poetsvrouw Deinze

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Deinze

Poetsvrouw in Nevele (9850) - Sven
Sven
Nevele
5/5 (5 reviews)
poetsen is mijn hoofdberoep dus weet perfect wat word verwacht ik poets zowat alles van ramen tot auto garage schuren niets is mij teveel ik geniet elke dag van mijn werk poetsen is mijn leven
Poetsvrouw in Astene (9800) - Joanna
Joanna Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Astene
5/5 (3 reviews)
I have been working on cleaning for 6 years, I have a lot of experience in cleaning houses, flats, offices, offices and cleaning after construction. I like working and gaining new experience. Adapted to customer expectations. I do my best
Poetsvrouw in Eke (9810) - Daphne
Daphne
Eke
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal ik ben Daphne en ben 19 jaar ben je heel druk en nood aan iemand om te komen kuisen ? Of heb je hulp nodig bij de klusjes dat je niet graag doe? Ik sta heel graag te hulp
Poetsvrouw in Aalter (9880) - Lise
Lise
Aalter
5/5 (1 reviews)
Al van kinds af aan hielp ik graag mee in het huishouden. Wanneer ik aan iets begin, dan moet het af zijn!
Poetsvrouw in Aarsele (8700) - Inge
Inge
Aarsele
5/5 (1 reviews)
Poets heel graag help graag mensen en verwen ze soms ook graag ben blij dat ik achteraf iemand gelukkig heb kunnen maken Strijk doe ik ook graag en vlot
Poetsvrouw in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik ben een zeer proper iemand en maak heel graag schoon. Ik vind hier mijn rust in. Ik begrijp dat sommige gezinnen hier minder tijd voor hebben waardoor ik jullie graag wil helpen!
Poetsvrouw in Dentergem (8720) - Liesbeth
Liesbeth
Dentergem
Nieuw
Hallo, ik ben Liesbeth, 23 jaar. Ik ben afgestudeerd als orthopedagoge en klus graag bij! Ik help graag andere mensen bij het huishouden & probeer deftig en georganiseerd te werk te gaan. Ik kan me goed verplaatsen dus afstand is geen probleem!
Poetsvrouw in Sint-martens-latem (9830) - Vanessa
Vanessa
Sint-martens-latem
Nieuw
Schoonmaken is altijd een leuke bijverdienste. Ik heb ook schoongemaakt bij de Albert Heijn. Ik ben heel flexibel dus je kan mij ook last minute contacteren
Poetsvrouw in Nevele (9850) - Aurélie
Aurélie
Nevele
Nieuw
Hallo, Aurélie, 22 jaar! Ik heb gestuurd als voor grootkeuken kok, maar weet helaas nog niet wat mijn roeping is! Ik ga binnenkort gewoon als interim werken, zodat ik wat kan proeven van verschillende jobs, dus ook van het schoonmaken! Een ervaring rijker, en misschien wel mijn roeping! Ik heb een eigen wagen, dus verplaatsen is voor mij geen probleem!
Poetsvrouw in Nevele (9850) - Filip
Filip
Nevele
Nieuw
ik help met de lenteschoonmaak ( verplaatsen van kasten en reinigen op moeilijk bereikbare plaatsen) ; polishen en waxen van je auto ; hogedrukreiniging van terras ; opruimen van zolders en afvoeren naar containerpark
Poetsvrouw in Sint-martens-latem (9830) - Mitch
Mitch Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
Nieuw
Hallo iedereen, ik heb reeds meerdere jaren ervaring in het reinigen van zowel ramenop de klassieke wijze als zonnepanelen met gebruik van een osmosesysteem, alsook het reinigen van nieuwbouw panden en opkuis na verbouwingen of verhuis.
Poetsvrouw in Gavere (9890) - Laurien
Laurien
Gavere
Nieuw
Een net huis is belangrijk. Stof afdoen, ramen wassen, dweilen, de afwas doen of stofzuigen? Noem maar op, ik sta voor u klaar om het proper te maken.
Poetsvrouw in Petegem-aan-de-leie (9800) - Ineke
Ineke
Petegem-aan-de-leie
Nieuw
Ik hou er van om in mijn vrije tijd bezig te zijn met het huishouden en heb reeds ervaring als bijverdienste in een bedrijf. Het kuisen van lokalen en kantoren is mij ook niet vreemd.
Poetsvrouw in Avekapelle (8630) - An
An
Avekapelle
Nieuw
Ramen wassen, keuken poetsen, dweilen, ... Ik kan het allemaal. Ik kom graag in het weekend poetsen, liever niet ‘s nachts aangezien ik zelf kindjes heb.
Poetsvrouw in Machelen-Zulte (9870) - Vicky
Vicky
Machelen-Zulte
Nieuw
Ik ben een zeer proper en correct persoon. Als vakantiejob heb ik altijd gepoetst bij mensen thuis of kantoren van bedrijven. Ik kan hier mijn plezier in vinden en hoop dat ik anderen hier ook een plezier mee kan doen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Deinze, kuisvrouw Deinze, ruitenwasser Deinze, glazenwasser Deinze, poetsdienst Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Deinze zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan schoonmaken. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan schoonmaken? Of je wil een grote schoonmaak houden? Neem een poetshulp Deinze in dienst. Maar hoe vind je de meest geschikte poetshulp in Deinze? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, je wil een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Deinze langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wenst. Wil je dat jouw poetshulp in Deinze elke week langskomt om jouw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan jouw behoeften. Je wil natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan jouw uurrooster. Onze kuisvrouwen in Deinze zijn zeer flexibel. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw uurrooster speciferen. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het schoonmaken. In functie van jouw dagindeling kan je de werkuren van jouw poetshulp inroosteren. Je beslist ook hoe vaak jouw poetshulp in Deinze langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Deinze allemaal doen?

Een poetsvrouw in Deinze mag allerlei diensten uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Deinze kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw poetshulp vragen om de afwas te doen. Als jouw poetshulp in Deinze ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een poetshulp in Deinze aanwerft. Zo moet je erop letten dat als jouw poetshulp de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke diensten uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook ten stelligste afgeraden om jouw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Deinze mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Deinze?

Hoeveel een poetsvrouw in Deinze kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de poetshulp. Als je elke week een poetshulp laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat je juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw poetshulp jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat je juist wenst. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsoffertes van verscheidene poetshulpen in Deinze. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Deinze
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Deinze?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Deinze! Je hebt de meest geschikte persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor kuisvrouwen in Deinze. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw poetshulp niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je wenst dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw poetshulp. Zij zijn de specialisten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Deinze

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Deinze

Huishoudhulp/Strijken Deinze - 1 maal per week huis onderhoudenWat - Extra hulp in een leuke omgeving
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden