Ring Twice

Ontdek talentvolle tuinmannen in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen in de buurt van Destelbergen

Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.86/5 (125 reviews)
Als boerenzoon en met een oorspronkelijke opleiding als Technisch en Landbouwkundig Ingenieur ben ik vrij goed op de hoogte van alle tuinonderhoud. Gazon maaien, verantwoord gebruik van onkruidbestrijdingsmiddelen, hagen scheren, bomen snoeien etc... Ik beschik o.a. over een heggenschaar en ander gereedschap voor de meeste tuinklussen Nu ook mosbestrijding, bemesten en verticuteren van gazons
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Ik ben dynamisch, flexibel en gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Met plezier sta ik voor het aanleggen en onderhouden van uw tuinen en andere groenobjecten
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.67/5 (51 reviews)
Heb in verleden bij een tuin architect , met als taken , tuin onderhoud , aanleg en tuin ontwerp , beschik over een elektrische snoei schaar , een grasmacine en andere attributen voor in de tuin te werken
Tuinman in Melle (9090) - Karel
Karel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (14 reviews)
Alle tuinonderhoud van A tot Z. De meeste jobs die ik uitvoer bestaan uit snoeien en vellen van bomen en hagen. Daarnaast zit ik ook veel in de minigraver en voer ik kleine graaf- en grondwerken uit
Tuinman in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
4.8/5 (5 reviews)
Ik doe wat er gevraagd word Kan altijd extra's uitvoeren Vaste klanten krijgen percentage korting Bij eventuele lang termijn werken Altijd bereikbaar
Tuinman in Melle (9090) - Wesley
Wesley
Melle
4.5/5 (4 reviews)
Dag, ik heb reeds veel ervaring in de tuin, ik haal hier zeer veel voldoening uit en het ontspant mij! Verder zou ik hier op een enthousiaste manier mee omgaan dus hopelijk kiest u mij om jouw tuin een frisse boost te geven!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb ruim ervaring met het snoeien van hagen. Eenmaal al de hagen gesnoeid zijn kuis ik alles piekfijn op en neem ik al het onkruid mee dat er stond zodat er alles piekfijn uitziet. Daarnaast kan ik ook u oprit en dergelijke sproeien tegen het onkruid,... Aarzel niet om beroep op mij te doen!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Van kleine tuin tot bos, ik heb alle materiaal in huis om u te helpen uw plekje 'rust' op orde te krijgen en te houden. Van aanleg tot groot onderhoud, u kan bij mij terecht.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een grote tuin. Ben graag bereid bij u de hagen te komen scheren of het gazon te maaien. Ik werk nauwgezet en laat uw tuin steeds netjes achter.
Tuinman in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn planten en klusjes in de tuin. Met veel energie maak ik mijn handen moeiteloos vuil. Ik kan eenvoudig tuinwerk uitvoeren zoals gras maaien, onkruid wieden, terras poetsen, dakgoot leegmaken, ... Op maandag en dinsdag (en evt. zondag) ben ik de hele dag beschikbaar.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Heb zelf een grasvrije tuin dat onderhouden moet worden. Kan dit ook bij u doen. Wat snoeien, opkuisen, terras eens schuren. Met hoge druk eens tuinmeubelen reinigen.
Tuinman in Destelbergen (9070) - Artuur
Artuur
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Ben zelf opgegroeid in een zeer groene omgeving, ik rij al van mijn 12 jaar het gras af en snoei regelmatig de hagen wat bij. In de herfst hou ik mij ook graag bezig met het opkuisen van bladeren.
Tuinman in Ledeberg (9050) - Jan
Jan
Ledeberg
Nieuw
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
Tuinman in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Destelbergen
Nieuw
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Ik ben zorgzaam,sociaal en heb ervaring met ouderen door de praktijk van mijn moeder.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Mario
Mario
Gentbrugge
Nieuw
Gras maaien vind ik zeer leuk en zeker in mooi weer! Andere klusjes ook zoals onkruid verwijderen, dakgoten proper maken, rommelige koten/opbergplekken mooi maken. Ik ben een doorzetter en fysiek werk doe ik zeer graag Ik ben niet bang voor m'n handen vuil te maken en beestjes schrikken me niet af aangezien ik me bezig houd met allerlei insecten en arachnide ( spinnen )
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Destelbergen: geëvalueerd met 4.9 door 281 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Destelbergen, betaalbare tuinman Destelbergen, tuinman gezocht Destelbergen, gras maaien Destelbergen, haag snoeien Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Destelbergen: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Destelbergen is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Destelbergen namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Destelbergen

Een tuinman in Destelbergen zal jouw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasperk? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Destelbergen? Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Destelbergen zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Destelbergen

In het takenpakket van een tuinman Destelbergen is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Destelbergen zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Destelbergen

En een laatste taak is het geven van raad. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest passend voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Destelbergen. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Destelbergen helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Destelbergen?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Destelbergen in te schakelen. Een tuinman Destelbergen is kenner in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Destelbergen?

Een tuinman in Destelbergen is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Destelbergen aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Destelbergen ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Destelbergen prijs
Tuinman Destelbergentussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Destelbergen en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Destelbergen
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Destelbergen gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar gepaste tuinman in Destelbergen? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Destelbergen te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Destelbergen vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Destelbergen te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Destelbergen met elkaar te vergelijken. Jouw grasperk afrijden? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Destelbergen! Ze zullen jou een prijsvoorstel doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een gepaste en degelijke tuinman in Destelbergen vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Destelbergen een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Destelbergen selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Destelbergen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden