poetsvrouw Leuven

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Leuven

Poetsvrouw in Leuven (3000) - Faten
Faten
Leuven
4.93/5 (15 reviews)
Beste, Ik ben opzoek naar een werk als een poetsvrouw, ik hou van propere omgeving. Heb ik ervaring in de schoonmaaksector.
Poetsvrouw in Kessel lo (3010) - Isabelle
Isabelle
Kessel lo
5/5 (4 reviews)
Ben op zoek naar het poetsen van studentenhuizen. Heb jaren ervaring in het poetsen van algemene delen zoals keuken, badkamer, trappenhal etc. Graag Leuven en omgeving aub
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Nel
Nel
Leuven
5/5 (4 reviews)
Als in dienst geweest te zijn voor schoonmaakbedrijven kreeg ik ook privé contacten en werd veel gevraagt bij privé als studentenhuizen enof ja garages tot ramen wassen als ook
Poetsvrouw in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Ik woon al sinds mijn 17jaar alleen, waardoor ik ondertussen al veel eigen ervaring heb in het runnen van een huishouden. Praktisch en nauwkeurig zijn de 2 woorden die mij op dit vlak het best beschrijven. Voel je helemaal vrij om mij voor eender welke schoonmaak te contacteren.
Poetsvrouw in Heverlee (3001) - Joke
Joke
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Hej allemaal Kuist u niet zo graag of hebt u gewoon geen tijd daarvoor....Dan kan ik mss wel voor he klaar staan. In men vrije tijd zou ik graag wat bijverdienen en met kuisen zit ik niets in met even goed muziekje in de Oren komt dat allemaal goed :)....u mag mij gerust contacteren moest u iemand nodig hebben. Groetjes Joke
Poetsvrouw in Herent (3020) - Dominika
Dominika
Herent
5/5 (2 reviews)
Het biedt zijn diensten aan in de praktijk genomen (schoonmaak van flats en kantoren), glazenwassen, aanzuivering van auto's zoals stofzuigen, reinigen van stoffering, enz. :)
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Jordy
Jordy
Leuven
2.5/5 (2 reviews)
Mijn huidige job bestaat vooral uit poetsen van woonéénheden, gemeenschappelijke ruimtes, wassen, afwassen, ramen kuisen én nog zoveel meer. Met deze ervaring ben ik er zeker van dat jou woning weer helemaal spik en spam zal zijn als U mij de kans geeft om te komen helpen!
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Rinus
Rinus Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (1 reviews)
Mijn naam is Rinus. Ik ben student tuin -en landschapsarchitectuur uit het leuvense. Om mijn studies te kunnen betalen ben ik zelfstandige ruitenwasser in bijberoep. Voordat ik ben gaan studeren heb ik een jaar in de leer gegaan bij mijn vader als ruitenwasser, ik ken het beroep ondertussen door en door.
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Anna-catharina
Anna-catharina
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Anna-Catharina en ik ben een studente Fysica aan de KUL. Netheid en orde zijn twee heel belangrijke principes voor mij en laat dit ook graag zien aan mensen. Wetenschappelijk is bewezen dat een propere omgeving een positieve invloed kan hebben op onze gemoedstoestand, één van de vele redenen waarom ik het graag proper houd!
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Timothy
Timothy
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik werk in shiften en heb hierdoor veel vrije tijd op op meerdere dagen in de week en weekend. Ik ken de basics van het schoonmaken en wil andere mensen hier gerust meehelpen.
Poetsvrouw in Kessel lo (3010) - Els
Els
Kessel lo
Nieuw
Ik ben Els. Trotse mama werkende mama van 2 kinderen en woon in kessel-lo. Graag klus ik wat bij in de maten van het mogelijke om toch mijn droom te kunnen bekomen. Heb heel wat ervaring met dieren/ kuisen/ kinderoppas. Om mij voor deze klussen in dienst te hebben dient u telefonisch/mail contact met mij te hebben zo kunnen we altijd een oplossing vinden .
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Maarten
Maarten
Leuven
Nieuw
Gedurende mijn opleiding hotel, de stage en het werken als jobstudent in de horeca heb ik heel wat geleerd m.b.t. schoonmaken en hygiënenormen. Daarnaast heb ik sinds mijn 14e (scheiding ouders) actief mee ingestaan voor het huishouden waardoor ik heel wat ervaring heb in het schoonmaken. Ik doe het o.a. graag omdat je snel resultaat ziet.
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Sofie
Sofie
Leuven
Nieuw
Ik hou van propere keukens en badkamers dus dat zijn mijn lievelingsjobs. Ik kan werken regio Leuven, graag zelf poetsmateriaal voorzien aangezien ik graag met de fiets langskom!
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Nahdah
Nahdah
Leuven
Nieuw
Hi I can clean house, mopping, sweeping floors and make it all tidy. I am hardworker and flexible during the weekdays. I have positive attitude and can work efficiently.
Poetsvrouw in Heverlee (3001) - Imane
Imane
Heverlee
Nieuw
Dag ! Ik heb al mijn studentenjobs in de tijd vaak in de schoonmaak moeten doen. Ernaast ben ik zelf zeer maniak wat schoonmaken betreft. Ik let op details en laat niks liggen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Leuven: geëvalueerd met 4.68 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Leuven, kuisvrouw Leuven, ruitenwasser Leuven, glazenwasser Leuven, poetsdienst Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden