Vind de beste tuinonderhoud in Ekeren

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Gunther
Gunther
4.88/5 · 16 reviews
2180 Ekeren
Ik Gunther werk graag ik de tuin .Gras maaien , heggen scheren en anderen . En tuinonderhouden ik weet veel van planten en bloemen maar niet alles ik kan ook graspatten leggen en meststoffen en sulfaten
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Ali
Ali
4.7/5 · 10 reviews
2180 Ekeren
Hallo,ik ben Elias.handige Harry.Ik ben afgestudeerd Elektromechanica bij AP hogeschool,Elektrische bedrading,vervangen schakelaar,dimmers stopcontacten, renovatie gyproc en isolatie van de Plafond-Laaminate- installeren van keramische tegel buiten en binnen- schilderen-behangen- Tuinwerk doe ik ook steeds graag Snoeien, grasmaaier, onderhoud tuinhuisje met vernis. Ik beschik van alle materiale.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Domingo
Domingo Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
2180 Ekeren
Hallo iedereen, ik ben Domingo en beroepsbrandweerman in hoofdberoep. Bij de aanleg van mijn eigen tuin heb ik mijn verborgen passie ondekt. . .ik doe niets liever dan buiten werken, aanleg, aanplantingen , tuinonderhoud etc...weer of geen weer je mag me altijd contacteren.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - David
David
4.6/5 · 5 reviews
2180 Ekeren
Ik ben een handige Harry en dierenvriend die mijn diensten aanbied. Tuinonderhoud (ik heb zelf gn gras- of verticuteer machine), laminaat leggen, klussen in en rond het huis,.. Klusjes of gaan wandelen met uw hond? Zoek niet verder. U bent aan het juiste adres. Contacteer me vrijblijvend
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Steven
Steven
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Goeiedag, ik ben Steven, 36 jaar en papa van 2 kindjes. Ik werk al 12 jaar als treinbestuurder (waar stiptheid en zorgvuldigheid een must is) en in mijn vrije tijd renoveer ik onze eigen woonst of werk ik aan een van mijn projectauto's. Omdat geld nu eenmaal niet aan de bomen groeit, zou ik graag een centje bijverdienen om dit ook allemaal te bekostigen.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Nieuw
2180 Ekeren
Hallo, ik ben Steven, shiftarbeider bij een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen. Eind dit jaar vertrek ik voor een aantal maanden naar het Oceanië voor een geweldige reis. Het spreekt voor zich dat dit een serieuze financiële uitdaging wordt, en daarom zou ik via deze weg een centje willen bijverdienen.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Kristof
Kristof
Nieuw
2180 Ekeren
Dag allemaal,ik ben kristof,37j en depotverantwoordelijke bij Brebuild, een grote bouwfirma. Ik kan een beetje vanalles en wat ik niet kan leer ik wel.Werk graag ordelijk en zal nooit iets onafgewerkt opleveren. Ik zou zeggen: Try me!
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Marc
Marc
Nieuw
2180 Ekeren
Nederlands, Frans, Engels, Duits. 61 jaar in het bezit van een rijbewijs CE (wel van enkele jaren geleden)Ik heb lange tijd in de chemie gewerkt, kan rijden met alles wat wielen heeft (reachstacker, vorklift, bobcat, vrachtwagen, kleine kraantjes enz, enz, Ik ben ook beslagen in het assembleren en herstellen van PC's. Ik heb ervaring met Websites en Servicedesk-taken. Doe ook graag tuinwerk.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Kasmi
Kasmi
Nieuw
2180 Ekeren
Dag allemaal Ik ben lemno een jong arbeider en gemotiveerd werkman uit ekeren, ik zou graag bijverdienen bij mij vrij tijd en ik heb veel wat ervaring als klusjesman zoals schilderen, kasten bij elkar steken,sanitaire .....etc
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Angelique
Angelique
Nieuw
2180 Ekeren
Wij zijn Souley en Ang. Ik werk als bediende en mijn vriend volgt een Informatica opleiding te Brussel. Omdat als mijn vriend als student geen groot inkomen heeft klussen wij graag wat bij. Ikzelf werk ik HR maar wij hebben beiden ervaring in administratie, tuinklussen, afbraakwerken, uitlaten honden etc. Ik ben Nederlandstalig, mijn vriend is Franstalig.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Diallo
Diallo
Nieuw
2180 Ekeren
Dag ik ben Diallo ik ben 36 jaar ik heb ervaring: post bod ,magazijn ,produc tie,fietshertelling,chauffer koerir post nl stellingbaouw en verkoope en schonmaak .ik werk shiften bij interim dus niet heel de week drie keer per week ninimum ik ben sociaal,flexibel ,stip,geduldig hopelijk tot dan
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Wesley
Wesley
Nieuw
2180 Ekeren
Ik ben Wesley, Ik heb zelf een job in de haven, door de shiften die ik doe heb ik redelijk veel vrije dagen. Hierdoor kan ik mijn passie uitvoeren namelijk tuinwerken. Van onderhoud, grote projecten, terrassen,.... Ook in binnenhuis werkjes en ramen kuisen kan ik mijn weg wel vinden.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Wilton joão
Wilton joão
Nieuw
2180 Ekeren
Ik ben Wilton, oftewel Willy, ben 29 jaar en 2 kindjes en zou graag na mijn uren of in het weekend bijverdienen... ik ben afgestuurd als lasser monteur maar kan allerlei klusjes doen.... hopelijk tot snel...
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Joachim
Joachim
Nieuw
2180 Ekeren
Bereid om te helpen met kleine (herstel) klusjes in en rond het huis. Daarnaast beschik ik over een auto en aanhangwagen. Heb een aantal uren per week beschikbaar om anderen te helpen waar nodig.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Hamza
Hamza
Nieuw
2180 Ekeren
Hallo, mijn naam is Hamza. Ik ben 17jaar. ik ben namelijk op zoek naar een jobje. Ik heb veel vrije tijd waardoor ik vaak beschikbaar ben. Dus hoop ik dat ik mensen kan helpen en bij me welf een centje bij te verdienen. grtjs Hamza

Tuinonderhoud Ekeren: geëvalueerd met 4.83 door 40 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Ekeren, tuinier Ekeren, hovenier Ekeren, opruimen groenafval Ekeren,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Ekeren?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Ekeren.

Wat kost tuinonderhoud in Ekeren?

De prijzen voor tuinonderhoud in Ekeren hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende offertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Ekeren
Groentetuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wieden€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Ekeren bepaald?

Een tuinonderhoud in Ekeren brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Ekeren vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar zaken:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere tuinmannen. U ontvangt verschillende offertes. Deze zullen ook verschillen naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Ekeren
Tuinonderhoud Ekeren€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Ekeren doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin degelijk en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om uw tuinonderhoud in Ekeren te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Ekeren goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en grasmat er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Ekeren geniet u heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Ekeren is essentieel om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Ekeren te verzorgen, hoe keuriger en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Ekeren.

Tuinonderhoud in Ekeren kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Ekeren te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Ekeren houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet op een geregeld tijdstip gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Ekeren zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Ekeren blijft uw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met uw hovenier kunt u uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Ekeren te laten uitvoeren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Ekeren

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Ekeren

Gras Maaien en haag snoeien - Regelmatig tuinonderhoud - haag snoeien met factuur - Tuinplan opmaken - Tuin schoonmaken en planten haken - Gras maaien en snoeien - Tuinonderhoud - Tegels leggen en steuntje op mijn tuin - Planten van 4 leibomen plaatsen kader - Iemand gezocht voor onkruid weg te halen - Tuinwerk - in orde brengen tuin - Gazon in orde maken - Algemeen tuin onderhoud - Hagen snoeien - Terras aanleggen en tuinhuis zetten - (Houten) Terras aanleggen op beton - Opruimen tuin en snoei werken - Tuinieren - Tuinman : Andere - Tuin - Tuinman - Fruitbomen met kennis van zaken snoeien en hout verhakselen - snoeien van een Gleditsia triacanthos - Onderhoud tuin. - Tuinonderhoud - Oprit en voorhof vernieuwen - Putboring >10m diep - Tuinonderhoud - Tuinieren - Tuinman : Haag snoeien - kunstgras aanleggen - Tuin in orde brengen - Onderhoud tuin - Heraanleg en onderhoud voor- en achtertuin - Onderhoud / heraanleg tuintjes - tuinonderhoud - tuinonderhoud oplevering woning Ekeren - Renovatie tuin - Tuinman om gazon af te rijden voor meneer die hulp nodig heeft wegens medische problemen . Woont te ekeren - Haag snoeien - Tuinonderhoud voor klein tuintje
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden