poetsvrouw Mechelen

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Mechelen

Baghdasaryan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
Mechelen
4.98/5 (46 reviews)
Dag allemal ik ben Bagi 31 jaar oud man, ik ben tekennaar, maar in mijn vrije tijd wil ik graag dat bijverdienen met huishuidelijke hulp, autos wasen. growth as en tot ziens.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Souhaila
Souhaila
Mechelen
4.85/5 (20 reviews)
Ik heb in het verleden bij een schoonmaak bedrijf gewerkt. Ik wet hoe het moet een waar ik mijn best kan in steken ik probeer daar elke dag in te groeien. Bij elke job kan je elken dag bijgroeien
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Yamina
Yamina
Mechelen
4.86/5 (14 reviews)
alles aan de kant en alles netjes en ordelijk, daar hou ik van … ik zorg ervoor dat je thuis weer helemaal blinkt. Ik vind netheid en hygiëne super belangrijk.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Selmah
Selmah
Mechelen
5/5 (12 reviews)
ik ben een meisje van 17 jaar die al heel wat ervaring heeft zou graag een zakcentje willen verdien poetsen ,koken doe ik heel graag ;graag kom ik poetsen
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Katinka
Katinka
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Geen vlek of stofdeeltje is teveel! afwassen, ramen schoonmaken, vloer dweilen, opruimen of organiseren, ... U huis of apartement ziet eruit als nooit tevoren. Kan eenmalig of op reguliere basis.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Chayenne
Chayenne
Mechelen
3.67/5 (3 reviews)
Hallo, Ik heb hiermee enige ervaring want ik heb een tijd gewerkt als thuishulp. De klanten maken het werk leuk, ik vond het leuk om tijdens het werk contact te hebben met de klanten.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Suzan
Suzan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Ik kan altijd wanneer mensen me nodig hebben Mijn werk laat ik achter alsof het mijn eigen huis appartement of auto is Nooit eerder klachten gehad van mijn werk
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Najat
Najat
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Zeer nauwkeurig, oog voor detail en het werk wordt uitgevoerd alsof het voor mezelf is. Schoonmaken of huis onderhouden is basis voor ieder individu die zelf een eigen huishouden heeft. Ik pas me gemakkelijk aan en snel van geest.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Paris
Paris
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Paris, 19 jaar oud. Ik hou van een proper huis en zou jullie daar graag bij willen helpen. Ik zou graag een centje bijverdienen met het schoonmaken. Laat maar iets weten als jullie nog opzoek zijn.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Mariem
Mariem
Mechelen
2.0/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben Mariem afkomstig uit Mechelen. Ik heb 2 jaar op school het vak ZLW gehad waar in ik de kneepjes van het vak leerden in verband met schoonmaak. Als jij nog iemand zoekt voor onderhoud laat me maar iets weten. Groetjes Mariem
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik blijf in het kamp. Ik moet werken, geld verdienen, talen leren en met mensen omgaan. Ik denk dat deze baan mij deze kans biedt. Ik hoop dat ik zo snel mogelijk een baan vind.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Stefanie
Stefanie
Mechelen
Nieuw
Ik kuis heel graag en als ik mij iemand ga kuisen of het maakt ni uit doe ik het even proper als mijn huis want hoe proper de huis hoe gelukkig er je bent En kinderoppas is vr mij alles ik werk heel graag met kinderen heb zelf broers en zussen en zorg alltijd vr hun
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Inge
Inge
Mechelen
Nieuw
Heeft u een handje hulp nodig bij het schoonmaken van uw huis/appartement. Eens goed schrobben kan wonderen doen. Met een hulpje bij de hand is de grote schoonmaak geen probleem.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Bagi
Bagi
Mechelen
Nieuw
beste ik ben jonge man van 30 jaar oud, ik zoek wat extra werk en het kan ook huishouden zijn. ook enmalige werken zijn welkom. ik kan netjes werken. groeten en tot ziens.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Gina
Gina
Mechelen
Nieuw
Hallo! Ik ben zeer graag bezig in het huis en hou van orde en netheid. Ik kuis graag en veel en weet dus waar alle vuile plekjes zitten die vaak vergeten worden😁
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Mechelen: geëvalueerd met 4.58 door 109 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Mechelen, kuisvrouw Mechelen, ruitenwasser Mechelen, glazenwasser Mechelen, poetsdienst Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Mechelen zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan kuisen? Of u wilt een grote schoonmaak houden? Neem een poetshulp Mechelen in dienst. Maar hoe vindt u de meest geschikte poetshulp in Mechelen? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, u wilt een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Mechelen langskomen?

Dit is volledig hoe u het wenst. Wilt u dat uw poetsvrouw in Mechelen elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan uw behoeften. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw uurrooster. Onze poetshulpen in Mechelen passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw planning meegeven. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het poetsen. Naargelang uw levensstijl kunt u de werkuren van uw {poetshulp inplannen. U beslist ook hoe vaak uw poetsvrouw in Mechelen langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Mechelen allemaal doen?

Een poetsvrouw in Mechelen mag allerlei zaken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Mechelen kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als uw kuisvrouw in Mechelen ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een kuisvrouw in Mechelen in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw poetsvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke jobs uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook tenstelligste afgeraden om uw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Mechelen mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Mechelen?

Hoeveel een poetsvrouw in Mechelen kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetshulp. Als u elke week een poetsvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat u juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetsvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat u juist nodig hebt. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van verscheidene poetshulpen in Mechelen. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Mechelen
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Mechelen?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Mechelen! U hebt de meest geschikte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor kuisvrouwen in Mechelen. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wenst dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Mechelen

Schoonmaken huisje (51) - Huishoudhulp (19) - Schoonmaken - Schoonmaken - Huishoudhulp (18) - Katinka indien mogelijk - Huishoudhulp (17) - nettoyage maison - Schoonmaken huisje (50) - Huishoudhulp (16) - Huishoudhulp (15) - Schoonmaken huisje (49) - Schoonmaken huisje (48) - Schoonmaak huis - Huishoudhulp (14) - Schoonmaken huisje (47) - Huishoudhulp (13) - Last minute poetshulp nodig. - Katinka indien mogelijk - Schoonmaken huisje (46) - Huishoudhulp (12) - Huishoudhulp (11) - Huishoudhulp (10) - Schoonmaken huisje (45) - Huishoud hulp (6) - Huishoudhulp (9) - Poetsdiensten - Schoonmaken huisje (44) - Huishoudhulp (8) - Poetshulp - Appartement kuisen - Schoonmaken huisje (43) - Huishoudhulp (7) - Schoonmaken huisje (42) - Huishoudhulp (6) - Schoonmaakhulp - Poetshulp - Schoonmaken huisje (41) - Schoonmaken huisje (40) - Huishoudhulp - Schoonmaken huisje (39) - Schoonmaken huisje (38) - Schoonmaken huisje (37) - Schoonmaken huisje (36) - Schoonmaken huisje (35) - Schoonmaken huisje (34) - Schoonmaken huisje (33) - Schoonmaken huisje (32) - Schoonmaken huisje (31) - Schoonmaken huisje (30)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden