poetsvrouw Gent

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Gent

Poetsvrouw in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.88/5 (16 reviews)
Samen met mijn vrouw doen we AIRBenB huisjes veel dingen doen we bv poetsen kuisen ramen stofzuigen keuken zij heeft ook gewerkt in toerisme hotel ik kan haar op allerlei gebieden helpen
Poetsvrouw in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (11 reviews)
Hallo zoals u reeds gelezen hebt werk ik na mijn pensioen al 8 maand 20h week als schoonmaakhulp.Dus ik ken alle kneepjes van het vak.Hebt u een jong gezin met kids of heeft u harige vriendjes,ik weet op alles raad.Opvouwen,opruimen ,stofzuigen of zemen !Geef mij een seintje.Vrij op woensdagnamiddag,vrijdagnamiddag en zaterdag.PS ik heb ook in UZ Gent nog kantoren gepoetst.(weekend/nachtwerk .
Poetsvrouw in Gent (9000) - Julie
Julie
Gent
3.67/5 (3 reviews)
Ik ben zelf erg gesteld op een proper en fris huis. Ik heb redelijk veel ervaring met schoonmaken bij/voor anderen en doe dat regelmatig bij mensen die wat minder goed te been zijn.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik werk al 15jaar als alround schoonmaker ,en heb tal van ervaringen ,ik poets alles,,van auto tot garage,,van kelder tot zolder alsook ramen binnen en buiten
Poetsvrouw in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I had to live alone for a long time during school years and afterwards.. so I had to do everything myself. In time i became a professional in household chores :) Cleaning is a kinda therapy for me.. I’m always ready to help you anytime you need!
Poetsvrouw in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Al ervaring in schoonmaak, Dus laat maar weten als je handje hulp nodig hebt bij schoonmaak van jullie woning. Ben van Gent en heb een wagen dus verplaatsen is geen probleem. Tot dan
Poetsvrouw in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hi! Ik heb vaak vrienden over de vloer, en steeds zeggen ze dat het is alsof er niet geleefd wordt in mijn appartement. Ik houd van het feit dat al alles proper is en alles zijn eigen plekje heeft. Als ik jou daarmee ook een gunst kan doen, dan doe ik dat met plezier.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Maria
Maria
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb als vakantiewerk altijd gewekt als schoonmaakster. ik vind belangrijk dat alles proper is, heb je weinig tijd mag je me altijd contacteren voor extra poetshulp.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Mariama
Mariama
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb vroeger als studentenjob gewerkt als schoonmaakster. Ik vind het wel belangrijk dat alles proper is. Je mag me altijd contacterenals je hulp nodig hebt. Groetjes.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Lou
Lou
Gent
5/5 (1 reviews)
Omdat ik de motivatie en ervaring heb zowels als poetshulp en als oppas. Ik ben vriendelijk, betrouwbaar en een harde werker. Het geeft mij voldoening om een opdracht goed uit te voeren
Poetsvrouw in Gent (9000) - Lamia
Lamia
Gent
5/5 (1 reviews)
Heb reeds ervaring in schoonmaak werk 7 jaar al in schoonmaak. Onderhoud van woningen bij mensen thuis dus dit is zeker en vast geen probleem. Poetsen is als een hobby geworden voor mij, mensen zijn steeds content van mijn werk
Poetsvrouw in Gent (9000) - Chantal
Chantal
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben stipt, betrouwbaar. Ik doe wat er van mij gevraagd wordt. Ik heb jaren ervaring. ......................................................................................................................................................................................
Poetsvrouw in Gent (9000) - Yana
Yana
Gent
Nieuw
Hallo, mijn naam is Yana en ik ben 20 jaar oud. Ik ben afkomstig van Veurne en studeer momenteel retailmanagement in Gent, waar ik ook op kot zit. Ik heb 4 jaar als jobstudent gewerkt voor een poetsfirma waar ik zowel appartementen als kantoren moest schoonmaken. Momenteel werk ik als verkoopmedewerker bij Torfs. Ik ben graag onder de mensen en ben een enorme dierenliefhebber.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Sara
Sara
Gent
Nieuw
Dag ! Ik ben Sara en ik ben 22 jaar. Ik heb een diploma als Opvoeder. Ik hou ervan om mensen te helpen! Ik hou van koken, kuisen,naar de winkel gaan... Ondanks mijn jonge leeftijd ben ik al enkele jaren volledig zelfstandig op gebied van koken, kuisen etc. Ik ben dus de ideale persoon om jou te helpen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Gent: geëvalueerd met 4.77 door 148 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Gent, kuisvrouw Gent, ruitenwasser Gent, glazenwasser Gent, poetsdienst Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Gent zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan schoonmaken? Of u wilt een grote schoonmaak houden? Neem een poetsvrouw Gent in dienst. Maar hoe vindt u de ideale poetsvrouw in Gent? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, u wilt een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Gent langskomen?

Dit is volledig hoe u het ziet. Wilt u dat uw poetshulp in Gent elke week langskomt om uw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan uw agenda. Onze poetsvrouwen in Gent zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw agenda delen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het schoonmaken. In functie van uw levensstijl kunt u de werkuren van uw {poetsvrouw inroosteren. U beslist ook hoe vaak uw poetshulp in Gent langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Gent allemaal doen?

Een poetsvrouw in Gent mag allerlei klusjes uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Gent kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetshulp vragen om de vaat te doen. Als uw kuisvrouw in Gent ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetsvrouw in Gent inschakelt. Zo moet u erop letten dat als uw kuisvrouw de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke klusjes uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook tenstelligste afgeraden om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Gent mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Gent?

Hoeveel een poetsvrouw in Gent kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de kuisvrouw. Als u elke week een poetsvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat u juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw kuisvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist verwacht. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen van verscheidene poetshulpen in Gent. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Gent
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Gent?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Gent! U hebt de perfecte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor kuisvrouwen in Gent. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wilt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetsvrouw. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Gent

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Gent

Kuisen enkele grotere kamers (2) - Grote opkuis - Poetsen gemeenschappelijke delen (3) - Poetsen Airbnb-appartement (16) - 1 slaapkamer appartement aan boekentoren - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (18) - Poetsen Voorhoutkaai Gent (Portus Ganda) - Poetsen Airbnb-appartement (15) - poetshulp - Eenmalige kuisdienst - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (17) - Schoonmaken appartement voor toeristenverhuur (9) - Lupo Lupo - Poetsen gemeenschappelijke delen (2) - dringend schoonmaakster op zaterdag (92) - уборка и чистка ванной комнаты - badkamer schoonmaken - Poetsen Airbnb-appartement (14) - Schoonmaak buiten (hogedrukreiniger) - Poetsen gemeenschappelijke delen - Schoonmaak - Kuishulp - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Schoonmaken woning - Kuisvrouw/manager huis (7) - DRINGEND poetshulp gezocht - dringend schoonmaakster op zaterdag (91) - Poetshulp gezocht (dringend!) - Schoonmaken appartement voor toeristenverhuur (8) - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (16) - Kuisvrouw/manager huis (6) - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (15) - Kuisvrouw/manager huis (5) - Schoonmaak gemeenschappelijke traphal, 2 etages - schoonmaak - dringend schoonmaakster op zaterdag (90) - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (14) - Schoonmaken appartement voor toeristenverhuur (7) - poetsdienst - Kuisvrouw/manager huis (4) - poetsdienst - Kuisvrouw/manager huis (3) - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (13) - Schoonmaken appartement voor toeristenverhuur (6) - dringend schoonmaakster op zaterdag (89) - Opkuis appartment verhuis - Schoonmaken appartement voor toeristenverhuur (5) - Wekelijkse poetsbeurt voor Airbnb (12) - Schoonmaken gemene delen studentenhuis (keuken, gang, badkamer) - Huishoudhulp 3h om de 2 weken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden