tuinman Mariakerke

Tuinman Mariakerke gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Mariakerke: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Philippe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (253 reviews)
Ik onderhield vele jaren m´n eigen tuin. Én dakgoten... Indien er een degelijke ladder aanwezig is.... Ik ben je geschikte tuinman indien het tuinafval ter plaatse mag blijven. Ik bezit zelf een degelijke boomzaag en snoeischaar
Tuinman in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.77/5 (65 reviews)
Gewerkt in onder aannemer mimoza overal in België bloemisterijen in kort gewerkt wegens sezoenwerken haagen snoeien blaren en tuinkuis of grof vuilen wegdoen afbraak enz....
Tuinman in Gent (9000) - Paul
Paul Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.91/5 (23 reviews)
Kennis van zaken, jaren ervaring, degelijk materiaal en eigen afval verwerking. We hebben voor alles een oplossing, en gaan heel ver in ons vak, voor u.
Tuinman in Wondelgem (9032) - Hezbullah
Hezbullah
Wondelgem
4.94/5 (17 reviews)
Ik doe mijn werk heerlijk en ik kan lang uuren werk omdat ik ben Sportif zijn en doe niks van roeken en alcohol das laat weeten jullie mijn nodig voor werk
Tuinman in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Met plezier breng ik je tuin opnieuw op orde. Bij mijn ouders hadden we een grote tuin die ik voornamelijk onderhield, ook bij mijn oma deed ik dit met plezier. Hagen scheren, planten, wieden, gras maaien, ... Alles is mogelijk.
Tuinman in Drongen (9031) - Stefan
Stefan
Drongen
4.73/5 (11 reviews)
Kleine klussen in tuin, eventjes wat gras maaien met een grasmaaier. Ik ben flexibel in tijd! Ik heb ervaring met elektrische grasmaaier, diegene waar je achter wandelt. Ik ben echter ook bereideen zittende grasmaaier machine te leren hanter en (bij groter maaiwerk dus!). Ook heb ik enige ervaring in zeisen, dit enkel indien zeer goede zeisen én nodige slijp-materiaal voorhande is!
Tuinman in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Ik heb altijd in de tuin gewerkt, en weet hoe dit te doen. Ik gebruik liefst het materiaal dat bij jullie ter plaatse aanwezig is. Ik ben regelmatig vrij in de week, soms ook in het weekend. Grtjs Tom
Tuinman in Gent (9000) - Mehmet sah
Mehmet sah
Gent
4.89/5 (9 reviews)
Ik kan gerust u tuin werken uitvoeren Naar u wens toe en hoe het moet zijn Taken waar ik geen ervaring heb zeg ik in beginnen laat maar gerust weten voor u klussen die uitgevoerd moet worden
Tuinman in Gent (9000) - Arno
Arno
Gent
5/5 (9 reviews)
Ik help graag in de tuin al sinds jong, gras maaien, onkruid wieden, bladeren harken. Stuur me gerust een berichtje en we bespreken of het iets is wat ik kan klaren!
Tuinman in Mariakerke (9030) - Jaspee
Jaspee
Mariakerke
5/5 (6 reviews)
Ik kom helemaal tot rust in het groen: heeft u iemand nodig om het gras te maaien, plantjes te planten, het onkruid te wieden, een put te graven... u kan steeds bij mij terecht.
Tuinman in Gent (9000) - Astrid
Astrid
Gent
4.5/5 (6 reviews)
Ervaring in tuinonderhoud sinds mijn 13 jaar. Gras maaien, aanplanten kleine planten, gras maaien, bladeren oprapen... Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Tuinman in Gent (9000) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.2/5 (5 reviews)
Sommige mensen die een woning kopen hebben een druk bestaan en zijn blij dat er iemand langs komt om hen te ontzorgen in de tuin, anderen zijn vanwege ouderdom gelukkig met deze service. Waarom zouden we jou niet ondersteunen?
Tuinman in Sint-amandsberg (9040) - Markjoli
Markjoli
Sint-amandsberg
5/5 (4 reviews)
Werk graag in tuin, kan goed hagen snoeien, tuinonderhoud met eventueel eigen materiaal heb ook een aanhangwagen voor afval weg te doen, heb veel profesioneel materiaal, kan ook het zwaardere tuin werk aan zoals bomen verwijderen etc...
Tuinman in Gent (9000) - Daniela
Daniela
Gent
5/5 (4 reviews)
Hi, I am a garden enthusiast. I have experience in garden design, planting, maintenance, pruning, irrigation, and nutrition.
Tuinman in Gent (9000) - Emil
Emil
Gent
4.5/5 (4 reviews)
Via wijk-werken deed ik al verschillende klussen in tuinen bij mensen. Ik ben graag buiten en heb al wat ervaring. Zelf heb ik nu geen tuin, dus ik werk graag in die van een ander.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Mariakerke

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ makkelijk te gebruiken dienst, voor mij de eerste keer en wees zichzelf goed uit ”
Glen
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Mariakerke: geëvalueerd met 4.89 door 449 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Mariakerke, betaalbare tuinman Mariakerke, tuinman gezocht Mariakerke, gras maaien Mariakerke, haag snoeien Mariakerke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Mariakerke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden