poetsvrouw Brugge

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Brugge

Poetsvrouw in Sint-andries (8200) - Corrie
Corrie
Sint-andries
5/5 (51 reviews)
Beste, Naast mijn job als sociaal werker zou ik graag nog wat extra willen werken. Ik heb in de thuiszorg en in een rusthuis gewerkt als kuisvrouw en ik deed dit altijd met veel plezier. Het is zalig als het huis weer spik en span is en ook het contact is aangenaam. Ik ben een integere vrouw die de handen graag uit de mouwen steekt. Vriendelijke groeten Corrie
Poetsvrouw in Knokke (8300) - Ann
Ann
Knokke
5/5 (26 reviews)
Ik vind het heel leuk om schoon te maken. Niets is leuker dan, na een lange werkdag, thuis te komen in een opgeruimd en fris huis. Ook wat betreft een wagen is het veel aangenamer om je te verplaatsen in een wagen die netjes en goed onderhouden is.
Poetsvrouw in Dudzele (8380) - Nico
Nico Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dudzele
5/5 (3 reviews)
Reeds jarenlange ervaring in onderhoud van residenties. Stiptheid en correcte uitvoering van de job. Onderhoud trapzalen en overlopen wegbrengen grof huisvuil of poetsen ramen Camionette beschikbaar. Steeds met factuur
Poetsvrouw in Sint-andries (8200) - Berlinda
Berlinda
Sint-andries
5/5 (3 reviews)
Hallo ik werk graag grondig en doe niet graag half werk vanboven tot onder graag de puntjes op de i zetten.kan structuur en routine en planning zelf doen zonder begeleiding .
Poetsvrouw in Assebroek (8310) - Anouchka
Anouchka
Assebroek
5/5 (2 reviews)
Hallo voor mijn opleiding heb ik 5jaar als huishoudhulp gewerkt. Ik ben ook 3jaar onthaalouder geweest dus bij deze was het zeker en vast belangrijk om het huishouden net en ordelijk te houden dus heb jij een klus dan wil ik wel helpen
Poetsvrouw in Jabbeke (8490) - Joni
Joni
Jabbeke
5/5 (2 reviews)
Ik ben 17 jaar en heb al wat ervaring in het schoonmaken van vakantieverblijven. Bedden opmaken, sanitair schoonmaken, vloeren reinigen, het lukt me allemaal. Geen uitdaging is me te groot. mijn vorige werkgevers waren steeds tevreden over mijn werk.
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Mihaela
Mihaela
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb 5 jaren als poetsvrouw gewerkt en nu werk ik als onderhoud medewerker in een school. Ik ben betrouwbaar, discreet en serieus en ik zou je graag helpen om jouw huis schoon te maken. Tot straks!
Poetsvrouw in Dudzele (8380) - Maaike
Maaike
Dudzele
5/5 (1 reviews)
Ik wil graag helpen waar dat nodig is. Ik weet ook dat schoonmaken veel tijd in beslag neemt en dat veel mensen hier geen tijd meer voor hebben. Ik vind het zelf ook belangrijk dat alles netjes is.
Poetsvrouw in Blankenberge (8370) - Kenneth
Kenneth
Blankenberge
5/5 (1 reviews)
Zoekt u nog iemand voor de schoonmaak van uw tweedeverblijf/vakantieverblijf? Ik kan me makkelijk vrijmaken na de uren. Kustlijn Knokke tot De Haan! Stuur gerust een bericht!
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Cynthia
Cynthia
Brugge
1.0/5 (1 reviews)
Als jobstudent heb ik steeds gewerkt als poetsvrouw. Zelf kuis ik zeer grondig, doordat ik oog voor detail heb, zal ik geen enkel hoekje vergeten. Wat voor mij belangrijk is? Je komt ergens binnen en er ligt geen vuiltje, dat is pure perfectie
Poetsvrouw in Zolder (3550) - Van berghen
Van berghen
Zolder
Nieuw
Ervaring als huishoudhulp. Ik ben flexibel en betrouwbaar. Zowel huishoudelijke taken , als een heerlijke maaltijd bereiden. Heeft U ook graag dat er verschillende zaken gedaan zijn vb. plantjes , of brievenbus ,... Dat kan!! Vraag Het mij gerust
Poetsvrouw in Sijsele (8340) - Jolien
Jolien
Sijsele
Nieuw
hallo ik ben jolien en ben 18 jaar en volg verzorging op school hierbij leer ik dus ook poetsen en ga vaak naar mijn oma om te poetsen zou graag dit bijverdienstje doen om een centje bij te verdiennen ik kan mij verplaatsen met bus of brommer
Poetsvrouw in Sint-kruis (8310) - Shirley
Shirley
Sint-kruis
Nieuw
Ik ben graag bezig met het schoonmaken van ruimtes , heb graag dat alles netjes is. Als u iemand zoals mij nodig heeft , aarzel dan niet om mij te contacteren ! Ik woon in brugge , heb een brommer ter beschikking.
Poetsvrouw in Blankenberge (8370) - Michel
Michel
Blankenberge
Nieuw
Heb 40 jaar gewerkt , en ben nu 65 jaar en zou graag iets doen in de vroege morgen van 4 u 30 tot 8 uur als afwasser in hotel ,kranten rond brengen ,heb een auto het mag 20 km rond Blankenberge zijn ,wil helpen in onderhoud ook in de ochtend ,ben postman geweest en veel vertrouwen van mijn klanten gehad en een onberispelijke staat van vertrouwen gekregen voor geldzaken ,aangetekende schrijven .Ben beschikbaar van 16 april en ben op reis van 10-08- tot 31-08-
Poetsvrouw in Sint-andries (8200) - Malvina
Malvina
Sint-andries
Nieuw
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Brugge: geëvalueerd met 4.6 door 91 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Brugge, kuisvrouw Brugge, ruitenwasser Brugge, glazenwasser Brugge, poetsdienst Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Brugge zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan poetsen? Of je wil een grote schoonmaak houden? Schakel een poetshulp in in Brugge . Maar hoe vind je de perfecte poetshulp in Brugge? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, je wil een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Brugge langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wenst. Wil je dat jouw poetshulp in Brugge elke week langskomt om jouw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan jouw noden. Je wil natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan jouw uurrooster. Onze poetsvrouwen in Brugge zijn zeer flexibel. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw uurrooster speciferen. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het huishouden. In functie van jouw levensstijl kan je de werkuren van jouw poetshulp inroosteren. Je beslist ook hoe vaak jouw poetshulp in Brugge langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Brugge allemaal doen?

Een poetsvrouw in Brugge mag allerlei zaken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Brugge kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw poetshulp vragen om de vaat te doen. Als jouw poetshulp in Brugge ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een poetshulp in Brugge in dienst neemt. Zo moet je erop letten dat als jouw poetshulp de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke zaken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om jouw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Brugge mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Brugge?

Hoeveel een poetsvrouw in Brugge kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de poetshulp. Als je elke week een poetshulp laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat je juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw poetshulp jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat je juist verwacht. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsvoorstellen van verscheidene poetshulpen in Brugge. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Brugge
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Brugge?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Brugge! Je hebt de perfecte persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Brugge. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw poetshulp niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je wilt dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw poetshulp. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk materiaal nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Brugge

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Brugge

Kuisvrouw - Regelmatig een hulp in ons huis en tuin nodig - Huis schoonmaken - Poetsen woning - Poetsen woning - Kuisen huis - Poetsen huis - Periodieke schoonmaak appartement Knokke - Schoonmaakster gevraagd - Poetsen woning - Poetsen woning - Dynamische hulp in huis gezocht - Poetshulp gezocht - Schoonmaken - Huis/appartement in Brugge (8000) - Regelmatig schoonmaken - Gastenkamers (voor toeristen) in Brugge (8000) - Schoonmaken - Ramen in Brugge (8000) - ramen poetsen - RAMEN POETSEN - schoonmaken - schoonmaken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden