poetsvrouw Antwerpen

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Antwerpen

Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Doreen
Doreen
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
I am flexible and can work according to how you want the job to be done. I have lots of experiences for cleaning and can be trusted. I only need to be told once and will get it immediately. I don't have problem using any product and equipment for cleaning. I also have diploma for this kind of job.
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Inas
Inas
Antwerpen
4.33/5 (3 reviews)
Hallo, Ik heb vroeger in mijn eigenland gewerkt als schoonmaakster voor 3 jaar. Ik ben al 19 jaar huisvrouw dus heb genoeg poetservaring. Ik kan mij makkelijk verplaatsen met openbare vervoer. Twijfel zeker niet en stuur me gerust een berichtje!
Poetsvrouw in Antwerpen (2060) - Valeria
Valeria
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
k ben momenteel werkzaam in een schoonmaakbedrijf, ik heb al 1 jaar ervaring in huisschoonmaak. Ik ben momenteel werkzaam in een schoonmaakbedrijf, ik heb al 1 jaar ervaring in het schoonmaken van privéwoningen, winkels, kleding strijken, kinderopvang.
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Yousra
Yousra
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Uw 🏠, 🚗 of 🪟een poetsbeurt nodig? Tijd om mij te laten langskomen. Ik zal uw huis, auto of ramen grondig poetsen en zodus glanzend achterlaten. ✨ tot snel 👋
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Roland
Roland Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Wij zijn een schildersbedrijf wije doen ook poetswerken
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Sofie
Sofie
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik hou van schoonmaken en alles proper en netjes te hebben. Ben altijd gelukkig in een mooi en net huis te komen Das veel aangenamer Dan dat het een rommel is. Ik doe alles graag wat met schoonmaak te maken heeft.
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Evi
Evi
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Geen zin om schoon te maken of zelf niet in staat dit te doen? Ik doe het graag voor u! Van keukens tot badkamers tot auto’s, ik kom graag bij u zorgen dat alles weer blinkt.
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Laura
Laura
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Dag, ik ben al 7 jaar professioneel schoonmaakster waarvan 5 in een laboratorium. Enkele van mijn eigenschappen: vriendelijk, ordelijk en positief ingesteld. Verder werk ik ordelijk, degelijk en met discretie. Ik maak gebruik van het openbaar vervoer.
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Mary
Mary
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
You should chosmose me because I am trustworthy honarable jovial and hardworking person. I have alot of experience in this kind of work and I would not disappoint
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Olivier
Olivier
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Vanuit mijn job en opleiding ben ik gewend aan hoge kwaliteitseisen. Grondig en betrouwbaar werken met duidelijke afspraken. Zodat u in alle rust van extra hulp kan genieten.
Poetsvrouw in Antwerpen (2020) - Fati
Fati
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Orde en netheid is voor mij prioriteit en ik ben er om een helpende hand aan te bieden en zeker en vast tevredenstellen met heel veel inzet en motivatie.
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Sandrina
Sandrina
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik Ben een energieke dame, die een bijverdienste Zoek. Heb al een paar maanden in een bed& breakfast gewerkt voor het ontbijt te verzorgen en de opkuis van buffet en keuken. Heb zelf mee een salsazaak gehad en weet dat orde en netheid zeker op de eerste plaats moet staan. Gr Sandrina
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Mastura
Mastura
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Schoonmaken doe je in het dagelijkse leven andere hebben meer tijd dan een andere. Begrijpelijk als je heel druk schema hebt, graag help ik om toch na een harde werk dag terug te komen in een proper huis
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Experten in schoonmaak, wij gaan voor 100% tevredenheid bij de klant. Vaste persoon voor het schoonmaken. Betrouwbaar en stiptheid. Tegen eerlijke prijzen
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Yara
Yara
Antwerpen
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben een verantwoordelijk persoon ik mask zeer gedetailleerd schoon , ik zie graag alles schoon. Ik heb veel ervaring met de schoonmaken. Als ze me de kans geven, zullen ze er geen spijt van krijgen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Antwerpen: geëvalueerd met 4.67 door 25 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Antwerpen, kuisvrouw Antwerpen, ruitenwasser Antwerpen, glazenwasser Antwerpen, poetsdienst Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Antwerpen zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan schoonmaken. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan kuisen? Of u wilt een grote kuis houden? Neem een poetshulp Antwerpen in dienst. Maar hoe vindt u de meest geschikte poetsvrouw in Antwerpen? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, u wilt een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Antwerpen langskomen?

Dit is volledig hoe u het ziet. Wilt u dat uw kuisvrouw in Antwerpen elke week langskomt om uw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw planning. Onze poetsvrouwen in Antwerpen passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw agenda meegeven. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het poetsen. Afhankelijk van uw levensstijl kunt u de werkuren van uw {kuisvrouw inplannen. U beslist ook hoe vaak uw poetsvrouw in Antwerpen langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Antwerpen allemaal doen?

Een poetsvrouw in Antwerpen mag allerlei jobs uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Antwerpen kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als uw poetshulp in Antwerpen ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetsvrouw in Antwerpen aanwerft. Zo moet u erop letten dat als uw poetshulp de ramen poetst, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke klusjes uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook tenstelligste afgeraden om uw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Antwerpen mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Antwerpen?

Hoeveel een poetsvrouw in Antwerpen kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetshulp. Als u elke week een kuisvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat u juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw kuisvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat u juist nodig hebt. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsoffertes van verscheidene poetshulpen in Antwerpen. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Antwerpen
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Antwerpen?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Antwerpen! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulpen in Antwerpen. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wenst dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetsvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk materiaal nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Antwerpen

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Antwerpen

Schoonmaken tandarts praktijk - Schoonmaak appartement - Poetsvrouw gezocht - Schoonmaak terras - Poetsvrouw/man gezocht voor iemand met autisme - Ramenwasser gezocht - poetshulp gezocht (2) - poetshulp gezocht - Vraag naar poetsdienst - Huishouden - Schoonmaken : Appartement + Ramen - Was - Schoonmaak - Prijsvraag: poetshulp thuis - Huishoudhulp met ervaring gezocht - Poetshulp voor appartement. Hele dag - Grote Kuis Appartement! - 2020 tentoonstellingswijk: Schoonmaken Appartement - Testen - Poetsen appartement - Sleutel - Schoonmaak - appartement poetsen en strijken - Grote kuis van 2 slaapkamers - vaste poetshulp appartement - schoonmaak
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden