Vind de beste poetsvrouw van Aalst

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
4.63/5 · 27 reviews
9320 Erembodegem
Gallo het klinkt mogelijk zot maar ik kuis Graag gou het het geel Graag onder andere ramen poetsen afstoffen of gel pen bij de groote kuis of verhuis
Poetsvrouw in Gijzegem (9308) - Stefanie
Stefanie
5/5 · 5 reviews
9308 Gijzegem
Ik zelf werk ik in de thuiszorg, alle soorten poetstaken maken mij niet bang. Alleen grote hoogtes zijn niet mijn favoriet gegeven. Ik heb handen aan mijn lijf zoals ze zeggen dus ik ben niet bang voor te werken
Poetsvrouw in Baardegem (9310) - Lesley
Lesley
5/5 · 1 reviews
9310 Baardegem
Ik werk al 7j in de schoonmaak en nu ben ikwerfleidster in olv zieken huis in Aalst Ik ken mijn job Mijn produkten en weet hoe ik het schoonmaken moet aanpakken Hoop dat jullie gebruik zullen maken van mijn capaciteiten
Poetsvrouw in Erembodegem (9320) - Kaninova
Kaninova Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9320 Erembodegem
Ik heb veel jaren ervaring als poetsvrouw in voltijd dienst! Als je geen tijd hebt of ben je te moe zal ik graag voor jullie dat doen! Met vriendelijke groeten Diyana
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Herman
Herman
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Mister proper is aanwezig! 😄 ik ben zo goed als een prof in het schoonmaken! Ik doe dit heel efficiënt en heel vlot/ nauwkeurig! U kunt altijd op mij rekenen!
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Odia
Odia
4.0/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Ik zeer erg netjes. Ik doe mijn werk proper en snel. Ik sta open om de afwas te doen, strijken, stopzuigen enzo. Ik ben telkens beschikbaar na 18u, elke dag voor 3 uurtjes.
Poetsvrouw in Welle (9473) - Maarten
Maarten
5/5 · 1 reviews
9473 Welle
hallo,ik heb last van de kuisziekte, opruimen kuisen huizen leeg maken kortom alles met poetsen vernieuwen van huisinterieur. ik moet mezelf tegen houden om niet te beginnen opruimen of sorteren.
Poetsvrouw in Mespelare (9200) - Sarah
Sarah
Nieuw
9200 Mespelare
Sinds ik deels samenwoon met mijn vriend en dus ook een huishouden heb, heb ik geleerd dat netheid een van mijn sterke kanten is. Ik vind het verschrikkelijk als er iets blijft rond slingeren, of er nog maar een stofje op de kast terecht komt. Auto's/ramen wassen, allemaal geen enkel probleem!
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Nuria
Nuria
Nieuw
9300 Aalst
Ik heb al een paar jaar ervaring met schoonmaak toen ik nog student was. Bovendien ben ik een heel net en propere persoon dus voer ik taken tot het uiterste uit.
Poetsvrouw in Haaltert (9450) - David
David
Nieuw
9450 Haaltert
Dag! Ik heb zelf gedurende 1 jaar als student gewerkt in de schoonmaak. Ik ben zeer gemotiveerd voor zulke klusjes en doe het zelf graag. Ik vind hygiëne heel belangrijk!
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Belba
Belba
Nieuw
9300 Aalst
Dag! Ik werk al 15 jaar als parttime schoonmaker en kleermaker voor particulieren en zou graag fulltime willen werken. Positieve houding. Ik zou graag voor je werken!Ik ben altijd beschikbaar en klaar om naar al uw verzoeken te luisteren.
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Michael
Michael
Nieuw
9300 Aalst
Hello, ik ben gemotiveerde jongeman op zoek naar wat werk om mijn tijd van gepensionneerde te vullen. Ik luister naar uw wensen en doe zorgvuldig wat er mij gevraagd word. Ik verplaats mij met het openbaar vervoer of met de filets. Ik spreek eveneens 3 talen ( Nl,fr en eng)
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Isabelle
Isabelle
Nieuw
9300 Aalst
Hallo iedereen, ik ben Isabelle De Backer, 46 jaar, alleenstaande mama van 3 kinderen, 23, 16 en 14. Ik ben werkzaam als hulpkok in een restaurant. Ben heel gesteld op orde en netheid. Ik ben een heel sociaal iemand en hou ervan mensen te helpen waar nodig. Ik kan dus koken, huishouden, boodschappen doen, maar hou ook van een gezellige babbel. ik ben ook 3-talig: ned-fr-eng.
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Wissal
Wissal
Nieuw
9300 Aalst
Ik ben Wissal en heb al enkele studentjobs gedaan als schoonmakster. In fabrieken, huizen, kantoren enz. Ik heb dus al wat ervaring opgedaan. Ik ben altijd bereid om nog bij te leren dus als u iemand nodig hebt, contacteer mij gerust!
Poetsvrouw in Erembodegem (9320) - Karlien
Karlien
Nieuw
9320 Erembodegem
Mijn ervaring in het schoonmaken is beperkt tot het kuisen van mijn eigen huis. Een professionele kuisvrouw ben ik niet. Maar ik kan stofzuigen, dweilen, ramen lappen, je auto kuisen

Poetshulp Aalst: geëvalueerd met 4.8 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Aalst, kuisvrouw Aalst, ruitenwasser Aalst, glazenwasser Aalst, poetsdienst Aalst,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Aalst zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan poetsen? Of u wilt een grote kuis houden? Neem een poetshulp Aalst in dienst. Maar hoe vindt u de ideale poetshulp in Aalst? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, u wilt een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Aalst langskomen?

Dit is volledig hoe u het ziet. Wilt u dat uw poetshulp in Aalst elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan uw noden. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw uurrooster. Onze kuisvrouwen in Aalst zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw uurrooster delen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het huishouden. Naargelang uw dagindeling kunt u de werkuren van uw poetshulp inroosteren. U beslist ook hoe vaak uw poetshulp in Aalst langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Aalst allemaal doen?

Een poetsvrouw in Aalst mag allerlei jobs uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Aalst kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetshulp vragen om de afwas te doen. Als uw poetshulp in Aalst ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetshulp in Aalst aanwerft. Zo moet u erop letten dat als uw poetshulp de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke jobs uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Aalst mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Aalst?

Hoeveel een poetsvrouw in Aalst kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetshulp. Als u elke week een poetshulp laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat u juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat u juist verwacht. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van meerdere poetshulpen in Aalst. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Aalst
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Aalst?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Aalst! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulp in Aalst. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw poetshulp niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u graag hebt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Aalst

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden