poetsvrouw Gent

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Gent

Poetsvrouw in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (106 reviews)
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.9/5 (29 reviews)
Samen met mijn vrouw doen we AIRBenB huisjes veel dingen doen we bv poetsen kuisen ramen stofzuigen keuken zij heeft ook gewerkt in toerisme hotel ik kan haar op allerlei gebieden helpen
Poetsvrouw in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (12 reviews)
Hallo zoals u reeds gelezen hebt werk ik na mijn pensioen al 8 maand 20h week als schoonmaakhulp.Dus ik ken alle kneepjes van het vak.Hebt u een jong gezin met kids of heeft u harige vriendjes,ik weet op alles raad.Opvouwen,opruimen ,stofzuigen of zemen !Geef mij een seintje.Vrij op woensdagnamiddag,vrijdagnamiddag en zaterdag.PS ik heb ook in UZ Gent nog kantoren gepoetst.(weekend/nachtwerk .
Poetsvrouw in Gent (9000) - Julie
Julie
Gent
3.67/5 (3 reviews)
Ik ben zelf erg gesteld op een proper en fris huis. Ik heb redelijk veel ervaring met schoonmaken bij/voor anderen en doe dat regelmatig bij mensen die wat minder goed te been zijn.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Lusiya
Lusiya
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik heel veel graag schoonmaken appartementen en huizen ok ramen. Wat er ook nodig is,ik doe het met plezier.Ik werk graag in een prettige omgeving!!!!
Poetsvrouw in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik werk al 15jaar als alround schoonmaker ,en heb tal van ervaringen ,ik poets alles,,van auto tot garage,,van kelder tot zolder alsook ramen binnen en buiten
Poetsvrouw in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I had to live alone for a long time during school years and afterwards.. so I had to do everything myself. In time i became a professional in household chores :) Cleaning is a kinda therapy for me.. I’m always ready to help you anytime you need!
Poetsvrouw in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Al ervaring in schoonmaak, Dus laat maar weten als je handje hulp nodig hebt bij schoonmaak van jullie woning. Ben van Gent en heb een wagen dus verplaatsen is geen probleem. Tot dan
Poetsvrouw in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hi! Ik heb vaak vrienden over de vloer, en steeds zeggen ze dat het is alsof er niet geleefd wordt in mijn appartement. Ik houd van het feit dat al alles proper is en alles zijn eigen plekje heeft. Als ik jou daarmee ook een gunst kan doen, dan doe ik dat met plezier.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Birgyul
Birgyul
Gent
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als huishoudhulp dus ik werk alles grondig en ook strijken daarvoor ben ik bezig al 3 jaar met altijd tevreden van mijn klanten
Poetsvrouw in Gent (9000) - Dassi ashanti
Dassi ashanti
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik was graag auto's ik weet echt niet wrm het is leuk om iets vuils weer te ltetaen blinken. Kuisen in het algemeen vind ik heel belangrijk ik kan er niet tegen als dingen vuil zijn
Poetsvrouw in Gent (9000) - Maria
Maria
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb als vakantiewerk altijd gewekt als schoonmaakster. ik vind belangrijk dat alles proper is, heb je weinig tijd mag je me altijd contacteren voor extra poetshulp.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Mariama
Mariama
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb vroeger als studentenjob gewerkt als schoonmaakster. Ik vind het wel belangrijk dat alles proper is. Je mag me altijd contacterenals je hulp nodig hebt. Groetjes.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Lou
Lou
Gent
5/5 (1 reviews)
Omdat ik de motivatie en ervaring heb zowels als poetshulp en als oppas. Ik ben vriendelijk, betrouwbaar en een harde werker. Het geeft mij voldoening om een opdracht goed uit te voeren
Poetsvrouw in Gent (9000) - Lamia
Lamia
Gent
5/5 (1 reviews)
Heb reeds ervaring in schoonmaak werk 7 jaar al in schoonmaak. Onderhoud van woningen bij mensen thuis dus dit is zeker en vast geen probleem. Poetsen is als een hobby geworden voor mij, mensen zijn steeds content van mijn werk
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Gent

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Vasilica Crina
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Gent: geëvalueerd met 4.61 door 170 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Gent, kuisvrouw Gent, ruitenwasser Gent, glazenwasser Gent, poetsdienst Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Gent

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden