poetsvrouw Oostende

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Oostende

Sabrina is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Sabrina
Sabrina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
5/5 (49 reviews)
Hallo iedereen ik werk al 5 jaar in de dienstencheques sector dus heb ik aardig wat ervaring doe in met hart en nieren mensen helpen doe ik met Plezier
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
Oostende
5/5 (32 reviews)
Bonjour, j'ai assisté ma maman et deux proches dans leur longue maladie. Toutes voulaient rester le plus longtemps possible vivre dans leur chez-soi! Mon aide leur a été précieuse. Des tâches simples comme les courses, le nettoyage etc. leur ont simplifié la vie. Un dialogue et une oreille attentive leurs procurent aussi une grande joie.
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Lynn
Lynn
Oostende
4.65/5 (23 reviews)
Ik heb het graag proper en netjes en heb mijn kuis ervaring van men eigen groot huishouden.. Met het beschikbare ga ik wel aan de slag, je kan me ook vragen voor grote opkuisen!
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Sela
Sela
Oostende
5/5 (23 reviews)
Ik poets supergraag en laat geen enkele vlek achter. Ramen vind ik ook leuk om schoon te maken. Ik weet welke producten ik moet gebruiken bij het schoonmaken.
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Audrey
Audrey
Oostende
5/5 (2 reviews)
Ik heb een opleiding professionele schoonmaaktechnieken gedaan bij vdab oostende,ik kan ook zelfstandig werken,ben flexibel en proper en ben onmiddellijk beschikbaar
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Maria josé
Maria josé
Oostende
5/5 (2 reviews)
Ik heb ervaring in het kuisen in fabrieken, scholen, kantoren, winkels, huizen en appartement. Ik heb zeer veel ervaring in het kuisen en ik doe het ook graag wat maakt dat mijn werk dan ook zeer goed gedaan word.
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Casey
Casey
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelfs graag bezig met het schoonmaken bij mijn thuis, daarmee vind ik wat innerlijke rust. Ik let goed op details dus dat zie ik wel als een pluspunt! U bent bij mij aan het juiste adres!
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Vassiliki
Vassiliki
Oostende
1.0/5 (1 reviews)
Ik hou van proper en netheid spik en span heb een algemene opleiding gedaan dus met machines kan ik ook werken ramen doe ik ook en eventueel autos en andere
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Eline
Eline
Oostende
Nieuw
Dag Met veel plezier kom ik bij u schoonmaken. Ik werk snel en met oog voor detail. Zelf manage ik een fulltime job en een huishouden. Ik heb dus zeker voldond ervaring. Ik kom dan ook met veel plezier helpen opruimen of schoonmaken. Ik maak gebruik van het openbaar vervoer of kom met de fiets :)
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Cédric
Cédric
Oostende
Nieuw
Heb opleiding particuliere schoonmaak gedaan via vdab, te Oostende in 2018 En bezit heel wat competenties en werkervaring in de schoonmaak. Heb ook het buitenland gewerkt :campings/hotels u kan bij mij terecht voor algemene schoonmaak wassen van autos reinigen van terrassen en opritten met hogedruk reiniger
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Ellie
Ellie
Oostende
Nieuw
IK werk graag met u schoonmaakspullen Ik ben met het openbaar vervoer of elektrische fiets Alles is bespreekbaar voor uurtjes en dagen Graag het liefs bij mensen zonder huisdieren dank u
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Nathalie
Nathalie
Oostende
Nieuw
Naast opruimcoaching kan ik je ook bijstaan bij het schoonmaken en je kasten etc. weer op orde zetten. Ik breng de gezelligheid terug in je huishouden ;-)
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Sylvie
Sylvie
Oostende
Nieuw
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Ana
Ana
Oostende
Nieuw
Ik werk al meer dan 5 jaar als poetsvrouw.. Ik werk snel en degelijke altijd met een glimlach.. Zowat overal te Oostende en Middelkerke.. Ik gebruik meestal openbaarvervoer en mijn fiets... Ik heb een passie voor netheid en organisatie... Zou met veel plezier voor u willen werken..
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Luis
Luis
Oostende
Nieuw
Ik kuis graag en thuis ben ik degene die altijd de afwas doet en ik kuis ook nog heel het huis. Ik heb een gezin van 4 personen. Maar ik doe wel graag het kuisen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Oostende: geëvalueerd met 4.46 door 133 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Oostende, kuisvrouw Oostende, ruitenwasser Oostende, glazenwasser Oostende, poetsdienst Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Oostende zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan schoonmaken. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan schoonmaken? Of je wil een grote lenteschoonmaak houden? Doe beroep op een poetshulp in Oostende. Maar hoe vind je de perfecte poetsvrouw in Oostende? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, je wil een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Oostende langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wilt. Wil je dat jouw poetsvrouw in Oostende elke week langskomt om jouw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetshulpen passen zich aan aan jouw behoeften. Je wil natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan jouw planning. Onze poetshulpen in Oostende zijn zeer flexibel. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw planning meegeven. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het schoonmaken. In functie van jouw dagindeling kan je de werkuren van jouw poetsvrouw inplannen. Je beslist ook hoe vaak jouw poetsvrouw in Oostende langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Oostende allemaal doen?

Een poetsvrouw in Oostende mag allerlei diensten uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Oostende kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw poetsvrouw vragen om de vaat te doen. Als jouw poetsvrouw in Oostende ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een poetsvrouw in Oostende in dienst neemt. Zo moet je erop letten dat als jouw poetsvrouw de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke diensten uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook ten stelligste afgeraden om jouw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Oostende mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Oostende?

Hoeveel een poetsvrouw in Oostende kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de poetsvrouw. Als je elke week een poetsvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat je juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw poetsvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat je juist wenst. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsvoorstellen van verschillende poetshulpen in Oostende. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Oostende
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Oostende?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Oostende! Je hebt de perfecte persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulp in Oostende. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je graag hebt dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw poetsvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Oostende

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Oostende

Schoonmaak - Poetsdame appartement - Schoonmaak - Poetshulp gevraagd (10) - Grondige poetsbeurt (2) - schoonmaken vakantieappartement op vrijdag - Poetshulp gevraagd (9) - Poetshulp gevraagd (8) - Grondige poetsbeurt - Kuisen traphal (elke 2 weken) (8) - Onderhoud vakantie appartement. - Poetshulp gevraagd (7) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (7) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (6) - Poetshulp gevraagd (6) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (5) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (4) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (3) - Poetshulp gevraagd (5) - Opkuis appartement na uithuiszetting huurder - Kuisen traphal (elke 2 weken) (2) - Poetshulp gevraagd (4) - Poetshulp gevraagd (3) - Poetshulp gevraagd (2) - Kuisen traphal (elke 2 weken) - Poetshulp gevraagd - Poetshulp - Schoonmaak - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (7) - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (6) - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (5) - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (4) - Schoonmaak - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (3) - Flexibele poetshulp vakantieappartement Mariakerke - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (2) - Flexibele schoonmaak vakantieappartement (2) - Ik zoek huishoudhulp voor apartement - Flexibele schoonmaak vakantieappartement - Huishoudhulp, poetsen, wassen en strijken - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean - Poetsen vakantieappartement na verhuur - Poetshulp gezocht - Helpen schoonmaken van ons huisje - Schoonmaken - Huis/appartement in Oostende (8400) - schoonmaak van mijn appartement - Poetsvrouw gezocht voor 1 dag grote kuis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden