poetsvrouw Deinze

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Deinze

Poetsvrouw in Nevele (9850) - Sven
Sven
Nevele
5/5 (5 reviews)
poetsen is mijn hoofdberoep dus weet perfect wat word verwacht ik poets zowat alles van ramen tot auto garage schuren niets is mij teveel ik geniet elke dag van mijn werk poetsen is mijn leven
Poetsvrouw in Astene (9800) - Joanna
Joanna Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Astene
5/5 (3 reviews)
I have been working on cleaning for 6 years, I have a lot of experience in cleaning houses, flats, offices, offices and cleaning after construction. I like working and gaining new experience. Adapted to customer expectations. I do my best
Poetsvrouw in Eke (9810) - Daphne
Daphne
Eke
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal ik ben Daphne en ben 19 jaar ben je heel druk en nood aan iemand om te komen kuisen ? Of heb je hulp nodig bij de klusjes dat je niet graag doe? Ik sta heel graag te hulp
Poetsvrouw in Aalter (9880) - Lise
Lise
Aalter
5/5 (1 reviews)
Al van kinds af aan hielp ik graag mee in het huishouden. Wanneer ik aan iets begin, dan moet het af zijn!
Poetsvrouw in Aarsele (8700) - Inge
Inge
Aarsele
5/5 (1 reviews)
Poets heel graag help graag mensen en verwen ze soms ook graag ben blij dat ik achteraf iemand gelukkig heb kunnen maken Strijk doe ik ook graag en vlot
Poetsvrouw in Ruiselede (8755) - Brigitte
Brigitte
Ruiselede
5/5 (1 reviews)
Ik heb een jaar met dienstencheques gewerkt bij een poetsbureau ,omdat ik meer uren kreeg in kinderopvang ben ik gestopt maar ik ga nog poetsen wanneer ik kan
Poetsvrouw in Dentergem (8720) - Liesbeth
Liesbeth
Dentergem
Nieuw
Hallo, ik ben Liesbeth, 23 jaar. Ik ben afgestudeerd als orthopedagoge en klus graag bij! Ik help graag andere mensen bij het huishouden & probeer deftig en georganiseerd te werk te gaan. Ik kan me goed verplaatsen dus afstand is geen probleem!
Poetsvrouw in Sint-martens-latem (9830) - Vanessa
Vanessa
Sint-martens-latem
Nieuw
Schoonmaken is altijd een leuke bijverdienste. Ik heb ook schoongemaakt bij de Albert Heijn. Ik ben heel flexibel dus je kan mij ook last minute contacteren
Poetsvrouw in Nevele (9850) - Filip
Filip
Nevele
Nieuw
ik help met de lenteschoonmaak ( verplaatsen van kasten en reinigen op moeilijk bereikbare plaatsen) ; polishen en waxen van je auto ; hogedrukreiniging van terras ; opruimen van zolders en afvoeren naar containerpark
Poetsvrouw in Sint-martens-latem (9830) - Mitch
Mitch Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
Nieuw
Hallo iedereen, ik heb reeds meerdere jaren ervaring in het reinigen van zowel ramenop de klassieke wijze als zonnepanelen met gebruik van een osmosesysteem, alsook het reinigen van nieuwbouw panden en opkuis na verbouwingen of verhuis.
Poetsvrouw in Gavere (9890) - Laurien
Laurien
Gavere
Nieuw
Een net huis is belangrijk. Stof afdoen, ramen wassen, dweilen, de afwas doen of stofzuigen? Noem maar op, ik sta voor u klaar om het proper te maken.
Poetsvrouw in Petegem-aan-de-leie (9800) - Ineke
Ineke
Petegem-aan-de-leie
Nieuw
Ik hou er van om in mijn vrije tijd bezig te zijn met het huishouden en heb reeds ervaring als bijverdienste in een bedrijf. Het kuisen van lokalen en kantoren is mij ook niet vreemd.
Poetsvrouw in Avekapelle (8630) - An
An
Avekapelle
Nieuw
Ramen wassen, keuken poetsen, dweilen, ... Ik kan het allemaal. Ik kom graag in het weekend poetsen, liever niet ‘s nachts aangezien ik zelf kindjes heb.
Poetsvrouw in Machelen-Zulte (9870) - Vicky
Vicky
Machelen-Zulte
Nieuw
Ik ben een zeer proper en correct persoon. Als vakantiejob heb ik altijd gepoetst bij mensen thuis of kantoren van bedrijven. Ik kan hier mijn plezier in vinden en hoop dat ik anderen hier ook een plezier mee kan doen.
Poetsvrouw in Nevele (9850) - Guy
Guy
Nevele
Nieuw
Ik ben gewoon om iedere week schoon te maken in mijn vriendin haar huis. Zowel badkamer, keuken, slaapkamer als living. Het wordt intens gekuist en dit iedere week.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Deinze, kuisvrouw Deinze, ruitenwasser Deinze, glazenwasser Deinze, poetsdienst Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Deinze zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan kuisen? Of u wilt een grote lenteschoonmaak houden? Neem een poetsvrouw Deinze in dienst. Maar hoe vindt u de ideale poetsvrouw in Deinze? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, u wilt een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Deinze langskomen?

Dit is volledig hoe u het ziet. Wilt u dat uw poetsvrouw in Deinze elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan uw behoeften. U wilt natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan uw uurrooster. Onze poetshulpen in Deinze zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw agenda meegeven. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het schoonmaken. Afhankelijk van uw levensstijl kunt u de werkuren van uw {kuisvrouw vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Deinze langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Deinze allemaal doen?

Een poetsvrouw in Deinze mag allerlei jobs uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Deinze kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als uw poetshulp in Deinze ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een kuisvrouw in Deinze in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw kuisvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke diensten uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook tenstelligste afgeraden om uw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Deinze mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Deinze?

Hoeveel een poetsvrouw in Deinze kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetshulp. Als u elke week een kuisvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat u juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetsvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat u juist nodig hebt. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsoffertes van verschillende poetshulpen in Deinze. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Deinze
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Deinze?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Deinze! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Deinze. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wenst dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw kuisvrouw. Zij zijn de specialisten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Deinze

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Deinze

Huishoudhulp/Strijken Deinze - 1 maal per week huis onderhoudenWat - Extra hulp in een leuke omgeving
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden