Vind de beste tuinman van Merelbeke

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
4.98/5 · 127 reviews
9820 Merelbeke
Ik ben dagelijks bezig met het onderhouden van mijn eigen tuin. Ik heb een kettingzaag, bosmaaier, hakselaar, kruiwagens, heggenschaar, bladblazer, etc en kan zelf tuinafval verwerken
Tuinman in Melle (9090) - Karel
Karel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 14 reviews
9090 Melle
Alle tuinonderhoud van A tot Z. De meeste jobs die ik uitvoer bestaan uit snoeien en vellen van bomen en hagen. Daarnaast zit ik ook veel in de minigraver en voer ik kleine graaf- en grondwerken uit
Tuinman in Schelderode (9820) - Quinten
Quinten
5/5 · 13 reviews
9820 Schelderode
Student agro- en biotechnologie: plantmanagement. Verzorgt al enkele jaren de tuin bij ons thuis en mijn grootouders. Groot materiaal zoals een haagschaar en licht kliefmachine kan meegenomen worden net zoals klein tuinmateriaal zoals hark, schop, ...
Tuinman in Gent (9000) - Silvie
Silvie
5/5 · 13 reviews
9000 Gent
Werken in de tuin brengt rust en voldoening. Sinds ik zelf een tuin heb zijn mijn groene vingers beginnen groeien. Oefening baart kunst. Dus heeft u een extra paar handen nodig? Staat jouw gras hoger dan je het wilt, zet die haag zich toch teveel uit... Dan kun je mijn hulp goed gebruiken. Ik maak graag mijn handen vuil.
Tuinman in Merelbeke (9820) - Joeri
Joeri
5/5 · 6 reviews
9820 Merelbeke
Ik heb zelf een grote tuin dus ik heb wel wat ervaring met snoeien, grasperk verzorgen, onkruid wegdoen,... Ik ben wel wat thuis op weekdagen ondanks een voltijdse job
Tuinman in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.8/5 · 5 reviews
9090 Gontrode
Ik doe wat er gevraagd word Kan altijd extra's uitvoeren Vaste klanten krijgen percentage korting Bij eventuele lang termijn werken Altijd bereikbaar
Tuinman in Melle (9090) - Wesley
Wesley
4.5/5 · 4 reviews
9090 Melle
Dag, ik heb reeds veel ervaring in de tuin, ik haal hier zeer veel voldoening uit en het ontspant mij! Verder zou ik hier op een enthousiaste manier mee omgaan dus hopelijk kiest u mij om jouw tuin een frisse boost te geven!
Tuinman in Gent (9000) - Nico
Nico
1.0/5 · 3 reviews
9000 Gent
Ik heb gewerkt voor de firma Tuinen Sergeys, daar heb ik alle soorten werken gezien zowel grote werken als kleine, detail werken. Ik ben een rustig persoon en kan kalm blijven in de moeilijkste situaties waardoor ik echt detail en millimeter werk kan uitvoeren, voor een perfect resultaat.
Tuinman in Bottelare (9820) - Frank
Frank
5/5 · 1 reviews
9820 Bottelare
gras afrijden...........................................................................................................................................................................................
Tuinman in Zwijnaarde (9052) - Figyan
Figyan
5/5 · 1 reviews
9052 Zwijnaarde
Tuinman in Gent (9000) - Ali
Ali
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ervaring als tuinman sinds 11 jaar.Gras maaien,snoeien,aanplanten kleine en grotere planten,kleine grondwerken, tuinonderhoud in alle seizoenen,bomen kappen met materiaallen en alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Tuinman in Melle (9090) - David
David
5/5 · 1 reviews
9090 Melle
Ik heb zelf een grote tuin en dus ook heel wat ervaring. Ik kan voor u het gras maaien, hagen snoeien, takken hakselen, bosmaaien.. Noem maar op. Ik heb ook de nodige machines hiervoor.
Tuinman in Melle (9090) - Jan
Jan
Nieuw
9090 Melle
dfghjklkjhgfdfghjk;l:k;jhgfdsdfgthyjukilkujyedzsdfgthyjukilkujytdzfrgthyju;kiu,jytrezdefrtyukjydzaeyjuk;il:ik;uj,ygdzefrukilkutgrfddikedfruiouytrefdfred
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Wouter
Wouter
Nieuw
9050 Gentbrugge
Graag geef ik u waardevol advies en praktische hulp bij de inrichting en onderhoud van een ecologische (moes)tuin. Professionele ervaring en opleiding in biologische land- en tuinbouw, specialisatie groenten- en kleinfruitteelt. Noties van permacultuur. Verder ervaring met hagen scheren (taxus, liguster, haagbeuk). Ik heb geen machines in eigendom, dit ter info.
Tuinman in Ledeberg (9050) - Sabine
Sabine
Nieuw
9050 Ledeberg
Met plezier kom ik kleine klussen in jou tuin oplossen. Ik heb zelf een tuin en ook ervaring met moestuinieren. Als je iemand zoekt om de bladeren uit jou tuin te halen, dan kom ik dat met veel plezier voor jou doen.

Tuinman Merelbeke: geëvalueerd met 4.61 door 189 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Merelbeke, betaalbare tuinman Merelbeke, tuinman gezocht Merelbeke, gras maaien Merelbeke, haag snoeien Merelbeke,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Thomas raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Frans raadt Toon aan Toon
“ Is mijn eerste ervaring met Lisminut. Oorspronkelijk geen goede ervaring(en): geen reactie meer van potentiële kandidaten. Het antwoord en vervolgens de hulp vanwege Listminut zelf zijn evenwel uitstekend en overtrof... ”
Snoeien diverse hagen
Lisa raadt Kevin aan Kevin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Merelbeke: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Merelbeke is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Merelbeke namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Merelbeke

Een tuinman in Merelbeke zal uw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen gazon? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Merelbeke? Zo bent u verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Merelbeke zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Merelbeke

In het takenpakket van een tuinman Merelbeke is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Merelbeke zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Merelbeke

En een laatste taak is het geven van raad. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Merelbeke. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Merelbeke helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Merelbeke?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Merelbeke in te schakelen. Een tuinman Merelbeke is kenner in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kunt u de tuin van uw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Merelbeke?

Een tuinman in Merelbeke is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Merelbeke aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Merelbeke ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Merelbeke prijs
Tuinman Merelbeketussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Merelbeke en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Merelbeke
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Merelbeke gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar gepaste tuinman in Merelbeke? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Merelbeke te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Merelbeke vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een hovenier in Merelbeke te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Merelbeke met elkaar te vergelijken. Uw gazon afrijden? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Merelbeke! Ze zullen u een offerte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een gepaste en bekwame tuinman in Merelbeke vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Merelbeke een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Merelbeke selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Merelbeke

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden