Vind de beste poetsvrouw van Antwerpen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Veerle
Veerle
4.87/5 · 15 reviews
2000 Antwerpen
Hallokes na 35j zelfstandig geweest zijn,gewend van te werken en geen zin heb om thuis stil te zitten,bied ik met heel veel zin mijn diensten aan. Ik ben een all rounder qua werk. Poetsen,strijken,wassen plassen,koken of eender wat een huishouden nodig heeft doe ik met heel veel toeweiding. Ben open en spontaan en met een babbeltje zit ik niet verveeld. Ik woon in Antwerpen stad! Vgrts Veerl
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Doreen
Doreen
5/5 · 3 reviews
2018 Antwerpen
I am flexible and can work according to how you want the job to be done. I have lots of experiences for cleaning and can be trusted. I only need to be told once and will get it immediately. I don't have problem using any product and equipment for cleaning. I also have diploma for this kind of job.
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Inas
Inas
4.33/5 · 3 reviews
2000 Antwerpen
Hallo, Ik heb vroeger in mijn eigenland gewerkt als schoonmaakster voor 3 jaar. Ik ben al 19 jaar huisvrouw dus heb genoeg poetservaring. Ik kan mij makkelijk verplaatsen met openbare vervoer. Twijfel zeker niet en stuur me gerust een berichtje!
Poetsvrouw in Antwerpen (2060) - Valeria
Valeria
5/5 · 2 reviews
2060 Antwerpen
k ben momenteel werkzaam in een schoonmaakbedrijf, ik heb al 1 jaar ervaring in huisschoonmaak. Ik ben momenteel werkzaam in een schoonmaakbedrijf, ik heb al 1 jaar ervaring in het schoonmaken van privéwoningen, winkels, kleding strijken, kinderopvang.
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Yousra
Yousra
4.5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Uw 🏠, 🚗 of 🪟een poetsbeurt nodig? Tijd om mij te laten langskomen. Ik zal uw huis, auto of ramen grondig poetsen en zodus glanzend achterlaten. ✨ tot snel 👋
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Evi
Evi
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Geen zin om schoon te maken of zelf niet in staat dit te doen? Ik doe het graag voor u! Van keukens tot badkamers tot auto’s, ik kom graag bij u zorgen dat alles weer blinkt.
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Laura
Laura
4.0/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Dag, ik ben al 7 jaar professioneel schoonmaakster waarvan 5 in een laboratorium. Enkele van mijn eigenschappen: vriendelijk, ordelijk en positief ingesteld. Verder werk ik ordelijk, degelijk en met discretie. Ik maak gebruik van het openbaar vervoer.
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Olivier
Olivier
4.0/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Vanuit mijn job en opleiding ben ik gewend aan hoge kwaliteitseisen. Grondig en betrouwbaar werken met duidelijke afspraken. Zodat u in alle rust van extra hulp kan genieten.
Poetsvrouw in Antwerpen (2020) - Fati
Fati
5/5 · 1 reviews
2020 Antwerpen
Orde en netheid is voor mij prioriteit en ik ben er om een helpende hand aan te bieden en zeker en vast tevredenstellen met heel veel inzet en motivatie.
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Annelore
Annelore
Nieuw
2000 Antwerpen
Ik ben een student die met plezier wil schoonmaken om een centje bij te verdienen. Zowel in mijn ouderlijk huis als mijn appartementje in Antwerpen poets ik regelmatig. Ik steek veel tijd in het grondig poetsen van alle plekjes.
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Evelyne
Evelyne
Nieuw
2000 Antwerpen
Ik ben Evelyne, 32 jaar, woon in centrum Antwerpen en ik heb een universitair diploma. Ik heb een full-time job in de week en poets graag één dag per weekend (zaterdag of zonda). Ik ben ordelijk, gedreven, stipt, flexibel en te vertrouwen.
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Caia
Caia
Nieuw
2000 Antwerpen
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Evelien
Evelien
Nieuw
2000 Antwerpen
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Lindsay
Lindsay
Nieuw
2000 Antwerpen
ik heb ervaring in het huishouden . mama van 2 kinderen dus ik doe heel de dag niks anders dan kuisen . ik praat nederlands en engels ik zoek altijd werk
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Yasmin
Yasmin
Nieuw
2018 Antwerpen
Ik vind het fijn wanneer alles weer proper is, thuis doe ik alleen het huishouden, en zou het fijn vinden om anderen hierbij te helpen. Ik ben goedgeluimd en niet vies om mijn handen vuil te maken. Ik ben behulpzaam, vriendelijk en een harde werker.

Poetshulp Antwerpen: geëvalueerd met 4.63 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Antwerpen, kuisvrouw Antwerpen, ruitenwasser Antwerpen, glazenwasser Antwerpen, poetsdienst Antwerpen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Antwerpen zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan kuisen? Of u wilt een grote lenteschoonmaak houden? Schakel een poetshulp in in Antwerpen . Maar hoe vindt u de meest geschikte kuisvrouw in Antwerpen? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, u wilt een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Antwerpen langskomen?

Dit is volledig hoe u het wenst. Wilt u dat uw kuisvrouw in Antwerpen elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan uw uurrooster. Onze kuisvrouwen in Antwerpen passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw uurrooster delen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het poetsen. Naargelang uw dagindeling kunt u de werkuren van uw kuisvrouw inroosteren. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Antwerpen langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Antwerpen allemaal doen?

Een poetsvrouw in Antwerpen mag allerlei zaken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Antwerpen kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als uw kuisvrouw in Antwerpen ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een kuisvrouw in Antwerpen in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw kuisvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke zaken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om uw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Antwerpen mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Antwerpen?

Hoeveel een poetsvrouw in Antwerpen kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de kuisvrouw. Als u elke week een kuisvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat u juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw kuisvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat u juist wenst. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsoffertes van verschillende poetshulpen in Antwerpen. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Antwerpen
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Antwerpen?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Antwerpen! U hebt de meest geschikte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Antwerpen. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u graag hebt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw kuisvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Antwerpen

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden