tuinman Sint-amandsberg

Tuinman Sint-amandsberg gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Sint-amandsberg: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.82/5 (136 reviews)
Als boerenzoon en met een oorspronkelijke opleiding als Technisch en Landbouwkundig Ingenieur ben ik vrij goed op de hoogte van alle tuinonderhoud. Gazon maaien, verantwoord gebruik van onkruidbestrijdingsmiddelen, hagen scheren, bomen snoeien etc... Ik beschik o.a. over een heggenschaar en ander gereedschap voor de meeste tuinklussen Nu ook mosbestrijding, bemesten en verticuteren van gazons
Tuinman in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik kan gras maaien, ik kan hagen snoeien, ik kan onkruid wieden. Ik heb zelf geen materiaal, kan wel eventueel materiaal bijhuren. Ik ben meestal zondag vrij.
Ioan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.69/5 (74 reviews)
Heb in verleden bij een tuin architect , met als taken , tuin onderhoud , aanleg en tuin ontwerp , beschik over een elektrische snoei schaar , een grasmacine en andere attributen voor in de tuin te werken
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Ik ben dynamisch, flexibel en gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Met plezier sta ik voor het aanleggen en onderhouden van uw tuinen en andere groenobjecten
Tuinman in Gent (9000) - Christophe
Christophe
Gent
4.53/5 (30 reviews)
Voor mij is tuinieren een echt plezier. Uw wens is mijn opdracht. Alle tuinwerk ligt me. Uw tuin weer aangenaam maken is mijn missie. Aan een schappelijke prijs.
Tuinman in Gent (9000) - Mathias
Mathias
Gent
5/5 (28 reviews)
Ik heb al 3 jaar ervaring in het tuinonderhoud en tuinaanleg en probeer steeds bij te leren door me te verdiepen in boeken over planten, tuinontwerp andere groen gerelateerde onderwerpen. Alle tuinen waar ik kom behandel ik met liefde en zorg! Ook probeer ik steeds de juiste tuinoplossing te zoeken voor de personen van wie de tuin is. Want ieders tuinbeleving is anders.
Tuinman in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Met plezier breng ik je tuin opnieuw op orde. Bij mijn ouders hadden we een grote tuin die ik voornamelijk onderhield, ook bij mijn oma deed ik dit met plezier. Hagen scheren, planten, wieden, gras maaien, ... Alles is mogelijk.
Tuinman in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.57/5 (14 reviews)
Ervaren in beplanting, in ontwerpen en realiseren van kleine onderhoudsarme tuinen. De juiste plant op de juiste plaats, rekening houdend met de steeds maar droger wordende zomers. De beplanting zo kiezen dat er het ganse jaar iets te beleven valt in de tuin. Grote kennis van snoeien van stuiken en fruitbomen. Plaatsen van kastanjehouten afsluiting, houten panelen, en bouwen van pergola's.
Tuinman in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Tuinman in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.75/5 (8 reviews)
Gewerkt in onder aannemer mimoza overal in België bloemisterijen in kort gewerkt wegens sezoenwerken haagen snoeien blaren en tuinkuis of grof vuilen wegdoen afbraak enz....
Tuinman in Gent (9000) - Alexander
Alexander
Gent
4.14/5 (7 reviews)
Tuinieren is een hobby van mij, maar sedert ik in de stad ben komen wonen mis ik een tuintje die ik voor mezelf kan opknappen. Gras maaien, hagen snoeien, bladeren rapen, ... Indien U iemand nodig heeft, ik kom met plezier uw tuin onderhouden.
Tuinman in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik heb de voeling met tuinwerk van thuis uit meegekregen, in de tuin en het bos werken was mijn hobby. Wetenschappelijk onderlegd door studies van landbouwingenieur. Ik werk graag buiten en ben sinds één jaar nu ook aan het werk in het permanent onderhoud van een grote tuin, waardoor ik met machines allerhande tewerk kan. Ik ben bovendien bijna klaar met mijn vorming tot boomverzorger.
Tuinman in Gent (9000) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.2/5 (5 reviews)
Sommige mensen die een woning kopen hebben een druk bestaan en zijn blij dat er iemand langs komt om hen te ontzorgen in de tuin, anderen zijn vanwege ouderdom gelukkig met deze service. Waarom zouden we jou niet ondersteunen?
Tuinman in Gent (9000) - Nisse
Nisse
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik heb een diploma van het tuinbouwonderwijs. Ik heb als student altijd bij een tuinman en bij de groendienst gewerkt. Ik kan hagen scheren, bomen snoeien, grasmaaien en andere zaken.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb ruim ervaring met het snoeien van hagen. Eenmaal al de hagen gesnoeid zijn kuis ik alles piekfijn op en neem ik al het onkruid mee dat er stond zodat er alles piekfijn uitziet. Daarnaast kan ik ook u oprit en dergelijke sproeien tegen het onkruid,... Aarzel niet om beroep op mij te doen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.78 door 543 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Sint-amandsberg, betaalbare tuinman Sint-amandsberg, tuinman gezocht Sint-amandsberg, gras maaien Sint-amandsberg, haag snoeien Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Sint-amandsberg: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Sint-amandsberg is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Sint-amandsberg namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Sint-amandsberg

Een tuinman in Sint-amandsberg zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Sint-amandsberg? Zo ben je verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Sint-amandsberg zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Sint-amandsberg

In het takenpakket van een tuinman Sint-amandsberg is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Sint-amandsberg zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Sint-amandsberg

En een laatste taak is het geven van tips. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Sint-amandsberg. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Sint-amandsberg helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Sint-amandsberg?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is slim om een tuinman in Sint-amandsberg in te schakelen. Een tuinman Sint-amandsberg is specialist in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Sint-amandsberg?

Een tuinman in Sint-amandsberg is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Sint-amandsberg aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Sint-amandsberg ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Sint-amandsberg prijs
Tuinman Sint-amandsbergtussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Sint-amandsberg en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Sint-amandsberg
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Sint-amandsberg gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar geoefende tuinman in Sint-amandsberg? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Sint-amandsberg te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Sint-amandsberg vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Sint-amandsberg te zoeken. Het is altijd slim om verschillende tuinmannen in Sint-amandsberg met elkaar te vergelijken. Jouw grasveld afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Sint-amandsberg! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een geoefende en betrouwbare tuinman in Sint-amandsberg vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Sint-amandsberg een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Sint-amandsberg selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Sint-amandsberg

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Sint-amandsberg

grote tuin - Snoeien van hagen - Snoeien en opkuis stadstuintje - Tuinier gezocht voor stadstuintje - Haag snoeien - Snoeien van haagjes/klein onderhoud - Tuinman - Snoeien Thuja haag - Aanplantingen - Een middelgrote verwilderde tuin - Snoeiwerk - Onderhoud klein voor en achtertuintje - Stadstuin/terras - Mijn terras schoonmaken - Winterklaar zetten voortuin 15m2 - Hagen en bomen snoeien voor de winter - Tuin onderhoud - gras maaien - Onkruid wieden + grint leggen - Notelaar snoeien - Bamboe integraal en voor eeuwig verwijderen - Hagen scheren - tuinonderhoud - dakgoten schoonmaken - Klimop muur snoeien - Klimop muur snoeien - snoeien en opruimen tuin - vernieuwen gazon - Wingerd + grassen snoeien - Haag snoeien - Opkuis kleine stadstuin - Opkuis van een verwilderende tuin doordat mevr. Zelf niet meer kan doen - Onderhoud - klein tuintje opluisen - Tuinman gezocht voor bejaarde - Weghalen grote klimop op scheidingsmuur stadstuin - effenen van grond in tuin - effenen van de" grond in de tuin - Terras kuisen (bladeren) en blauwe regenplant snoeien - Houten terrasje - Dringend haag te snoeien - Snoeiwerk - Stukje gras (6m²) omploegen en keitjes in de plaats leggen - onderhoud tuin, snoeien boom - offerte - Klimop snoeien en gras afmaaien - Gras maaien - Van de Walle Claudine - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien - Snoeien hagen en leielinden - Tuinman - Haag snoeien in Sint-amandsberg (9040) - Tuinman - Hagen snoeien in Sint-Amandsberg (9040) - Tuinman - Gras maaien in Sint-amandsberg (9040) - Tuinman - Gras maaien in Sint-amandsberg (9040) - Tuinman - Haag snoeien in Sint-amandsberg (9040) - Tuinman - Haag snoeien in Sint-amandsberg (9040)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden