poetsvrouw Leuven

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Leuven

Christine is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Herent (3020) - Christine
Christine
Herent
4.83/5 (12 reviews)
ik poets ook graag! dit zou ik wel maar maximium 12u per week willen doen. wat toch enige spelling geeft naast mijn werkuren en naar jullie toe liefst geen ramen dit is niet zo mijn sterkste punt, maar ik doe het wel indien je dit wilt. Opgelet hiermee ben ik gestopt. ik doe enkel nog strijken !
Poetsvrouw in Wijgmaal (3018) - Christine
Christine
Wijgmaal
5/5 (5 reviews)
Ik werk in een slagerij en daar moet ik ook kuisen en ben zeer proper en pak er mijn tijd wel voor en in mijn privé thuis zelf ligt het zeer proper ik ben zeer gemotiveerd
Poetsvrouw in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Ik woon al sinds mijn 17jaar alleen, waardoor ik ondertussen al veel eigen ervaring heb in het runnen van een huishouden. Praktisch en nauwkeurig zijn de 2 woorden die mij op dit vlak het best beschrijven. Voel je helemaal vrij om mij voor eender welke schoonmaak te contacteren.
Poetsvrouw in Heverlee (3001) - Joke
Joke
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Hej allemaal Kuist u niet zo graag of hebt u gewoon geen tijd daarvoor....Dan kan ik mss wel voor he klaar staan. In men vrije tijd zou ik graag wat bijverdienen en met kuisen zit ik niets in met even goed muziekje in de Oren komt dat allemaal goed :)....u mag mij gerust contacteren moest u iemand nodig hebben. Groetjes Joke
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Rinus
Rinus Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (1 reviews)
Poetsvrouw in Herent (3020) - Nancy
Nancy
Herent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Nancy en ik hou van orde en netheid en ben ook heel stipt. Heb je weinig tijd of lukt het je om een of andere reden niet meer kom ik je graag een handje toestekken tot snel Nanske
Poetsvrouw in Kessel lo (3010) - Els
Els
Kessel lo
Nieuw
Ik ben Els. Trotse mama werkende mama van 2 kinderen en woon in kessel-lo. Graag klus ik wat bij in de maten van het mogelijke om toch mijn droom te kunnen bekomen. Heb heel wat ervaring met dieren/ kuisen/ kinderoppas. Om mij voor deze klussen in dienst te hebben dient u telefonisch/mail contact met mij te hebben zo kunnen we altijd een oplossing vinden .
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Maarten
Maarten
Leuven
Nieuw
Gedurende mijn opleiding hotel, de stage en het werken als jobstudent in de horeca heb ik heel wat geleerd m.b.t. schoonmaken en hygiënenormen. Daarnaast heb ik sinds mijn 14e (scheiding ouders) actief mee ingestaan voor het huishouden waardoor ik heel wat ervaring heb in het schoonmaken. Ik doe het o.a. graag omdat je snel resultaat ziet.
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Sofie
Sofie
Leuven
Nieuw
Ik hou van propere keukens en badkamers dus dat zijn mijn lievelingsjobs. Ik kan werken regio Leuven, graag zelf poetsmateriaal voorzien aangezien ik graag met de fiets langskom!
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Nahdah
Nahdah
Leuven
Nieuw
Hi I can clean house, mopping, sweeping floors and make it all tidy. I am hardworker and flexible during the weekdays. I have positive attitude and can work efficiently.
Poetsvrouw in Heverlee (3001) - Imane
Imane
Heverlee
Nieuw
Dag ! Ik heb al mijn studentenjobs in de tijd vaak in de schoonmaak moeten doen. Ernaast ben ik zelf zeer maniak wat schoonmaken betreft. Ik let op details en laat niks liggen.
Poetsvrouw in Haasrode (3053) - Johan
Johan
Haasrode
Nieuw
Hey hallo, Ik ben Johan, 48 jaar oud, werk in de bijzondere jeugdzorg. Ben psycholoog van opleiding en vader van drie grote pubers. Ik ben gewend om mensen bij te staan of te helpen en kan u op allerlei manieren helpen: gaande van praktische regelingen tot een meer ondersteunende sociale en/of emotionele rol. Groetjes en vraag gerust.
Poetsvrouw in Kessel lo (3010) - Liesbeth
Liesbeth
Kessel lo
Nieuw
Hey! Ik heb geen schrik om mijn handen uit mijn mouwen te steken. Ik werk snel en zorgvuldig. Ik heb een auto ter beschikking dus kan mij gemakkelijk verplaatsen. Ik ben vooral 's avonds en ik de weekenden beschikbaar
Poetsvrouw in Leuven (3000) - Georgette
Georgette
Leuven
Nieuw
Dag! Ik ben heel goed in het schoonmaken van u huis of appartement. Bijvoorbeeld de kamers opruimen of u woonkamer schoon houden. Ik poets namelijk elke Zaterdag ochtend het huis voor mijn moeder omdat zij Zaterdag moet gaan werken. Ik heb er wel een beetje ervaring mee.
Poetsvrouw in Bertem (3060) - Cristina
Cristina
Bertem
Nieuw
Dag! Ik werkte niet in een schoonmaakbedrijf, maar ik poets en maak mijn huis schoon heel vaak, ik kan dit heel goed doen. Ik ben een perfectionist en ik vind het geweldig dat alles schoon is.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Leuven: geëvalueerd met 4.86 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Leuven, kuisvrouw Leuven, ruitenwasser Leuven, glazenwasser Leuven, poetsdienst Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Leuven zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan schoonmaken. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan schoonmaken? Of je wil een grote schoonmaak houden? Neem een poetshulp Leuven in dienst. Maar hoe vind je de perfecte kuisvrouw in Leuven? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, je wil een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Leuven langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wilt. Wil je dat jouw kuisvrouw in Leuven elke week langskomt om jouw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetshulpen passen zich aan aan jouw noden. Je wil natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan jouw planning. Onze poetshulpen in Leuven passen zich aan. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw planning speciferen. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het schoonmaken. Afhankelijk van jouw dagindeling kan je de werkuren van jouw kuisvrouw vastleggen. Je beslist ook hoe vaak jouw kuisvrouw in Leuven langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Leuven allemaal doen?

Een poetsvrouw in Leuven mag allerlei zaken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Leuven kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw kuisvrouw vragen om de vaat te doen. Als jouw kuisvrouw in Leuven ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een kuisvrouw in Leuven inschakelt. Zo moet je erop letten dat als jouw kuisvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke zaken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om jouw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Leuven mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Leuven?

Hoeveel een poetsvrouw in Leuven kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de kuisvrouw. Als je elke week een kuisvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat je juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw kuisvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat je juist verwacht. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsvoorstellen van meerdere poetshulpen in Leuven. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Leuven
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Leuven?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Leuven! Je hebt de perfecte persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor kuisvrouwen in Leuven. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je wenst dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw kuisvrouw. Zij zijn de specialisten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Leuven

Poetshulp - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen (4) - Schoonmaak appartement - kuisvrouw gevraagd - Studio - Duplex Cleaning - Schoonmaak loft - Looking for cleaning of a studio - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen (3) - schoonmaken appartement - schoonmaken appartement - Poetshulp gemeenschappelijke ruimte studentenhuis - Poetshulp gezocht voor studentenwoning - Schoonmaken huis - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen (2) - Cleaning some rooms - Huishoudhulp - Kuisen trap appartement . Drie verdiepingen - Kuishulp in oude abdij in Leuven - Looking for cleaning help for a studio - Looking for someone to clean my house - Final Cleaning (Eindschoonmaak) 1-Bedroom Apt. - Grote schoonmaak appartement te Leuven - Poetshulp, wekelijks 4 uur dienstencheques - Poets van huis (2) - Poetsen studentenhuis Leuven - Hulp gevraagd bij poetsen woonkamer en keuken - Poetsen Leuven - Ramen schoonmaken - Wekelijkse poetshulp gezocht (5) - Poets van huis - Wekelijkse poetshulp gezocht (4) - Kot kuisen - Wekelijkse poetshulp gezocht (3) - Wekelijkse poetshulp gezocht (2) - Wekelijkse poetshulp gezocht - Onderhoud van gebouw met studentenstudio's - Poetshulp gezocht om mijn appartementje te kuisen. - Studio komen kuisen - Poetshulp gezocht (3) - Poetshulp gezocht (2) - Aanvraag poetshulp - Schoonmaken van appartement met terras + ramen - Kuisen hal en traphal van gebouw in Leuven - Huishoud- en strijkhulp - Gemeenschappelijke ruimtes van een studentenwoning - Poetshulp gezocht - Poetshulp gezocht in appartement te Leuven - Poetsen op kot - Kuishulp voor een studio in Leuven voor 1 dag - Grote kuis van het huis voor vertrek - Poetshulp gezocht - Uitkuisen IJskast - Poetsen ,ramen zemen boodschappen - Iemand om eens in de twee maanden ramen goed schoon te maken - poetshulp - poetsen bij verhuis - Poetsen van nieuwbouw voor Airbnb verhuur (3) - Poetshulp gevraagd voor 2 tachtig-plussers in Kessel-lo - Poetsen leegstaand appartement 1SLK Leuven - Poetsen van nieuwbouw voor Airbnb verhuur (2) - Apartment Cleaning in Heverlee - ramen lappen - ramen 3de verdieping appartement poetsen - Poetsen van nieuwbouw voor Airbnb verhuur - poetshulp Leuven// 2u per maand - Poetsvrouw/ man, studio, eenmaal per maand 4 uur - Poetsvrouw gezocht - Schoonmaken gemeenschappelijke delen studentenhuis - poetshulp in centrum Leuven - Aanvraag kuisvrouw appartement - Schoonmaak van leeggemaakt appartement - Poetsvrouw gezocht voor 1dag van 6u/week - Poetshulp appartement 2 vrouwelijke studenten - Poetsdienst (2) - Dringend schoonmaak nodig voor studio in Leuven - Kot eenmalig schoonmaken - Schoonmaak appartement Heverlee - Studio helpen kuisen - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Dynamische poetsvrouw gezocht - Schoonmaken - Poetsvrouw gezocht - Grondige schoonmaak van nieuwbouw appartementen - Poetsdienst - eenmalige kuisbeurt huis voor verhuur - Schoonmaak 6 u-18u per week - Kuisen van traphal in herenhuis Leuven centrum - Schoonmaak studentenhuis Leuven - Kot na feestje - Kuisen Gemeenschappelijke delen van 2 studentenpanden - poetshulp eengezinswoning leuven - Apartment cleaning - Poetsvrouw - Grote schoonmaak - verhuizing - Studentenkot kuisen (reeds opgeruimd) - Kuisen appartement met 2 verdiepingen - Poetsvrouw - Opkuis van appartement bij verhuis - huishouden schoonmaken - Poetshulp voor gastenkamers centrum leuven
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden