger en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Merelbeke.

Tuinonderhoud in Merelbeke kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Merelbeke te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Merelbeke houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Merelbeke zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Merelbeke blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Merelbeke te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Merelbeke

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Merelbeke

Bloemen - gras maaien - Tuinman - Haag snoeien in Merelbeke (9820) - Tuinman - Gras maaien in Merelbeke (9820) - Tuinman - Gras maaien in Merelbeke (9820) - tuinhulp - onkruid wieden - Snoeiwerk
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden