tuinman Desteldonk

Tuinman Desteldonk gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Desteldonk: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Ertvelde (9940) - Ilyas
Ilyas
Ertvelde
5/5 (20 reviews)
Ik sta klaar voor al jullie opkuiswerk in de tuin. Aarzel niet om vragen te stellen en me te contacteren. Ik help jullie graag verder. Ik verheug me erop!
Tuinman in Lochristi (9080) - Gert
Gert
Lochristi
5/5 (17 reviews)
Ik ben van jongs af aan in de tuin te vinden. Ik ga zorgvuldig en met veel plezier te werk. Ik ben beschikbaar tijdens het weekend en af en toe in de week (vooral in de late namiddag en s'avonds).
Tuinman in Desteldonk (9042) - Jean-claude
Jean-claude
Desteldonk
4.73/5 (11 reviews)
Heb een opleiding gevolgd als tuinman ,In me bijberoep doe ik bij de mensen thuis de onderhoud van hen tuin dus dat gras afdoen de haag , bomen kort zetten terras herstellen , vijvers op kuisen en uitbreken ,tuinafsluitingen plaatsen of uitbreken
Tuinman in Oostakker (9041) - Jürgen
Jürgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
4.5/5 (4 reviews)
Ik ben iemand met groene vingers. Vroeger had ik een vrij grote tuin, maar nu na de scheiding ligt dat anders. Misschien heb jij te weinig tijd of zijn er klusjes in de tuin die je niet graag doet of niet kan. Contacteer mij dan gerust en ik kom je helpen.
Tuinman in Beervelde (9080) - Lander
Lander
Beervelde
5/5 (4 reviews)
Ik ben een jongen die vaak thuis moet helpen in de tuin en die het ook graag doet. Ik kan er van genieten om een tuin mooi en verzorgd te laten uitzien.
Tuinman in Oostakker (9041) - Bart
Bart
Oostakker
5/5 (3 reviews)
Onkruid wieden en gras maaien is voor mij geen probleem. Ook de tuin vrij maken van bladeren in de herfst is geen probleem. Voor deze klussen heb ik eigen materiaal beschikbaar.
Tuinman in Oostakker (9041) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
5/5 (3 reviews)
ik heb ervaring in tuinwerken, snoeien, opruiming, tuinafsluitingen, herstellingen. ook doe ik aan afbraak werken en gevelreiniging. ik doe dit in bijberoep omdat ik graag buitenwerken doe en om een extra cent bij te verdienen.
Tuinman in Oostakker (9041) - Thomas
Thomas
Oostakker
5/5 (3 reviews)
ik doe tuinwerken in bijberoep. ik doe zowel onderhoud als totaal renovatie in de tuin. ook kan ik binnenshuis allerlei klussen uitvoeren
Tuinman in Oostakker (9041) - Massimo
Massimo
Oostakker
5/5 (2 reviews)
In de tuin werken werkt ontspannend voor mij. Niets zo leuk als in een zomer te kunnen genieten van een tuin die er proper en verzorgd bij ligt, maar dit vergt acties voor- en na de zomer.
Tuinman in Evergem (9940) - Tijl
Tijl
Evergem
5/5 (1 reviews)
Indien nodig voorzie ik zelf alle nodige materiaal, afhankelijk van het werk ben ik wel flexibeler indien het materiaal ter plaatse is (grasmachine, ladder,..) Ik voer ook werken in de tuin uit met verhakselaar en hogedrukreiniger.
Tuinman in Kluizen (9940) - Mario
Mario
Kluizen
Nieuw
als planten en boomkweker heb ik veel evaring in het snoeien van struiken en planten . daarom bied ik dan ook mijn diensten aan hier . ook voor tuinaanleg is mijn dagelijkse job samen met u komen we tot en aanleg of heraanleg van uw tuin .
Tuinman in Oostakker (9041) - Xander
Xander
Oostakker
Nieuw
Ik werk graag. Het moet vooruit gaan en ben niet bang om me vuil te maken. Dus voor alle tuin klussen ben ik uw man. Ik werk proper en nauwkeurig.
Tuinman in Evergem (9940) - Patrick
Patrick
Evergem
Nieuw
Graag kom ik uw gras maaien...maak ik je tuin onkruidvrij...en doe kleine tuinklussen. Heeft U hulp nodig, zoekt U een helpende hand... Durf te vragen!
Tuinman in Oostakker (9041) - Philippe
Philippe
Oostakker
Nieuw
IK heb zelf een tuin en ben opgegroeid op een boerderij. Het zorgen voor plant en dier is er met de paplepel in gelepeld. Ook van het fysieke werk heb ik geen schrik.
Tuinman in Desteldonk (9042) - Jens
Jens
Desteldonk
Nieuw
Ik ben in het bezit van een grasmaaier, kantenmaaier, bladblazer, ladder,... voor de meeste tuinklusjes ben ik wel inzetbaar. Ik hoor het graag wat er moet gebeuren
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Desteldonk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ makkelijk te gebruiken dienst, voor mij de eerste keer en wees zichzelf goed uit ”
Glen
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Desteldonk: geëvalueerd met 4.92 door 68 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Desteldonk, betaalbare tuinman Desteldonk, tuinman gezocht Desteldonk, gras maaien Desteldonk, haag snoeien Desteldonk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Desteldonk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden