Vind de beste poetsvrouw van Hasselt

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Meldert-Hoegaarden (3320) - Karine
Karine
5/5 · 7 reviews
3320 Meldert-Hoegaarden
Hallo, ik werkte in het verleden reeds als huishoudhulp en dit steeds op een zorgvuldige en discrete manier. Ook bij mij thuis, als mama van 3 (ondertussen volwassen)zonen vond ik het belangrijk om een aangenaam, proper huis te hebben.
Poetsvrouw in Lummen (3560) - Robert
Robert Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
2.0/5 · 4 reviews
3560 Lummen
Naast onze ruime ervaring in de bouw, zijn we ook actief in het schoonmaken. Met meer dan 15 jaar ervaring, komen we heel graag uw woning een frissend geur en blink geven. Ook schoonmaak na bouw zijn we specialisten in Contacteer ons snel voor een vrijblijven offerte
Poetsvrouw in Herk-De-Stad (3540) - Marijke
Marijke
5/5 · 2 reviews
3540 Herk-De-Stad
Voordat ik mijn hoge school heb afgemaakt, ben ik tewerkgesteld geweest als huishoudhulp. Ik had zeer tevreden klanten maar heb uiteindelijk een mooie aanbieding in de zorg aangeboden gekregen. Ik vind het belangrijk dat de wensen van de klanten gerespecteerd worden en hiernaar gehandeld wordt.
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Tina
Tina
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Hallo, ik ben een student Toerisme & Recreatiemanagement en talen zijn mijn passie. Verder heb ik ook als Engels kleuterleidster op vrijwillige basis gewerkt. Indien uw kinderen hulp bij het opstellen of vertalen van werk in het Engels of Nederlands nodig hebben, ben ik de juiste persoon! Ik zie mijn leerlingen graag vorderingen maken en geef hen goede raad. Hopelijk tot snel!
Poetsvrouw in Stevoort (3512) - Peter
Peter
Nieuw
3512 Stevoort
Ik sta open voor al je onderhoudswerken thuis, zoals schoonmaken, opruim, klussen allerlei,... Ik ben betrouwbaar en discreet en werk met zin voor afwerking en precisie.
Poetsvrouw in Heusden-Zolder (3550) - Tessa
Tessa
Nieuw
3550 Heusden-Zolder
Hallo mijn naam is Tessa ik ben 25 jaar oud. Ik ben een hardwerkend vriendelijk persoon. Flexibel en rustig. Ik kan goed met iedereen opschieten. Heeft u speciale wensen of een speciale vraag alles is te bespreken. Ik ben een zeer betrouwbaar persoon. U kan altijd op mij rekenen.
Poetsvrouw in Zonhoven (3520) - Cindy
Cindy
Nieuw
3520 Zonhoven
Dag, ik heb vroeger gewerkt als schoonmaakster maar werk ondertussen als fulltime bediende in een dienstenchequebedrijf, ik ken dus zeer goed de kneepjes van het vak, daar ik in de branche zit, kan je zeker rekenen op vertrouwen, contacteer mij gerust
Poetsvrouw in Kortessem (3720) - Anke
Anke
Nieuw
3720 Kortessem
Hallo! Ik heb reeds vakantiewerk gedaan bij ANL Wellen als schoonmaakster. Deze job beviel me zeer goed. Ben een snelle werker en beschik over een auto.
Poetsvrouw in Kermt (3510) - Heidi
Heidi
Nieuw
3510 Kermt
Ik ben Heidi, 45 jaar werkzaam 25 als opvoedster. Graag zou ik centje willen bijverdienen in de buurt van Hasselt, herk de stad,... Kan mij verplaatsen met de wagen. Graag hoor ik wat ik voor u kan doen... Mvg Heidi
Poetsvrouw in Engelmanshoven (3800) - Zita
Zita
Nieuw
3800 Engelmanshoven
Ik heb in een rusthuis gewerkt en moets elke dag veel kamers,badkamers,gangen, afstoffen, ik moets op 2uur tijd 10 kamers poetsen zn s’morgens ook koffie geven enzo
Poetsvrouw in Zonhoven (3520) - Jolien
Jolien
Nieuw
3520 Zonhoven
Als jobstudent werk ik bij Dubbel 8 Schoonmaak. Ook bij mijn thuis help ik graag een handje met het huishouden. Graag zou ik nu ook bij mensen thuis mijn handen uit de mouwen steken en hun helpen waar nodig! Ik beschik over een rijbewijs dus kan me makkelijk verplaatsen. Graag leef ik zelf in een schone omgeving, dit is iets wat ik zeker ook naar u wil overbrengen en waar ik me voor wil inzetten!
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Jelena
Jelena
Nieuw
3500 Hasselt
Hallo, ik ben Jelena. Ik werk bij de schoonmaakfirma Gom. Ik heb al in verschillende bedrijven schoongemaakt. Ik doe ook huizen en appartementen in mijn vrije tijd.
Poetsvrouw in Wimmertingen (3501) - Jana
Jana
Nieuw
3501 Wimmertingen
Ik heb zelf met dienstecheques al gewerkt bij mensen thuis en alsook ben ik flexi jobber en heb ik ook al als poetshulp gewerkt. Dus voor mij is er niets nieuw en poets ik zoals ik het thuis doe. Alles netjes en tot in de puntjes
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Nieuw
3500 Hasselt
Hallo, ik ben een medewerker met een vast contract maar omdat ik nog een extraatje wil verdienen heb ik mij ingeschreven om wat klusjes te doen.. ik heb in het verleden horecazaken schoon gemaakt, dus ik weet wel van aanpakken op het gebied van schoonmaken .. hopelijk tot snel .. mvg nick
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Savannah
Savannah
Nieuw
3500 Hasselt
Hallo! Ik ben een huishoudhulp en het liefst van al hou ik van een proper stekje. Ik werk rond regio tienen en Ik kom met het openbaar vervoer. Ik ben een gemotiveerde en vriendelijke werker en zou heel graag voor u werken.

Poetshulp Hasselt: geëvalueerd met 4.25 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Hasselt, kuisvrouw Hasselt, ruitenwasser Hasselt, glazenwasser Hasselt, poetsdienst Hasselt,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Hasselt zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan poetsen? Of u wilt een grote schoonmaak houden? Neem een poetshulp Hasselt in dienst. Maar hoe vindt u de perfecte poetshulp in Hasselt? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, u wilt een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Hasselt langskomen?

Dit is volledig hoe u het ziet. Wilt u dat uw poetshulp in Hasselt elke week langskomt om uw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetshulpen passen zich aan aan uw behoeften. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw agenda. Onze poetshulpen in Hasselt zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw agenda meegeven. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het huishouden. Afhankelijk van uw dagindeling kunt u de werkuren van uw poetshulp inroosteren. U beslist ook hoe vaak uw poetshulp in Hasselt langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Hasselt allemaal doen?

Een poetsvrouw in Hasselt mag allerlei jobs uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Hasselt kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetshulp vragen om de afwas te doen. Als uw poetshulp in Hasselt ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetshulp in Hasselt in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw poetshulp de ramen poetst, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke jobs uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Hasselt mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Hasselt?

Hoeveel een poetsvrouw in Hasselt kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetshulp. Als u elke week een poetshulp laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat u juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist nodig hebt. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van meerdere poetshulpen in Hasselt. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Hasselt
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Hasselt?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Hasselt! U hebt de perfecte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulp in Hasselt. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw poetshulp niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wenst dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk materiaal nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Hasselt

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden