poetsvrouw Leuven

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Leuven

Poetsvrouw in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Ik woon al sinds mijn 17jaar alleen, waardoor ik ondertussen al veel eigen ervaring heb in het runnen van een huishouden. Praktisch en nauwkeurig zijn de 2 woorden die mij op dit vlak het best beschrijven. Voel je helemaal vrij om mij voor eender welke schoonmaak te contacteren.
Poetsvrouw in Heverlee (3001) - Joke
Joke
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Hej allemaal Kuist u niet zo graag of hebt u gewoon geen tijd daarvoor....Dan kan ik mss wel voor he klaar staan. In men vrije tijd zou ik graag wat bijverdienen en met kuisen zit ik niets in met even goed muziekje in de Oren komt dat allemaal goed :)....u mag mij gerust contacteren moest u iemand nodig hebben. Groetjes Joke
Poetsvrouw in Herent (3020) - Dominika
Dominika
Herent
5/5 (2 reviews)
Het biedt zijn diensten aan in de praktijk genomen (schoonmaak van flats en kantoren), glazenwassen, aanzuivering van auto's zoals stofzuigen, reinigen van stoffering, enz. :)
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Jordy
Jordy
Leuven
2.5/5 (2 reviews)
Mijn huidige job bestaat vooral uit poetsen van woonéénheden, gemeenschappelijke ruimtes, wassen, afwassen, ramen kuisen én nog zoveel meer. Met deze ervaring ben ik er zeker van dat jou woning weer helemaal spik en spam zal zijn als U mij de kans geeft om te komen helpen!
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Rinus
Rinus Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (1 reviews)
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Anna-catharina
Anna-catharina
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Anna-Catharina en ik ben een studente Fysica aan de KUL. Netheid en orde zijn twee heel belangrijke principes voor mij en laat dit ook graag zien aan mensen. Wetenschappelijk is bewezen dat een propere omgeving een positieve invloed kan hebben op onze gemoedstoestand, één van de vele redenen waarom ik het graag proper houd!
Poetsvrouw in Kessel lo (3010) - Els
Els
Kessel lo
Nieuw
Ik ben Els. Trotse mama werkende mama van 2 kinderen en woon in kessel-lo. Graag klus ik wat bij in de maten van het mogelijke om toch mijn droom te kunnen bekomen. Heb heel wat ervaring met dieren/ kuisen/ kinderoppas. Om mij voor deze klussen in dienst te hebben dient u telefonisch/mail contact met mij te hebben zo kunnen we altijd een oplossing vinden .
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Maarten
Maarten
Leuven
Nieuw
Gedurende mijn opleiding hotel, de stage en het werken als jobstudent in de horeca heb ik heel wat geleerd m.b.t. schoonmaken en hygiënenormen. Daarnaast heb ik sinds mijn 14e (scheiding ouders) actief mee ingestaan voor het huishouden waardoor ik heel wat ervaring heb in het schoonmaken. Ik doe het o.a. graag omdat je snel resultaat ziet.
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Sofie
Sofie
Leuven
Nieuw
Ik hou van propere keukens en badkamers dus dat zijn mijn lievelingsjobs. Ik kan werken regio Leuven, graag zelf poetsmateriaal voorzien aangezien ik graag met de fiets langskom!
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Nahdah
Nahdah
Leuven
Nieuw
Hi I can clean house, mopping, sweeping floors and make it all tidy. I am hardworker and flexible during the weekdays. I have positive attitude and can work efficiently.
Poetsvrouw in Heverlee (3001) - Imane
Imane
Heverlee
Nieuw
Dag ! Ik heb al mijn studentenjobs in de tijd vaak in de schoonmaak moeten doen. Ernaast ben ik zelf zeer maniak wat schoonmaken betreft. Ik let op details en laat niks liggen.
Poetsvrouw in Kessel lo (3010) - Liesbeth
Liesbeth
Kessel lo
Nieuw
Hey! Ik heb geen schrik om mijn handen uit mijn mouwen te steken. Ik werk snel en zorgvuldig. Ik heb een auto ter beschikking dus kan mij gemakkelijk verplaatsen. Ik ben vooral 's avonds en ik de weekenden beschikbaar
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Georgette
Georgette
Leuven
Nieuw
Dag! Ik ben heel goed in het schoonmaken van u huis of appartement. Bijvoorbeeld de kamers opruimen of u woonkamer schoon houden. Ik poets namelijk elke Zaterdag ochtend het huis voor mijn moeder omdat zij Zaterdag moet gaan werken. Ik heb er wel een beetje ervaring mee.
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Maja
Maja
Leuven
Nieuw
Hallo, ik ben Maja! Van jongs af aan heeft mijn mama me al getraind om op een effectieve manier schoon te maken. Verder ben ik perfectionistisch. Ik vind dat het goed moet gedaan zijn of helemaal niet.
Poetsvrouw in Kessel lo (3010) - Wassima
Wassima
Kessel lo
Nieuw
Hoi, ik ben wassima en ben 19 jaar oud! Ik heb mijn diploma secundair onderwijs en wil graag een bijbaantje om wat extra bij te verdienen! Ik heb 3 jaar gewerkt in de verkoop, daarnaast vervul ik thuis heel wat huishoudelijke taken en verzorg mijn twee jongste broertjes! Ik ben sociaal, gemotiveerd en zeer klantvriendelijk! Tot slot werk ik ook heel graag met mensen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Leuven: geëvalueerd met 4.47 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Leuven, kuisvrouw Leuven, ruitenwasser Leuven, glazenwasser Leuven, poetsdienst Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Leuven zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan schoonmaken? Of u wilt een grote schoonmaak houden? Neem een poetsvrouw Leuven in dienst. Maar hoe vindt u de ideale poetsvrouw in Leuven? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, u wilt een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Leuven langskomen?

Dit is volledig hoe u het wilt. Wilt u dat uw kuisvrouw in Leuven elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan uw behoeften. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw planning. Onze poetsvrouwen in Leuven zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw agenda meegeven. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het schoonmaken. Afhankelijk van uw levensstijl kunt u de werkuren van uw {poetsvrouw inroosteren. U beslist ook hoe vaak uw poetshulp in Leuven langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Leuven allemaal doen?

Een poetsvrouw in Leuven mag allerlei diensten uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Leuven kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de vaat te doen. Als uw kuisvrouw in Leuven ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetshulp in Leuven in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw poetsvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke jobs uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Leuven mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Leuven?

Hoeveel een poetsvrouw in Leuven kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetsvrouw. Als u elke week een poetsvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat u juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetsvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist wenst. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van verscheidene poetshulpen in Leuven. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Leuven
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Leuven?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Leuven! U hebt de perfecte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Leuven. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw poetshulp niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u graag hebt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de specialisten in het vak en zij weten perfect welk materiaal nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Leuven

Poetshulp klein studentenhuis - hulp - Schoonmaak huis Leuven - Hulp - Eenmalig hulp voor feest - Eenmalige poets - Poetshulp - 1 dag per maand - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen (8) - Poetsen - Schoonmaken airbnb - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Poetshulp gezocht voor co-housing (om de 2 weken) - Poetsen gemeenschappelijke delen - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen (7) - Huishoudhulp - Ramen wassen woonhuis - poetsen gemeenschappelijke delen studentenhuis - Poetshulp gezocht - cleaning at 30th Sep - Ik wil graag komen werken als dat kan - Wekelijkse schoonmaak Studio 2u per week - Poetshulp studentenhuis - Poetshulp in oude abdij - Helpen bij kuis AirBnB - Onderhoud studentenwoning - Poetshulp gezocht voor oude abdij - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen (6) - Poetsvrouw rijwoning Leuven - Schoonmaak 1 x week - Eenmalig schoonmaken van huis - Poetsvrouw gezocht - Schoonmaak van appartement - Kuisen appartement 27-29/08 Leuven - Poetsdienst 1 x per week 4 u - Poetsen van een studentenkot - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen (5) - appartement schoonmaken - poetsen van studio - Reinigen gemeenschappelijke ruimtes - Hulp nodig - Huishoudhulp 6 uur per week / 30 euro - uur - Kuisen - Schoonmaak - Schoonmaken en strijken 1 keer per week - Poetshulp - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen (4) - Schoonmaak appartement - kuisvrouw gevraagd - Studio - Duplex Cleaning - Schoonmaak loft
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden