poetsvrouw Sint-niklaas

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Sint-niklaas

Poetsvrouw in Lokeren (9160) - Anita
Anita
Lokeren
5/5 (12 reviews)
Heb jaren ervaring in het huishouden ik ben net proper poets in detail, doe dit met hart en ziel niks is mij te veel ,ik strijk ook heel graag Ben hard werkend en snel
Poetsvrouw in De klinge (9170) - Ann
Ann
De klinge
5/5 (12 reviews)
Jarenlange ervaring als bijverdienste poetsen en huishoudelijke taken. Bovendien ben ik een mama met een huisje dat ik zelf graag in orde heb. Ik pas me goed aan aan ieders wensen.
Poetsvrouw in De klinge (9170) - Guy
Guy
De klinge
4.8/5 (10 reviews)
Ben zeer correct, discreet en werk gestructureerd en heb ervaring. Ook in het opruimen, ordenen van kasten, kamers etc. En ik weet echt wat goed poetsen is. In bezit van eigen vervoer / ongeveer 25km one way. Uren en dagen zijn vrij te bepalen na overleg, maar in principe kan ik altijd overdag. Afspraken worden altijd gerespecteerd.
Poetsvrouw in Zele (9240) - Nadine
Nadine
Zele
5/5 (5 reviews)
Heb vroeger nog in een schoonmaak bedrijf gewerkt waar rr achter ons met witte handschoenen kwamen controlerenfirma Alcion merelbeke. Dus 44 jaar huishouden denk ik wel dat ik mijn manetje kan staan
Poetsvrouw in Waasmunster (9250) - Vickie
Vickie
Waasmunster
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een appartementje en poets elke weer 2 keer en doe de was. Ik heb oog voor detail en zal alles tot in de puntjes afwerken en verzorgen. Ik wil mijn werk goed afleveren!
Poetsvrouw in Nieuwkerken-waas (9100) - Nancy
Nancy
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Ik werk in een woon en zorgcentrum voor mensen met een fysieke en mentale beperking, ik ben daar faciliteir medewerker en daar komt soms ook wel wat schoonmaak bij te pas. Ik hou van orde en netheid en werk altijd heel correct en nauwkeurig.
Poetsvrouw in Hamme (9220) - Shania
Shania
Hamme
5/5 (2 reviews)
Ik heb al een paar keer bij mensen thuis gaan kuisen en hier deed ik ook de strijk en het gras af rijden. Ik poets niet als beroep maar ik zeker wel de basis.
Poetsvrouw in Lokeren (9160) - Shermin
Shermin
Lokeren
4.0/5 (2 reviews)
Ik werk netjes en probeer altijd alles zo schoon mogelijk te poetsen. Ik poets graag en ordenen voor mij is belangrijk. Ik zal mijn best doen!!!!!!!!!
Poetsvrouw in Sint-niklaas (9100) - Anwar
Anwar
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Dag, Ik heb ervaring in het schoonmaken van huis/apartement/auto, ik ben een zorgvuldige werken, ik heb oog voor details. Ik ben eerlijk en sociaal mvg
Poetsvrouw in Montegnée (4420) - Brett
Brett
Montegnée
5/5 (1 reviews)
Door mijn job in de thuiszorg heb ik de ervaring die je hiervoor nodig hebt. Ik poets dagelijks de mensen hun flat en ze zijn altijd super tevreden van mijn werk. Ook sta ik open voor boodschappen doen, strijken en koken. Deze horen momenteel niet tussen mijn dagelijkse taken maar komt er in de toekomst wel bij en kijk er enorm naar uit want dit doe ik graag.
Poetsvrouw in Lokeren (9160) - Cinderella
Cinderella
Lokeren
Nieuw
Zoals niet veel mensen vind ik schoonmaken wel plezant. Dus heb je niet veel tijd om zelf schoon te maken? Ik spring graag eens binnen om je te helpen.
Poetsvrouw in Moerbeke-waas (9180) - Jana
Jana
Moerbeke-waas
Nieuw
Hallo, ik ruim heel graag op zodat er terug orde in huis komt. Ook alles afstoffen en dweilen is mijn dada. Ik werk graag met azijn om alle kalkaanslag te verwijderen. Bij mij is alles picobello! Daar mag u zeker van zijn
Poetsvrouw in Sint-niklaas (9100) - Ania
Ania
Sint-niklaas
Nieuw
Dag ik ben positief ingesteld. Ik zou met veel plezier voor u willen werken, voor u willen schoonmaken en of strijken. Ik heb een eigen wagen voor me zelf te kunnen verplaatsen. keuken, kamers, gangen,..
Poetsvrouw in Temse (9140) - Tess
Tess
Temse
Nieuw
Hallo allemaal Ik heb reeds lange ervaring in het poetsen ik heb ook enkele vast e klanten maar ik zoek nog klantjes om bij te verdienen. Altijd op tijd en heel vriendelijk, ik ben een goed gezind persoon. Tot binnenkort 😊
Poetsvrouw in Temse (9140) - Serpil
Serpil
Temse
Nieuw
Dag allemaal, Ik ben reeds 3 jaar poetshulp dus heb al heel wat ervaring met poetsen van huizen en appartementen, koken en boodschappen doen. Ik verzorg je huis of appartement met veel plezier tot in de puntjes. Ik heb voornamelijk vaste klanten waar ik dus al heel die periode ga. Ik zoek nog extra klanten om mijn vrije momentjes op te vullen. Ik kan werken in de omgeving Temse/Waasland.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.88 door 54 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Sint-niklaas, kuisvrouw Sint-niklaas, ruitenwasser Sint-niklaas, glazenwasser Sint-niklaas, poetsdienst Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Sint-niklaas zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan poetsen? Of je wil een grote kuis houden? Neem een poetshulp Sint-niklaas in dienst. Maar hoe vind je de perfecte poetshulp in Sint-niklaas? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, je wil een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Sint-niklaas langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wilt. Wil je dat jouw poetshulp in Sint-niklaas elke week langskomt om jouw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan jouw behoeften. Je wil natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan jouw agenda. Onze kuisvrouwen in Sint-niklaas passen zich aan. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw agenda meegeven. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het schoonmaken. Naargelang jouw dagindeling kan je de werkuren van jouw poetshulp inplannen. Je beslist ook hoe vaak jouw poetshulp in Sint-niklaas langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Sint-niklaas allemaal doen?

Een poetsvrouw in Sint-niklaas mag allerlei taken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Sint-niklaas kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw poetshulp vragen om de afwas te doen. Als jouw poetshulp in Sint-niklaas ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een poetshulp in Sint-niklaas aanwerft. Zo moet je erop letten dat als jouw poetshulp de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke taken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om jouw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Sint-niklaas mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Sint-niklaas?

Hoeveel een poetsvrouw in Sint-niklaas kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de poetshulp. Als je elke week een poetshulp laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat je juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw poetshulp jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat je juist nodig hebt. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsvoorstellen van verscheidene poetshulpen in Sint-niklaas. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Sint-niklaas
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Sint-niklaas?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Sint-niklaas! Je hebt de perfecte persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Sint-niklaas. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw poetshulp niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je wilt dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw poetshulp. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Sint-niklaas

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Sint-niklaas

Kuisen - Huis kuisen - schoonmaken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden