Vind de beste tuinman van Gentbrugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
4.86/5 · 123 reviews
9050 Gentbrugge
Als boerenzoon en met een oorspronkelijke opleiding als Technisch en Landbouwkundig Ingenieur ben ik vrij goed op de hoogte van alle tuinonderhoud. Gazon maaien, verantwoord gebruik van onkruidbestrijdingsmiddelen, hagen scheren, bomen snoeien etc... Ik beschik o.a. over een heggenschaar en ander gereedschap voor de meeste tuinklussen Nu ook mosbestrijding, bemesten en verticuteren van gazons
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
5/5 · 72 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben dynamisch, flexibel en gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Met plezier sta ik voor het aanleggen en onderhouden van uw tuinen en andere groenobjecten
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
4.67/5 · 51 reviews
9050 Gentbrugge
Heb in verleden bij een tuin architect , met als taken , tuin onderhoud , aanleg en tuin ontwerp , beschik over een elektrische snoei schaar , een grasmacine en andere attributen voor in de tuin te werken
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
9050 Gentbrugge
Ik heb ruim ervaring met het snoeien van hagen. Eenmaal al de hagen gesnoeid zijn kuis ik alles piekfijn op en neem ik al het onkruid mee dat er stond zodat er alles piekfijn uitziet. Daarnaast kan ik ook u oprit en dergelijke sproeien tegen het onkruid,... Aarzel niet om beroep op mij te doen!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Van kleine tuin tot bos, ik heb alle materiaal in huis om u te helpen uw plekje 'rust' op orde te krijgen en te houden. Van aanleg tot groot onderhoud, u kan bij mij terecht.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Ik heb zelf een grote tuin. Ben graag bereid bij u de hagen te komen scheren of het gazon te maaien. Ik werk nauwgezet en laat uw tuin steeds netjes achter.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - An
An
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Heb zelf een grasvrije tuin dat onderhouden moet worden. Kan dit ook bij u doen. Wat snoeien, opkuisen, terras eens schuren. Met hoge druk eens tuinmeubelen reinigen.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Mario
Mario
Nieuw
9050 Gentbrugge
Gras maaien vind ik zeer leuk en zeker in mooi weer! Andere klusjes ook zoals onkruid verwijderen, dakgoten proper maken, rommelige koten/opbergplekken mooi maken. Ik ben een doorzetter en fysiek werk doe ik zeer graag Ik ben niet bang voor m'n handen vuil te maken en beestjes schrikken me niet af aangezien ik me bezig houd met allerlei insecten en arachnide ( spinnen )
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Wouter
Wouter
Nieuw
9050 Gentbrugge
Graag geef ik u waardevol advies en praktische hulp bij de inrichting en onderhoud van een ecologische (moes)tuin. Professionele ervaring en opleiding in biologische land- en tuinbouw, specialisatie groenten- en kleinfruitteelt. Noties van permacultuur. Verder ervaring met hagen scheren (taxus, liguster, haagbeuk). Ik heb geen machines in eigendom, dit ter info.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik moest toen ik thuis woonde papa altijd helpen met de tuin, grasmaaien, onkruid uitdoen, aarde harken,... Ik werk ook graag buiten en werk hard door.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Bjorn
Bjorn
Nieuw
9050 Gentbrugge
Al na omzwervingen bij enlkele tuinondernemingen, een stage bij de groendienst van Saint Guislain in Gent heb ik net mijn opleiding hovenier afgerond. Naast een goede plantenkennis en hoe deze best worden onderhouden, kan ik met de meest gangbare tuinmachines aan de slag. Hard of veel werk? Geen probleem!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Jonny
Jonny
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben jonny 42 jaar en heb redelijk war ervaring met tuinieren Grasafrijden,bladeren verwijderen Goten uitkuisen Niet vies om de handen vuil te maken
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Margo
Margo
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik werk graag in de tuin en vind het niet erg om mijn vingers groen te maken. Thuis doe ik geregeld het gras af en verzorg ik mijn eigen plantjes.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Fanny
Fanny
Nieuw
9050 Gentbrugge
Mon passe-temps préféré sans aucun doute! Je traite chaque jardin comme si ce serait le mien. Dépendant d'ou vous habitez, je peux vous aider avec mon propre matériel. J'en suis convaincu qu'un jardin ne doit pas être parfait, sinon entretenu car une jardin est un lieu ou la nature s'exprime, si elle y est heureuse :)
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Lander
Lander
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben graag actief bezig en zeker in de tuin- de natuur. Al ben ik niet de grootste klusser, het gras afmaaien en dergelijke taakjes doe ik met plezier.

Tuinman Gentbrugge: geëvalueerd met 4.93 door 254 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Gentbrugge, betaalbare tuinman Gentbrugge, tuinman gezocht Gentbrugge, gras maaien Gentbrugge, haag snoeien Gentbrugge,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Gentbrugge: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Gentbrugge is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Gentbrugge namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Gentbrugge

Een tuinman in Gentbrugge zal uw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Gentbrugge? Zo bent u verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Gentbrugge zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Gentbrugge

In het takenpakket van een tuinman Gentbrugge is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De tuinman in Gentbrugge zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Gentbrugge

En een laatste taak is het geven van tips. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Gentbrugge. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Gentbrugge helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Gentbrugge?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Gentbrugge in te schakelen. Een tuinman Gentbrugge is specialist in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kunt u de tuin van uw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Gentbrugge?

Een tuinman in Gentbrugge is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Gentbrugge aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Gentbrugge ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Gentbrugge prijs
Tuinman Gentbruggetussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor verscheidene diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Gentbrugge en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u verscheidene voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Gentbrugge
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Gentbrugge gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar gepaste tuinman in Gentbrugge? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Gentbrugge te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u wat u in uw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Gentbrugge vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een tuinman in Gentbrugge te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Gentbrugge met elkaar te vergelijken. Uw grasveld afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Gentbrugge! Ze zullen u een prijsofferte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een gepaste en degelijke tuinman in Gentbrugge vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Gentbrugge een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Gentbrugge selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Gentbrugge

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden