Vind de beste poetsvrouw van Mechelen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
4.98/5 · 47 reviews
2800 Mechelen
Dag allemal ik ben Bagi 31 jaar oud man, ik ben tekennaar, maar in mijn vrije tijd wil ik graag dat bijverdienen met huishuidelijke hulp, autos wasen. growth as en tot ziens.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Yamina
Yamina
4.86/5 · 14 reviews
2800 Mechelen
alles aan de kant en alles netjes en ordelijk, daar hou ik van … ik zorg ervoor dat je thuis weer helemaal blinkt. Ik vind netheid en hygiëne super belangrijk.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Emine
Emine
5/5 · 4 reviews
2800 Mechelen
Hallo ik ben 29 jaar en ik poest graag en ik denk ik ben goed in schoonmaken. Ik ben te snel. Je zult er nooit spijt van hebben dat je voor mij gekozen hebt!
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Chayenne
Chayenne
3.67/5 · 3 reviews
2800 Mechelen
Hallo, Ik heb hiermee enige ervaring want ik heb een tijd gewerkt als thuishulp. De klanten maken het werk leuk, ik vond het leuk om tijdens het werk contact te hebben met de klanten.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Talha
Talha
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Dag, ik heb als schoner gewerkt en ik doe graag mijn job. Ik ben snel en ik ben een gedetailleerd persoon. Ik respect uw speciale velden. Ik wil graag u helpen !
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Najat
Najat
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Zeer nauwkeurig, oog voor detail en het werk wordt uitgevoerd alsof het voor mezelf is. Schoonmaken of huis onderhouden is basis voor ieder individu die zelf een eigen huishouden heeft. Ik pas me gemakkelijk aan en snel van geest.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Nele
Nele
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Ik heb als logistiek in een WZC gewerkt, waar de poets een groot deel van mijn takenpakket was. Ik heb ook ervaring in de thuiszorg, waarbij vooral koken en poetsen een veelvoorkomende taak is.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Paris
Paris
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Ik ben Paris, 18 jaar oud. Ik hou van een proper huis en zou jullie daar graag bij willen helpen. Ik zou graag een centje bijverdienen met het schoonmaken. Laat maar iets weten als jullie nog opzoek zijn.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Mariem
Mariem
2.0/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Beste, Ik ben Mariem afkomstig uit Mechelen. Ik heb 2 jaar op school het vak ZLW gehad waar in ik de kneepjes van het vak leerden in verband met schoonmaak. Als jij nog iemand zoekt voor onderhoud laat me maar iets weten. Groetjes Mariem
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Ik blijf in het kamp. Ik moet werken, geld verdienen, talen leren en met mensen omgaan. Ik denk dat deze baan mij deze kans biedt. Ik hoop dat ik zo snel mogelijk een baan vind.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Stefanie
Stefanie
Nieuw
2800 Mechelen
Ik kuis heel graag en als ik mij iemand ga kuisen of het maakt ni uit doe ik het even proper als mijn huis want hoe proper de huis hoe gelukkig er je bent En kinderoppas is vr mij alles ik werk heel graag met kinderen heb zelf broers en zussen en zorg alltijd vr hun
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Inge
Inge
Nieuw
2800 Mechelen
Heeft u een handje hulp nodig bij het schoonmaken van uw huis/appartement. Eens goed schrobben kan wonderen doen. Met een hulpje bij de hand is de grote schoonmaak geen probleem.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Bagi
Bagi
Nieuw
2800 Mechelen
beste ik ben jonge man van 30 jaar oud, ik zoek wat extra werk en het kan ook huishouden zijn. ook enmalige werken zijn welkom. ik kan netjes werken. groeten en tot ziens.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Gina
Gina
Nieuw
2800 Mechelen
Hallo! Ik ben zeer graag bezig in het huis en hou van orde en netheid. Ik kuis graag en veel en weet dus waar alle vuile plekjes zitten die vaak vergeten worden😁
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Dina
Dina
Nieuw
2800 Mechelen
Ik ben een heel orde persoon en ga ook ordelijk te werk. Ik vind ordelijkheid zeer belangrijk. Poetsen etc spreekt voor zichzelf hoe ik eraan begin en ben niet vies om mijn handen vuil te maken

Poetshulp Mechelen: geëvalueerd met 4.55 door 76 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Mechelen, kuisvrouw Mechelen, ruitenwasser Mechelen, glazenwasser Mechelen, poetsdienst Mechelen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Mechelen zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan poetsen? Of u wilt een grote lenteschoonmaak houden? Neem een poetshulp Mechelen in dienst. Maar hoe vindt u de ideale poetsvrouw in Mechelen? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, u wilt een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Mechelen langskomen?

Dit is volledig hoe u het wilt. Wilt u dat uw poetsvrouw in Mechelen elke week langskomt om uw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan uw agenda. Onze kuisvrouwen in Mechelen passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw agenda meegeven. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het huishouden. Naargelang uw weekplanning kunt u de werkuren van uw poetsvrouw inplannen. U beslist ook hoe vaak uw poetsvrouw in Mechelen langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Mechelen allemaal doen?

Een poetsvrouw in Mechelen mag allerlei jobs uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Mechelen kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetsvrouw vragen om de vaat te doen. Als uw poetsvrouw in Mechelen ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetsvrouw in Mechelen aanwerft. Zo moet u erop letten dat als uw poetsvrouw de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke jobs uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om uw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Mechelen mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Mechelen?

Hoeveel een poetsvrouw in Mechelen kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetsvrouw. Als u elke week een poetsvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat u juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetsvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist nodig hebt. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van verscheidene poetshulpen in Mechelen. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Mechelen
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Mechelen?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Mechelen! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulp in Mechelen. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wenst dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetsvrouw. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Mechelen

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden