poetsvrouw Turnhout

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Turnhout

Poetsvrouw in Turnhout (2300) - Naomi
Naomi
Turnhout
5/5 (10 reviews)
Ik heb ervaring als huishoudhulp/poetsmedewerker/facilitair medewerker Ik werk qua poetsen een beetje naargelang de wens van de klant en het huis/appartement en zet alles op alles om al het werk gedaan te krijgen binnen de overeengekomen werkuren Niets is mij teveel om te doen Alles spik en span is het motto 👍
Poetsvrouw in Vosselaar (2350) - Guido
Guido
Vosselaar
5/5 (4 reviews)
ik help al sinds mijn jongere jaren met poetsen en ik heb dit ook jaren zelf alleen gedaan. Mijn vrouw is hierover zeer tevreden en zegt steeds dat ze geen betere poetsvrouw kan wensen.
Poetsvrouw in Merksplas (2330) - Magda
Magda
Merksplas
3.67/5 (3 reviews)
Heb met stages thuiszorg ook huishoudelijke taken gedaan. Dat vind ik niet erg om eens iets proper te maken. Ramen wassen kan ik minder goed vind ik zelf, maar je kan altijd bij leren ;)
Poetsvrouw in Turnhout (2300) - Anouchka
Anouchka
Turnhout
3.5/5 (2 reviews)
Tijdens mijn opleiding als verzorgende/zorgkundige stage gedaan in de thuiszorg, waarin ik het grootste deel moest poesten, dit heb ik met glans behaald
Poetsvrouw in Beerse (2340) - Evelien
Evelien
Beerse
5/5 (1 reviews)
Iedereen heeft graag een proper huisje. Omdat je zelf niet meer alles zou kunnen of je hebt het te druk met je werk spring ik graag wat bij in het huishouden zodat dat beetje stress al kan weg vallen.
Poetsvrouw in Turnhout (2300) - Rani
Rani
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hey, Ik poets heel graag, doe dit ook als studentenjob bij een bedrijf. Dus zoek jij iemand om te poetsen dan help ik je hier graag mee. Stuur me gerust een berichtje als je verdere vragen hebt!
Poetsvrouw in Turnhout (2300) - Laura
Laura
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ondanks mijn beperkte ervaring in professionele schoonmaak, drijft mijn toewijding en oog voor detail mij om perfectie te garanderen in uw ruimte. Mijn doel is uw volledige tevredenheid, en ik zou dankbaar zijn voor de kans.
Poetsvrouw in Turnhout (2300) - Karin
Karin
Turnhout
Nieuw
Hallo, ik ben Karin , ben een jonge vijftiger en woon in Turnhout. Ik bied mij graag aan als dienstverlener omdat ik het fijn vind om andere mensen te helpen. Ik werk nauwgezet en punctueel. Ik ben een vriendelijk persoon en houd van sociale contacten. En natuurlijk wil altijd een centje bijverdienen.
Poetsvrouw in Oud-turnhout (2360) - Jeroen
Jeroen
Oud-turnhout
Nieuw
Samen met mijn vriend zijn wij in staat om kleine of grote opruimingswerken te komen doen bij u. Daarnaast beschikken we ook over een aanhangwagen.
Poetsvrouw in Oud-turnhout (2360) - Catelin
Catelin
Oud-turnhout
Nieuw
Ik heb ervaring in huishoudelijke reiniging, het schoonmaken van kasten, keuken, oven, koelkasten, voorjaarsschoonmaak, garage, strijken van hemden en geplooide broeken. Ik heb mijn eigen vervoer, hoewel ik het graag op turnhout of in de omgeving zou willen hebben.
Poetsvrouw in Turnhout (2300) - Marieke
Marieke
Turnhout
Nieuw
Ik heb zelf stage gedaan bij ISS voor te poetsen, hierin allerlei dingen geleerd en gezien. Zo geniet jij van een proper huisje. Zelf doe ik nog een flexi job en poets ik hier.
Poetsvrouw in Lille (2275) - Annemieke
Annemieke
Lille
Nieuw
Hallo, ik ben Annemieke, een 61 jarige gepensioneerde dame. Ik vind het super om in een proper en opgeruimd huis te wonen. Ik heb nog veel vrije tijd over en zou het leuk vinden om op deze manier een centje bij te verdienen. Afstoffen, stofzuigen, dweilen etc. geven me na afloop een voldaan gevoel. Ik beschik over eigen vervoer.
Poetsvrouw in Kasterlee (2460) - Nathalie
Nathalie
Kasterlee
Nieuw
Hallo ik ben Nathalie en maak graag de klanten blij om hun huisje proper te maken dan is iedereen tevreden ik als poetsvrouw en jullie omwille je thuis niet meer hoeft te poetsen. Als je interesse hebt contacteer mij gerust
Poetsvrouw in Oud-turnhout (2360) - Mauro
Mauro
Oud-turnhout
Nieuw
Thuis doe ik dit ook vaak, dit gaat vrij goed, ik probeer altijd mijn best te doen voor de klant zodat hij/zij gelukkig is. Ik kan vrijwel zo goed als alles proper maken.
Poetsvrouw in Turnhout (2300) - Pien
Pien
Turnhout
Nieuw
Thuis en bij familie help ik vaak in het huishouden en heb daardoor al veel ervaring opgedaan met bv auto wassen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen,.. en heb zelf ook de benodigdheden ervoor.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Turnhout: geëvalueerd met 4.6 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Turnhout, kuisvrouw Turnhout, ruitenwasser Turnhout, glazenwasser Turnhout, poetsdienst Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Turnhout

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden