poetsvrouw Sint-truiden

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Sint-truiden

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Sint-truiden

Poetsvrouw in Brustem (3800) - Gunther
Gunther
Brustem
5/5 (20 reviews)
Schoonmaken vind ik niet erg en ik haal er veel voldoening uit. Ik kan zowat alle huishoudelijke taken uitvoeren en kan daarbij, indien nodig, kleine klusjes in en rond het huis tot een goed einde brengen.
Poetsvrouw in Budingen (3440) - Nida
Nida
Budingen
4.88/5 (8 reviews)
Als ervaren poetsvrouw zou ik heel graag extra centjes willen bijverdienen met poetsen. Ik ben heel stipt, handig en werk ook nauwkeurig. Aangezien ik ook over een beschik, zijn de lange afstanden tevens geen probleem voor mij. Zolang de klant tevreden is over mijn werk, ben ik absoluut bereid om mijn job er uit te oefenen.
Poetsvrouw in Brustem (3800) - Dominique
Dominique
Brustem
5/5 (1 reviews)
Het leven is altijd net iets aangenamer als je kan thuiskomen in een pasgepoetste woning. Ik help u graag zodat u hiervan kan genieten en tijd heeft voor wat ontspanning. Groetjes Dominique
Poetsvrouw in Duras (3803) - Anna
Anna
Duras
5/5 (1 reviews)
Ik heb groot ervaring met huishouden. Ik ken verschillende technieken en producten. Ik bied de hulp op maat aan. Ik vraag wat JIJ precies nodig hebt.
Poetsvrouw in Gorsem (3803) - Noemi
Noemi
Gorsem
Nieuw
Hallo iedereen! Ik ben een jonge meid die graag hier en daar wat bijklust om het onderhoud van mijn Volkswagen busje te bekostigen. Ik heb vroeger als studente dierenzorg heel lang voor honden en katten gezorgt terwijl de baasjes waren gaan werken, maar ik schrik er ook niet van terug om mijn handen uit de mouwen te steken voor het poetsen of helpen met afwassen in de horeca. :-)
Poetsvrouw in Heers (3870) - Jeroen
Jeroen
Heers
Nieuw
Hallo! Mijn naam is Jeroen! Ik heb veel ervaring in schoonmaken! Ik heb oog voor detail, en ben een perfectionist. Bij mij is hygiene zeer belangrijk. Perfect u's net niet goed genoeg. Ik zou graag voor u willen werken! Aarzel niet me te contacteren.
Poetsvrouw in Engelmanshoven (3800) - Zita
Zita
Engelmanshoven
Nieuw
Ik heb in een rusthuis gewerkt en moets elke dag veel kamers,badkamers,gangen, afstoffen, ik moets op 2uur tijd 10 kamers poetsen zn s’morgens ook koffie geven enzo
Poetsvrouw in Neerlanden (3404) - Jolien
Jolien
Neerlanden
Nieuw
Hallo allemaal , Ik ben Jolien ,ben 27 jaar en een mama van twee prachtige kindjes. Graag zou ik wat willen bijverdienen om wat meer financiële ruimte te hebben. Zoekt u een betrouwbare en ervaren huishoudhulp (bijvoorbeeld voor het strijken, poetsen, winkelen, etc ) dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik hou er van om mensen te helpen waar nodig. Groetjes
Poetsvrouw in Budingen (3440) - Suiu
Suiu
Budingen
Nieuw
Ik heb al 3 jaar ervaring als huishoudhulp ik ben heel flexibel wat ik ook doe doet ik het graag goed zo dat ik achteraf tevreden mag zijn van mijn werk , ik heb ook een oogje op details .
Poetsvrouw in Kleine-brogel (3990) - Kim
Kim
Kleine-brogel
Nieuw
Ik ben in bezit van mijn rijbewijs en heb een auto. Ik zie waar werk is en werk proper en zorgvuldig. Ik respecteer de privacy en daar zorg voor persoonlijke spullen.
Poetsvrouw in Boekhout (3890) - Zita
Zita Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Boekhout
Nieuw
Ik werk bij pwa landen als huishoudhulp als ik nog plaats heb kan ik eventueel komen poetsen bij jou, ik strijk ook, ramen doe ik ook, koken ook als je wilt.
Poetsvrouw in Sint-truiden (3800) - Annemie
Annemie
Sint-truiden
Nieuw
Beste, ik ben mama van 3zonen. graag zou ik in mijn vrije tijd een centje bijverdienen. Met alles wat huismoeder doet. Van tuinonderhoud en dieren verzorging tot huishouden en natuurlijk verzorging van kindjes. Heb diploma 4de graad mode maken en attest kennismaking onthaalouder.Overdag werk ik al ongeveer 14 jaar als huishoudhulp.mvg Mieke
Poetsvrouw in Brustem (3800) - Laura
Laura
Brustem
Nieuw
Ervaring in het runnen van eigen huishouden, ook die van mijn vader toen ik een eigen woonst had. Ik kan jou werk dus verlichten. Ik heb een auto
Poetsvrouw in Brustem (3800) - Ziba
Ziba
Brustem
Nieuw
Ik kan overal goed schoonmaken, ik werk snel en ik hou van werken. Ik werk zorgvuldig ,ik verhuis met het openbaar vervoer ,ik moet werken ,ik kan een halve dag werken. Ik kan halve dagen werken.
Poetsvrouw in Velm (3806) - Winand
Winand
Velm
Nieuw
Beste, Als iemand die thuis alles zelf kuist en dit graag doet, wil ik mijn diensten aanbieden om u te helpen bij het kuisen/stofzuigen, de afwasdoen enzo.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Sint-truiden: geëvalueerd met 4.97 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Sint-truiden, kuisvrouw Sint-truiden, ruitenwasser Sint-truiden, glazenwasser Sint-truiden, poetsdienst Sint-truiden,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Sint-truiden

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden