poetsvrouw Aalst

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Aalst

Poetsvrouw in Gijzegem (9308) - Stefanie
Stefanie
Gijzegem
5/5 (5 reviews)
Ik zelf werk ik in de thuiszorg, alle soorten poetstaken maken mij niet bang. Alleen grote hoogtes zijn niet mijn favoriet gegeven. Ik heb handen aan mijn lijf zoals ze zeggen dus ik ben niet bang voor te werken
Poetsvrouw in Baardegem (9310) - Sela
Sela
Baardegem
5/5 (2 reviews)
You can count on me. To make your house clean and beautifull. I really like cleaning too. I had experiences about it. No worries at all. Thank you so much
Poetsvrouw in Baardegem (9310) - Lesley
Lesley
Baardegem
5/5 (1 reviews)
Ik werk al 7j in de schoonmaak en nu ben ikwerfleidster in olv zieken huis in Aalst Ik ken mijn job Mijn produkten en weet hoe ik het schoonmaken moet aanpakken Hoop dat jullie gebruik zullen maken van mijn capaciteiten
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Herman
Herman
Aalst
5/5 (1 reviews)
Mister proper is aanwezig! 😄 ik ben zo goed als een prof in het schoonmaken! Ik doe dit heel efficiënt en heel vlot/ nauwkeurig! U kunt altijd op mij rekenen!
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Odia
Odia
Aalst
4.0/5 (1 reviews)
Ik zeer erg netjes. Ik doe mijn werk proper en snel. Ik sta open om de afwas te doen, strijken, stopzuigen enzo. Ik ben telkens beschikbaar na 18u, elke dag voor 3 uurtjes.
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Nuria
Nuria
Aalst
Nieuw
Ik heb al een paar jaar ervaring met schoonmaak toen ik nog student was. Bovendien ben ik een heel net en propere persoon dus voer ik taken tot het uiterste uit.
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Belba
Belba
Aalst
Nieuw
Dag! Ik werk al 15 jaar als parttime schoonmaker en kleermaker voor particulieren en zou graag fulltime willen werken. Positieve houding. Ik zou graag voor je werken!Ik ben altijd beschikbaar en klaar om naar al uw verzoeken te luisteren.
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Michael
Michael
Aalst
Nieuw
Hello, ik ben gemotiveerde jongeman op zoek naar wat werk om mijn tijd van gepensionneerde te vullen. Ik luister naar uw wensen en doe zorgvuldig wat er mij gevraagd word. Ik verplaats mij met het openbaar vervoer of met de filets. Ik spreek eveneens 3 talen ( Nl,fr en eng)
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Isabelle
Isabelle
Aalst
Nieuw
Hallo iedereen, ik ben Isabelle De Backer, 46 jaar, alleenstaande mama van 3 kinderen, 23, 16 en 14. Ik ben werkzaam als hulpkok in een restaurant. Ben heel gesteld op orde en netheid. Ik ben een heel sociaal iemand en hou ervan mensen te helpen waar nodig. Ik kan dus koken, huishouden, boodschappen doen, maar hou ook van een gezellige babbel. ik ben ook 3-talig: ned-fr-eng.
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Wissal
Wissal
Aalst
Nieuw
Ik ben Wissal en heb al enkele studentjobs gedaan als schoonmakster. In fabrieken, huizen, kantoren enz. Ik heb dus al wat ervaring opgedaan. Ik ben altijd bereid om nog bij te leren dus als u iemand nodig hebt, contacteer mij gerust!
Poetsvrouw in Erembodegem (9320) - Karlien
Karlien
Erembodegem
Nieuw
Mijn ervaring in het schoonmaken is beperkt tot het kuisen van mijn eigen huis. Een professionele kuisvrouw ben ik niet. Maar ik kan stofzuigen, dweilen, ramen lappen, je auto kuisen
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Linde
Linde
Aalst
Nieuw
Ik ben vrij perfectionistisch wanneer het komt op schoonmaken en dan vooral bij de huizen van andere mensen. Ik doe thuis ook de schoonmaak en de was voor mijn vriend en mijzelf.
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Celine
Celine
Aalst
Nieuw
Aangezien ik dit thuis ook doe en wel graag doe wil ik deze taken gerust van een paar mensen overnemen als deze bijvoorbeeld: moeten gaan werken, of eens geen tijd hebben om dit te doen, of eens graag iets willen gaan doen met hun kids of partner!
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Julie
Julie
Aalst
Nieuw
Hallo, we zijn thuis met 5. Met 3 kinderen thuis kuis ik wel zeer regelmatig. Ik heb ook altijd moeten kuisen toen ik nog bij mijn ouders was dus heb wel veel ervaring
Poetsvrouw in Erembodegem (9320) - Noëlla
Noëlla
Erembodegem
Nieuw
Ik ben iemand die zelf heel graag schoonmaakt thuis. Ik ben heel netjes en voel me daar goed bij wanneer alles proper ligt. De bewoners zullen niet ontevreden zijn met mijn werk.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Aalst: geëvalueerd met 4.8 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Aalst, kuisvrouw Aalst, ruitenwasser Aalst, glazenwasser Aalst, poetsdienst Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Aalst zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan schoonmaken. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan poetsen? Of u wilt een grote schoonmaak houden? Neem een poetsvrouw Aalst in dienst. Maar hoe vindt u de perfecte poetsvrouw in Aalst? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, u wilt een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Aalst langskomen?

Dit is volledig hoe u het ziet. Wilt u dat uw kuisvrouw in Aalst elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan uw planning. Onze poetsvrouwen in Aalst zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw planning speciferen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het schoonmaken. Naargelang uw weekplanning kunt u de werkuren van uw {kuisvrouw vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw poetshulp in Aalst langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Aalst allemaal doen?

Een poetsvrouw in Aalst mag allerlei jobs uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Aalst kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als uw kuisvrouw in Aalst ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetsvrouw in Aalst in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw poetsvrouw de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke zaken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook tenstelligste afgeraden om uw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Aalst mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Aalst?

Hoeveel een poetsvrouw in Aalst kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetsvrouw. Als u elke week een kuisvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat u juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetsvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist verwacht. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van verschillende poetshulpen in Aalst. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Aalst
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Aalst?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Aalst! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Aalst. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wilt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Aalst

Poetshulp - Schoonmaken - Schoonmaken van appartement - eenmalige schoonmaak - Ramen poetsen/binnen en buiten - poetsen - Huishoudhulp gezocht - Ik zoek iemand die 1 keer per maand de ramen wast e en grote en 3 kleine - kamers poetsen in B&B - Poetshulp gezocht voor iedere week - Poetshulp - Schoonmaken appartement - Huis proper maken - Poetshulp - poetsen - Halve dag poetsen app Parklaan 1 X 2weken - Iemand die iemand zoekt? - Poetshulp gezocht - Poetsvrouw gezocht - Kuishulp voor 1 dag - poetshulp - Ne keer goed gekuist - Schoonmaakster gezocht - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Schoonmaken trappenhal - Alle ramen van het huis - keukenkasten schoonmaken - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Zoek poetshulp - Betonnen vloer reinigen - Ramen wassen - Wekelijkse schoonmaak (Aalst) - Gezocht poetshulp - de Clippele Marguerite - Stofzuigen en dweilen - Stofzuigen en dweilen - schoonmaak - Kelder opkuizen - Schoonmaak - Schoonmaak volledig huis - Schoonmaak huis - Dringend betrouwbare poetshulp nodig - Poetshulp gezocht Aalst - schoonmaken huis - schoonmaak - Schoonmaak van kleine loft - Schoonmaken - poetser - Vraag voor poetshulp
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden