Vind de beste poetsvrouw van Deinze

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Nevele (9850) - Sven
Sven
5/5 · 5 reviews
9850 Nevele
poetsen is mijn hoofdberoep dus weet perfect wat word verwacht ik poets zowat alles van ramen tot auto garage schuren niets is mij teveel ik geniet elke dag van mijn werk poetsen is mijn leven
Poetsvrouw in Astene (9800) - Joanna
Joanna Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
9800 Astene
I have been working on cleaning for 6 years, I have a lot of experience in cleaning houses, flats, offices, offices and cleaning after construction. I like working and gaining new experience. Adapted to customer expectations. I do my best
Poetsvrouw in Eke (9810) - Daphne
Daphne
5/5 · 1 reviews
9810 Eke
Dag allemaal ik ben Daphne en ben 19 jaar ben je heel druk en nood aan iemand om te komen kuisen ? Of heb je hulp nodig bij de klusjes dat je niet graag doe? Ik sta heel graag te hulp
Poetsvrouw in Aalter (9880) - Lise
Lise
5/5 · 1 reviews
9880 Aalter
Al van kinds af aan hielp ik graag mee in het huishouden. Wanneer ik aan iets begin, dan moet het af zijn!
Poetsvrouw in Aarsele (8700) - Inge
Inge
5/5 · 1 reviews
8700 Aarsele
Poets heel graag help graag mensen en verwen ze soms ook graag ben blij dat ik achteraf iemand gelukkig heb kunnen maken Strijk doe ik ook graag en vlot
Poetsvrouw in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
5/5 · 1 reviews
9850 Nevele
Ik ben een zeer proper iemand en maak heel graag schoon. Ik vind hier mijn rust in. Ik begrijp dat sommige gezinnen hier minder tijd voor hebben waardoor ik jullie graag wil helpen!
Poetsvrouw in Dentergem (8720) - Liesbeth
Liesbeth
Nieuw
8720 Dentergem
Hallo, ik ben Liesbeth, 23 jaar. Ik ben afgestudeerd als orthopedagoge en klus graag bij! Ik help graag andere mensen bij het huishouden & probeer deftig en georganiseerd te werk te gaan. Ik kan me goed verplaatsen dus afstand is geen probleem!
Poetsvrouw in Sint-martens-latem (9830) - Vanessa
Vanessa
Nieuw
9830 Sint-martens-latem
Schoonmaken is altijd een leuke bijverdienste. Ik heb ook schoongemaakt bij de Albert Heijn. Ik ben heel flexibel dus je kan mij ook last minute contacteren
Poetsvrouw in Nevele (9850) - Aurélie
Aurélie
Nieuw
9850 Nevele
Hallo, Aurélie, 22 jaar! Ik heb gestuurd als voor grootkeuken kok, maar weet helaas nog niet wat mijn roeping is! Ik ga binnenkort gewoon als interim werken, zodat ik wat kan proeven van verschillende jobs, dus ook van het schoonmaken! Een ervaring rijker, en misschien wel mijn roeping! Ik heb een eigen wagen, dus verplaatsen is voor mij geen probleem!
Poetsvrouw in Nevele (9850) - Filip
Filip
Nieuw
9850 Nevele
ik help met de lenteschoonmaak ( verplaatsen van kasten en reinigen op moeilijk bereikbare plaatsen) ; polishen en waxen van je auto ; hogedrukreiniging van terras ; opruimen van zolders en afvoeren naar containerpark
Poetsvrouw in Sint-martens-latem (9830) - Mitch
Mitch Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9830 Sint-martens-latem
Hallo iedereen, ik heb reeds meerdere jaren ervaring in het reinigen van zowel ramenop de klassieke wijze als zonnepanelen met gebruik van een osmosesysteem, alsook het reinigen van nieuwbouw panden en opkuis na verbouwingen of verhuis.
Poetsvrouw in Gavere (9890) - Laurien
Laurien
Nieuw
9890 Gavere
Een net huis is belangrijk. Stof afdoen, ramen wassen, dweilen, de afwas doen of stofzuigen? Noem maar op, ik sta voor u klaar om het proper te maken.
Poetsvrouw in Petegem-aan-de-leie (9800) - Ineke
Ineke
Nieuw
9800 Petegem-aan-de-leie
Ik hou er van om in mijn vrije tijd bezig te zijn met het huishouden en heb reeds ervaring als bijverdienste in een bedrijf. Het kuisen van lokalen en kantoren is mij ook niet vreemd.
Poetsvrouw in Avekapelle (8630) - An
An
Nieuw
8630 Avekapelle
Ramen wassen, keuken poetsen, dweilen, ... Ik kan het allemaal. Ik kom graag in het weekend poetsen, liever niet ‘s nachts aangezien ik zelf kindjes heb.
Poetsvrouw in Machelen-Zulte (9870) - Vicky
Vicky
Nieuw
9870 Machelen-Zulte
Ik ben een zeer proper en correct persoon. Als vakantiejob heb ik altijd gepoetst bij mensen thuis of kantoren van bedrijven. Ik kan hier mijn plezier in vinden en hoop dat ik anderen hier ook een plezier mee kan doen.

Poetshulp Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Deinze, kuisvrouw Deinze, ruitenwasser Deinze, glazenwasser Deinze, poetsdienst Deinze,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Deinze zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan schoonmaken. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan schoonmaken? Of u wilt een grote kuis houden? Doe beroep op een poetshulp in Deinze. Maar hoe vindt u de meest geschikte kuisvrouw in Deinze? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, u wilt een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Deinze langskomen?

Dit is volledig hoe u het wilt. Wilt u dat uw kuisvrouw in Deinze elke week langskomt om uw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetshulpen passen zich aan aan uw behoeften. U wilt natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan uw agenda. Onze poetshulpen in Deinze zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw agenda meegeven. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het schoonmaken. Naargelang uw levensstijl kunt u de werkuren van uw kuisvrouw inroosteren. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Deinze langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Deinze allemaal doen?

Een poetsvrouw in Deinze mag allerlei klusjes uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Deinze kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de vaat te doen. Als uw kuisvrouw in Deinze ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een kuisvrouw in Deinze aanwerft. Zo moet u erop letten dat als uw kuisvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke klusjes uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om uw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Deinze mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Deinze?

Hoeveel een poetsvrouw in Deinze kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de kuisvrouw. Als u elke week een kuisvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat u juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw kuisvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist wenst. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen van verscheidene poetshulpen in Deinze. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Deinze
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Deinze?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Deinze! U hebt de meest geschikte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulp in Deinze. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wilt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw kuisvrouw. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welk materiaal nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Deinze

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden