tuinonderhoud Ekeren

Tuinonderhoud Ekeren: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Ekeren

Jeroen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Jeroen
Jeroen
Ekeren
4.98/5 (45 reviews)
Ik ben jonge all-round klusser die zeer handig is in allerlei klusjes. Van kleine/basis elektriciteits werken tot schilderen en tuinonderhoud. Ik zoek een bijverdienste waarbij ik de handen uit de mouwen kan steken. en ben niet vies van fysieke arbeid.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Gunther
Gunther
Ekeren
4.88/5 (17 reviews)
Ik Gunther werk graag ik de tuin .Gras maaien , heggen scheren en anderen . En tuinonderhouden ik weet veel van planten en bloemen maar niet alles ik kan ook graspatten leggen en meststoffen en sulfaten
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Domingo
Domingo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
4.92/5 (13 reviews)
Hallo iedereen, ik ben Domingo en beroepsbrandweerman in hoofdberoep. Bij de aanleg van mijn eigen tuin heb ik mijn verborgen passie ondekt. . .ik doe niets liever dan buiten werken, aanleg, aanplantingen , tuinonderhoud etc...weer of geen weer je mag me altijd contacteren.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Ali
Ali
Ekeren
4.7/5 (10 reviews)
Hallo,ik ben Elias.handige Harry.Ik ben afgestudeerd Elektromechanica bij AP hogeschool,Elektrische bedrading,vervangen schakelaar,dimmers stopcontacten, renovatie gyproc en isolatie van de Plafond-Laaminate- installeren van keramische tegel buiten en binnen- schilderen-behangen- Tuinwerk doe ik ook steeds graag Snoeien, grasmaaier, onderhoud tuinhuisje met vernis. Ik beschik van alle materiale.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Ik ben een handige Harry en dierenvriend die mijn diensten aanbied. Tuinonderhoud (ik heb zelf gn gras- of verticuteer machine), laminaat leggen, klussen in en rond het huis,.. Klusjes of gaan wandelen met uw hond? Zoek niet verder. U bent aan het juiste adres. Contacteer me vrijblijvend
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Goeiedag, ik ben Steven, 36 jaar en papa van 2 kindjes. Ik werk al 12 jaar als treinbestuurder (waar stiptheid en zorgvuldigheid een must is) en in mijn vrije tijd renoveer ik onze eigen woonst of werk ik aan een van mijn projectauto's. Omdat geld nu eenmaal niet aan de bomen groeit, zou ik graag een centje bijverdienen om dit ook allemaal te bekostigen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
Nieuw
Hallo, ik ben Steven, shiftarbeider bij een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen. Eind dit jaar vertrek ik voor een aantal maanden naar het Oceanië voor een geweldige reis. Het spreekt voor zich dat dit een serieuze financiële uitdaging wordt, en daarom zou ik via deze weg een centje willen bijverdienen.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Marc
Marc
Ekeren
Nieuw
Nederlands, Frans, Engels, Duits. 61 jaar in het bezit van een rijbewijs CE (wel van enkele jaren geleden)Ik heb lange tijd in de chemie gewerkt, kan rijden met alles wat wielen heeft (reachstacker, vorklift, bobcat, vrachtwagen, kleine kraantjes enz, enz, Ik ben ook beslagen in het assembleren en herstellen van PC's. Ik heb ervaring met Websites en Servicedesk-taken. Doe ook graag tuinwerk.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
Nieuw
Beste, Op zoek naar een bijverdienste in de tuin. Zelf ben ik actief in de horeca en daarom ben ik op zoek naar een bijverdienste in de buitenlucht. Zelf ben ik spontaan en goedlachs. Grasmaaien , een stukje tuin om spitten , .... ben niet verlegen om mijn handen vuil te maken of in het zand te zitten wroeten. Zelf heb ik een kleine kennis van het telen van eigen groentjes.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Kasmi
Kasmi
Ekeren
Nieuw
Dag allemaal Ik ben lemno een jong arbeider en gemotiveerd werkman uit ekeren, ik zou graag bijverdienen bij mij vrij tijd en ik heb veel wat ervaring als klusjesman zoals schilderen, kasten bij elkar steken,sanitaire .....etc
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Angelique
Angelique
Ekeren
Nieuw
Wij zijn Souley en Ang. Ik werk als bediende en mijn vriend volgt een Informatica opleiding te Brussel. Omdat als mijn vriend als student geen groot inkomen heeft klussen wij graag wat bij. Ikzelf werk ik HR maar wij hebben beiden ervaring in administratie, tuinklussen, afbraakwerken, uitlaten honden etc. Ik ben Nederlandstalig, mijn vriend is Franstalig.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Diallo
Diallo
Ekeren
Nieuw
Dag ik ben Diallo ik ben 36 jaar ik heb ervaring: post bod ,magazijn ,produc tie,fietshertelling,chauffer koerir post nl stellingbaouw en verkoope en schonmaak .ik werk shiften bij interim dus niet heel de week drie keer per week ninimum ik ben sociaal,flexibel ,stip,geduldig hopelijk tot dan
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Wesley
Wesley
Ekeren
Nieuw
Ik ben Wesley, Ik heb zelf een job in de haven, door de shiften die ik doe heb ik redelijk veel vrije dagen. Hierdoor kan ik mijn passie uitvoeren namelijk tuinwerken. Van onderhoud, grote projecten, terrassen,.... Ook in binnenhuis werkjes en ramen kuisen kan ik mijn weg wel vinden.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Wilton joão
Wilton joão
Ekeren
Nieuw
Ik ben Wilton, oftewel Willy, ben 29 jaar en 2 kindjes en zou graag na mijn uren of in het weekend bijverdienen... ik ben afgestuurd als lasser monteur maar kan allerlei klusjes doen.... hopelijk tot snel...
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Joachim
Joachim
Ekeren
Nieuw
Bereid om te helpen met kleine (herstel) klusjes in en rond het huis. Daarnaast beschik ik over een auto en aanhangwagen. Heb een aantal uren per week beschikbaar om anderen te helpen waar nodig.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Ekeren: geëvalueerd met 4.86 door 91 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Ekeren, tuinier Ekeren, hovenier Ekeren, tuinaannemer Ekeren, onderhoud tuin Ekeren, opruimen groenafval Ekeren, tuinonderhoud prijzen Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Ekeren

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden