tuinonderhoud Merelbeke

Tuinonderhoud Merelbeke: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Merelbeke

Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.98/5 (142 reviews)
Hallo, ik ben Eric, echtgenoot, vader van 2 kleuters, full-time dj en verhuurder van klank- en lichtinstallaties voor evenementen. Sinds de coronacrisis zijn zo goed als al mijn jobs geannuleerd en tracht ik mijn tijd te vullen met andere jobs: Onderhoud tuin Schilderen Verhuis Zaken wegbrengen naar het containerpark Ikea kasten in elkaar steken ... Ik beschik over een VW Transporter Groetjes
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (94 reviews)
Hallo, met Lieven, ik ben gepensioneerd beroepsmilitair (57 jaar). Ik wens bij te verdienen als tuinman. Ik heb gewerkt als onderhoud en klusjesman in de kazerne. Ik woon alleen en wens mij nog in te zetten bij senioren die hun tuin wensen te laten onderhouden . Ben ook een handige Harry voor eventueel klusjes op te knappen. Ik Woon te Gent en kan mij verplaatsen met mijn auto.
Brandon is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Brandon
Brandon
Melle
5/5 (23 reviews)
Hallo, ik ben brandon en mijn beroep is wegenwerker. ik heb onlangs een huis gekocht in melle die ik gerenoveerd heb en nu ik meer vrije tijd heb kan ik wat meer tijd steken in mijn hobby's: vissen, sporten en klussen.
Tuinonderhoud in Schelderode (9820) - Quinten
Quinten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schelderode
4.94/5 (16 reviews)
Goeiemiddag, Ik ben Quinten, student agro- en biotechnologie: plantmanagement die graag een centje wil bijverdienen. Liefst van al werk ik in de tuin maar verschillende andere jobs liggen ook binnen mijn capaciteiten.
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Karel
Karel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (14 reviews)
Hallo, ik ben Karel en ik ben werkzaam in de tuinaanleg/onderhoud. Het grootste deel van mij tijd spendeer ik aan snoeien en vellen van bomen en hagen en kleine graafwerken. Met mijn jarenlange ervaring probeer ik elke job tot in de puntjes uit te werken!
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Dag iedereen. Ik ben Silvie (trotse mama van 3 kinderen, waarvan al eentje het nest recent verliet. Voor mijn tweeling met een beperking ben ik op zoek naar leuke jobs. Maar natuurlijk wil ik dit eerst uitproberen. Ik kan een beetje van alles. Ik ben positief ingesteld, creatief, zeer kindvriendelijk en diervriendelijk, hou van de natuur, een babbel en van zoveel meer...
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Gent (9000) - Aaron
Aaron
Gent
4.33/5 (6 reviews)
Dag allemaal ik ben Aaron S een jonge arbeider uit Gent en ik zou graag wat bijverdienen in mijn vrijtijd want ik heb dat hard nodig ik ben zeer gemotiveerd en ik heb 6 jaar ervaring als schilderen begangen plaken
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Joeri
Joeri
Merelbeke
5/5 (6 reviews)
Hallo, Ik ben Joeri en ik werk voltijds als opvoeder in de bijzondere jeugdzorg. Ik heb dus geen technische opleiding gevolgd maar ik ben wel een klusser/doe het zelver. Ik heb zelf ons huis verbouwd: alle sanitair in gans het huis gelegd, gasleiding gelegd, gyproc geplaatst/geplakt/afgewerkt, badkamer geplaatst,... dit door deels opleiding te volgen bij de gamma. Ik werk ook graag in de tuin.
Tuinonderhoud in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
4.8/5 (5 reviews)
Ik zoek werk voor mijn bedrijf Ik doe al schoonmaak sinds 2014 Wij zijn altijd bereikbaar Wij kunnen elke dag elke week elke maand op komen. (Plus punt) Personeel ziek = ik zelf kom opdagen Eigen gereedschap,producten worden voorgediend.
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Frank
Frank
Merelbeke
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Frank, harde werker met een passie voor groen. Ik heb al ruim 25 jaar ervaring in de sierteeltsector (aanleg, onderhoud, kwekerij,...) Ik kan u helpen bij het behouden of creëren van uw droomtuin. Via mijn vaste job verzamel en kweek ik bijzondere heesters, vaste planten en jonge boompjes. Dus wilt u graag een groene oase waar het heerlijk toeven is geef dan gerust een seintje!
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Wesley
Wesley
Melle
4.5/5 (4 reviews)
Dag allemaal, ik ben Wesley en ik ben nog steeds student. Naast mijn druk leven als student help ik regelmatig mee bij het renoveren in mijn zus haar huis, hierdoor heb ik al wat ervaring opgelopen maar daarnaast begin ik binnenkort curcussen te volgen als vloerlegger, metsen, hout- en infrastructuur. Ik ben iemand die steeds zeer gedreven aan iets begint en niet graag naar huis ga voor het af is
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Nico
Nico
Gent
1.0/5 (3 reviews)
Geachte Ik ben, 23jaar en kom uit het Gentse. Ik werk ondertussen al 4j op de daken en heb toch al wat ervaring opgebouwd. Ik ben eigenlijk een all round persoon en kan heel veel bereiken. Elke uitdaging neem ik aan met beide handen.
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Simon
Simon
Melle
5/5 (2 reviews)
Ik ben Simon, ik heb acht jaar als tuinman studentenjob gedaan en heb ondertussen voldoende ervaring in de tuinen. Ik heb eigen materiaal en wegvoeren van groenafval is ook geen probleem. Ik scheer momenteel elektrisch met kabel, een stopcontact is dus een vereiste voor het opknappen van uw tuin.
Tuinonderhoud in Melle (9090) - David
David
Melle
5/5 (2 reviews)
Mijn naam is David en ben 48 jaar. Als handige Harry, die thuis alles zelf doet van klussen, help ik ook wel graag eens anderen in mijn vrije tijd. Ik heb vele machines ter beschikking voor allerlei klussen in huis en in de tuin, heb eigen wagen en aanhangwagen. Het zou leuk zijn op deze manier een centje bij te verdienen. Contacteer me maar.
Tuinonderhoud in Bottelare (9820) - Frank
Frank
Bottelare
5/5 (1 reviews)
gras afrijden............................................................................................................................................................................................
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Merelbeke: geëvalueerd met 4.7 door 339 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Merelbeke, tuinier Merelbeke, hovenier Merelbeke, tuinaannemer Merelbeke, onderhoud tuin Merelbeke, opruimen groenafval Merelbeke, tuinonderhoud prijzen Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Merelbeke?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Merelbeke.

Wat kost tuinonderhoud in Merelbeke?

De prijzen voor tuinonderhoud in Merelbeke hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Merelbeke
Groentetuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wegdoen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Merelbeke bepaald?

Een tuinonderhoud in Merelbeke brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Merelbeke vraagt specifiek tuinmateriaal. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar zaken:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Merelbeke
Tuinonderhoud Merelbeke€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Merelbeke doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin goed en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om jouw tuinonderhoud in Merelbeke te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Merelbeke goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasveld er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Merelbeke geniet je heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Merelbeke is onmisbaar om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Merelbeke te verzorgen, hoe mooier en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Merelbeke.

Tuinonderhoud in Merelbeke kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Merelbeke te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Merelbeke houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Merelbeke zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Merelbeke blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Merelbeke te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Merelbeke

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Merelbeke

Hagen - Bloemen - gras maaien - Tuinman - Haag snoeien in Merelbeke (9820) - Tuinman - Gras maaien in Merelbeke (9820) - Tuinman - Gras maaien in Merelbeke (9820) - tuinhulp - onkruid wieden - Snoeiwerk
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden