poetsvrouw Hasselt

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Hasselt

Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Amelia
Amelia
Hasselt
5/5 (14 reviews)
Hello! I'm Amelia, and back in my home, I always am the one who cleans the whole house and does the dishes. If you ever need help with cleaning, please do not hesitate and feel free to send me a message! Thank you :)
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Camila
Camila
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Hey! Ik ben Camila. Ik ben van Brazilie en leef al 2 jaar in Belgie. eerst in Brussel en nu een klein jaar in Hasselt samen met mijn vriend. Ik kan nog geen Nederlands maar ik kan wel perfect Engels en ik zou graag wat bij klussen. Ik heb een heel verzorgd voorkomen en ben een heel vriendelijk meisje en ik weet van aanpakken. Ik hoor het graag als ik jullie kan helpen
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Robert
Robert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
2.0/5 (4 reviews)
Naast onze ruime ervaring in de bouw, zijn we ook actief in het schoonmaken. Met meer dan 15 jaar ervaring, komen we heel graag uw woning een frissend geur en blink geven. Ook schoonmaak na bouw zijn we specialisten in Contacteer ons snel voor een vrijblijven offerte
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Christel
Christel
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ervaring in het poetsen bij mensen thuis. Ik zie werk liggen en laat je huis dan ook graag proper achter. Ik breng mijn eigen poetsproducten mee daar ik groot belang hecht aan poetsen met natuurlijke producten. Zo zal je merken dat het heerlijk ruikt in je huis en dat je kan besparen op poetsproducten.
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Een opgeruimd en proper huis zorgt voor rust in je hoofd! Zelf zorg ik dat mijn eigen huis er altijd proper bijligt. Ik help ook jou graag met een grote opruim of schoonmaak. Voor terugkerende taken ben ik niet beschikbaar.
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Naomi
Naomi
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf een perfectionist in schoonmaken omdat ik het altijd belangrijk is dat alles mooi en schoon eruit ziet en dat ook alles goed fris ruikt. Daarom doe ik dit graag
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben een student Toerisme & Recreatiemanagement en talen zijn mijn passie. Verder heb ik ook als Engels kleuterleidster op vrijwillige basis gewerkt. Indien uw kinderen hulp bij het opstellen of vertalen van werk in het Engels of Nederlands nodig hebben, ben ik de juiste persoon! Ik zie mijn leerlingen graag vorderingen maken en geef hen goede raad. Hopelijk tot snel!
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Vasilica crina
Vasilica crina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ben Crina ik heb meer dan 14 jaar als poetsvrouw gewerkt halftime om dat te kunnen combineren met mijn gezien, nu zijn mijn kinderen wat zelfstandiger zijn tijd om wat bij te verdienen voor hun toekomst en daarbij u te kunnen verder helpen. Groetjes Crina
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Musab
Musab
Hasselt
5/5 (1 reviews)
I had no an experiences about car washing because l dont have a car but other things done it was good work and experiences l want to meet you and l will be glad
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Jan
Jan
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Een proper huis, een propere wagen. Zoveel fijner om in te wonen of rijden. Mensen te ontvangen en te vervoeren. Graag help ik jullie om jullie kostbare goed weer aangenaam, toonbaar en lekker geurend te krijgen.
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Putri
Putri
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hello, I used to live in student's room during my study and live in a boarding house when graduated. I realize that it is very important to keep my place clean and I believe that you feel that too. I can help you if you need help for that.
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Amanda
Amanda
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Amanda. Heb al meer dan 10 jaar ervaring in het poetsen van huis, apartamenten, bureaus, winkels en bedrijven. Dit kan met uw eigen materiaal zijn of met mijn materiaal voor een extra prijsje.
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Anika
Anika
Hasselt
5/5 (1 reviews)
I am already working for an Airbnb company. I clean their apartments and I have good experience in it. I just love doing this job like I clean my own house.
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben een medewerker met een vast contract maar omdat ik nog een extraatje wil verdienen heb ik mij ingeschreven om wat klusjes te doen.. ik heb in het verleden horecazaken schoon gemaakt, dus ik weet wel van aanpakken op het gebied van schoonmaken .. hopelijk tot snel .. mvg nick
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Pascal
Pascal
Hasselt
Nieuw
Dag allemaal. Ik ben Pascal, Ik ben 46 jaar. Ik ben zeer zorgvuldig, stipt en nauwkeurig. Ben verder een dierenvriend. Spreek volgende talen: Nederlands, Frans, Engels, Spaans , Duits.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Hasselt: geëvalueerd met 4.77 door 41 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Hasselt, kuisvrouw Hasselt, ruitenwasser Hasselt, glazenwasser Hasselt, poetsdienst Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden