poetsvrouw Brugge

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Brugge

Poetsvrouw in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I have been cleaning houses for a professional cleaning company in Bruges for several months now. My wonderful clients are all satisfied and happy with my work. I enjoy animals and children, so no problem if they are also in the house!
Poetsvrouw in Assebroek (8310) - Anouchka
Anouchka
Assebroek
5/5 (2 reviews)
Hallo voor mijn opleiding heb ik 5jaar als huishoudhulp gewerkt. Ik ben ook 3jaar onthaalouder geweest dus bij deze was het zeker en vast belangrijk om het huishouden net en ordelijk te houden dus heb jij een klus dan wil ik wel helpen
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Mihaela
Mihaela
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb 5 jaren als poetsvrouw gewerkt en nu werk ik als onderhoud medewerker in een school. Ik ben betrouwbaar, discreet en serieus en ik zou je graag helpen om jouw huis schoon te maken. Tot straks!
Poetsvrouw in Dudzele (8380) - Maaike
Maaike
Dudzele
5/5 (1 reviews)
Ik wil graag helpen waar dat nodig is. Ik weet ook dat schoonmaken veel tijd in beslag neemt en dat veel mensen hier geen tijd meer voor hebben. Ik vind het zelf ook belangrijk dat alles netjes is.
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Cynthia
Cynthia
Brugge
1.0/5 (1 reviews)
Als jobstudent heb ik steeds gewerkt als poetsvrouw. Zelf kuis ik zeer grondig, doordat ik oog voor detail heb, zal ik geen enkel hoekje vergeten. Wat voor mij belangrijk is? Je komt ergens binnen en er ligt geen vuiltje, dat is pure perfectie
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Jozef
Jozef
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik werk snel en grondig. Dat vind ik belangrijk. Ook thuis. Poetsen doe ik vooral in mijn eigen huishouden. Ook afwassen, ramen proper maken enzovoort kan perfect.
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Karine
Karine
Brugge
Nieuw
Bonjour, je travaille comme femme de ménage depuis 6 ans chez les même personnes, et j'aimerai un complément de revenu. Je suis rapide et efficace, je me déplace en voiture où que vous soyez. Je suis libre les après-midi. à bientot
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Tabitha
Tabitha
Brugge
Nieuw
Ik heb sedert mijn 14 tot 21 jaar in een camping gewerkt als poetshulp (vakantiejob en weekendwerk). Bij deze heb ik op dit vlak wel wat ervaring.
Poetsvrouw in Assebroek (8310) - Steffi
Steffi
Assebroek
Nieuw
Ik wens graag te helpen bij stofzuigen, dwijlen, ramen wassen, enzovoort. Zelf hecht ik veel belang aan orde en netheid. Dit zowel thuis als op mijn werk.
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Joyce
Joyce
Brugge
Nieuw
dag allemaal, ik werk als huishoudhulp maar zoek nog wat werk bij. ik geraak zowat overal in en rond brugge met mijn brommer. Ik doe mijn werk natuurlijk graag en ben ook heel graag onder de mensen. ik werk ook wel zelfstandig :) hopelijk tot dan!
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Joy
Joy
Brugge
Nieuw
Ik werkte als huishoudhulp. Ik hou van een proper en nette woonst bij de mensen thuis. Ik maak graag de mensen blij dat ze in een nette en propere woonst thuis komen.
Poetsvrouw in Assebroek (8310) - Ellen
Ellen
Assebroek
Nieuw
Ik heb vroeger als bijverdienste nog strijk gedaan voor kennissen alsook binnenshuis poetsen voor mensen met een heel druk schema of een fysieke beperking om zelf alles te kunnen onderhouden. Ik heb zelf een grote hond in huis en weet dus dat het soms sneller dan je kan knipperen weer helemaal overhoop ligt! wil je misschien eens hulp met een grote schoonmaak? Huis, wagen... maakt niet uit!
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Nienke
Nienke
Brugge
Nieuw
Ik ben zeer gedreven om alles schoon te maken en ga niet door voor het piekfijn in orde is. Ik heb kennis van producten. Ik kan gewoon huizen proper houden tot auto's schoon maken.
Poetsvrouw in Assebroek (8310) - Emma
Emma
Assebroek
Nieuw
Ik help al jaren mijn mama poetsen in huis. Ik ben heel erg netjes en zorg ervoor dat geen enkel hoekje vergeten wordt. Proper maken van huizen is voor mij dus geen probleem!
Poetsvrouw in Dudzele (8380) - Alani
Alani
Dudzele
Nieuw
ik heb een diploma in logistiek wat dus ook inhoud dat ik wel weet hoe alle kuisproducten werken wat wel en niet gebruikt mag worden en ik heb als poetsvrouw gewerkt ( jobstudent) bij mensen thuis
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Vasilica Crina
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Brugge: geëvalueerd met 4.33 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Brugge, kuisvrouw Brugge, ruitenwasser Brugge, glazenwasser Brugge, poetsdienst Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden