poetsvrouw Hasselt

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Hasselt

Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Robert
Robert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
2.0/5 (4 reviews)
Naast onze ruime ervaring in de bouw, zijn we ook actief in het schoonmaken. Met meer dan 15 jaar ervaring, komen we heel graag uw woning een frissend geur en blink geven. Ook schoonmaak na bouw zijn we specialisten in Contacteer ons snel voor een vrijblijven offerte
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Laurent
Laurent
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Van de toiletten poetsen bij de overheid tot op een festival. Ik ben er niet vies van. M’n eerste studentenjob was het poetsen van kantoorruimtes. Iedereen kan dit wel gebruiken.
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Een opgeruimd en proper huis zorgt voor rust in je hoofd! Zelf zorg ik dat mijn eigen huis er altijd proper bijligt. Ik help ook jou graag met een grote opruim of schoonmaak. Voor terugkerende taken ben ik niet beschikbaar.
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben een student Toerisme & Recreatiemanagement en talen zijn mijn passie. Verder heb ik ook als Engels kleuterleidster op vrijwillige basis gewerkt. Indien uw kinderen hulp bij het opstellen of vertalen van werk in het Engels of Nederlands nodig hebben, ben ik de juiste persoon! Ik zie mijn leerlingen graag vorderingen maken en geef hen goede raad. Hopelijk tot snel!
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Musab
Musab
Hasselt
5/5 (1 reviews)
I had no an experiences about car washing because l dont have a car but other things done it was good work and experiences l want to meet you and l will be glad
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Jan
Jan
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Een proper huis, een propere wagen. Zoveel fijner om in te wonen of rijden. Mensen te ontvangen en te vervoeren. Graag help ik jullie om jullie kostbare goed weer aangenaam, toonbaar en lekker geurend te krijgen.
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Naomi
Naomi
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf een perfectionist in schoonmaken omdat ik het altijd belangrijk is dat alles mooi en schoon eruit ziet en dat ook alles goed fris ruikt. Daarom doe ik dit graag
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Jelena
Jelena
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben Jelena. Ik werk bij de schoonmaakfirma Gom. Ik heb al in verschillende bedrijven schoongemaakt. Ik doe ook huizen en appartementen in mijn vrije tijd.
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben een medewerker met een vast contract maar omdat ik nog een extraatje wil verdienen heb ik mij ingeschreven om wat klusjes te doen.. ik heb in het verleden horecazaken schoon gemaakt, dus ik weet wel van aanpakken op het gebied van schoonmaken .. hopelijk tot snel .. mvg nick
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Pascal
Pascal
Hasselt
Nieuw
Dag allemaal. Ik ben Pascal, Ik ben 46 jaar. Ik ben zeer zorgvuldig, stipt en nauwkeurig. Ben verder een dierenvriend. Spreek volgende talen: Nederlands, Frans, Engels, Spaans , Duits.
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Caroline
Caroline
Hasselt
Nieuw
Ik heb zelf gewerkt voor eens poetsbedrijf, waar mijn nadruk ligt op netheid. Zelf kom ik ook graag in een net huis thuis dus doe ik dit ook bij mijn klanten
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Amanda
Amanda
Hasselt
Nieuw
Dag Allemaal, ik ben Amanda en graag kom ik jullie helpen met het schoomaken. Heb vaste ervaring zoal bij kleine en als grote poetsbeurts. Contacteer mij voor een vrijblijvend offerte Mvg Amanda
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Yachou
Yachou
Hasselt
Nieuw
Menage dans les bureaux ou dans une maison de retraite ou aide au persone quis sont des difficulté à bouger ainsi de suite je pourrais leur venir a leur aide
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Jessie
Jessie
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben Jessie, 31 jaar jong, wonende te Hasselt. Als single mama met een co-ouderschapsplan heb ik extra tijd om handen en wil ik via deze weg iets bijverdienen. Langs mijn 9 jarige ervaring in de frontlinie als 'mammie' heb ik ook gewerkt bij een bekend schoonmaakbedrijf. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken en ik zie werk!
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Vanessa
Vanessa
Hasselt
Nieuw
Ik ben iemand die weet van aanpakken,werk ziet liggen en niet stopt tot alles gedaan is. Ik doe het ook heel graag en zoek iets in de vroege avonduren en/of het weekend
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Hasselt: geëvalueerd met 4.57 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Hasselt, kuisvrouw Hasselt, ruitenwasser Hasselt, glazenwasser Hasselt, poetsdienst Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Hasselt zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan kuisen? Of u wilt een grote schoonmaak houden? Neem een poetsvrouw Hasselt in dienst. Maar hoe vindt u de ideale kuisvrouw in Hasselt? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, u wilt een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Hasselt langskomen?

Dit is volledig hoe u het wilt. Wilt u dat uw poetshulp in Hasselt elke week langskomt om uw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetshulpen passen zich aan aan uw noden. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw agenda. Onze poetshulpen in Hasselt passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw planning delen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het schoonmaken. Afhankelijk van uw dagindeling kunt u de werkuren van uw {poetsvrouw vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Hasselt langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Hasselt allemaal doen?

Een poetsvrouw in Hasselt mag allerlei taken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Hasselt kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetsvrouw vragen om de vaat te doen. Als uw poetshulp in Hasselt ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een kuisvrouw in Hasselt inschakelt. Zo moet u erop letten dat als uw poetshulp de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke jobs uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook tenstelligste afgeraden om uw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Hasselt mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Hasselt?

Hoeveel een poetsvrouw in Hasselt kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetshulp. Als u elke week een poetshulp laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat u juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw kuisvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat u juist verwacht. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van verschillende poetshulpen in Hasselt. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Hasselt
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Hasselt?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Hasselt! U hebt de meest geschikte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulpen in Hasselt. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wenst dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw kuisvrouw. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Hasselt

Schoonmaak 14€/h 1-2x per week (2) - 1-2x per week schoonmaak 14€/h (3) - 1-2x per week schoonmaak 14€/h (2) - Huishoudhulp + strijken - Klein Kot Schoongemaakt - Schoonmaak 14€/h 1-2x per week - 1-2x per week schoonmaak 14€/h - Making hotelbeds and clean very nice apartment - poets/huishoudhulp - Zoektocht naar een bekwame poetsvrouw - Poetshulp - Nice apartment, Cleaning 2x per week 3-4hours - Poetshulp - Schoonmaak en strijk - Poetshulp Hasselt gezocht - grote schoonmaak - Schoonmaken - Help cleaning 3 bed apartment - Help clean 3 bedroom apartment regularly - Need help sunday 19 june 3hours cleaning apartment - 1 x per week stofzuigen en dweilen - Cleaning of 1-2 apartments regularly, 11.00-14/15u - Ervaren en trouwe poetsvrouw voor nieuwe woning - Wekelijkse poetshulp 3-4u - Poetshulp gezocht - Poetshulp - Schoonmaken huis - Ik zoek een poetshulp - Huishoudhulp - Vaste wekelijkse schoonmaakhulp gezocht - Ramenwasser gezocht - Hulp huishouding - Intrieur verzorger - Cleaning needed in the apartment - Schoonmaak appartement - Helpen grote kuis wegens verhuis - Poetsvrouw strijkster nodig - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - Poetsen van keuken en badkamer elke 14 dagen - 1 maal per 14 dagen keuken en badkamer kuisen - Helpen poetsen. 2 X 2 handen is proper huisje - Huishouden - Schoonmaken : Ramen - Schoonmaken - Huis/appartement in Hasselt (3500) - poetsen - poetshulp
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden