tuinman Lovendegem

Tuinman Lovendegem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Lovendegem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Philippe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (253 reviews)
Ik onderhield vele jaren m´n eigen tuin. Én dakgoten... Indien er een degelijke ladder aanwezig is.... Ik ben je geschikte tuinman indien het tuinafval ter plaatse mag blijven. Ik bezit zelf een degelijke boomzaag en snoeischaar
Tuinman in Evergem (9940) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (13 reviews)
Een mooi verzorgde tuin heeft altijd een meerwaarde, ikzelf ben iemand die heel graag bezig is in de tuin. Ik vind dit zelf zeer ontspannend en iedereen ziet wel graag een mooi groen grasperkje.
Tuinman in Drongen (9031) - Patrick
Patrick
Drongen
4.86/5 (7 reviews)
Gras maaien ,bladeren oprapen 0nkruid wieden . Tuin klaarzetten voor winter of zomer. Doe dit als hobby.Alle kleine tuinwerken. Enz alles is bespreekbaar
Tuinman in Mariakerke (9030) - Jaspee
Jaspee
Mariakerke
5/5 (6 reviews)
Ik kom helemaal tot rust in het groen: heeft u iemand nodig om het gras te maaien, plantjes te planten, het onkruid te wieden, een put te graven... u kan steeds bij mij terecht.
Tuinman in Zomergem (9930) - Yves
Yves
Zomergem
5/5 (4 reviews)
ik werk dagelijks in de tuin in de technische ploeg op een school,zo maai ik het gras met zelftrekkers,als zitmaaiers,onkruid wieden,met bosmaaier als haagschaar,geen schrik om mij vuil te maken zo ook aanplanten, bomen snoeien met hoogwerker enz...
Tuinman in Nevele (9850) - Jonas
Jonas
Nevele
4.5/5 (2 reviews)
hallo ik ben een zorgvuldige tuinier. ik ben bereid om u tuin te komen onderhouden ik beschik over eigen voertuig en heb een aanhangwagen om groenafval mee te nemen ik beschik over professioneel werk materiaal. heb al iets of wat ervaring
Anna is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Vinderhoute (9921) - Anna
Anna
Vinderhoute
5/5 (2 reviews)
Tuinvrouw dus! :-) Nadat ik vele tuinen heb ontworpen en veel mensen geholpen heb met hun droomtuin, liep mijn carrière een andere kant uit, maar de passie voor ecologische tuinen is er absoluut nog, en die jarenlange ervaring wil ik graag delen op een laagdrempelige, leuke manier.
Tuinman in Evergem (9940) - Gwendoline
Gwendoline
Evergem
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Gwendoline en ben 30 jaar. Ik ben een bezige bij en ben buitenmens. Ik werk graag in de tuin en doe allerhande klusjes (gras afrijden, onkruid uitdoen, bladeren oprapen, ...). Laat maar iets weten, als je me nodig hebt.
Tuinman in Lovendegem (9920) - Maxim
Maxim
Lovendegem
5/5 (1 reviews)
Op het gebied van gazons ben ik een echte freak. Ik wil altijd het beste resultaat bekomen in samen spraak met de klant. Van gras maaien tot verticutern en nieuwe gras zaai/matten leggen, top dressen, bemesten, onkruid verdelgen, branden (bio) of spuiten, heggen scheren, snoeien van bomen, aanplanting. Ik beschik over degelijke materialen inc een kleine tuintraktor.
Tuinman in Evergem (9940) - Alin
Alin
Evergem
5/5 (1 reviews)
Doordat ik zelf een grote tuin heb, heb ik al veel in de tuin gewerkt. Onkruid wieden, gras maaien, bladeren verwijderen, boomschors leggen enz allemaal dingen die ik graag doe
Tuinman in Mariakerke (9030) - Thibaut
Thibaut
Mariakerke
5/5 (1 reviews)
Ik werk graag in de tuin en met mijn handen, ik vind het niet erg om vuil te worden. Ik sta open voor verschillende tuin klusjes. Alvast bedankt en hopelijk tot binnenkort.
Tuinman in Zomergem (9930) - Gregory
Gregory
Zomergem
5/5 (1 reviews)
Hallo , is uw gras te lang of hebt u heel wat onkruid staan die moet verwijdert worden en hebt u daar zelf een hekel aan dan doe ik dat met plezier voor u laat het mij weten
Tuinman in Zomergem (9930) - Ahmed
Ahmed Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zomergem
5/5 (1 reviews)
Gespecialiseerd in realisatie en onderhoud van exotische en Mediterraanse tuinen ,vele jaren ervaring en kennis in aanleg exotische planten. En werken met bouwtechnieken zoals muurbekleding in kalkcement/stro , tuinmuren , paden in beton etc.
Tuinman in Mariakerke (9030) - Daan
Daan
Mariakerke
5/5 (1 reviews)
Alle onderhoud in de tuin. Gras maaien, hagen scheren, snoeien of het zwaardere werk heb ik al sinds mijn jeugd op “den buiten” onder de knie. Ik heb een eenvoudige aanhangwagen om afval ook weg te brengen.
Tuinman in Waarschoot (9950) - Wim
Wim
Waarschoot
Nieuw
Hallo. Ik ben Wim, 46 jaar jong en zit boordevol energie. Ik hou ervan mensen te helpen. Ik ben zelf meubelontwerper en ben dus vanzelfsprekend goed in houtbewerking. Ook geef ik graag bijles wiskunde aan kinderen tot 15 jaar. Ik heb zelf een wiskundige opleiding genoten en ben zeer geduldig. Wat je ook niet zou verwachten, is dat ik graag strijk. Het geeft me rust. Dus ook dat kan.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Lovendegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ makkelijk te gebruiken dienst, voor mij de eerste keer en wees zichzelf goed uit ”
Glen
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Lovendegem: geëvalueerd met 4.96 door 289 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Lovendegem, betaalbare tuinman Lovendegem, tuinman gezocht Lovendegem, gras maaien Lovendegem, haag snoeien Lovendegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Lovendegem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden