poetsvrouw Sint-niklaas

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Sint-niklaas

Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Brahane
Brahane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
4.8/5 (65 reviews)
Bij ons kan u terecht voor allerhande schoonmaakdiensten: • Algemene en periodieke schoonmaak • Eenmalige schoonmaak • Opkuis na feestelijkheden • Opkuis zwaar vervuilde panden • Opkuis kleedkamers sporthallen En nog veel meer...
Poetsvrouw in Lokeren (9160) - Anita
Anita
Lokeren
5/5 (16 reviews)
Heb jaren ervaring in het huishouden ik ben net proper poets in detail, doe dit met hart en ziel niks is mij te veel ,ik strijk ook heel graag Ben hard werkend en snel
Poetsvrouw in De klinge (9170) - Ann
Ann
De klinge
5/5 (12 reviews)
Jarenlange ervaring als bijverdienste poetsen en huishoudelijke taken. Bovendien ben ik een mama met een huisje dat ik zelf graag in orde heb. Ik pas me goed aan aan ieders wensen.
Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Ann
Ann
Nieuwkerken-waas
4.91/5 (11 reviews)
Ik poets heel graag en grondig. Ik sta in het onderwijs maar heb in mijn uurrooster gaatjes die opgevuld kunnen worden. Ik ben absoluut betrouwbaar!
Poetsvrouw in Zele (9240) - Nadine
Nadine
Zele
5/5 (5 reviews)
Heb vroeger nog in een schoonmaak bedrijf gewerkt waar rr achter ons met witte handschoenen kwamen controlerenfirma Alcion merelbeke. Dus 44 jaar huishouden denk ik wel dat ik mijn manetje kan staan
Poetsvrouw in Waasmunster (9250) - Vickie
Vickie
Waasmunster
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een appartementje en poets elke weer 2 keer en doe de was. Ik heb oog voor detail en zal alles tot in de puntjes afwerken en verzorgen. Ik wil mijn werk goed afleveren!
Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Nancy
Nancy
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Ik werk in een woon en zorgcentrum voor mensen met een fysieke en mentale beperking, ik ben daar faciliteir medewerker en daar komt soms ook wel wat schoonmaak bij te pas. Ik hou van orde en netheid en werk altijd heel correct en nauwkeurig.
Poetsvrouw in Sint-niklaas (9100) - Anwar
Anwar
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Dag, Ik heb ervaring in het schoonmaken van huis/apartement/auto, ik ben een zorgvuldige werken, ik heb oog voor details. Ik ben eerlijk en sociaal mvg
Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Yara
Yara
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb altijd het huis onderhouden als mama en papa gaan werken waren en ik van school thuis kwam heb ik eerst men huiswerk gemaakt en daarna beginnen poetsen. Ik hou ervan dat het huis proper is. Als u handen te kort kort dan kom ik met plezier helpen!
Poetsvrouw in Montegnée (4420) - Brett
Brett
Montegnée
5/5 (1 reviews)
Mijn dagelijkse taken zijn mensen helpen in hun huishouden. Wat ik het meeste doe is boodschappen, koken en strijken. Dit doe ik super graag! Poetsen ben ik ook niet vies van en mag je me zeker ook vragen
Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Mohamed
Mohamed
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Soms Ik help mijn vrouw om huis proper te maken en ik heb zelf een auto dat ik om de 2weekend te wassen de auto van mijn nonkel kuis ik om de maand ik ben ni pro maar ik weet wel wa te doen
Poetsvrouw in Stekene (9190) - Nikki
Nikki
Stekene
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben een ervaren huishoudhulp dat graag de handen uit de mouwen steekt en je huisje weer laat blinken. Ik ben sociaal, betrouwbaar en kom altijd mijn afspraken na. Dus heb je zelf weinig tijd of wil gewoon wat extra hulp in het huishouden? Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.
Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Pavla
Pavla
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik heb als student tijdens vakanties gewerkt in de schoonmaak ik heb ook een 3 jaar gewerkt als schoonmaakster bij de kiem. Dus ik heb veel ervaring. Ik heb ook altijd heel goede feedback gekregen op mijn werk.
Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Kyana
Kyana
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb een opleiding van de vdab gehad en ik heb jaren in de schoonmaak gewerkt . Ik hou ervan dat alles netjes is en dat ik mijn klantjes blij maak !
Poetsvrouw in Lokeren (9160) - Cinderella
Cinderella
Lokeren
Nieuw
Zoals niet veel mensen vind ik schoonmaken wel plezant. Dus heb je niet veel tijd om zelf schoon te maken? Ik spring graag eens binnen om je te helpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.67 door 125 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Sint-niklaas, kuisvrouw Sint-niklaas, ruitenwasser Sint-niklaas, glazenwasser Sint-niklaas, poetsdienst Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden