poetsvrouw Brugge

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Brugge

Linda is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (5 reviews)
I have been cleaning houses for a professional cleaning company in Bruges for several months now. My wonderful clients are all satisfied and happy with my work. I enjoy animals and children, so no problem if they are also in the house!
Poetsvrouw in Assebroek (8310) - Anouchka
Anouchka
Assebroek
5/5 (2 reviews)
Hallo voor mijn opleiding heb ik 5jaar als huishoudhulp gewerkt. Ik ben ook 3jaar onthaalouder geweest dus bij deze was het zeker en vast belangrijk om het huishouden net en ordelijk te houden dus heb jij een klus dan wil ik wel helpen
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Mihaela
Mihaela
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb 5 jaren als poetsvrouw gewerkt en nu werk ik als onderhoud medewerker in een school. Ik ben betrouwbaar, discreet en serieus en ik zou je graag helpen om jouw huis schoon te maken. Tot straks!
Poetsvrouw in Dudzele (8380) - Maaike
Maaike
Dudzele
5/5 (1 reviews)
Ik wil graag helpen waar dat nodig is. Ik weet ook dat schoonmaken veel tijd in beslag neemt en dat veel mensen hier geen tijd meer voor hebben. Ik vind het zelf ook belangrijk dat alles netjes is.
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Cynthia
Cynthia
Brugge
1.0/5 (1 reviews)
Als jobstudent heb ik steeds gewerkt als poetsvrouw. Zelf kuis ik zeer grondig, doordat ik oog voor detail heb, zal ik geen enkel hoekje vergeten. Wat voor mij belangrijk is? Je komt ergens binnen en er ligt geen vuiltje, dat is pure perfectie
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Jos
Jos
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik werk snel en grondig. Dat vind ik belangrijk. Ook thuis. Poetsen doe ik vooral in mijn eigen huishouden. Ook afwassen, ramen proper maken enzovoort kan perfect.
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Karine
Karine
Brugge
Nieuw
Bonjour, je travaille comme femme de ménage depuis 6 ans chez les même personnes, et j'aimerai un complément de revenu. Je suis rapide et efficace, je me déplace en voiture où que vous soyez. Je suis libre les après-midi. à bientot
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Tabitha
Tabitha
Brugge
Nieuw
Ik heb sedert mijn 14 tot 21 jaar in een camping gewerkt als poetshulp (vakantiejob en weekendwerk). Bij deze heb ik op dit vlak wel wat ervaring.
Poetsvrouw in Assebroek (8310) - Steffi
Steffi
Assebroek
Nieuw
Ik wens graag te helpen bij stofzuigen, dwijlen, ramen wassen, enzovoort. Zelf hecht ik veel belang aan orde en netheid. Dit zowel thuis als op mijn werk.
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Joyce
Joyce
Brugge
Nieuw
dag allemaal, ik werk als huishoudhulp maar zoek nog wat werk bij. ik geraak zowat overal in en rond brugge met mijn brommer. Ik doe mijn werk natuurlijk graag en ben ook heel graag onder de mensen. ik werk ook wel zelfstandig :) hopelijk tot dan!
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Joy
Joy
Brugge
Nieuw
Ik werkte als huishoudhulp. Ik hou van een proper en nette woonst bij de mensen thuis. Ik maak graag de mensen blij dat ze in een nette en propere woonst thuis komen.
Poetsvrouw in Assebroek (8310) - Ellen
Ellen
Assebroek
Nieuw
Ik heb vroeger als bijverdienste nog strijk gedaan voor kennissen alsook binnenshuis poetsen voor mensen met een heel druk schema of een fysieke beperking om zelf alles te kunnen onderhouden. Ik heb zelf een grote hond in huis en weet dus dat het soms sneller dan je kan knipperen weer helemaal overhoop ligt! wil je misschien eens hulp met een grote schoonmaak? Huis, wagen... maakt niet uit!
Poetsvrouw in Brugge (8000) - Nienke
Nienke
Brugge
Nieuw
Ik ben zeer gedreven om alles schoon te maken en ga niet door voor het piekfijn in orde is. Ik heb kennis van producten. Ik kan gewoon huizen proper houden tot auto's schoon maken.
Poetsvrouw in Assebroek (8310) - Emma
Emma
Assebroek
Nieuw
Ik help al jaren mijn mama poetsen in huis. Ik ben heel erg netjes en zorg ervoor dat geen enkel hoekje vergeten wordt. Proper maken van huizen is voor mij dus geen probleem!
Poetsvrouw in Dudzele (8380) - Alani
Alani
Dudzele
Nieuw
ik heb een diploma in logistiek wat dus ook inhoud dat ik wel weet hoe alle kuisproducten werken wat wel en niet gebruikt mag worden en ik heb als poetsvrouw gewerkt ( jobstudent) bij mensen thuis
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Brugge: geëvalueerd met 4.33 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Brugge, kuisvrouw Brugge, ruitenwasser Brugge, glazenwasser Brugge, poetsdienst Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Brugge zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan poetsen? Of u wilt een grote schoonmaak houden? Neem een poetshulp Brugge in dienst. Maar hoe vindt u de ideale poetsvrouw in Brugge? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, u wilt een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Brugge langskomen?

Dit is volledig hoe u het ziet. Wilt u dat uw poetsvrouw in Brugge elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan uw planning. Onze kuisvrouwen in Brugge zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw planning speciferen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het huishouden. Naargelang uw weekplanning kunt u de werkuren van uw {poetsvrouw inroosteren. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Brugge langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Brugge allemaal doen?

Een poetsvrouw in Brugge mag allerlei jobs uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Brugge kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als uw poetsvrouw in Brugge ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetsvrouw in Brugge in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw poetshulp de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke klusjes uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om uw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Brugge mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Brugge?

Hoeveel een poetsvrouw in Brugge kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de kuisvrouw. Als u elke week een poetsvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat u juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat u juist verwacht. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsoffertes van verscheidene poetshulpen in Brugge. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Brugge
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Brugge?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Brugge! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Brugge. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wilt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw kuisvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Brugge

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Brugge

Poetshulp 2 wekelijks - Onderhoud - 1x week. Meestal op woensdag - Huis poetsen - Verhuis - schoonmaak slaapkamer - Huishoudhulp wekelijks 4u - Huishoudhulp gevraagd nabij AZ StJAN, Brugge - Poetshulp voor B&B - Huishoudhulp gevraagd - Poetsen vakantiewoning - Kuisvrouw - Regelmatig een hulp in ons huis en tuin nodig - Huis schoonmaken - Poetsen woning - Poetsen woning - Kuisen huis - Poetsen huis - Periodieke schoonmaak appartement Knokke - Schoonmaakster gevraagd - Poetsen woning - Poetsen woning - Dynamische hulp in huis gezocht - Poetshulp gezocht - Schoonmaken - Huis/appartement in Brugge (8000) - Regelmatig schoonmaken - Gastenkamers (voor toeristen) in Brugge (8000) - Schoonmaken - Ramen in Brugge (8000) - ramen poetsen - RAMEN POETSEN - schoonmaken - schoonmaken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden