tuinman Merelbeke

Tuinman Merelbeke gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Merelbeke: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.98/5 (149 reviews)
Ik ben dagelijks bezig met het onderhouden van mijn eigen tuin. Ik heb een kettingzaag, bosmaaier, hakselaar, kruiwagens, heggenschaar, bladblazer, etc en kan zelf tuinafval verwerken
Tuinman in Merelbeke (9820) - Frank
Frank
Merelbeke
5/5 (9 reviews)
Hier Frank, een gepassioneerde tuinman die u graag wil helpen bij uw tuinklussen en u wil bijstaan met advies. Zoekt u een harde werker met een passie voor planten en groen met focus op 'diversiteit', fauna-aantrekkelijk en klimaatbestendigheid bent u bij mij aan het goede adres! Maw waar voor uw geld😉
Elske is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Merelbeke (9820) - Elske
Elske
Merelbeke
5/5 (8 reviews)
Ik ben tuin-en landschapsarchitect van opleiding en bouwde ondertussen een mooi cv aan expertise op. Momenteel werk ik voor de groendienst Stad Gent als landschapsarchitect.
Tuinman in Merelbeke (9820) - Joeri
Joeri
Merelbeke
5/5 (6 reviews)
Ik heb zelf een grote tuin dus ik heb wel wat ervaring met snoeien, grasperk verzorgen, onkruid wegdoen,... Ik ben wel wat thuis op weekdagen ondanks een voltijdse job
Tuinman in Merelbeke (9820) - Andy
Andy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merelbeke
4.5/5 (2 reviews)
Heb zelf heel goede grasmaaier die ik kan meebrengen en de nodige gereedschappen om bladeren te rapen, te snoeien en dergelijke, ook kettingzaag om hout te kleinen en kleine snoeiwerkzaamheden
Tuinman in Merelbeke (9820) - Kurt
Kurt
Merelbeke
Nieuw
Ik ben klusjesman in het college van Melle waar ik onder andere ook insta voor het onderhoud van de tuin en sportvelden. Ik heb van nature uit groene vingers en bezit over een zitmaaier indien nodig! Ikzelf ben van het Merelbeke bij Gent.
Tuinman in Merelbeke (9820) - Brecht
Brecht
Merelbeke
Nieuw
Tuinman in Merelbeke (9820) - Dylan
Dylan
Merelbeke
Nieuw
Proper werken is belangrijk, dus u mag gerust zijn dat dit ook zal gebeuren. Ik kan uw haag snoeien, gras maaien, verplanten, ... Na een taak zal alles steeds mooi opgeruimd worden. Ik beschik over een proffesionele haagschaar, grasmachine en basis tuinmateriaal.
Tuinman in Merelbeke (9820) - Broes
Broes Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merelbeke
Nieuw
Als student zelfstandige (tuinarchitectuur) heb ik reeds ervaring in alle taken die in de tuin gebeuren. Van plannen ontwerpen, tuinen aanleggen tot het onderhouden ervan. Gras maaien, hagen en heggen scheren/snoeien, grondwerken... Ik beschik over een auto en aanhangwagen, met het nodige materiaal om uw tuin zorgeloos en geruisloos (accu-materiaal) in orde te brengen!
Tuinman in Merelbeke (9820) - Joran
Joran
Merelbeke
Nieuw
tijdens verschillende vakantiejobs en ook thuis geleerd hoe ik moet maaien, snoeien, onkruid wieden, met de bosmaaier werken. Dit zal voor mij dus geen probleem zijn.
Tuinman in Merelbeke (9820) - Jens
Jens
Merelbeke
Nieuw
Ik heb geen ervaring als tuinman, maar zou met alle plezier helpen met jullie tuin te onderhouden in de kleine klusjes (gras mooien, helpen bij snoeien, afval wegbrengen,...). Aangezien mijn werk vooral op kantoor is, zou ik als bijklussen graag buiten werken en met de handen bezig zijn.
Tuinman in Merelbeke (9820) - Hanne
Hanne
Merelbeke
Nieuw
Ik heb zelf een tuin die ik onderhoud (gras maaien, haag snoeien, tomaatjes kweken, onkruid wieden ...). Bovendien werk ik heel graag buiten en ben ik ook altijd te vinden voor een babbeltje.
Tuinman in Merelbeke (9820) - Nathan
Nathan
Merelbeke
Nieuw
Ik werk graag buiten, en dan is de taak zelf me eender. Als jonge man ben ik in goede fysieke conditie, en ook zwaardere werken schrikken me niet af. Ik sta open voor verschillende voorstellen, alles is bespreekbaar!
Tuinman in Merelbeke (9820) - Maarten
Maarten
Merelbeke
Nieuw
Ik help je graag met het gras afrijden en al dan niet afvoeren van het gras. Ik kan ook helpen met het opzetten van compostbak. Daarnaast help ik ook graag je tuin wat op orde te zetten en op te kuisen.
Tuinman in Merelbeke (9820) - Lore
Lore
Merelbeke
Nieuw
Ik hou van de natuur! Ik ben geboeid in hoe we als mens de natuur kunnen eren, respecteren en de habitat kunnen herstellen, en verdiep me daarom graag in permacultuur, biodynamisch tuinieren,... De aarde vraagt onze zorg, nu meer dan ooit! Als ik daar een handje bij kan helpen en mijn steentje in kan bijdragen, dan doe ik dat heel graag!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Merelbeke: geëvalueerd met 4.9 door 174 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Merelbeke, betaalbare tuinman Merelbeke, tuinman gezocht Merelbeke, gras maaien Merelbeke, haag snoeien Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinman in Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden