poetsvrouw Gent

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Gent

Poetsvrouw in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (106 reviews)
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.75/5 (61 reviews)
Samen met mijn vrouw doen we AIRBenB huisjes veel dingen doen we bv poetsen kuisen ramen stofzuigen keuken zij heeft ook gewerkt in toerisme hotel ik kan haar op allerlei gebieden helpen
Poetsvrouw in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (12 reviews)
Hallo,ik heb vroeger een restaurant en B&B gehad met mijn man. Nu ben ik met pensioen en werk voor verschillende B&B in Gent. Daar hou ik het pand schoon,doe diverse aankopen en ontvang de gasten!
Poetsvrouw in Gent (9000) - Daniela
Daniela
Gent
5/5 (4 reviews)
Hi! I offer services of home cleaning, general tidying, organization, and decluttering. I develop household chores from a young age, which make me aware of the importance of creating a tidy and inviting living space.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Julie
Julie
Gent
3.67/5 (3 reviews)
Ik ben zelf erg gesteld op een proper en fris huis. Ik heb redelijk veel ervaring met schoonmaken bij/voor anderen en doe dat regelmatig bij mensen die wat minder goed te been zijn.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Lamia
Lamia
Gent
3.67/5 (3 reviews)
Heb reeds ervaring in schoonmaak werk 7 jaar al in schoonmaak. Onderhoud van woningen bij mensen thuis dus dit is zeker en vast geen probleem. Poetsen is als een hobby geworden voor mij, mensen zijn steeds content van mijn werk
Poetsvrouw in Gent (9000) - Lusiya
Lusiya
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik heel veel graag schoonmaken appartementen en huizen ok ramen. Wat er ook nodig is,ik doe het met plezier.Ik werk graag in een prettige omgeving!!!!
Poetsvrouw in Gent (9000) - Hajrije
Hajrije
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik heb sinds mijn 17jaar altijd in de poets gewerkt via schoonmaak fabrieken. Vanuit thuis zelf ook en nogsteeds doe ik het bij mezelf thuis nu ik ook alleen woon.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik werk al 15jaar als alround schoonmaker ,en heb tal van ervaringen ,ik poets alles,,van auto tot garage,,van kelder tot zolder alsook ramen binnen en buiten
Poetsvrouw in Gent (9000) - Birgyul
Birgyul
Gent
2.5/5 (2 reviews)
Ik heb ervaring als huishoudhulp dus ik werk alles grondig en ook strijken daarvoor ben ik bezig al 3 jaar met altijd tevreden van mijn klanten
Poetsvrouw in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I had to live alone for a long time during school years and afterwards.. so I had to do everything myself. In time i became a professional in household chores :) Cleaning is a kinda therapy for me.. I’m always ready to help you anytime you need!
Poetsvrouw in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Al ervaring in schoonmaak, Dus laat maar weten als je handje hulp nodig hebt bij schoonmaak van jullie woning. Ben van Gent en heb een wagen dus verplaatsen is geen probleem. Tot dan
Poetsvrouw in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hi! Ik heb vaak vrienden over de vloer, en steeds zeggen ze dat het is alsof er niet geleefd wordt in mijn appartement. Ik houd van het feit dat al alles proper is en alles zijn eigen plekje heeft. Als ik jou daarmee ook een gunst kan doen, dan doe ik dat met plezier.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Olivier
Olivier
Gent
5/5 (2 reviews)
Mijn vrouw & ik zijn gespecialiseerd in het onderhouden van B&B’s, strijk, aankopen & ontvangst van de gasten. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Mona
Mona
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik werk altijd graag in mijn huis en mikn huis is schoon en ik heb ook de mogelijkheid om te werken.en schoon te maken zoals het schoonmaken van mijn huis
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Gent

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Gent: geëvalueerd met 4.76 door 223 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Gent, kuisvrouw Gent, ruitenwasser Gent, glazenwasser Gent, poetsdienst Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Gent

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden