tuinonderhoud Merelbeke

Tuinonderhoud Merelbeke: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Merelbeke

Eric is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.97/5 (158 reviews)
Hallo, Ik ben Eric, full-time dj, zaakvoerder (verhuur van klank- en lichtinstallaties voor evenementen) en tenniscoach. In mijn vrije tijd voer ik allerhande klussen uit. Ik beschik over een grote bestelwagen en heel wat werkmateriaal. Groetjes
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Jeroen
Jeroen
Merelbeke
4.9/5 (31 reviews)
Ik ben Jeroen 26jaar. Mijn passie is fitness. Ik heb een attest personal trainer gehaald. Daarnaast voer ik grond en kabel werken uit aan de spoorwegen voor een werk gever. Heb ook wat ervaring met tuin onderhoud.
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Elske
Elske
Merelbeke
5/5 (12 reviews)
Hallo, Ik ben 37 jaar jong en woon met mijn hond Juul in het landelijke Schelderode. De keuken en de (moes)tuin zijn mijn Koninkrijk, fietsen en wandelen mijn favoriete vervoersmodi. Soms trek ik met minicamper en hond richting bosrijke omgevingen. Ik heb 10 groene vingers, twee gouden handen en een groot groen hart die ik graag wil inzetten waar nodig. Tot binnenkort! Elske
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Frank
Frank
Merelbeke
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik ben Frank, ik kluste enkele jaren bij via een ander platform namelijk Kluster (overgenomen ondertussen) dit hier is echter vrij nieuw voor mij. Via mijn vaste job (onderzoekscentrum) verzamel en kweek ik bijzondere planten en jonge bomen die ik dan graag toepas in uw droomtuin. Dus wilt u graag een groene oase waar het heerlijk toeven is geef dan gerust een seintje!
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Joeri
Joeri
Merelbeke
5/5 (6 reviews)
Hallo, Ik ben Joeri en ik werk voltijds als opvoeder in de bijzondere jeugdzorg. Ik heb dus geen technische opleiding gevolgd maar ik ben wel een klusser/doe het zelver. Ik heb zelf ons huis verbouwd: alle sanitair in gans het huis gelegd, gasleiding gelegd, gyproc geplaatst/geplakt/afgewerkt, badkamer geplaatst,... dit door deels opleiding te volgen bij de gamma. Ik werk ook graag in de tuin.
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Laura
Laura
Merelbeke
5/5 (3 reviews)
Hallo! Ik ben Laura, 28jaar en wil jou heel graag helpen. In de tuin of klussen in en rond het huis? Ik doe mijn best jou zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ik ben correct en net en doe het werk alsof het voor mezelf zou zijn. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Andy
Andy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merelbeke
4.5/5 (2 reviews)
Reeds meer dan 20 jaar werkzaam als electro mechanieker , kleine klusjes allerlei binnen en buiten doe ik in bijberoep. Savonds meestal beschikbaar en overdag in overleg. Klusjes aan betaalbare prijzen
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Kurt
Kurt
Merelbeke
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Kurt, ik werk als klusjesman in het college van Melle en ik had graag in mijn vrije tijd jullie met allerhande werkjes uit de nood geholpen. Ik ben 47 jaar en dus ook al ervaren,niet alleen enkel professioneel maar ook thuis heb ik al veel verbouwd! Ik ben van opleiding schrijnwerker maar ben een manusje van alles zoals verven,plamuren,tegels zetten en heb ook groene vingers.
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Brecht
Brecht
Merelbeke
Nieuw
Mijn naam is Brecht (24) en ik ben zeer graag met mijn handen bezig, onder het motto "slecht weer bestaat niet" werk ik graag buiten. ik ben graag bezig in tuinbouw en boomverzorging, van mijn vader heb ik veel geleerd uit de bouwsector.
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Dylan
Dylan
Merelbeke
Nieuw
Dag iedereen, ik ben Dylan, 25 jaar. Graag zou ik naast mijn huidige job zelf ook wat ondernemen. Dit zal mijn gezin helpen om ons huis nog sneller af te kunnen werken. Ik ben zelfstandig, kan goed luisteren en weet van aanpakken. Werken is voor mij geen enkel probleem, dus wacht niet langer en contacteer mij gerust!
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Broes
Broes Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merelbeke
Nieuw
Ik ben Broes, een jonge gedreven student Lichamelijke Opvoeding en Sport. Als jonge student heb ik veel vrije tijd, hierin ben ik voornamelijk bezig met basketbal maar ik heb interesse en kennis in alle sporten algemeen. Via deze site hoop ik potentiële klanten te vinden om hun te begeleiden in een persoonlijk en op maat gemaakte trainingsschema, voedingsschema of dergerlijke.
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Joran
Joran
Merelbeke
Nieuw
Gepassioneerd door informatica. in mijn vrije tijd vind je mij vaak achter mijn pc. Ik kan jou helpen bij algemene computerproblemen, printerproblemen, installatie en configuratie van uw wifi,... Wat het probleem ook mag zijn, ik zoek graag naar de juiste oplossing!
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Jens
Jens
Merelbeke
Nieuw
Dag iedereen, mijn naam is Jens en ik ben 24 jaar. Ik werk al een tijdje in het buitenland voor de aanbouw van windmolenparken en daardoor heb ik verlofperiodes in België vrij om iets bij te verdienen en mensen te helpen bij enkele zaken waarbij ze graag hulp zouden krijgen. Ik ben dus vooral overdag beschikbaar, aangezien ik 's avonds graag tijd vrij maak voor mijn familie :) Groetjes, Jen
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Edwin
Edwin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merelbeke
Nieuw
Ik ben een polyvalente schilder Ik kan u helpen in de tuin Voor alle klussen groot en klein of herstellingen moet u bij mij zijn Ik ben Nederlandstalig en ben in het bezit van een grote camionet mocht u een verhuis doen of naar het containerpark moeten
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Hanne
Hanne
Merelbeke
Nieuw
Hallo, mijn naam is Hanne en ik ben 26 jaar. Ik heb farmacie gestuurd, maar zou hiernaast graag nog mensen helpen in mijn vrije tijd en zo ook mensen in de buurt leren kennen. Hopelijk tot binnenkort!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Merelbeke

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Merelbeke: geëvalueerd met 4.91 door 223 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Merelbeke, tuinier Merelbeke, hovenier Merelbeke, tuinaannemer Merelbeke, onderhoud tuin Merelbeke, opruimen groenafval Merelbeke, tuinonderhoud prijzen Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden