poetsvrouw Gent

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Gent

Poetsvrouw in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (9 reviews)
Hallo zoals u reeds gelezen hebt werk ik na mijn pensioen al 8 maand 20h week als schoonmaakhulp.Dus ik ken alle kneepjes van het vak.Hebt u een jong gezin met kids of heeft u harige vriendjes,ik weet op alles raad.Opvouwen,opruimen ,stofzuigen of zemen !Geef mij een seintje.Vrij op woensdagnamiddag,vrijdagnamiddag en zaterdag.PS ik heb ook in UZ Gent nog kantoren gepoetst.(weekend/nachtwerk .
Poetsvrouw in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.75/5 (8 reviews)
Samen met mijn vrouw kunnen we veel dingen doen bv ik kuus ramen zijn stofzuigen onder keuken zij heeft ook gewerkt in toerisme hotel ik kan haar op allede gebieden helpen
Poetsvrouw in Gent (9000) - Julie
Julie
Gent
3.67/5 (3 reviews)
Ik ben zelf erg gesteld op een proper en fris huis. Ik heb redelijk veel ervaring met schoonmaken bij/voor anderen en doe dat regelmatig bij mensen die wat minder goed te been zijn.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik werk al 15jaar als alround schoonmaker ,en heb tal van ervaringen ,ik poets alles,,van auto tot garage,,van kelder tot zolder alsook ramen binnen en buiten
Poetsvrouw in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I had to live alone for a long time during school years and afterwards.. so I had to do everything myself. In time i became a professional in household chores :) Cleaning is a kinda therapy for me.. I’m always ready to help you anytime you need!
Poetsvrouw in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Al ervaring in schoonmaak, Dus laat maar weten als je handje hulp nodig hebt bij schoonmaak van jullie woning. Ben van Gent en heb een wagen dus verplaatsen is geen probleem. Tot dan
Poetsvrouw in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hi! Ik heb vaak vrienden over de vloer, en steeds zeggen ze dat het is alsof er niet geleefd wordt in mijn appartement. Ik houd van het feit dat al alles proper is en alles zijn eigen plekje heeft. Als ik jou daarmee ook een gunst kan doen, dan doe ik dat met plezier.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Maria
Maria
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb als vakantiewerk altijd gewekt als schoonmaakster. ik vind belangrijk dat alles proper is, heb je weinig tijd mag je me altijd contacteren voor extra poetshulp.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Mariama
Mariama
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb vroeger als studentenjob gewerkt als schoonmaakster. Ik vind het wel belangrijk dat alles proper is. Je mag me altijd contacterenals je hulp nodig hebt. Groetjes.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Lou
Lou
Gent
5/5 (1 reviews)
Omdat ik de motivatie en ervaring heb zowels als poetshulp en als oppas. Ik ben vriendelijk, betrouwbaar en een harde werker. Het geeft mij voldoening om een opdracht goed uit te voeren
Poetsvrouw in Gent (9000) - Lamia
Lamia
Gent
5/5 (1 reviews)
Heb reeds ervaring in schoonmaak werk 7 jaar al in schoonmaak. Onderhoud van woningen bij mensen thuis dus dit is zeker en vast geen probleem. Poetsen is als een hobby geworden voor mij, mensen zijn steeds content van mijn werk
Poetsvrouw in Gent (9000) - Yana
Yana
Gent
Nieuw
Hallo, mijn naam is Yana en ik ben 20 jaar oud. Ik ben afkomstig van Veurne en studeer momenteel retailmanagement in Gent, waar ik ook op kot zit. Ik heb 4 jaar als jobstudent gewerkt voor een poetsfirma waar ik zowel appartementen als kantoren moest schoonmaken. Momenteel werk ik als verkoopmedewerker bij Torfs. Ik ben graag onder de mensen en ben een enorme dierenliefhebber.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Sara
Sara
Gent
Nieuw
Dag ! Ik ben Sara en ik ben 22 jaar. Ik heb een diploma als Opvoeder. Ik hou ervan om mensen te helpen! Ik hou van koken, kuisen,naar de winkel gaan... Ondanks mijn jonge leeftijd ben ik al enkele jaren volledig zelfstandig op gebied van koken, kuisen etc. Ik ben dus de ideale persoon om jou te helpen!
Poetsvrouw in Gent (9000) - Em
Em
Gent
Nieuw
Dag allemaal, ik werk momenteel bij de bibliotheken van mijn stad maar ik heb vorig jaar een maand lang een wijkgezondheidscentrum volledig mogen boenen. Dit was prettig werk en het gaf me voldoening om het gebouw proper over te dragen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Gent: geëvalueerd met 4.74 door 137 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Gent, kuisvrouw Gent, ruitenwasser Gent, glazenwasser Gent, poetsdienst Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Gent zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan kuisen? Of je wil een grote schoonmaak houden? Doe beroep op een poetshulp in Gent. Maar hoe vind je de perfecte poetshulp in Gent? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, je wil een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Gent langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wilt. Wil je dat jouw poetshulp in Gent elke week langskomt om jouw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan jouw behoeften. Je wil natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan jouw uurrooster. Onze kuisvrouwen in Gent passen zich aan. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw uurrooster delen. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het huishouden. Afhankelijk van jouw levensstijl kan je de werkuren van jouw poetshulp vastleggen. Je beslist ook hoe vaak jouw poetshulp in Gent langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Gent allemaal doen?

Een poetsvrouw in Gent mag allerlei jobs uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Gent kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw poetshulp vragen om de afwas te doen. Als jouw poetshulp in Gent ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een poetshulp in Gent aanwerft. Zo moet je erop letten dat als jouw poetshulp de ramen poetst, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke jobs uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook ten stelligste afgeraden om jouw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Gent mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Gent?

Hoeveel een poetsvrouw in Gent kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de poetshulp. Als je elke week een poetshulp laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat je juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw poetshulp jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat je juist verwacht. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsvoorstellen van verscheidene poetshulpen in Gent. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Gent
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Gent?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Gent! Je hebt de perfecte persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor kuisvrouwen in Gent. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw poetshulp niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je wenst dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw poetshulp. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Gent

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Gent

kuis horeca zaak tijdens de Gentse feesten - Wekelijkse schoonmaak appartement - één voormiddag poetsen eind augustus - dringend schoonmaakster op zaterdag (77) - Gemeenschappelijke delen studentenhuis - Poetsen in studentenhuis - Poetshulp éénmaal in juli en éénmaal augustus - 2 tot maximum 3u poetsen 1x per twee weken - Hulp voor appartement korte termijn verhuur - poetsen traphal, sanitair en parking (14) - appartement schoonmaken in Gent - Clean the apartment - Wekelijkse poetshulp studentenkot (22) - shoonmaken - Voormiddag schoonmaak - wekelijks poetshulp voor praktijk en traphal (2) - Gang en keuken van kleine studentenwoning (3 studenten) 2,5 à 3u per 2 weken - dringend schoonmaakster op zaterdag (76) - Huishouden, schoonmaken - Schoonmaak Herenhuis - 1 malig kuis (1 slaapkamer app) - Kuisen van appartement en verschonen van lakens - Eenmalige grondige kuis voor verhuis - Verwijdering Raamstickers Kantoor - Huishoudhulp Gezocht - Wekelijkse poetshulp studentenkot (21) - Huishouden, schoonmaken - dringend schoonmaakster op zaterdag (75) - 2h poetshulp voor app 70m2 - Poetshulp - Schoonmaakhulp Appartement Gent Centrum - Kuisen badkamer/keuken - wekelijks poetshulp voor praktijk en traphal - poetsen traphal, sanitair en parking (13) - dringend schoonmaakster op zaterdag (74) - Wekelijkse poetshulp studentenkot (20) - Huis kuisen - Poetsdienst 1x per 2 weken - hulp met kuisen appartement in de stad - Poetshulp voor pand met studentenkoten - dringend schoonmaakster op zaterdag (73) - Proper appartement poetsen morgen (woensdagmiddag) - poetsen traphal, sanitair en parking (12) - Poetshulp in mooie b&b! - appartement schoonmaken in Gent - Wekelijkse poetshulp studentenkot (19) - Leegstaand appartement poetsen - dringend schoonmaakster op zaterdag (72) - Schoonmaken leeg appartement - poetsen gent (55) - Poetshulp voor appartement - dringend poetshulp gezocht - poetsen gent (54) - Wekelijkse poetshulp studentenkot (18) - dringend schoonmaakster op zaterdag (71) - Poetshulp - poetsen gent (53) - Huishoudhulp - koken, poetsen, strijken, 3 kindjes - Poetshulp AirBnB - Ik Zoek voor iemand om te Poetsen . - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Poetshulp - poetsen (22) - poetsen traphal, sanitair en parking (11) - Schoonmaakhulp - Poetshulp - Wekelijkse poetshulp studentenkot (17) - dringend schoonmaakster op zaterdag (70) - Poetshulp Brugse Poort - poetsen gent (52) - Wekelijkse poetshulp studentenkot (16) - dringend schoonmaakster op zaterdag (69) - Schoonmaakster gezocht (vandaag!) - B&B medewerker - poetsen traphal, sanitair en parking (10) - poetsen gent (51) - Poetsbeurt vrijdag 6 mei - Wekelijkse poetshulp studentenkot (15) - Schoonmaak studentenkamerwoning - Occasionele poetshulp - dringend schoonmaakster op zaterdag (68) - Aanvraag poetshulp - Poetshulp gezocht voor appartement Gent - Hulp huis Gent - poetsen (21) - Schoonmaak na renovatie - schoonmaken - dringend schoonmaakster op zaterdag (67) - Poetsen Airbnb-appartement - poetsen van trap, gang, voordeur en brievenbussen - poetsen traphal, sanitair en parking (9) - Grote lentekuis in startersappartement - Wekelijkse poetshulp studentenkot (14) - Schoonmaakhulp gezocht - Wekelijks huis poetsen - Help schoonmaken na verhuis - Wekelijkse poetshulp studentenkot (13) - Poetshulp gezocht (45) - poetsen traphal, sanitair en parking (8) - Poetshulp voor huis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden