tuinman Gentbrugge

Tuinman Gentbrugge gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Gentbrugge: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.82/5 (140 reviews)
Als boerenzoon en met een oorspronkelijke opleiding als Technisch en Landbouwkundig Ingenieur ben ik vrij goed op de hoogte van alle tuinonderhoud. Gazon maaien, verantwoord gebruik van onkruidbestrijdingsmiddelen, hagen scheren, bomen snoeien etc... Ik beschik o.a. over een heggenschaar en ander gereedschap voor de meeste tuinklussen Nu ook mosbestrijding, bemesten en verticuteren van gazons
Ioan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.7/5 (81 reviews)
Heb in verleden bij een tuin architect , met als taken , tuin onderhoud , aanleg en tuin ontwerp , beschik over een elektrische snoei schaar , een grasmacine en andere attributen voor in de tuin te werken
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Ik ben dynamisch, flexibel en gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Met plezier sta ik voor het aanleggen en onderhouden van uw tuinen en andere groenobjecten
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb ruim ervaring met het snoeien van hagen. Eenmaal al de hagen gesnoeid zijn kuis ik alles piekfijn op en neem ik al het onkruid mee dat er stond zodat er alles piekfijn uitziet. Daarnaast kan ik ook u oprit en dergelijke sproeien tegen het onkruid,... Aarzel niet om beroep op mij te doen!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Van kleine tuin tot bos, ik heb alle materiaal in huis om u te helpen uw plekje 'rust' op orde te krijgen en te houden. Van aanleg tot groot onderhoud, u kan bij mij terecht.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een grote tuin. Ben graag bereid bij u de hagen te komen scheren of het gazon te maaien. Ik werk nauwgezet en laat uw tuin steeds netjes achter.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Heb zelf een grasvrije tuin dat onderhouden moet worden. Kan dit ook bij u doen. Wat snoeien, opkuisen, terras eens schuren. Met hoge druk eens tuinmeubelen reinigen.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Rocky
Rocky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Bij ons thuis hebben we een grote boomgaard, dus als tiener zeer veel gras afgereden. Is een soort als ontspanning voor mij. En in de hoogte voor dakgoot/platte daken heb ik als klimmer met touwen geen schrik om klussen uit te voeren. Of om Zonnepanelen te kuisen na de winter kan ook. Of eens een dakpan terug leggen na een storm.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Mario
Mario
Gentbrugge
Nieuw
Gras maaien vind ik zeer leuk en zeker in mooi weer! Andere klusjes ook zoals onkruid verwijderen, dakgoten proper maken, rommelige koten/opbergplekken mooi maken. Ik ben een doorzetter en fysiek werk doe ik zeer graag Ik ben niet bang voor m'n handen vuil te maken en beestjes schrikken me niet af aangezien ik me bezig houd met allerlei insecten en arachnide ( spinnen )
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Wouter
Wouter
Gentbrugge
Nieuw
Graag geef ik u waardevol advies en praktische hulp bij de inrichting en onderhoud van een ecologische (moes)tuin. Professionele ervaring en opleiding in biologische land- en tuinbouw, specialisatie groenten- en kleinfruitteelt. Noties van permacultuur. Verder ervaring met hagen scheren (taxus, liguster, haagbeuk). Ik heb geen machines in eigendom, dit ter info.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Gentbrugge
Nieuw
Ik moest toen ik thuis woonde papa altijd helpen met de tuin, grasmaaien, onkruid uitdoen, aarde harken,... Ik werk ook graag buiten en werk hard door.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Bjorn
Bjorn
Gentbrugge
Nieuw
Al na omzwervingen bij enlkele tuinondernemingen, een stage bij de groendienst van Saint Guislain in Gent heb ik net mijn opleiding hovenier afgerond. Naast een goede plantenkennis en hoe deze best worden onderhouden, kan ik met de meest gangbare tuinmachines aan de slag. Hard of veel werk? Geen probleem!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Jonny
Jonny
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben jonny 42 jaar en heb redelijk war ervaring met tuinieren Grasafrijden,bladeren verwijderen Goten uitkuisen Niet vies om de handen vuil te maken
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Margo
Margo
Gentbrugge
Nieuw
Ik werk graag in de tuin en vind het niet erg om mijn vingers groen te maken. Thuis doe ik geregeld het gras af en verzorg ik mijn eigen plantjes.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Fanny
Fanny
Gentbrugge
Nieuw
Mon passe-temps préféré sans aucun doute! Je traite chaque jardin comme si ce serait le mien. Dépendant d'ou vous habitez, je peux vous aider avec mon propre matériel. J'en suis convaincu qu'un jardin ne doit pas être parfait, sinon entretenu car une jardin est un lieu ou la nature s'exprime, si elle y est heureuse :)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
“ leuk om zo'n mogelijkheid te hebben - als het nodig is. bedankt dat jullie bestaan - dat is altijd handig :-) en geef het door aan vrienden. ”
Ken
“ Een fijne eerste ervaring. Wij kenden de website nog niet. Goede informatie, overzichtelijk, veilige manier van betalen. ”
Geert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Gentbrugge: geëvalueerd met 4.94 door 302 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Gentbrugge, betaalbare tuinman Gentbrugge, tuinman gezocht Gentbrugge, gras maaien Gentbrugge, haag snoeien Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Gentbrugge: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Gentbrugge is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Gentbrugge namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Gentbrugge

Een tuinman in Gentbrugge zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Gentbrugge? Zo ben je verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Gentbrugge zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Gentbrugge

In het takenpakket van een tuinman Gentbrugge is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Gentbrugge zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Gentbrugge

En een laatste taak is het geven van tips. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het beste voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Gentbrugge. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Gentbrugge helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Gentbrugge?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is slim om een tuinman in Gentbrugge in te schakelen. Een tuinman Gentbrugge is specialist in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Gentbrugge?

Een tuinman in Gentbrugge is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Gentbrugge aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Gentbrugge ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Gentbrugge prijs
Tuinman Gentbruggetussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Gentbrugge en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Gentbrugge
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Gentbrugge gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar geschikte tuinman in Gentbrugge? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Gentbrugge te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Gentbrugge vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Gentbrugge te zoeken. Het is altijd slim om verschillende tuinmannen in Gentbrugge met elkaar te vergelijken. Jouw grasveld afrijden? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Gentbrugge! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een geschikte en bekwame tuinman in Gentbrugge vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Gentbrugge een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Gentbrugge selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Gentbrugge

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Gentbrugge

Tuin zoekt liefde - Haag snoeien - Onkruid wieden - Haag snoeien - Onderhoud kleine tuin - Winterklaar snoeien - Tuinman voor onderhoud - Tuinschermen plaatsen - Afrijden gras - 2x jaar bladeren uit dakgoot verwijderen: november en mei - verstopte dakgoot en dak ontmossen - Snoeien van heesters en kleine bomen - Haag scheren + tuinafval afvoeren - haag scheren - onkruid verwijderen - gras, onkruid, algemeen onderhoud - afmaaien gras en onderhoud boorden - Onderhoud van de stadstuin m.n. het snoeien van bomen, grassen en het opkuisen van bladeren - tuin op orde zetten voor de zomer - Tuinonderhoud en hagen snoeien - Tuin klaarmaken om te bewerken - Opruimen van bladeren - Graag een vrijblijvende offerte om enkele taken in de tuin uit te voeren: taxushaag planten, hekkentje plaatsen - Cleaning garden from weeds - Snoeien van hagen - onderhoud en deels heraanleg - Snoeien en vellen van bomen - snoeien klimop - Tuinman - Haag snoeien in Gentbrugge (9050) - Tuinman - Haag snoeien in Gentbrugge (9050) - Tuinman - Haag snoeien in Gentbrugge (9050)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden