Ring Twice

Ontdek talentvolle tuinmannen in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen in de buurt van Gentbrugge

Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.84/5 (126 reviews)
Als boerenzoon en met een oorspronkelijke opleiding als Technisch en Landbouwkundig Ingenieur ben ik vrij goed op de hoogte van alle tuinonderhoud. Gazon maaien, verantwoord gebruik van onkruidbestrijdingsmiddelen, hagen scheren, bomen snoeien etc... Ik beschik o.a. over een heggenschaar en ander gereedschap voor de meeste tuinklussen Nu ook mosbestrijding, bemesten en verticuteren van gazons
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Ik ben dynamisch, flexibel en gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Met plezier sta ik voor het aanleggen en onderhouden van uw tuinen en andere groenobjecten
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.67/5 (51 reviews)
Heb in verleden bij een tuin architect , met als taken , tuin onderhoud , aanleg en tuin ontwerp , beschik over een elektrische snoei schaar , een grasmacine en andere attributen voor in de tuin te werken
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb ruim ervaring met het snoeien van hagen. Eenmaal al de hagen gesnoeid zijn kuis ik alles piekfijn op en neem ik al het onkruid mee dat er stond zodat er alles piekfijn uitziet. Daarnaast kan ik ook u oprit en dergelijke sproeien tegen het onkruid,... Aarzel niet om beroep op mij te doen!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Van kleine tuin tot bos, ik heb alle materiaal in huis om u te helpen uw plekje 'rust' op orde te krijgen en te houden. Van aanleg tot groot onderhoud, u kan bij mij terecht.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een grote tuin. Ben graag bereid bij u de hagen te komen scheren of het gazon te maaien. Ik werk nauwgezet en laat uw tuin steeds netjes achter.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Heb zelf een grasvrije tuin dat onderhouden moet worden. Kan dit ook bij u doen. Wat snoeien, opkuisen, terras eens schuren. Met hoge druk eens tuinmeubelen reinigen.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Mario
Mario
Gentbrugge
Nieuw
Gras maaien vind ik zeer leuk en zeker in mooi weer! Andere klusjes ook zoals onkruid verwijderen, dakgoten proper maken, rommelige koten/opbergplekken mooi maken. Ik ben een doorzetter en fysiek werk doe ik zeer graag Ik ben niet bang voor m'n handen vuil te maken en beestjes schrikken me niet af aangezien ik me bezig houd met allerlei insecten en arachnide ( spinnen )
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Wouter
Wouter
Gentbrugge
Nieuw
Graag geef ik u waardevol advies en praktische hulp bij de inrichting en onderhoud van een ecologische (moes)tuin. Professionele ervaring en opleiding in biologische land- en tuinbouw, specialisatie groenten- en kleinfruitteelt. Noties van permacultuur. Verder ervaring met hagen scheren (taxus, liguster, haagbeuk). Ik heb geen machines in eigendom, dit ter info.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Gentbrugge
Nieuw
Ik moest toen ik thuis woonde papa altijd helpen met de tuin, grasmaaien, onkruid uitdoen, aarde harken,... Ik werk ook graag buiten en werk hard door.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Bjorn
Bjorn
Gentbrugge
Nieuw
Al na omzwervingen bij enlkele tuinondernemingen, een stage bij de groendienst van Saint Guislain in Gent heb ik net mijn opleiding hovenier afgerond. Naast een goede plantenkennis en hoe deze best worden onderhouden, kan ik met de meest gangbare tuinmachines aan de slag. Hard of veel werk? Geen probleem!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Jonny
Jonny
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben jonny 42 jaar en heb redelijk war ervaring met tuinieren Grasafrijden,bladeren verwijderen Goten uitkuisen Niet vies om de handen vuil te maken
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Margo
Margo
Gentbrugge
Nieuw
Ik werk graag in de tuin en vind het niet erg om mijn vingers groen te maken. Thuis doe ik geregeld het gras af en verzorg ik mijn eigen plantjes.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Fanny
Fanny
Gentbrugge
Nieuw
Mon passe-temps préféré sans aucun doute! Je traite chaque jardin comme si ce serait le mien. Dépendant d'ou vous habitez, je peux vous aider avec mon propre matériel. J'en suis convaincu qu'un jardin ne doit pas être parfait, sinon entretenu car une jardin est un lieu ou la nature s'exprime, si elle y est heureuse :)
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Lander
Lander
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben graag actief bezig en zeker in de tuin- de natuur. Al ben ik niet de grootste klusser, het gras afmaaien en dergelijke taakjes doe ik met plezier.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Gentbrugge: geëvalueerd met 4.93 door 257 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Gentbrugge, betaalbare tuinman Gentbrugge, tuinman gezocht Gentbrugge, gras maaien Gentbrugge, haag snoeien Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Gentbrugge: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Gentbrugge is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Gentbrugge namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Gentbrugge

Een tuinman in Gentbrugge zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gazon? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Gentbrugge? Zo ben je verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Gentbrugge zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Gentbrugge

In het takenpakket van een tuinman Gentbrugge is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Gentbrugge zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Gentbrugge

En een laatste taak is het geven van advies. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Gentbrugge. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Gentbrugge helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Gentbrugge?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Gentbrugge in te schakelen. Een tuinman Gentbrugge is expert in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Gentbrugge?

Een tuinman in Gentbrugge is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Gentbrugge aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Gentbrugge ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Gentbrugge prijs
Tuinman Gentbruggetussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verscheidene diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Gentbrugge en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verscheidene voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Gentbrugge
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Gentbrugge gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar ervaren tuinman in Gentbrugge? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Gentbrugge te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Gentbrugge vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Gentbrugge te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Gentbrugge met elkaar te vergelijken. Jouw gazon afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Gentbrugge! Ze zullen jou een prijsvoorstel doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een ervaren en degelijke tuinman in Gentbrugge vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Gentbrugge een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Gentbrugge selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Gentbrugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden