Vind de beste poetsvrouw van Gent

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Joachim
Joachim
5/5 · 93 reviews
9000 Gent
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Sonja
Sonja
5/5 · 7 reviews
9000 Gent
Hallo zoals u reeds gelezen hebt werk ik na mijn pensioen al 8 maand 20h week als schoonmaakhulp.Dus ik ken alle kneepjes van het vak.Hebt u een jong gezin met kids of heeft u harige vriendjes,ik weet op alles raad.Opvouwen,opruimen ,stofzuigen of zemen !Geef mij een seintje.Vrij op woensdagnamiddag,vrijdagnamiddag en zaterdag.PS ik heb ook in UZ Gent nog kantoren gepoetst.(weekend/nachtwerk .
Poetsvrouw in Gent (9000) - Julie
Julie
3.67/5 · 3 reviews
9000 Gent
Ik ben zelf erg gesteld op een proper en fris huis. Ik heb redelijk veel ervaring met schoonmaken bij/voor anderen en doe dat regelmatig bij mensen die wat minder goed te been zijn.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Robin
Robin
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik werk al 15jaar als alround schoonmaker ,en heb tal van ervaringen ,ik poets alles,,van auto tot garage,,van kelder tot zolder alsook ramen binnen en buiten
Poetsvrouw in Gent (9000) - Ersel
Ersel
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
I had to live alone for a long time during school years and afterwards.. so I had to do everything myself. In time i became a professional in household chores :) Cleaning is a kinda therapy for me.. I’m always ready to help you anytime you need!
Poetsvrouw in Gent (9000) - Maria
Maria
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo, ik heb als vakantiewerk altijd gewekt als schoonmaakster. ik vind belangrijk dat alles proper is, heb je weinig tijd mag je me altijd contacteren voor extra poetshulp.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Yana
Yana
Nieuw
9000 Gent
Hallo, mijn naam is Yana en ik ben 20 jaar oud. Ik ben afkomstig van Veurne en studeer momenteel retailmanagement in Gent, waar ik ook op kot zit. Ik heb 4 jaar als jobstudent gewerkt voor een poetsfirma waar ik zowel appartementen als kantoren moest schoonmaken. Momenteel werk ik als verkoopmedewerker bij Torfs. Ik ben graag onder de mensen en ben een enorme dierenliefhebber.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Sara
Sara
Nieuw
9000 Gent
Dag ! Ik ben Sara en ik ben 22 jaar. Ik heb een diploma als Opvoeder. Ik hou ervan om mensen te helpen! Ik hou van koken, kuisen,naar de winkel gaan... Ondanks mijn jonge leeftijd ben ik al enkele jaren volledig zelfstandig op gebied van koken, kuisen etc. Ik ben dus de ideale persoon om jou te helpen!
Poetsvrouw in Gent (9000) - Em
Em
Nieuw
9000 Gent
Dag allemaal, ik werk momenteel bij de bibliotheken van mijn stad maar ik heb vorig jaar een maand lang een wijkgezondheidscentrum volledig mogen boenen. Dit was prettig werk en het gaf me voldoening om het gebouw proper over te dragen.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Dorien
Dorien
Nieuw
9000 Gent
Dag! Ik ben momenteel bezig met mijn tweede diploma en ben op zoek naar een bijbaantje. Ik kan zowel koken, strijken/wassen als kuisen. Ik heb "vroeger", van mijn 16jr tot 20jr, tijdens de grote vakantie altijd gewerkt als schoonmaakster. Daarnaast kook ik enorm graag. Sinds ik alleen woon heb ik op mezelf ervaring opgedaan over wassen en strijken. Ik ben een zeer sociaal persoon en erg gemotiveed
Poetsvrouw in Gent (9000) - Laura
Laura
Nieuw
9000 Gent
Ik ben een studente maar hou van orde. Wanneer ik poets doe ik dit heel grondig. Betaalde ervaring heb ik niet maar ik ben ervan overtuigd dat ik ieder huis schoon krijg.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Hannah
Hannah
Nieuw
9000 Gent
Beste, Ik ben hannah en ik heb niet al te veel ervaring met kuisen. Ik maak wel elke week mijn eigen huis volledig schoon, ik was elke dag af en heb kennis van wat ik doe. Ik ben misschien niet de meest ervaren persoon, maar wel een gedreven en enthousiast persoon dat het niet erg vind om haar handen vuil te maken.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Anne
Anne
Nieuw
9000 Gent
Ik heb ervaring in het schoonmaken van hotelkamers en restaurants. Ik ben niet vies om mijn handen vuil te maken en streef naar een proper en fijne omgeving.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Kevin
Kevin
Nieuw
9000 Gent
Dag, Ik heb ervaring in zowel industrieel als huishoudelijke reiniging. Bij deze bied ik mijn diensten via deze weg aan. Aarzel niet mij te contacteren ivm uiteenlopende opdrachten Mvg
Poetsvrouw in Gent (9000) - Jonalyn
Jonalyn
Nieuw
9000 Gent
Hallo, ik heb al 2 jaar ervaring als poetsvrouw. Ik doe het graag en de mensen waren meestal tevreden. Ik ben gemotiveerd en flexibel. Laat gerust iets weten!

Poetshulp Gent: geëvalueerd met 4.78 door 108 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Gent, kuisvrouw Gent, ruitenwasser Gent, glazenwasser Gent, poetsdienst Gent,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Gent zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan schoonmaken. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan schoonmaken? Of u wilt een grote schoonmaak houden? Schakel een poetshulp in in Gent . Maar hoe vindt u de ideale kuisvrouw in Gent? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, u wilt een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Gent langskomen?

Dit is volledig hoe u het wenst. Wilt u dat uw kuisvrouw in Gent elke week langskomt om uw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan uw noden. U wilt natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan uw planning. Onze kuisvrouwen in Gent zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw planning speciferen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het huishouden. In functie van uw dagindeling kunt u de werkuren van uw kuisvrouw inplannen. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Gent langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Gent allemaal doen?

Een poetsvrouw in Gent mag allerlei klusjes uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Gent kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als uw kuisvrouw in Gent ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een kuisvrouw in Gent in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw kuisvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke klusjes uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om uw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Gent mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Gent?

Hoeveel een poetsvrouw in Gent kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de kuisvrouw. Als u elke week een kuisvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat u juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw kuisvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat u juist verwacht. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen van meerdere poetshulpen in Gent. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Gent
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Gent?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Gent! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor kuisvrouwen in Gent. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u graag hebt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw kuisvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Gent

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Gent

We zoeken poetshulp 1 keer elke 2 weken. - Eenmalige poetshulp voor grote schoonmaak - Schoonmaken - Huis/appartement in Gent (9000) - Schoonmaken - Huis/appartement in Gent (9000)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden