tuinonderhoud Ekeren

Tuinonderhoud Ekeren: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Ekeren

Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Jeroen
Jeroen
Ekeren
4.98/5 (55 reviews)
Ik ben jonge all-round klusser die zeer handig is in allerlei klusjes. Van kleine/basis elektriciteits werken tot schilderen en tuinonderhoud. Reeds 4 jaar geef ik bijles aan verschillende leerlingen van 5de leerjaar tot 4de middelbaar.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2030) - Mohamed
Mohamed
Antwerpen
4.85/5 (41 reviews)
hallo,mijn naam is mo en ben 42jaar papa van 3kinderen,zou graag willen bijverdienen en heb ervaring in algemene schoonmaakwerken, ruitenwassen, tuinieren haag snoeien ,met hoogdruk reiniger werken zodat alles terug proper wordt als nieuw,eventueel afval wegbrengen naar de containerpark,ik kijk er naar uit om u te helpen groetjes mo
Tuinonderhoud in Hoevenen (2940) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoevenen
4.95/5 (20 reviews)
Ik ben een jongeman die op zoek is naar een bijverdienste. Ik heb al heel wat ervaring in tuinonderhoud, bv gras afrijden, hagen scheren,... Zelf heb ik ook vrij veel materiaal om in de tuin te werken. Ook andere klussen interesseren mij. Bv loodgieterij,schilderwerken,....
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Rudy
Rudy
Brasschaat
4.95/5 (19 reviews)
Ik ben Rudy, 64 jaar en recent gepensioneerd. Ik sta klaar om mensen in de buurt van Mariaburg te helpen met allerhande kleine klussen in huis en tuin. Aarzel niet om me te contacteren.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Gunther
Gunther
Ekeren
4.88/5 (17 reviews)
Ik Gunther werk graag ik de tuin .Gras maaien , heggen scheren en anderen . En tuinonderhouden ik weet veel van planten en bloemen maar niet alles ik kan ook graspatten leggen en meststoffen en sulfaten
Tuinonderhoud in Brasschaat (2930) - Axel
Axel
Brasschaat
4.88/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben Axel, een 20-jarige student die woont in Brasschaat-Ekeren. In mijn vrije tijd zou ik graag een centje bijverdienen door u een handje te komen helpen. Ik beschik over een auto dus kan makkelijk tot bij u komen. Tot snel!
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Domingo
Domingo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
4.94/5 (16 reviews)
Hallo iedereen, ik ben Domingo en beroepsbrandweerman in hoofdberoep. Bij de aanleg van mijn eigen tuin heb ik mijn verborgen passie ondekt. . .ik doe niets liever dan buiten werken, aanleg, aanplantingen , tuinonderhoud etc...weer of geen weer je mag me altijd contacteren.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - Ali
Ali
Ekeren
4.7/5 (10 reviews)
Hallo,ik ben Elias.handige Harry.Ik ben afgestudeerd Elektromechanica bij AP hogeschool,Elektrische bedrading,vervangen schakelaar,dimmers stopcontacten, renovatie gyproc en isolatie van de Plafond-Laaminate- installeren van keramische tegel buiten en binnen- schilderen-behangen- Tuinwerk doe ik ook steeds graag Snoeien, grasmaaier, onderhoud tuinhuisje met vernis. Ik beschik van alle materiale.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (10 reviews)
Hoi, ik ben Hans, een 30-jarige bio-ingenieur met een passie voor planten. Daarom dat ik zelfstandig tuinontwerper en -aannemer ben geworden. Je kan bij mij terecht voor alle werken in uw tuin, van klein tot groot. Ook voor advies of de (her)aanleg van uw tuin kan je op mij rekenen, ik zorg voor alles van ontwerp, tot grondwerken en aanleg. Kortom, uw tuin is bij mij in goede handen!
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (9 reviews)
Ik ben Bart, woonachtig in Kapellen. Ik ben een jongeman van 24 jaar oud. Ik ben in het bezit van mijn rijbewijs B en BE. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig in de tuin en met mijn husky. Ook hou ik van uitgestrekte natuurwandeling over heel België en Nederland.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2030) - Jorg
Jorg
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben Jorg. Ik ben 38 jaar en afkomstig uit Brasschaat. Ik ben de toffe papa van Jade en Lien en gelukkig getrouwd met Tine. In mijn vrije tijd ben ik vooral actief op het voetbalveld en ben ik een dierenvriend. Als bijverdienste wil ik graag bijklussen, bovendien ben ik in het bezit van veel materiaal en heb ik veel kennis vanuit mijn werk in een doe-het-zelf-zaak nu reeds 18 jaar.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Sociaal geëngageerd persoon, werkzaam in het onderwijs. Ik bied graag mijn diensten aan om zo zelf mijn dromen snel(ler) te kunnen realiseren. Ik spreek buiten het Nederlands ook het Frans, Engels en Duits.
Tuinonderhoud in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Ik ben een handige Harry en dierenvriend die mijn diensten aanbied. Tuinonderhoud (ik heb zelf gn gras- of verticuteer machine), laminaat leggen, klussen in en rond het huis,.. Klusjes of gaan wandelen met uw hond? Zoek niet verder. U bent aan het juiste adres. Contacteer me vrijblijvend
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Ionatan
Ionatan
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Onze familie is gespecialiseerd in tuinaanleggen , tuinonderhoud en alle soorten werk dat in de tuin zijn . Ervaring en kwaliteit zijn onze voordellen . We kunnen u zeker graag helpen , flexibiliteit is ook een pluspunt, zo kunnen we een aantal mensen te gelijk helpen .
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Heykes ik heb ervaring als chauffeur,klusjesman,metaalconstructies ,ik kan elke avond werken in de week en zaterdag gaat ook zit momenteel in een scheiding en kan het goed gebruiken heb zelf vervoer rijbewijs b vorklift attest .mvg R
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Ekeren

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Ekeren: geëvalueerd met 4.96 door 253 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Ekeren, tuinier Ekeren, hovenier Ekeren, tuinaannemer Ekeren, onderhoud tuin Ekeren, opruimen groenafval Ekeren, tuinonderhoud prijzen Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden