tuinman Oostakker

Tuinman Oostakker gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Oostakker: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Desteldonk (9042) - Jean-claude
Jean-claude
Desteldonk
4.73/5 (11 reviews)
Heb een opleiding gevolgd als tuinman ,In me bijberoep doe ik bij de mensen thuis de onderhoud van hen tuin dus dat gras afdoen de haag , bomen kort zetten terras herstellen , vijvers op kuisen en uitbreken ,tuinafsluitingen plaatsen of uitbreken
Tuinman in Gent (9000) - Arno
Arno
Gent
5/5 (9 reviews)
Ik help graag in de tuin al sinds jong, gras maaien, onkruid wieden, bladeren harken. Stuur me gerust een berichtje en we bespreken of het iets is wat ik kan klaren!
Tuinman in Oostakker (9041) - Jürgen
Jürgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
4.5/5 (4 reviews)
Ik ben iemand met groene vingers. Vroeger had ik een vrij grote tuin, maar nu na de scheiding ligt dat anders. Misschien heb jij te weinig tijd of zijn er klusjes in de tuin die je niet graag doet of niet kan. Contacteer mij dan gerust en ik kom je helpen.
Tuinman in Oostakker (9041) - Bart
Bart
Oostakker
5/5 (3 reviews)
Onkruid wieden en gras maaien is voor mij geen probleem. Ook de tuin vrij maken van bladeren in de herfst is geen probleem. Voor deze klussen heb ik eigen materiaal beschikbaar.
Tuinman in Oostakker (9041) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
5/5 (3 reviews)
ik heb ervaring in tuinwerken, snoeien, opruiming, tuinafsluitingen, herstellingen. ook doe ik aan afbraak werken en gevelreiniging. ik doe dit in bijberoep omdat ik graag buitenwerken doe en om een extra cent bij te verdienen.
Tuinman in Oostakker (9041) - Thomas
Thomas
Oostakker
5/5 (3 reviews)
ik doe tuinwerken in bijberoep. ik doe zowel onderhoud als totaal renovatie in de tuin. ook kan ik binnenshuis allerlei klussen uitvoeren
Tuinman in Oostakker (9041) - Massimo
Massimo
Oostakker
5/5 (2 reviews)
In de tuin werken werkt ontspannend voor mij. Niets zo leuk als in een zomer te kunnen genieten van een tuin die er proper en verzorgd bij ligt, maar dit vergt acties voor- en na de zomer.
Tuinman in Sint-amandsberg (9040) - Sibran
Sibran
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben vertrouwd met diverse machines, maar beschik er zelf niet over. Als u een punctuele en vriendelijke tuinhulp zoekt, bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben vaak meteen beschikbaar, maar een afspraak maakt het nog zoveel makkelijker.
Tuinman in Evergem (9940) - Tijl
Tijl
Evergem
5/5 (1 reviews)
Indien nodig voorzie ik zelf alle nodige materiaal, afhankelijk van het werk ben ik wel flexibeler indien het materiaal ter plaatse is (grasmachine, ladder,..) Ik voer ook werken in de tuin uit met verhakselaar en hogedrukreiniger.
Tuinman in Sint-amandsberg (9040) - David
David
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik werk snel en efficiënt en heb een goede conditie. Vooraleer de werken starten overleg ik grondig met de opdrachtgever. Ik werk vaak samen met een ervaren tuin- en landschapsarchitect.
Tuinman in Gent (9000) - Ziggy
Ziggy
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben al sinds 2012 gebeten door de tuinmicrobe, sindsdien had ik altyd een tuin en onderhield ik deze. Zelf werk ik liefst louter biologisch maar in een werk setting ben ik flexibel. Ik kan gras maaien, goten schoonmaken, struiken en heggen snoeien, etc. Daarnaast heb ik lang gewerkt op een time out project voor jongeren, waar 1 van mijn taken tuinieren was. Contacteer mij gerust voor meer info
Tuinman in Wondelgem (9032) - Alexander
Alexander
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Netjes en nauwkeurig.Oog voor detail. Doe het gras bij vrienden en famillie. Ik ben een doorwerker , wil alles perfect in orde:) Ik verlaat de plaats pas als alles in orde is.
Tuinman in Oostakker (9041) - Frank
Frank
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Heb zelf een grote tuin en dus gewoon van gras rijden en de tuin klaar te maken voor de seizoenen. Een haag scheren kan ik ook maar niet zoals de ervaren tuinmannen.
Tuinman in Oostakker (9041) - Corneel
Corneel
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Ik doe dit sowieso al elke week 1 keer heb al veel mensen met geholpen. haag scheren, bladeren opruimen, onkruid weghalen. veel ervaring dus. ook al terrassen schoon gemaakt en tuin winter- of zomerklaar maken
Tuinman in Sint-amandsberg (9040) - Karel
Karel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Van in de tuin werken wordt iedereen toch een beetje gelukkig. Buiten zijn en met de handen bezig zijn. Licht werk of zwaarder en vuil werk. Laat maar komen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Oostakker

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ makkelijk te gebruiken dienst, voor mij de eerste keer en wees zichzelf goed uit ”
Glen
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Oostakker: geëvalueerd met 4.95 door 43 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Oostakker, betaalbare tuinman Oostakker, tuinman gezocht Oostakker, gras maaien Oostakker, haag snoeien Oostakker,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Oostakker

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden