poetsvrouw Oostende

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Oostende

Sabrina is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Sabrina
Sabrina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
5/5 (49 reviews)
Hallo iedereen ik werk al 5 jaar in de dienstencheques sector dus heb ik aardig wat ervaring doe in met hart en nieren mensen helpen doe ik met Plezier
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
Oostende
5/5 (32 reviews)
Bonjour, j'ai assisté ma maman et deux proches dans leur longue maladie. Toutes voulaient rester le plus longtemps possible vivre dans leur chez-soi! Mon aide leur a été précieuse. Des tâches simples comme les courses, le nettoyage etc. leur ont simplifié la vie. Un dialogue et une oreille attentive leurs procurent aussi une grande joie.
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Sela
Sela
Oostende
5/5 (24 reviews)
Ik poets supergraag en laat geen enkele vlek achter. Ramen vind ik ook leuk om schoon te maken. Ik weet welke producten ik moet gebruiken bij het schoonmaken.
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Lynn
Lynn
Oostende
4.65/5 (23 reviews)
Ik heb het graag proper en netjes en heb mijn kuis ervaring van men eigen groot huishouden.. Met het beschikbare ga ik wel aan de slag, je kan me ook vragen voor grote opkuisen!
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Maria josé
Maria josé
Oostende
5/5 (7 reviews)
Ik heb ervaring in het kuisen in fabrieken, scholen, kantoren, winkels, huizen en appartement. Ik heb zeer veel ervaring in het kuisen en ik doe het ook graag wat maakt dat mijn werk dan ook zeer goed gedaan word.
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Audrey
Audrey
Oostende
5/5 (2 reviews)
Ik heb een opleiding professionele schoonmaaktechnieken gedaan bij vdab oostende,ik kan ook zelfstandig werken,ben flexibel en proper en ben onmiddellijk beschikbaar
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Kris
Kris
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb al bij mensen die een verblijf aan zee hebben hun loft schoongemaakt , ik ben correct , betrouwbaar en stipt , ik maak alles proper dat alles netjes is .
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Casey
Casey
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelfs graag bezig met het schoonmaken bij mijn thuis, daarmee vind ik wat innerlijke rust. Ik let goed op details dus dat zie ik wel als een pluspunt! U bent bij mij aan het juiste adres!
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Vassiliki
Vassiliki
Oostende
1.0/5 (1 reviews)
Ik hou van proper en netheid spik en span heb een algemene opleiding gedaan dus met machines kan ik ook werken ramen doe ik ook en eventueel autos en andere
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Anne-laure
Anne-laure
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik ben heel ordelijk ingesteld en heb als au pair ook heel wat ervaring met het kuisen van huizen met kinderen en huisdieren. Ik zou met heel veel plezier helpen om uw huis/ appartement te kuisen. Ik heb een wagen beschikbaar om mij te verplaatsen.
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Eline
Eline
Oostende
Nieuw
Dag Met veel plezier kom ik bij u schoonmaken. Ik werk snel en met oog voor detail. Zelf manage ik een fulltime job en een huishouden. Ik heb dus zeker voldond ervaring. Ik kom dan ook met veel plezier helpen opruimen of schoonmaken. Ik maak gebruik van het openbaar vervoer of kom met de fiets :)
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Cédric
Cédric
Oostende
Nieuw
Heb opleiding particuliere schoonmaak gedaan via vdab, te Oostende in 2018 En bezit heel wat competenties en werkervaring in de schoonmaak. Heb ook het buitenland gewerkt :campings/hotels u kan bij mij terecht voor algemene schoonmaak wassen van autos reinigen van terrassen en opritten met hogedruk reiniger
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Ellie
Ellie
Oostende
Nieuw
IK werk graag met u schoonmaakspullen Ik ben met het openbaar vervoer of elektrische fiets Alles is bespreekbaar voor uurtjes en dagen Graag het liefs bij mensen zonder huisdieren dank u
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Nathalie
Nathalie
Oostende
Nieuw
Naast opruimcoaching kan ik je ook bijstaan bij het schoonmaken en je kasten etc. weer op orde zetten. Ik breng de gezelligheid terug in je huishouden ;-)
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Sylvie
Sylvie
Oostende
Nieuw
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Oostende: geëvalueerd met 4.57 door 141 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Oostende, kuisvrouw Oostende, ruitenwasser Oostende, glazenwasser Oostende, poetsdienst Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Oostende zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan poetsen? Of u wilt een grote lenteschoonmaak houden? Neem een kuisvrouw Oostende in dienst. Maar hoe vindt u de ideale poetshulp in Oostende? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, u wilt een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Oostende langskomen?

Dit is volledig hoe u het wenst. Wilt u dat uw kuisvrouw in Oostende elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan uw uurrooster. Onze poetsvrouwen in Oostende passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw agenda meegeven. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het huishouden. Afhankelijk van uw levensstijl kunt u de werkuren van uw {kuisvrouw inroosteren. U beslist ook hoe vaak uw poetsvrouw in Oostende langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Oostende allemaal doen?

Een poetsvrouw in Oostende mag allerlei klusjes uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Oostende kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de vaat te doen. Als uw poetshulp in Oostende ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetshulp in Oostende inschakelt. Zo moet u erop letten dat als uw poetsvrouw de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke zaken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om uw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Oostende mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Oostende?

Hoeveel een poetsvrouw in Oostende kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetsvrouw. Als u elke week een poetsvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat u juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist wenst. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen van verscheidene poetshulpen in Oostende. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Oostende
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Oostende?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Oostende! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulpen in Oostende. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wilt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Oostende

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Oostende

eindschoonmaak en linnen vakantieappartement - Schoonmaken van het volledig appartement grondig - Kuisen traphal appartementsgebouw elke twee weke - Schoonmaken - kuisen van 2 appartementen en 1 studio - wekelijkse poetsbeurt op vrijdag van 10:00 - 11:00 - hulp bij schoonmaak woonkamer - Help mij de chaos weer onder controle te krijgen - *** Poetshulp voor vakantieappartement *** - Schoonmaak - Poetsdame appartement - Schoonmaak - Grondige poetsbeurt (2) - Poetshulp gevraagd (9) - Poetshulp gevraagd (8) - Grondige poetsbeurt - Kuisen traphal (elke 2 weken) (8) - Onderhoud vakantie appartement. - Poetshulp gevraagd (7) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (7) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (6) - Poetshulp gevraagd (6) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (5) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (4) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (3) - Poetshulp gevraagd (5) - Opkuis appartement na uithuiszetting huurder - Kuisen traphal (elke 2 weken) (2) - Poetshulp gevraagd (4) - Poetshulp gevraagd (3) - Poetshulp gevraagd (2) - Kuisen traphal (elke 2 weken) - Poetshulp gevraagd - Poetshulp - Schoonmaak - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (7) - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (6) - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (5) - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (4) - Schoonmaak - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (3) - Flexibele poetshulp vakantieappartement Mariakerke - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (2) - Flexibele schoonmaak vakantieappartement (2) - Ik zoek huishoudhulp voor apartement - Flexibele schoonmaak vakantieappartement - Huishoudhulp, poetsen, wassen en strijken - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean - Poetsen vakantieappartement na verhuur - Poetshulp gezocht
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden