poetsvrouw Aalst

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Aalst

Poetsvrouw in Gijzegem (9308) - Stefanie
Stefanie
Gijzegem
5/5 (5 reviews)
Ik zelf werk ik in de thuiszorg, alle soorten poetstaken maken mij niet bang. Alleen grote hoogtes zijn niet mijn favoriet gegeven. Ik heb handen aan mijn lijf zoals ze zeggen dus ik ben niet bang voor te werken
Poetsvrouw in Baardegem (9310) - Sela
Sela
Baardegem
5/5 (2 reviews)
You can count on me. To make your house clean and beautifull. I really like cleaning too. I had experiences about it. No worries at all. Thank you so much
Poetsvrouw in Baardegem (9310) - Lesley
Lesley
Baardegem
5/5 (1 reviews)
Ik werk al 7j in de schoonmaak en nu ben ikwerfleidster in olv zieken huis in Aalst Ik ken mijn job Mijn produkten en weet hoe ik het schoonmaken moet aanpakken Hoop dat jullie gebruik zullen maken van mijn capaciteiten
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Herman
Herman
Aalst
5/5 (1 reviews)
Mister proper is aanwezig! 😄 ik ben zo goed als een prof in het schoonmaken! Ik doe dit heel efficiënt en heel vlot/ nauwkeurig! U kunt altijd op mij rekenen!
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Odia
Odia
Aalst
4.0/5 (1 reviews)
Ik zeer erg netjes. Ik doe mijn werk proper en snel. Ik sta open om de afwas te doen, strijken, stopzuigen enzo. Ik ben telkens beschikbaar na 18u, elke dag voor 3 uurtjes.
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Nuria
Nuria
Aalst
Nieuw
Ik heb al een paar jaar ervaring met schoonmaak toen ik nog student was. Bovendien ben ik een heel net en propere persoon dus voer ik taken tot het uiterste uit.
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Belba
Belba
Aalst
Nieuw
Dag! Ik werk al 15 jaar als parttime schoonmaker en kleermaker voor particulieren en zou graag fulltime willen werken. Positieve houding. Ik zou graag voor je werken!Ik ben altijd beschikbaar en klaar om naar al uw verzoeken te luisteren.
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Michael
Michael
Aalst
Nieuw
Hello, ik ben gemotiveerde jongeman op zoek naar wat werk om mijn tijd van gepensionneerde te vullen. Ik luister naar uw wensen en doe zorgvuldig wat er mij gevraagd word. Ik verplaats mij met het openbaar vervoer of met de filets. Ik spreek eveneens 3 talen ( Nl,fr en eng)
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Isabelle
Isabelle
Aalst
Nieuw
Hallo iedereen, ik ben Isabelle De Backer, 46 jaar, alleenstaande mama van 3 kinderen, 23, 16 en 14. Ik ben werkzaam als hulpkok in een restaurant. Ben heel gesteld op orde en netheid. Ik ben een heel sociaal iemand en hou ervan mensen te helpen waar nodig. Ik kan dus koken, huishouden, boodschappen doen, maar hou ook van een gezellige babbel. ik ben ook 3-talig: ned-fr-eng.
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Wissal
Wissal
Aalst
Nieuw
Ik ben Wissal en heb al enkele studentjobs gedaan als schoonmakster. In fabrieken, huizen, kantoren enz. Ik heb dus al wat ervaring opgedaan. Ik ben altijd bereid om nog bij te leren dus als u iemand nodig hebt, contacteer mij gerust!
Poetsvrouw in Erembodegem (9320) - Karlien
Karlien
Erembodegem
Nieuw
Mijn ervaring in het schoonmaken is beperkt tot het kuisen van mijn eigen huis. Een professionele kuisvrouw ben ik niet. Maar ik kan stofzuigen, dweilen, ramen lappen, je auto kuisen
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Linde
Linde
Aalst
Nieuw
Ik ben vrij perfectionistisch wanneer het komt op schoonmaken en dan vooral bij de huizen van andere mensen. Ik doe thuis ook de schoonmaak en de was voor mijn vriend en mijzelf.
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Celine
Celine
Aalst
Nieuw
Aangezien ik dit thuis ook doe en wel graag doe wil ik deze taken gerust van een paar mensen overnemen als deze bijvoorbeeld: moeten gaan werken, of eens geen tijd hebben om dit te doen, of eens graag iets willen gaan doen met hun kids of partner!
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Julie
Julie
Aalst
Nieuw
Hallo, we zijn thuis met 5. Met 3 kinderen thuis kuis ik wel zeer regelmatig. Ik heb ook altijd moeten kuisen toen ik nog bij mijn ouders was dus heb wel veel ervaring
Poetsvrouw in Erembodegem (9320) - Noëlla
Noëlla
Erembodegem
Nieuw
Ik ben iemand die zelf heel graag schoonmaakt thuis. Ik ben heel netjes en voel me daar goed bij wanneer alles proper ligt. De bewoners zullen niet ontevreden zijn met mijn werk.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Aalst: geëvalueerd met 4.8 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Aalst, kuisvrouw Aalst, ruitenwasser Aalst, glazenwasser Aalst, poetsdienst Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Aalst zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan kuisen? Of je wil een grote schoonmaak houden? Schakel een poetshulp in in Aalst . Maar hoe vind je de meest geschikte poetsvrouw in Aalst? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, je wil een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Aalst langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wilt. Wil je dat jouw poetsvrouw in Aalst elke week langskomt om jouw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan jouw noden. Je wil natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan jouw agenda. Onze poetsvrouwen in Aalst passen zich aan. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw agenda meegeven. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het poetsen. Naargelang jouw weekplanning kan je de werkuren van jouw poetsvrouw inplannen. Je beslist ook hoe vaak jouw poetsvrouw in Aalst langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Aalst allemaal doen?

Een poetsvrouw in Aalst mag allerlei klusjes uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Aalst kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw poetsvrouw vragen om de vaat te doen. Als jouw poetsvrouw in Aalst ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een poetsvrouw in Aalst aanwerft. Zo moet je erop letten dat als jouw poetsvrouw de ramen poetst, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke klusjes uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook ten stelligste afgeraden om jouw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Aalst mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Aalst?

Hoeveel een poetsvrouw in Aalst kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de poetsvrouw. Als je elke week een poetsvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat je juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw poetsvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat je juist nodig hebt. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsoffertes van verschillende poetshulpen in Aalst. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Aalst
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Aalst?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Aalst! Je hebt de meest geschikte persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulp in Aalst. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je wenst dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw poetsvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Aalst

Iemand die iemand zoekt? - Poetshulp gezocht - Poetsvrouw gezocht - Kuishulp voor 1 dag - poetshulp - Ne keer goed gekuist - Schoonmaakster gezocht - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Schoonmaken trappenhal - Alle ramen van het huis - keukenkasten schoonmaken - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Zoek poetshulp - Betonnen vloer reinigen - Ramen wassen - Wekelijkse schoonmaak (Aalst) - Gezocht poetshulp - de Clippele Marguerite - Stofzuigen en dweilen - Stofzuigen en dweilen - schoonmaak - Kelder opkuizen - Schoonmaak - Schoonmaak volledig huis - Schoonmaak huis - Dringend betrouwbare poetshulp nodig - Poetshulp gezocht Aalst - schoonmaken huis - schoonmaak - Schoonmaak van kleine loft - Schoonmaken - poetser - Vraag voor poetshulp - poetshulp - Schoonmaakster gezocht - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen (6) - Huishoudhulp gevraagd - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen (5) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen (4) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen (3) - Schoonmaakster Gezocht - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen (2) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Grote Lenteschoonmaak - Hulp voor poetsen - Opkuis gemeenschappelijke delen appartement - Kuisen - Opruiming - bijverdienste - Hulp in het huishouden - schoonmaken - schoonmaken - schoonmaken - Schoonmaken - Huis/appartement in Aalst (9300)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden