Vind de beste poetsvrouw van Leuven

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Wijgmaal (3018) - Christine
Christine
5/5 · 5 reviews
3018 Wijgmaal
Ik werk in een slagerij en daar moet ik ook kuisen en ben zeer proper en pak er mijn tijd wel voor en in mijn privé thuis zelf ligt het zeer proper ik ben zeer gemotiveerd
Poetsvrouw in Heverlee (3001) - Joke
Joke
5/5 · 2 reviews
3001 Heverlee
Hej allemaal Kuist u niet zo graag of hebt u gewoon geen tijd daarvoor....Dan kan ik mss wel voor he klaar staan. In men vrije tijd zou ik graag wat bijverdienen en met kuisen zit ik niets in met even goed muziekje in de Oren komt dat allemaal goed :)....u mag mij gerust contacteren moest u iemand nodig hebben. Groetjes Joke
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Rinus
Rinus Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Poetsvrouw in Herent (3020) - Nancy
Nancy
5/5 · 1 reviews
3020 Herent
Hallo, ik ben Nancy en ik hou van orde en netheid en ben ook heel stipt. Heb je weinig tijd of lukt het je om een of andere reden niet meer kom ik je graag een handje toestekken tot snel Nanske
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Adam
Adam
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Ik heb voor een maand met een poetsploeg gewerkt in een koelruimte met heel veel nadruk op nauwkeurigheid. (Vakantiejob 2019) ik heb ook enkele keren mensen geholpen die privé kuisen bij klanten.
Poetsvrouw in Kessel lo (3010) - Els
Els
Nieuw
3010 Kessel lo
Ik ben Els. Trotse mama werkende mama van 2 kinderen en woon in kessel-lo. Graag klus ik wat bij in de maten van het mogelijke om toch mijn droom te kunnen bekomen. Heb heel wat ervaring met dieren/ kuisen/ kinderoppas. Om mij voor deze klussen in dienst te hebben dient u telefonisch/mail contact met mij te hebben zo kunnen we altijd een oplossing vinden .
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Laura
Laura
Nieuw
3000 Leuven
Hoi, ik ben Laura en ben 22 jaar. Ben je op zoek naar een babysitter in het leuvense of een oppas voor bejaarden...dan kan ik je zeker verder helpen. Huishoudelijke klusjes kan ik ook wel doen. Mijn studies en behaald diploma: kinderverzorgster en zorgkundige.
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Maarten
Maarten
Nieuw
3000 Leuven
Gedurende mijn opleiding hotel, de stage en het werken als jobstudent in de horeca heb ik heel wat geleerd m.b.t. schoonmaken en hygiënenormen. Daarnaast heb ik sinds mijn 14e (scheiding ouders) actief mee ingestaan voor het huishouden waardoor ik heel wat ervaring heb in het schoonmaken. Ik doe het o.a. graag omdat je snel resultaat ziet.
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Sofie
Sofie
Nieuw
3000 Leuven
Ik hou van propere keukens en badkamers dus dat zijn mijn lievelingsjobs. Ik kan werken regio Leuven, graag zelf poetsmateriaal voorzien aangezien ik graag met de fiets langskom!
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Dounia
Dounia
Nieuw
3000 Leuven
Omdat ik weet dat er een aantal mensen zijn die hulp nodig hebben bij huishoudelijke taken, stel ik mezelf kandidaat om te helpen/ over te nemen :). Ik heb al reeds ervaring in het helpen kuisen bij senioren en zou dit met plezier willen verderzetten. Boodschappen doen behoort ook tot die taken. Helaas beschik ik niet over een auto, maar kleine boodschappen doe ik met plezier :)
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Nahdah
Nahdah
Nieuw
3000 Leuven
Hi I can clean house, mopping, sweeping floors and make it all tidy. I am hardworker and flexible during the weekdays. I have positive attitude and can work efficiently.
Poetsvrouw in Heverlee (3001) - Imane
Imane
Nieuw
3001 Heverlee
Dag ! Ik heb al mijn studentenjobs in de tijd vaak in de schoonmaak moeten doen. Ernaast ben ik zelf zeer maniak wat schoonmaken betreft. Ik let op details en laat niks liggen.
Poetsvrouw in Haasrode (3053) - Johan
Johan
Nieuw
3053 Haasrode
Hey hallo, Ik ben Johan, 48 jaar oud, werk in de bijzondere jeugdzorg. Ben psycholoog van opleiding en vader van drie grote pubers. Ik ben gewend om mensen bij te staan of te helpen en kan u op allerlei manieren helpen: gaande van praktische regelingen tot een meer ondersteunende sociale en/of emotionele rol. Groetjes en vraag gerust.
Poetsvrouw in Kessel lo (3010) - Liesbeth
Liesbeth
Nieuw
3010 Kessel lo
Hey! Ik heb geen schrik om mijn handen uit mijn mouwen te steken. Ik werk snel en zorgvuldig. Ik heb een auto ter beschikking dus kan mij gemakkelijk verplaatsen. Ik ben vooral 's avonds en ik de weekenden beschikbaar
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Georgette
Georgette
Nieuw
3000 Leuven
Dag! Ik ben heel goed in het schoonmaken van u huis of appartement. Bijvoorbeeld de kamers opruimen of u woonkamer schoon houden. Ik poets namelijk elke Zaterdag ochtend het huis voor mijn moeder omdat zij Zaterdag moet gaan werken. Ik heb er wel een beetje ervaring mee.

Poetshulp Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Leuven, kuisvrouw Leuven, ruitenwasser Leuven, glazenwasser Leuven, poetsdienst Leuven,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Leuven zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan kuisen? Of u wilt een grote lenteschoonmaak houden? Schakel een poetshulp in in Leuven . Maar hoe vindt u de meest geschikte kuisvrouw in Leuven? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, u wilt een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Leuven langskomen?

Dit is volledig hoe u het wilt. Wilt u dat uw kuisvrouw in Leuven elke week langskomt om uw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan uw agenda. Onze poetsvrouwen in Leuven passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw agenda speciferen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het poetsen. Naargelang uw weekplanning kunt u de werkuren van uw kuisvrouw vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Leuven langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Leuven allemaal doen?

Een poetsvrouw in Leuven mag allerlei klusjes uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Leuven kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als uw kuisvrouw in Leuven ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een kuisvrouw in Leuven inschakelt. Zo moet u erop letten dat als uw kuisvrouw de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke klusjes uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook ten stelligste afgeraden om uw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Leuven mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Leuven?

Hoeveel een poetsvrouw in Leuven kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de kuisvrouw. Als u elke week een kuisvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat u juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw kuisvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat u juist nodig hebt. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van verschillende poetshulpen in Leuven. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Leuven
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Leuven?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Leuven! U hebt de meest geschikte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulp in Leuven. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wenst dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw kuisvrouw. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Leuven

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden