poetsvrouw Mechelen

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Mechelen

Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
Mechelen
4.98/5 (47 reviews)
Dag allemal ik ben Bagi 31 jaar oud man, ik ben tekennaar, maar in mijn vrije tijd wil ik graag dat bijverdienen met huishuidelijke hulp, autos wasen. growth as en tot ziens.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Yamina
Yamina
Mechelen
4.86/5 (14 reviews)
alles aan de kant en alles netjes en ordelijk, daar hou ik van … ik zorg ervoor dat je thuis weer helemaal blinkt. Ik vind netheid en hygiëne super belangrijk.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Souhaila
Souhaila
Mechelen
5/5 (7 reviews)
Ik heb in het verleden bij een schoonmaak bedrijf gewerkt. Ik wet hoe het moet een waar ik mijn best kan in steken ik probeer daar elke dag in te groeien. Bij elke job kan je elken dag bijgroeien
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Katinka
Katinka
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Geen vlek of stofdeeltje is teveel! afwassen, ramen schoonmaken, vloer dweilen, opruimen of organiseren, ... U huis of apartement ziet eruit als nooit tevoren. Kan eenmalig of op reguliere basis.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Selmah
Selmah
Mechelen
5/5 (4 reviews)
ik ben een meisje van 17 jaar die al heel wat ervaring heeft zou graag een zakcentje willen verdien poetsen ,koken doe ik heel graag ;graag kom ik poetsen
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Chayenne
Chayenne
Mechelen
3.67/5 (3 reviews)
Hallo, Ik heb hiermee enige ervaring want ik heb een tijd gewerkt als thuishulp. De klanten maken het werk leuk, ik vond het leuk om tijdens het werk contact te hebben met de klanten.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Najat
Najat
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Zeer nauwkeurig, oog voor detail en het werk wordt uitgevoerd alsof het voor mezelf is. Schoonmaken of huis onderhouden is basis voor ieder individu die zelf een eigen huishouden heeft. Ik pas me gemakkelijk aan en snel van geest.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Nele
Nele
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb als logistiek in een WZC gewerkt, waar de poets een groot deel van mijn takenpakket was. Ik heb ook ervaring in de thuiszorg, waarbij vooral koken en poetsen een veelvoorkomende taak is.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Paris
Paris
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Paris, 18 jaar oud. Ik hou van een proper huis en zou jullie daar graag bij willen helpen. Ik zou graag een centje bijverdienen met het schoonmaken. Laat maar iets weten als jullie nog opzoek zijn.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Mariem
Mariem
Mechelen
2.0/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben Mariem afkomstig uit Mechelen. Ik heb 2 jaar op school het vak ZLW gehad waar in ik de kneepjes van het vak leerden in verband met schoonmaak. Als jij nog iemand zoekt voor onderhoud laat me maar iets weten. Groetjes Mariem
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik blijf in het kamp. Ik moet werken, geld verdienen, talen leren en met mensen omgaan. Ik denk dat deze baan mij deze kans biedt. Ik hoop dat ik zo snel mogelijk een baan vind.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Stefanie
Stefanie
Mechelen
Nieuw
Ik kuis heel graag en als ik mij iemand ga kuisen of het maakt ni uit doe ik het even proper als mijn huis want hoe proper de huis hoe gelukkig er je bent En kinderoppas is vr mij alles ik werk heel graag met kinderen heb zelf broers en zussen en zorg alltijd vr hun
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Inge
Inge
Mechelen
Nieuw
Heeft u een handje hulp nodig bij het schoonmaken van uw huis/appartement. Eens goed schrobben kan wonderen doen. Met een hulpje bij de hand is de grote schoonmaak geen probleem.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Bagi
Bagi
Mechelen
Nieuw
beste ik ben jonge man van 30 jaar oud, ik zoek wat extra werk en het kan ook huishouden zijn. ook enmalige werken zijn welkom. ik kan netjes werken. groeten en tot ziens.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Gina
Gina
Mechelen
Nieuw
Hallo! Ik ben zeer graag bezig in het huis en hou van orde en netheid. Ik kuis graag en veel en weet dus waar alle vuile plekjes zitten die vaak vergeten worden😁
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Mechelen: geëvalueerd met 4.59 door 87 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Mechelen, kuisvrouw Mechelen, ruitenwasser Mechelen, glazenwasser Mechelen, poetsdienst Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Mechelen zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan poetsen? Of je wil een grote lenteschoonmaak houden? Schakel een poetshulp in in Mechelen . Maar hoe vind je de meest geschikte kuisvrouw in Mechelen? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, je wil een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Mechelen langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wenst. Wil je dat jouw kuisvrouw in Mechelen elke week langskomt om jouw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetshulpen passen zich aan aan jouw behoeften. Je wil natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan jouw planning. Onze poetshulpen in Mechelen zijn zeer flexibel. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw planning speciferen. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het huishouden. Naargelang jouw levensstijl kan je de werkuren van jouw kuisvrouw vastleggen. Je beslist ook hoe vaak jouw kuisvrouw in Mechelen langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Mechelen allemaal doen?

Een poetsvrouw in Mechelen mag allerlei klusjes uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Mechelen kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als jouw kuisvrouw in Mechelen ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een kuisvrouw in Mechelen in dienst neemt. Zo moet je erop letten dat als jouw kuisvrouw de ramen poetst, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke klusjes uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om jouw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Mechelen mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Mechelen?

Hoeveel een poetsvrouw in Mechelen kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de kuisvrouw. Als je elke week een kuisvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat je juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw kuisvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat je juist nodig hebt. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsoffertes van verschillende poetshulpen in Mechelen. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Mechelen
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Mechelen?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Mechelen! Je hebt de meest geschikte persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Mechelen. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je wilt dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw kuisvrouw. Zij zijn de specialisten in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Mechelen

Schoonmaken huisje (26) - Huishoud hulp (6) - Huishoudhulp (5) - Schoonmaken huisje (25) - Schoonmaken huisje (24) - Huishoud hulp (5) - Hulp nodig - Huishoudhulp (4) - Schoonmaken huisje (23) - Ramenwasser (2) - Huishoud hulp (4) - Huishoudhulp (3) - Schoonmaken huisje (22) - Huishoud hulp (3) - Huishoud hulp (2) - Eenmalig kuisvrouw gezocht - Huishoudhulp (2) - Renault Kangoo wassen - Schoonmaken huisje (21) - Huishoud hulp - Schoonmaken huisje (20) - Schoonmaken huisje (19) - Ervaren poets en strijkhulp gezocht - Huishoudhulp - Schoonmaken huisje (18) - Ramenwasser - Schoonmaken huisje (17) - Poetshulp - Schoonmaken huisje (16) - Poetse - Ramenwasser - Schoonmaken huisje (15) - Schoonmaken huisje (14) - Schoonmaken huisje (13) - Huis houder - Schoonmaken huisje (12) - Schoonmaken huisje (11) - Poets en strijk - Schoonmaken huisje (10) - Schoonmaken huisje (9) - Schoonmaken huisje (8) - Schoonmaken huisje (7) - Schoonmaken huisje (6) - Schoonmaken huisje (5) - Schoonmaken huisje (4) - Schoonmaken huisje (3) - Schoonmaken huisje (2) - Schoonmaken huisje - HUISHOUDHULP GEZOCHT! - Poetsvrouw gezocht 1 maal per week - Poetsen van leeg appartement na verhuis - Schoonmaak 2 kamer appt - Schoonmaak - Schoonmaken - Huis/appartement in Mechelen (2800) - Schoonmaken - Huis/appartement in Mechelen (2800) - Schoonmaken - Huis/appartement in Mechelen (2800) - poetsvrouw
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden