poetsvrouw Sint-niklaas

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Sint-niklaas

Poetsvrouw in De klinge (9170) - Ann
Ann
De klinge
5/5 (12 reviews)
Jarenlange ervaring als bijverdienste poetsen en huishoudelijke taken. Bovendien ben ik een mama met een huisje dat ik zelf graag in orde heb. Ik pas me goed aan aan ieders wensen.
Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Nancy
Nancy
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Ik werk in een woon en zorgcentrum voor mensen met een fysieke en mentale beperking, ik ben daar faciliteir medewerker en daar komt soms ook wel wat schoonmaak bij te pas. Ik hou van orde en netheid en werk altijd heel correct en nauwkeurig.
Poetsvrouw in Sint-niklaas (9100) - Anwar
Anwar
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Dag, Ik heb ervaring in het schoonmaken van huis/apartement/auto, ik ben een zorgvuldige werken, ik heb oog voor details. Ik ben eerlijk en sociaal mvg
Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Yara
Yara
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb altijd het huis onderhouden als mama en papa gaan werken waren en ik van school thuis kwam heb ik eerst men huiswerk gemaakt en daarna beginnen poetsen. Ik hou ervan dat het huis proper is. Als u handen te kort kort dan kom ik met plezier helpen!
Poetsvrouw in Montegnée (4420) - Brett
Brett
Montegnée
5/5 (1 reviews)
Door mijn job in de thuiszorg heb ik de ervaring die je hiervoor nodig hebt. Ik poets dagelijks de mensen hun flat en ze zijn altijd super tevreden van mijn werk. Ook sta ik open voor boodschappen doen, strijken en koken. Deze horen momenteel niet tussen mijn dagelijkse taken maar komt er in de toekomst wel bij en kijk er enorm naar uit want dit doe ik graag.
Poetsvrouw in Sint-niklaas (9100) - Ania
Ania
Sint-niklaas
Nieuw
Dag ik ben positief ingesteld. Ik zou met veel plezier voor u willen werken, voor u willen schoonmaken en of strijken. Ik heb een eigen wagen voor me zelf te kunnen verplaatsen. keuken, kamers, gangen,..
Poetsvrouw in Belsele (9111) - Mohamed
Mohamed
Belsele
Nieuw
Hallo allemaal , ik ben mo , ik ben jonge harde arbeider uit belsele .Ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik heb ervaring opgedaan als schoonmaak en glazenwasserij en renovatiewerk . . . Groetjes
Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Shairshah
Shairshah
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Dag. Ik heb ervaring als schoonmaakster en zou ik graag te werken. Ik werk snel en degelijk, zo wat overal in sint-Niklaas of Antwerpen of in buurt. Ik gebruik het openbaar vervoer. Ik kan zelf voor onderhoudsmiddelen zorgen. Positief ingesteld. Zou met veel voor u willen werken!
Poetsvrouw in Sint-niklaas (9100) - Maryluna
Maryluna
Sint-niklaas
Nieuw
Kuisen,dwijlen,vegen,afstoffen,stofzuigen,afwassen zeg het maar en zal het doen! Heb nog geen efficiële werkervaringen hiermee maar ben de oudste thuis met een alleenstaande vader die voltijds werkt dus weet ik wel hoe te kuisen. Gebruik liefst producten die u ter berschikking hebt of een extra prijsje voor de aankoop van deze. Dat ziet u toch wel zitten hé? Liefs Maryluna
Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Kim
Kim
Nieuwkerken-waas
Nieuw
hallo, ik heb gewerkt als poetshulp bij een bureau en heb hiervoor alle nodige opleidingen voor gekregen, ik doe dit met plezier en neem veel trots in mijn werk.
Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Shanna
Shanna
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Gezien ik een dochter heb, die er soms een echte knoeiboel van maak, heb ik de 'skilss' onder de knie om een huis te poetsen. Dit heb ik ook gedaan in mijn verleden jobs.
Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Natascha
Natascha
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Hey, als mama van 5 heeft het poetsgebeuren voor mij geen geheimen meer. Heb jij nu en dan of volgens een vast schema een helpende hand nodig? Ik help met plezier!
Poetsvrouw in Sinaai-waas (9112) - Beyl
Beyl Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sinaai-waas
Nieuw
Ook voor schoonmaak ben ik altikd bereid om u dat extra duwtje in u rug te geven om u met zo een proper mogelijk huis achter te laten niets is me te veel en ik doe altijd alles met een glimlach.
Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Samira
Samira
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Elaba, Heb nu drie jaar ervaring In schoonmaak. Wegens opvoeding van mijn eigen dochter. En nu werk ik in een school voor te ontsmetten ..............
Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Laura
Laura
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Toen ik student was ging ik vaak bij mensen thuis poetsen. Ik vond dat zeer leuk omdat rechtstreeks in contact kom met de mensen thuis. Ik beschik over een wagen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.2 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Sint-niklaas, kuisvrouw Sint-niklaas, ruitenwasser Sint-niklaas, glazenwasser Sint-niklaas, poetsdienst Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Sint-niklaas zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan kuisen? Of u wilt een grote kuis houden? Neem een poetsvrouw Sint-niklaas in dienst. Maar hoe vindt u de meest geschikte poetsvrouw in Sint-niklaas? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, u wilt een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Sint-niklaas langskomen?

Dit is volledig hoe u het wilt. Wilt u dat uw poetsvrouw in Sint-niklaas elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan uw behoeften. U wilt natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan uw planning. Onze kuisvrouwen in Sint-niklaas zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw uurrooster delen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het huishouden. Afhankelijk van uw levensstijl kunt u de werkuren van uw {poetshulp vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Sint-niklaas langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Sint-niklaas allemaal doen?

Een poetsvrouw in Sint-niklaas mag allerlei diensten uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Sint-niklaas kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de vaat te doen. Als uw poetsvrouw in Sint-niklaas ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetsvrouw in Sint-niklaas in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw kuisvrouw de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke klusjes uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Sint-niklaas mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Sint-niklaas?

Hoeveel een poetsvrouw in Sint-niklaas kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetsvrouw. Als u elke week een poetsvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat u juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist verwacht. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van verschillende poetshulpen in Sint-niklaas. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Sint-niklaas
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Sint-niklaas?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Sint-niklaas! U hebt de perfecte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulpen in Sint-niklaas. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wenst dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetsvrouw. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Sint-niklaas

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Sint-niklaas

Kuisen - Huis kuisen - schoonmaken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden