Vind de beste poetsvrouw van Brugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Sint-andries (8200) - Corrie
Corrie
5/5 · 50 reviews
8200 Sint-andries
Beste, Naast mijn job als sociaal werker zou ik graag nog wat extra willen werken. Ik heb in de thuiszorg en in een rusthuis gewerkt als kuisvrouw en ik deed dit altijd met veel plezier. Het is zalig als het huis weer spik en span is en ook het contact is aangenaam. Ik ben een integere vrouw die de handen graag uit de mouwen steekt. Vriendelijke groeten Corrie
Poetsvrouw in Knokke (8300) - Ann
Ann
5/5 · 26 reviews
8300 Knokke
Ik vind het heel leuk om schoon te maken. Niets is leuker dan, na een lange werkdag, thuis te komen in een opgeruimd en fris huis. Ook wat betreft een wagen is het veel aangenamer om je te verplaatsen in een wagen die netjes en goed onderhouden is.
Poetsvrouw in Blankenberge (8370) - Me qcc
Me qcc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.5/5 · 8 reviews
8370 Blankenberge
mijn studie professionele schoonmaak technieken en werk ervaring in schoonmaak Heb ik de technieken - Ramen wassen. -interieur / sanitair schoonmaak(professioneel , industriële schoonmaak, klassieke schoonmaak) - auto's interieur / exterieur / polijsten - Diepte reiniging van *stoelen *zetels *Tapijten mocht u een of meerdere diensten nodig hebben aarzel niet contact te nemen
Poetsvrouw in Dudzele (8380) - Nico
Nico Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
8380 Dudzele
Reeds jarenlange ervaring in onderhoud van residenties. Stiptheid en correcte uitvoering van de job. Onderhoud trapzalen en overlopen wegbrengen grof huisvuil of poetsen ramen Camionette beschikbaar. Steeds met factuur
Poetsvrouw in Sint-andries (8200) - Berlinda
Berlinda
5/5 · 3 reviews
8200 Sint-andries
Hallo ik werk graag grondig en doe niet graag half werk vanboven tot onder graag de puntjes op de i zetten.kan structuur en routine en planning zelf doen zonder begeleiding .
Poetsvrouw in Assebroek (8310) - Anouchka
Anouchka
5/5 · 2 reviews
8310 Assebroek
Hallo voor mijn opleiding heb ik 5jaar als huishoudhulp gewerkt. Ik ben ook 3jaar onthaalouder geweest dus bij deze was het zeker en vast belangrijk om het huishouden net en ordelijk te houden dus heb jij een klus dan wil ik wel helpen
Poetsvrouw in Jabbeke (8490) - Joni
Joni
5/5 · 2 reviews
8490 Jabbeke
Ik ben 17 jaar en heb al wat ervaring in het schoonmaken van vakantieverblijven. Bedden opmaken, sanitair schoonmaken, vloeren reinigen, het lukt me allemaal. Geen uitdaging is me te groot. mijn vorige werkgevers waren steeds tevreden over mijn werk.
Poetsvrouw in Blankenberge (8370) - Carol
Carol
3.0/5 · 2 reviews
8370 Blankenberge
Beste Ik ben Carol 37 jaar wonende in blankenberge. Een net en geordend huis is zalig om in te wonen. U huis ordenen en poetsen doet mij plezier. Erg uitkijkend naar u reactie Groeten Carol
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Mihaela
Mihaela
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Ik heb 5 jaren als poetsvrouw gewerkt en nu werk ik als onderhoud medewerker in een school. Ik ben betrouwbaar, discreet en serieus en ik zou je graag helpen om jouw huis schoon te maken. Tot straks!
Poetsvrouw in Dudzele (8380) - Maaike
Maaike
5/5 · 1 reviews
8380 Dudzele
Ik wil graag helpen waar dat nodig is. Ik weet ook dat schoonmaken veel tijd in beslag neemt en dat veel mensen hier geen tijd meer voor hebben. Ik vind het zelf ook belangrijk dat alles netjes is.
Poetsvrouw in Zolder (3550) - Van berghen
Van berghen
Nieuw
3550 Zolder
Ervaring als huishoudhulp. Ik ben flexibel en betrouwbaar. Zowel huishoudelijke taken , als een heerlijke maaltijd bereiden. Heeft U ook graag dat er verschillende zaken gedaan zijn vb. plantjes , of brievenbus ,... Dat kan!! Vraag Het mij gerust
Poetsvrouw in Sijsele (8340) - Jolien
Jolien
Nieuw
8340 Sijsele
hallo ik ben jolien en ben 18 jaar en volg verzorging op school hierbij leer ik dus ook poetsen en ga vaak naar mijn oma om te poetsen zou graag dit bijverdienstje doen om een centje bij te verdiennen ik kan mij verplaatsen met bus of brommer
Poetsvrouw in Sint-kruis (8310) - Shirley
Shirley
Nieuw
8310 Sint-kruis
Ik ben graag bezig met het schoonmaken van ruimtes , heb graag dat alles netjes is. Als u iemand zoals mij nodig heeft , aarzel dan niet om mij te contacteren ! Ik woon in brugge , heb een brommer ter beschikking.
Poetsvrouw in Blankenberge (8370) - Michel
Michel
Nieuw
8370 Blankenberge
Heb 40 jaar gewerkt , en ben nu 65 jaar en zou graag iets doen in de vroege morgen van 4 u 30 tot 8 uur als afwasser in hotel ,kranten rond brengen ,heb een auto het mag 20 km rond Blankenberge zijn ,wil helpen in onderhoud ook in de ochtend ,ben postman geweest en veel vertrouwen van mijn klanten gehad en een onberispelijke staat van vertrouwen gekregen voor geldzaken ,aangetekende schrijven .Ben beschikbaar van 16 april en ben op reis van 10-08- tot 31-08-
Poetsvrouw in Sint-andries (8200) - Malvina
Malvina
Nieuw
8200 Sint-andries

Poetshulp Brugge: geëvalueerd met 4.75 door 98 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Brugge, kuisvrouw Brugge, ruitenwasser Brugge, glazenwasser Brugge, poetsdienst Brugge,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Brugge zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan poetsen? Of u wilt een grote schoonmaak houden? Doe beroep op een poetshulp in Brugge. Maar hoe vindt u de ideale poetsvrouw in Brugge? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, u wilt een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Brugge langskomen?

Dit is volledig hoe u het ziet. Wilt u dat uw poetsvrouw in Brugge elke week langskomt om uw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan uw behoeften. U wilt natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan uw planning. Onze kuisvrouwen in Brugge passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw planning meegeven. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het poetsen. Afhankelijk van uw dagindeling kunt u de werkuren van uw poetsvrouw vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw poetsvrouw in Brugge langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Brugge allemaal doen?

Een poetsvrouw in Brugge mag allerlei diensten uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Brugge kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetsvrouw vragen om de vaat te doen. Als uw poetsvrouw in Brugge ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetsvrouw in Brugge in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw poetsvrouw de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke diensten uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om uw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Brugge mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Brugge?

Hoeveel een poetsvrouw in Brugge kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetsvrouw. Als u elke week een poetsvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat u juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetsvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat u juist verwacht. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsoffertes van verscheidene poetshulpen in Brugge. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Brugge
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Brugge?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Brugge! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Brugge. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wilt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetsvrouw. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Brugge

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden