Ring Twice

Hulp voor tuinonderhoud in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuiniers in de buurt van Ekeren

Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Gunther
Gunther
Ekeren
4.88/5 (16 reviews)
Ik Gunther werk graag ik de tuin .Gras maaien , heggen scheren en anderen . En tuinonderhouden ik weet veel van planten en bloemen maar niet alles ik kan ook graspatten leggen en meststoffen en sulfaten
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Ali
Ali
Ekeren
4.7/5 (10 reviews)
Hallo,ik ben Elias.handige Harry.Ik ben afgestudeerd Elektromechanica bij AP hogeschool,Elektrische bedrading,vervangen schakelaar,dimmers stopcontacten, renovatie gyproc en isolatie van de Plafond-Laaminate- installeren van keramische tegel buiten en binnen- schilderen-behangen- Tuinwerk doe ik ook steeds graag Snoeien, grasmaaier, onderhoud tuinhuisje met vernis. Ik beschik van alle materiale.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Domingo
Domingo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
5/5 (8 reviews)
Hallo iedereen, ik ben Domingo en beroepsbrandweerman in hoofdberoep. Bij de aanleg van mijn eigen tuin heb ik mijn verborgen passie ondekt. . .ik doe niets liever dan buiten werken, aanleg, aanplantingen , tuinonderhoud etc...weer of geen weer je mag me altijd contacteren.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.6/5 (5 reviews)
Ik ben een handige Harry en dierenvriend die mijn diensten aanbied. Tuinonderhoud (ik heb zelf gn gras- of verticuteer machine), laminaat leggen, klussen in en rond het huis,.. Klusjes of gaan wandelen met uw hond? Zoek niet verder. U bent aan het juiste adres. Contacteer me vrijblijvend
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Goeiedag, ik ben Steven, 36 jaar en papa van 2 kindjes. Ik werk al 12 jaar als treinbestuurder (waar stiptheid en zorgvuldigheid een must is) en in mijn vrije tijd renoveer ik onze eigen woonst of werk ik aan een van mijn projectauto's. Omdat geld nu eenmaal niet aan de bomen groeit, zou ik graag een centje bijverdienen om dit ook allemaal te bekostigen.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
Nieuw
Hallo, ik ben Steven, shiftarbeider bij een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen. Eind dit jaar vertrek ik voor een aantal maanden naar het Oceanië voor een geweldige reis. Het spreekt voor zich dat dit een serieuze financiële uitdaging wordt, en daarom zou ik via deze weg een centje willen bijverdienen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Kristof
Kristof
Ekeren
Nieuw
Dag allemaal,ik ben kristof,37j en depotverantwoordelijke bij Brebuild, een grote bouwfirma. Ik kan een beetje vanalles en wat ik niet kan leer ik wel.Werk graag ordelijk en zal nooit iets onafgewerkt opleveren. Ik zou zeggen: Try me!
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Marc
Marc
Ekeren
Nieuw
Nederlands, Frans, Engels, Duits. 61 jaar in het bezit van een rijbewijs CE (wel van enkele jaren geleden)Ik heb lange tijd in de chemie gewerkt, kan rijden met alles wat wielen heeft (reachstacker, vorklift, bobcat, vrachtwagen, kleine kraantjes enz, enz, Ik ben ook beslagen in het assembleren en herstellen van PC's. Ik heb ervaring met Websites en Servicedesk-taken. Doe ook graag tuinwerk.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Kasmi
Kasmi
Ekeren
Nieuw
Dag allemaal Ik ben lemno een jong arbeider en gemotiveerd werkman uit ekeren, ik zou graag bijverdienen bij mij vrij tijd en ik heb veel wat ervaring als klusjesman zoals schilderen, kasten bij elkar steken,sanitaire .....etc
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Angelique
Angelique
Ekeren
Nieuw
Wij zijn Souley en Ang. Ik werk als bediende en mijn vriend volgt een Informatica opleiding te Brussel. Omdat als mijn vriend als student geen groot inkomen heeft klussen wij graag wat bij. Ikzelf werk ik HR maar wij hebben beiden ervaring in administratie, tuinklussen, afbraakwerken, uitlaten honden etc. Ik ben Nederlandstalig, mijn vriend is Franstalig.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Diallo
Diallo
Ekeren
Nieuw
Dag ik ben Diallo ik ben 36 jaar ik heb ervaring: post bod ,magazijn ,produc tie,fietshertelling,chauffer koerir post nl stellingbaouw en verkoope en schonmaak .ik werk shiften bij interim dus niet heel de week drie keer per week ninimum ik ben sociaal,flexibel ,stip,geduldig hopelijk tot dan
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Wesley
Wesley
Ekeren
Nieuw
Ik ben Wesley, Ik heb zelf een job in de haven, door de shiften die ik doe heb ik redelijk veel vrije dagen. Hierdoor kan ik mijn passie uitvoeren namelijk tuinwerken. Van onderhoud, grote projecten, terrassen,.... Ook in binnenhuis werkjes en ramen kuisen kan ik mijn weg wel vinden.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Wilton joão
Wilton joão
Ekeren
Nieuw
Ik ben Wilton, oftewel Willy, ben 29 jaar en 2 kindjes en zou graag na mijn uren of in het weekend bijverdienen... ik ben afgestuurd als lasser monteur maar kan allerlei klusjes doen.... hopelijk tot snel...
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Joachim
Joachim
Ekeren
Nieuw
Bereid om te helpen met kleine (herstel) klusjes in en rond het huis. Daarnaast beschik ik over een auto en aanhangwagen. Heb een aantal uren per week beschikbaar om anderen te helpen waar nodig.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Hamza
Hamza
Ekeren
Nieuw
Hallo, mijn naam is Hamza. Ik ben 17jaar. ik ben namelijk op zoek naar een jobje. Ik heb veel vrije tijd waardoor ik vaak beschikbaar ben. Dus hoop ik dat ik mensen kan helpen en bij me welf een centje bij te verdienen. grtjs Hamza
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Ekeren: geëvalueerd met 4.83 door 40 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Ekeren, tuinier Ekeren, hovenier Ekeren, opruimen groenafval Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Ekeren?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Ekeren.

Wat kost tuinonderhoud in Ekeren?

De prijzen voor tuinonderhoud in Ekeren hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Ekeren
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Ekeren bepaald?

Een tuinonderhoud in Ekeren brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Ekeren vraagt specifiek tuinmateriaal. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar factoren:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere hoveniers. Je ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook verschillen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Ekeren
Tuinonderhoud Ekeren€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Ekeren doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin degelijk en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om jouw tuinonderhoud in Ekeren te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Ekeren goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en gras er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Ekeren geniet je heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Ekeren is nodig om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Ekeren te verzorgen, hoe keuriger en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Ekeren.

Tuinonderhoud in Ekeren kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Ekeren te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor vreugde zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Ekeren houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet op een geregeld tijdstip gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Ekeren zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Ekeren blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met jouw hovenier kan je uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Ekeren te laten uitvoeren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Ekeren

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Ekeren

handige harry met groene vingers - Gras Maaien en haag snoeien - Regelmatig tuinonderhoud - haag snoeien met factuur - Tuin schoonmaken en planten haken - Gras maaien en snoeien - Tuinonderhoud - Tegels leggen en steuntje op mijn tuin - Planten van 4 leibomen plaatsen kader - Iemand gezocht voor onkruid weg te halen - Tuinwerk - in orde brengen tuin - Gazon in orde maken - Algemeen tuin onderhoud - Hagen snoeien - Terras aanleggen en tuinhuis zetten - (Houten) Terras aanleggen op beton - Opruimen tuin en snoei werken - Tuinieren - Tuinman : Andere - Tuin - Tuinman - Fruitbomen met kennis van zaken snoeien en hout verhakselen - snoeien van een Gleditsia triacanthos - Onderhoud tuin. - Tuinonderhoud - Oprit en voorhof vernieuwen - Putboring >10m diep - Tuinonderhoud - Tuinieren - Tuinman : Haag snoeien - kunstgras aanleggen - Tuin in orde brengen - Onderhoud tuin - Heraanleg en onderhoud voor- en achtertuin - Onderhoud / heraanleg tuintjes - tuinonderhoud - tuinonderhoud oplevering woning Ekeren - Renovatie tuin - Tuinman om gazon af te rijden voor meneer die hulp nodig heeft wegens medische problemen . Woont te ekeren - Haag snoeien - Tuinonderhoud voor klein tuintje
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden