poetsvrouw Genk

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Genk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Genk

Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Amelia
Amelia
Hasselt
5/5 (13 reviews)
Hello! I'm Amelia, and back in my home, I always am the one who cleans the whole house and does the dishes. If you ever need help with cleaning, please do not hesitate and feel free to send me a message! Thank you :)
Poetsvrouw in Genk (3600) - Raf
Raf
Genk
5/5 (10 reviews)
Ik poets graag ramen, doe de afwas of vul en ledig u vaat, kortom help u graag in het huishouden. Strijken doe ik niet. Heeft u de middelen maak ik wel schoon! Ik ben niet vies van vuile werken mits nodige pbm ter beschikking zijn. Zoals bijvoorbeeld handschoenen, een masker,... Desnoods watjes voor mijn neus 🤣 zolang ik maar door en veilig kan werken.
Poetsvrouw in Hasselt (3500) - Christel
Christel
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ervaring in het poetsen bij mensen thuis. Ik zie werk liggen en laat je huis dan ook graag proper achter. Ik breng mijn eigen poetsproducten mee daar ik groot belang hecht aan poetsen met natuurlijke producten. Zo zal je merken dat het heerlijk ruikt in je huis en dat je kan besparen op poetsproducten.
Poetsvrouw in Bilzen (3740) - Marijke
Marijke
Bilzen
5/5 (3 reviews)
Soms heb je het even wat moeilijker, zie je door het bos de bomen niet meer, of heb je gewoon zelf te veel werk en kom je er niet aan. Dan kom ik je graag uit de nood helpen!
Poetsvrouw in Genk (3600) - Sam
Sam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
5/5 (3 reviews)
ik zorg steeds voor een zeer scherpe prijs , ik ben pas klaar met een klus als ik zelf ook voor de volle 200 procent te vrede ben . u kan indien gewenst een officiële factuur ontvangen mits ik mede eigenaar ben van een firma.
Poetsvrouw in Genk (3600) - Mehmet
Mehmet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
5/5 (2 reviews)
Glazenwasser: reinigen van gevelramen, binnenwanden, veranda's, spiegels, koepels, zonnepanelen, dakgoten, blinde platen, trappenhallen, terrassen, 1ste kuis.
Poetsvrouw in Munsterbilzen (3740) - Kersti
Kersti
Munsterbilzen
5/5 (1 reviews)
Schoonmaken doe ik met veel plezier en ijver. Een zuiver en ordelijk huis achterlaten is dan ook wat ik u graag aanbied. Ik kan u helpen met de gewone taken in huis of een opruimproject. Grote lente schoonmaak of wekelijks poetsen doe ik allemaal.
Poetsvrouw in Genk (3600) - Bianca
Bianca
Genk
5/5 (1 reviews)
Hallo, Mijn mama is huishoudhulp en die genen heb ik zeker wel wat meegekregen van haar! Ik heb het graag opgeruimd en proper en wil je daar ook graag bij helpen! 😊
Poetsvrouw in Zonhoven (3520) - Cindy
Cindy
Zonhoven
Nieuw
Dag, ik heb vroeger gewerkt als schoonmaakster maar werk ondertussen als fulltime bediende in een dienstenchequebedrijf, ik ken dus zeer goed de kneepjes van het vak, daar ik in de branche zit, kan je zeker rekenen op vertrouwen, contacteer mij gerust
Poetsvrouw in Genk (3600) - Cindy
Cindy
Genk
Nieuw
Ik werk als administratief bediende en heb in het verleden een ondernemers opleiding boekhouder gevolgd. Alles op orde houden is mijn passie. Van nature uit ben ik perfectionistisch ingesteld.
Poetsvrouw in Zonhoven (3520) - Lukas
Lukas
Zonhoven
Nieuw
BIO NOG AAN TE VULLEN --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poetsvrouw in Genk (3600) - Marcel
Marcel
Genk
Nieuw
Ik ben overtuigd dat ik er een kei in ben en ditail gericht werk zoals plinten lichtknopen stopcontacten enz ik werk efficiënt en vlot en nouwkeurig
Poetsvrouw in Genk (3600) - Walter
Walter
Genk
Nieuw
Hallo, ik ben wel wat ouder maar poetsen lukt nog wel , ik heb in het verleden een dansschool gepoetst ook kleine bedrijfjes, en bij particulieren, ik ben stipt en ordelijk
Poetsvrouw in Genk (3600) - Valerie
Valerie
Genk
Nieuw
Ik wil graag helpen bij verschillende huishoudelijke taken. Afwassen, poetsen, ramen wassen, opruimen, klusjes zowel binnenshuis als buitenshuis,... Ik ben erg perfectionistisch en haal veel voldoening uit het eindresultaat van mijn werk. Ik ben ook heel flexibel en sta overal voor open! Uiteraard vind ik discretie erg van belang.
Poetsvrouw in Bilzen (3740) - Patricia
Patricia
Bilzen
Nieuw
Heb door de week zeer tevreden klanten omdat ik stipt werk, referentie kan u terug vinden, doe dagelijks een rit van bilzen naar Leopoldsburg voor het werk. Baas zal tevreden zijn als hij me zo ver op verplaatsing laat komen als huishoudhulp.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Genk: geëvalueerd met 5.0 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Genk, kuisvrouw Genk, ruitenwasser Genk, glazenwasser Genk, poetsdienst Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Genk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden