tuinman Afsnee

Tuinman Afsnee gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Afsnee: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Gent (9000) - Christophe
Christophe
Gent
4.67/5 (46 reviews)
Voor mij is tuinieren een echt plezier. Uw wens is mijn opdracht. Alle tuinwerk ligt me. Uw tuin weer aangenaam maken is mijn missie. Aan een schappelijke prijs.
Tuinman in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.5/5 (16 reviews)
Ervaren in beplanting, in ontwerpen en realiseren van kleine onderhoudsarme tuinen. De juiste plant op de juiste plaats, rekening houdend met de steeds maar droger wordende zomers. De beplanting zo kiezen dat er het ganse jaar iets te beleven valt in de tuin. Grote kennis van snoeien van stuiken en fruitbomen. Plaatsen van kastanjehouten afsluiting, houten panelen, en bouwen van pergola's.
Tuinman in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Met plezier breng ik je tuin opnieuw op orde. Bij mijn ouders hadden we een grote tuin die ik voornamelijk onderhield, ook bij mijn oma deed ik dit met plezier. Hagen scheren, planten, wieden, gras maaien, ... Alles is mogelijk.
Tuinman in Gent (9000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.85/5 (13 reviews)
Reeds verschillende jaren doe ik aan tuinonderhoud bij mensen thuis. Ik heb een flexibele agenda dus aarzel niet mij te contacteren indien ik je ergens mee van dienst kan zijn, belangrijkste is dat jij tevreden bent na afloop van de werken!
Tuinman in Drongen (9031) - Stefan
Stefan
Drongen
4.73/5 (11 reviews)
Kleine klussen in tuin, eventjes wat gras maaien met een grasmaaier. Ik ben flexibel in tijd! Ik heb ervaring met elektrische grasmaaier, diegene waar je achter wandelt. Ik ben echter ook bereideen zittende grasmaaier machine te leren hanter en (bij groter maaiwerk dus!). Ook heb ik enige ervaring in zeisen, dit enkel indien zeer goede zeisen én nodige slijp-materiaal voorhande is!
Tuinman in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Ik heb altijd in de tuin gewerkt, en weet hoe dit te doen. Ik gebruik liefst het materiaal dat bij jullie ter plaatse aanwezig is. Ik ben regelmatig vrij in de week, soms ook in het weekend. Grtjs Tom
Tuinman in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik heb de voeling met tuinwerk van thuis uit meegekregen, in de tuin en het bos werken was mijn hobby. Wetenschappelijk onderlegd door studies van landbouwingenieur. Ik werk graag buiten en ben sinds één jaar nu ook aan het werk in het permanent onderhoud van een grote tuin, waardoor ik met machines allerhande tewerk kan. Ik ben bovendien bijna klaar met mijn vorming tot boomverzorger.
Tuinman in Gent (9000) - Claudia
Claudia
Gent
5/5 (7 reviews)
I enjoy working with my hands and around plants. I grow seaweed (the plans of the sea) as a job and a lot of plants at home as a hobby. I am strong, work well under the sun and am used to hard working days.
Tuinman in Gent (9000) - Bart
Bart
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik werk enorm graag buiten in de natuur. De eerder technische zaken laat ik liever aan een professionele tuinman over, maar voor al de rest maak ik graag mijn handen vuil.
Tuinman in Gent (9000) - Arvid
Arvid
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik ben boomverzorger en kan dus uw bomen snoeien of vellen indien nodig, stormschade opruimen, advies geven ed... Ook voor andere klussen in de tuin kan u mijn hulp inroepen
Tuinman in Gent (9000) - Nisse
Nisse
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik heb een diploma van het tuinbouwonderwijs. Ik heb als student altijd bij een tuinman en bij de groendienst gewerkt. Ik kan hagen scheren, bomen snoeien, grasmaaien en andere zaken.
Tuinman in Gent (9000) - Eno
Eno
Gent
5/5 (3 reviews)
Enkele jaren ervaring als schrijnwerker en tuinman via studenten werk en nu al effe bezig in de decor bouw. Altijd al veel interesse gehad in het maken van meubels (van de ikea of helemaal zelf)
Tuinman in Gent (9000) - Sander
Sander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben goed ik gras afrijden hagen scheren en klein onderhoudswerk in je tuin. Zelf beschik ik over materiaal om dit te doen. Ik heb oog voor detailles en heb meerdere haagscharen om de kleine kantjes van je haag helemaal fijn te zetten naar je wensen.
Tuinman in De pinte (9840) - Bram
Bram
De pinte
4.0/5 (2 reviews)
Ik werk graag in de tuin, ik heb ook een kettingzaag, Ik kan de haag snoeien, het gras afrijden, andere tuinwerken kan ik eventueel ook wel doen, ik beschikbaar over snoeischaren en haagschaar ander tuingrief heb ik ook.
Tuinman in Gent (9000) - Johan
Johan
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik werk enorm graag in de tuin dat heeft mij rust. Dus zou ik zeggen. Probeer het en we zien wel of het je goesting is of niet. Ze zeggen wie niet waagt blijft. .......
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Afsnee

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ makkelijk te gebruiken dienst, voor mij de eerste keer en wees zichzelf goed uit ”
Glen
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Afsnee: geëvalueerd met 4.88 door 153 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Afsnee, betaalbare tuinman Afsnee, tuinman gezocht Afsnee, gras maaien Afsnee, haag snoeien Afsnee,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden