tuinman Gentbrugge

Tuinman Gentbrugge gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Gentbrugge: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.83/5 (156 reviews)
Met een oorspronkelijke opleiding als Technisch Landbouwkundig Ingenieur ben ik vrij goed op de hoogte van alle tuinonderhoud. Ik beschik ook over een Fytolicentie P2 zodat ik alle professionele gewasbeschermingsmiddelen kan aankopen en mag gebruiken. Naast het klassieke tuinonderhoud kan je bij mij ook terecht voor onkruidbestrijding en bestrijding van bvb Buxusmot. M.v.g. Martin
Ioan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.74/5 (95 reviews)
Heb in verleden bij een tuin architect , met als taken , tuin onderhoud , aanleg en tuin ontwerp , beschik over een elektrische snoei schaar , een grasmacine en andere attributen voor in de tuin te werken
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Ik ben dynamisch, flexibel en gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Met plezier sta ik voor het aanleggen en onderhouden van uw tuinen en andere groenobjecten
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb ruim ervaring met het snoeien van hagen. Eenmaal al de hagen gesnoeid zijn kuis ik alles piekfijn op en neem ik al het onkruid mee dat er stond zodat er alles piekfijn uitziet. Daarnaast kan ik ook u oprit en dergelijke sproeien tegen het onkruid,... Aarzel niet om beroep op mij te doen!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Van kleine tuin tot bos, ik heb alle materiaal in huis om u te helpen uw plekje 'rust' op orde te krijgen en te houden. Van aanleg tot groot onderhoud, u kan bij mij terecht.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een grote tuin. Ben graag bereid bij u de hagen te komen scheren of het gazon te maaien. Ik werk nauwgezet en laat uw tuin steeds netjes achter.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Heb zelf een grasvrije tuin dat onderhouden moet worden. Kan dit ook bij u doen. Wat snoeien, opkuisen, terras eens schuren. Met hoge druk eens tuinmeubelen reinigen.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Mario
Mario
Gentbrugge
Nieuw
Gras maaien vind ik zeer leuk en zeker in mooi weer! Andere klusjes ook zoals onkruid verwijderen, dakgoten proper maken, rommelige koten/opbergplekken mooi maken. Ik ben een doorzetter en fysiek werk doe ik zeer graag Ik ben niet bang voor m'n handen vuil te maken en beestjes schrikken me niet af aangezien ik me bezig houd met allerlei insecten en arachnide ( spinnen )
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Wouter
Wouter
Gentbrugge
Nieuw
Graag geef ik u waardevol advies en praktische hulp bij de inrichting en onderhoud van een ecologische (moes)tuin. Professionele ervaring en opleiding in biologische land- en tuinbouw, specialisatie groenten- en kleinfruitteelt. Noties van permacultuur. Verder ervaring met hagen scheren (taxus, liguster, haagbeuk). Ik heb geen machines in eigendom, dit ter info.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Gentbrugge
Nieuw
Ik moest toen ik thuis woonde papa altijd helpen met de tuin, grasmaaien, onkruid uitdoen, aarde harken,... Ik werk ook graag buiten en werk hard door.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Bjorn
Bjorn
Gentbrugge
Nieuw
Al na omzwervingen bij enlkele tuinondernemingen, een stage bij de groendienst van Saint Guislain in Gent heb ik net mijn opleiding hovenier afgerond. Naast een goede plantenkennis en hoe deze best worden onderhouden, kan ik met de meest gangbare tuinmachines aan de slag. Hard of veel werk? Geen probleem!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Jonny
Jonny
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben jonny 42 jaar en heb redelijk war ervaring met tuinieren Grasafrijden,bladeren verwijderen Goten uitkuisen Niet vies om de handen vuil te maken
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Margo
Margo
Gentbrugge
Nieuw
Ik werk graag in de tuin en vind het niet erg om mijn vingers groen te maken. Thuis doe ik geregeld het gras af en verzorg ik mijn eigen plantjes.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Fanny
Fanny
Gentbrugge
Nieuw
Mon passe-temps préféré sans aucun doute! Je traite chaque jardin comme si ce serait le mien. Dépendant d'ou vous habitez, je peux vous aider avec mon propre matériel. J'en suis convaincu qu'un jardin ne doit pas être parfait, sinon entretenu car une jardin est un lieu ou la nature s'exprime, si elle y est heureuse :)
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Lander
Lander
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben graag actief bezig en zeker in de tuin- de natuur. Al ben ik niet de grootste klusser, het gras afmaaien en dergelijke taakjes doe ik met plezier.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Gentbrugge: geëvalueerd met 4.94 door 331 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Gentbrugge, betaalbare tuinman Gentbrugge, tuinman gezocht Gentbrugge, gras maaien Gentbrugge, haag snoeien Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinman in Gentbrugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden