Vind de beste tuinman van Destelbergen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
4.86/5 · 123 reviews
9050 Gentbrugge
Als boerenzoon en met een oorspronkelijke opleiding als Technisch en Landbouwkundig Ingenieur ben ik vrij goed op de hoogte van alle tuinonderhoud. Gazon maaien, verantwoord gebruik van onkruidbestrijdingsmiddelen, hagen scheren, bomen snoeien etc... Ik beschik o.a. over een heggenschaar en ander gereedschap voor de meeste tuinklussen Nu ook mosbestrijding, bemesten en verticuteren van gazons
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
5/5 · 72 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben dynamisch, flexibel en gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Met plezier sta ik voor het aanleggen en onderhouden van uw tuinen en andere groenobjecten
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
4.67/5 · 51 reviews
9050 Gentbrugge
Heb in verleden bij een tuin architect , met als taken , tuin onderhoud , aanleg en tuin ontwerp , beschik over een elektrische snoei schaar , een grasmacine en andere attributen voor in de tuin te werken
Tuinman in Melle (9090) - Karel
Karel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 14 reviews
9090 Melle
Alle tuinonderhoud van A tot Z. De meeste jobs die ik uitvoer bestaan uit snoeien en vellen van bomen en hagen. Daarnaast zit ik ook veel in de minigraver en voer ik kleine graaf- en grondwerken uit
Tuinman in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.8/5 · 5 reviews
9090 Gontrode
Ik doe wat er gevraagd word Kan altijd extra's uitvoeren Vaste klanten krijgen percentage korting Bij eventuele lang termijn werken Altijd bereikbaar
Tuinman in Melle (9090) - Wesley
Wesley
4.5/5 · 4 reviews
9090 Melle
Dag, ik heb reeds veel ervaring in de tuin, ik haal hier zeer veel voldoening uit en het ontspant mij! Verder zou ik hier op een enthousiaste manier mee omgaan dus hopelijk kiest u mij om jouw tuin een frisse boost te geven!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
9050 Gentbrugge
Ik heb ruim ervaring met het snoeien van hagen. Eenmaal al de hagen gesnoeid zijn kuis ik alles piekfijn op en neem ik al het onkruid mee dat er stond zodat er alles piekfijn uitziet. Daarnaast kan ik ook u oprit en dergelijke sproeien tegen het onkruid,... Aarzel niet om beroep op mij te doen!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Van kleine tuin tot bos, ik heb alle materiaal in huis om u te helpen uw plekje 'rust' op orde te krijgen en te houden. Van aanleg tot groot onderhoud, u kan bij mij terecht.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Ik heb zelf een grote tuin. Ben graag bereid bij u de hagen te komen scheren of het gazon te maaien. Ik werk nauwgezet en laat uw tuin steeds netjes achter.
Tuinman in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn planten en klusjes in de tuin. Met veel energie maak ik mijn handen moeiteloos vuil. Ik kan eenvoudig tuinwerk uitvoeren zoals gras maaien, onkruid wieden, terras poetsen, dakgoot leegmaken, ... Op maandag en dinsdag (en evt. zondag) ben ik de hele dag beschikbaar.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - An
An
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Heb zelf een grasvrije tuin dat onderhouden moet worden. Kan dit ook bij u doen. Wat snoeien, opkuisen, terras eens schuren. Met hoge druk eens tuinmeubelen reinigen.
Tuinman in Destelbergen (9070) - Artuur
Artuur
5/5 · 1 reviews
9070 Destelbergen
Ben zelf opgegroeid in een zeer groene omgeving, ik rij al van mijn 12 jaar het gras af en snoei regelmatig de hagen wat bij. In de herfst hou ik mij ook graag bezig met het opkuisen van bladeren.
Tuinman in Ledeberg (9050) - Jan
Jan
Nieuw
9050 Ledeberg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
Tuinman in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Nieuw
9070 Destelbergen
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Ik ben zorgzaam,sociaal en heb ervaring met ouderen door de praktijk van mijn moeder.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Mario
Mario
Nieuw
9050 Gentbrugge
Gras maaien vind ik zeer leuk en zeker in mooi weer! Andere klusjes ook zoals onkruid verwijderen, dakgoten proper maken, rommelige koten/opbergplekken mooi maken. Ik ben een doorzetter en fysiek werk doe ik zeer graag Ik ben niet bang voor m'n handen vuil te maken en beestjes schrikken me niet af aangezien ik me bezig houd met allerlei insecten en arachnide ( spinnen )

Tuinman Destelbergen: geëvalueerd met 4.9 door 279 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Destelbergen, betaalbare tuinman Destelbergen, tuinman gezocht Destelbergen, gras maaien Destelbergen, haag snoeien Destelbergen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Destelbergen: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Destelbergen is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Destelbergen namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Destelbergen

Een tuinman in Destelbergen zal uw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Destelbergen? Zo bent u verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Destelbergen zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Destelbergen

In het takenpakket van een tuinman Destelbergen is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Destelbergen zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Destelbergen

En een laatste taak is het geven van tips. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het beste voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Destelbergen. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Destelbergen helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Destelbergen?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Destelbergen in te schakelen. Een tuinman Destelbergen is specialist in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kunt u de tuin van uw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Destelbergen?

Een tuinman in Destelbergen is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Destelbergen aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Destelbergen ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Destelbergen prijs
Tuinman Destelbergentussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Destelbergen en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Destelbergen
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Destelbergen gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar gepaste tuinman in Destelbergen? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Destelbergen te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u wat u in uw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Destelbergen vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een tuinman in Destelbergen te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Destelbergen met elkaar te vergelijken. Uw gras afrijden? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Destelbergen! Ze zullen u een offerte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een gepaste en bekwame tuinman in Destelbergen vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Destelbergen een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Destelbergen selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Destelbergen

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden