tuinman Merelbeke

Tuinman Merelbeke gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Merelbeke: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.98/5 (142 reviews)
Ik ben dagelijks bezig met het onderhouden van mijn eigen tuin. Ik heb een kettingzaag, bosmaaier, hakselaar, kruiwagens, heggenschaar, bladblazer, etc en kan zelf tuinafval verwerken
Tuinman in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (95 reviews)
Heb veel ervaring in tuinonderhoud, aanleggen van moestuin, grasmaaien, trimmen , onkruiden wieden, snoeiwerken van hagen en struiken. Gazons herstellen indien mogelijk. Ik was tijdens 11 jaar tuinman in kazerne. Ik heb een rotstuin aangelegd, een pergola gemaakt , omheiningen gezet op basis van houten paletten. Ik heb 4 jaar gewerkt in het P.W.A.-systeem als tuinman ( 12 tuinen onderhouden ). Ik heb een geitenstal gemaakt met resten van materialen in een boerderij
Tuinman in Schelderode (9820) - Quinten
Quinten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schelderode
4.94/5 (16 reviews)
Student agro- en biotechnologie: plantmanagement. Verzorgt al enkele jaren de tuin bij ons thuis en mijn grootouders. Groot materiaal zoals een haagschaar en licht kliefmachine kan meegenomen worden net zoals klein tuinmateriaal zoals hark, schop, ...
Tuinman in Melle (9090) - Karel
Karel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (14 reviews)
Alle tuinonderhoud van A tot Z. De meeste jobs die ik uitvoer bestaan uit snoeien en vellen van bomen en hagen. Daarnaast zit ik ook veel in de minigraver en voer ik kleine graaf- en grondwerken uit
Tuinman in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Werken in de tuin brengt rust en voldoening. Sinds ik zelf een tuin heb zijn mijn groene vingers beginnen groeien. Oefening baart kunst. Dus heeft u een extra paar handen nodig? Staat jouw gras hoger dan je het wilt, zet die haag zich toch teveel uit... Dan kun je mijn hulp goed gebruiken. Ik maak graag mijn handen vuil.
Tuinman in Gent (9000) - Aaron
Aaron
Gent
4.33/5 (6 reviews)
Ik doe ook tuin werken groetjes ik ben beschikbaar in het wekend zaterdag en zondag van 9uuu tot 19uu bij mij bent u op het juist adres je mag mij altijd contacteren
Tuinman in Merelbeke (9820) - Joeri
Joeri
Merelbeke
5/5 (6 reviews)
Ik heb zelf een grote tuin dus ik heb wel wat ervaring met snoeien, grasperk verzorgen, onkruid wegdoen,... Ik ben wel wat thuis op weekdagen ondanks een voltijdse job
Tuinman in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
4.8/5 (5 reviews)
Ik doe wat er gevraagd word Kan altijd extra's uitvoeren Vaste klanten krijgen percentage korting Bij eventuele lang termijn werken Altijd bereikbaar
Tuinman in Merelbeke (9820) - Frank
Frank
Merelbeke
5/5 (5 reviews)
Hier Frank, een gepassioneerde tuinman die u graag wil helpen bij uw tuinklussen en u wil bijstaan met heel wat advies. Zoekt u een harde werker met een passie voor planten en groen bent u bij mij aan het goede adres!
Tuinman in Melle (9090) - Wesley
Wesley
Melle
4.5/5 (4 reviews)
Dag, ik heb reeds veel ervaring in de tuin, ik haal hier zeer veel voldoening uit en het ontspant mij! Verder zou ik hier op een enthousiaste manier mee omgaan dus hopelijk kiest u mij om jouw tuin een frisse boost te geven!
Tuinman in Gent (9000) - Nico
Nico
Gent
1.0/5 (3 reviews)
Ik heb gewerkt voor de firma Tuinen Sergeys, daar heb ik alle soorten werken gezien zowel grote werken als kleine, detail werken. Ik ben een rustig persoon en kan kalm blijven in de moeilijkste situaties waardoor ik echt detail en millimeter werk kan uitvoeren, voor een perfect resultaat.
Tuinman in Melle (9090) - Simon
Simon
Melle
5/5 (2 reviews)
Als student heb ik 8 jaar ervaring opgedaan als tuinman. Hagen scheren, gras afrijden en dergelijk zijn geen probleem. Ik focus vooral op tuinen die een scheerbeurt nodig hebben, één of meerdere keren per jaar. Frequent onderhoud is voor mij niet mogelijk.
Tuinman in Melle (9090) - David
David
Melle
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een grote tuin en dus ook heel wat ervaring. Ik kan voor u het gras maaien, hagen snoeien, takken hakselen, bosmaaien.. Noem maar op. Ik heb ook de nodige machines hiervoor.
Tuinman in Bottelare (9820) - Frank
Frank
Bottelare
5/5 (1 reviews)
gras afrijden...........................................................................................................................................................................................
Tuinman in Zwijnaarde (9052) - Figyan
Figyan
Zwijnaarde
5/5 (1 reviews)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Merelbeke: geëvalueerd met 4.68 door 316 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Merelbeke, betaalbare tuinman Merelbeke, tuinman gezocht Merelbeke, gras maaien Merelbeke, haag snoeien Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Merelbeke: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Merelbeke is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Merelbeke namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Merelbeke

Een tuinman in Merelbeke zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasperk? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Merelbeke? Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Merelbeke zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Merelbeke

In het takenpakket van een tuinman Merelbeke is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Merelbeke zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Merelbeke

En een laatste taak is het geven van tips. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Merelbeke. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Merelbeke helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Merelbeke?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Merelbeke in te schakelen. Een tuinman Merelbeke is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Merelbeke?

Een tuinman in Merelbeke is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Merelbeke aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Merelbeke ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Merelbeke prijs
Tuinman Merelbeketussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Merelbeke en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Merelbeke
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Merelbeke gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar geschikte tuinman in Merelbeke? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Merelbeke te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Merelbeke vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Merelbeke te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Merelbeke met elkaar te vergelijken. Jouw grasperk afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Merelbeke! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een geschikte en bekwame tuinman in Merelbeke vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Merelbeke een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Merelbeke selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Merelbeke

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Merelbeke

Hagen - Bloemen - gras maaien - Tuinman - Haag snoeien in Merelbeke (9820) - Tuinman - Gras maaien in Merelbeke (9820) - Tuinman - Gras maaien in Merelbeke (9820) - tuinhulp - onkruid wieden - Snoeiwerk
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden