poetsvrouw Hasselt

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Hasselt

Poetsvrouw in Genk (3600) - Raf
Raf
Genk
5/5 (10 reviews)
Ik poets graag ramen, doe de afwas of vul en ledig u vaat, kortom help u graag in het huishouden. Strijken doe ik niet. Heeft u de middelen maak ik wel schoon! Ik ben niet vies van vuile werken mits nodige pbm ter beschikking zijn. Zoals bijvoorbeeld handschoenen, een masker,... Desnoods watjes voor mijn neus 🤣 zolang ik maar door en veilig kan werken.
Poetsvrouw in Meldert-Hoegaarden (3320) - Karine
Karine
Meldert-Hoegaarden
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik werkte in het verleden reeds als huishoudhulp en dit steeds op een zorgvuldige en discrete manier. Ook bij mij thuis, als mama van 3 (ondertussen volwassen)zonen vond ik het belangrijk om een aangenaam, proper huis te hebben.
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Robert
Robert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
2.0/5 (4 reviews)
Naast onze ruime ervaring in de bouw, zijn we ook actief in het schoonmaken. Met meer dan 15 jaar ervaring, komen we heel graag uw woning een frissend geur en blink geven. Ook schoonmaak na bouw zijn we specialisten in Contacteer ons snel voor een vrijblijven offerte
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Een opgeruimd en proper huis zorgt voor rust in je hoofd! Zelf zorg ik dat mijn eigen huis er altijd proper bijligt. Ik help ook jou graag met een grote opruim of schoonmaak. Voor terugkerende taken ben ik niet beschikbaar.
Poetsvrouw in Kortessem (3720) - Marijke
Marijke
Kortessem
5/5 (3 reviews)
Soms heb je het even wat moeilijker, zie je door het bos de bomen niet meer, of heb je gewoon zelf te veel werk en kom je er niet aan. Dan kom ik je graag uit de nood helpen!
Poetsvrouw in Herk-De-Stad (3540) - Marijke
Marijke
Herk-De-Stad
5/5 (2 reviews)
Voordat ik mijn hoge school heb afgemaakt, ben ik tewerkgesteld geweest als huishoudhulp. Ik had zeer tevreden klanten maar heb uiteindelijk een mooie aanbieding in de zorg aangeboden gekregen. Ik vind het belangrijk dat de wensen van de klanten gerespecteerd worden en hiernaar gehandeld wordt.
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben een student Toerisme & Recreatiemanagement en talen zijn mijn passie. Verder heb ik ook als Engels kleuterleidster op vrijwillige basis gewerkt. Indien uw kinderen hulp bij het opstellen of vertalen van werk in het Engels of Nederlands nodig hebben, ben ik de juiste persoon! Ik zie mijn leerlingen graag vorderingen maken en geef hen goede raad. Hopelijk tot snel!
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Musab
Musab
Hasselt
5/5 (1 reviews)
I had no an experiences about car washing because l dont have a car but other things done it was good work and experiences l want to meet you and l will be glad
Poetsvrouw in Stevoort (3512) - Peter
Peter
Stevoort
Nieuw
Ik sta open voor al je onderhoudswerken thuis, zoals schoonmaken, opruim, klussen allerlei,... Ik ben betrouwbaar en discreet en werk met zin voor afwerking en precisie.
Poetsvrouw in Heusden-Zolder (3550) - Tessa
Tessa
Heusden-Zolder
Nieuw
Hallo mijn naam is Tessa ik ben 25 jaar oud. Ik ben een hardwerkend vriendelijk persoon. Flexibel en rustig. Ik kan goed met iedereen opschieten. Heeft u speciale wensen of een speciale vraag alles is te bespreken. Ik ben een zeer betrouwbaar persoon. U kan altijd op mij rekenen.
Poetsvrouw in Zonhoven (3520) - Cindy
Cindy
Zonhoven
Nieuw
Dag, ik heb vroeger gewerkt als schoonmaakster maar werk ondertussen als fulltime bediende in een dienstenchequebedrijf, ik ken dus zeer goed de kneepjes van het vak, daar ik in de branche zit, kan je zeker rekenen op vertrouwen, contacteer mij gerust
Poetsvrouw in Kortessem (3720) - Anke
Anke
Kortessem
Nieuw
Hallo! Ik heb reeds vakantiewerk gedaan bij ANL Wellen als schoonmaakster. Deze job beviel me zeer goed. Ben een snelle werker en beschik over een auto.
Poetsvrouw in Kermt (3510) - Heidi
Heidi
Kermt
Nieuw
Ik ben Heidi, 45 jaar werkzaam 25 als opvoedster. Graag zou ik centje willen bijverdienen in de buurt van Hasselt, herk de stad,... Kan mij verplaatsen met de wagen. Graag hoor ik wat ik voor u kan doen... Mvg Heidi
Poetsvrouw in Engelmanshoven (3800) - Zita
Zita
Engelmanshoven
Nieuw
Ik heb in een rusthuis gewerkt en moets elke dag veel kamers,badkamers,gangen, afstoffen, ik moets op 2uur tijd 10 kamers poetsen zn s’morgens ook koffie geven enzo
Poetsvrouw in Zonhoven (3520) - Jolien
Jolien
Zonhoven
Nieuw
Als jobstudent werk ik bij Dubbel 8 Schoonmaak. Ook bij mijn thuis help ik graag een handje met het huishouden. Graag zou ik nu ook bij mensen thuis mijn handen uit de mouwen steken en hun helpen waar nodig! Ik beschik over een rijbewijs dus kan me makkelijk verplaatsen. Graag leef ik zelf in een schone omgeving, dit is iets wat ik zeker ook naar u wil overbrengen en waar ik me voor wil inzetten!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Hasselt: geëvalueerd met 4.63 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Hasselt, kuisvrouw Hasselt, ruitenwasser Hasselt, glazenwasser Hasselt, poetsdienst Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Hasselt zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan schoonmaken. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan schoonmaken? Of je wil een grote kuis houden? Neem een poetshulp Hasselt in dienst. Maar hoe vind je de ideale kuisvrouw in Hasselt? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, je wil een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Hasselt langskomen?

Dit is volledig hoe jij het ziet. Wil je dat jouw kuisvrouw in Hasselt elke week langskomt om jouw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan jouw behoeften. Je wil natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan jouw agenda. Onze poetsvrouwen in Hasselt zijn zeer flexibel. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw agenda delen. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het poetsen. In functie van jouw levensstijl kan je de werkuren van jouw kuisvrouw inplannen. Je beslist ook hoe vaak jouw kuisvrouw in Hasselt langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Hasselt allemaal doen?

Een poetsvrouw in Hasselt mag allerlei zaken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Hasselt kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als jouw kuisvrouw in Hasselt ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een kuisvrouw in Hasselt in dienst neemt. Zo moet je erop letten dat als jouw kuisvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke zaken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om jouw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Hasselt mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Hasselt?

Hoeveel een poetsvrouw in Hasselt kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de kuisvrouw. Als je elke week een kuisvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat je juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw kuisvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat je juist nodig hebt. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsvoorstellen van verscheidene poetshulpen in Hasselt. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Hasselt
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Hasselt?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Hasselt! Je hebt de ideale persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulp in Hasselt. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je graag hebt dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw kuisvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Hasselt

Help cleaning 3 bed apartment - Help clean 3 bedroom apartment regularly - Need help sunday 19 june 3hours cleaning apartment - 1 x per week stofzuigen en dweilen - Cleaning of 1-2 apartments regularly, 11.00-14/15u - Ervaren en trouwe poetsvrouw voor nieuwe woning - Wekelijkse poetshulp 3-4u - Poetshulp gezocht - Poetshulp - Schoonmaken huis - Ik zoek een poetshulp - Huishoudhulp - Vaste wekelijkse schoonmaakhulp gezocht - Ramenwasser gezocht - Hulp huishouding - Intrieur verzorger - Cleaning needed in the apartment - Schoonmaak appartement - Helpen grote kuis wegens verhuis - Poetsvrouw strijkster nodig - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - 1 maal per 14 dagen keuken en badkamer kuisen - Helpen poetsen. 2 X 2 handen is proper huisje - Huishouden - Schoonmaken : Ramen - Schoonmaken - Huis/appartement in Hasselt (3500) - poetsen - poetshulp
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden