Vind de beste poetsvrouw van Oostende

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Sabrina
Sabrina
5/5 · 37 reviews
8400 Oostende
Hallo iedereen ik werk al 4jaar in de dienstencheques sector dus heb ik aardig wat ervaring doe in met hart en nieren mensen helpen doe ik met Plezier
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
5/5 · 32 reviews
8400 Oostende
Bonjour, j'ai assisté ma maman et deux proches dans leur longue maladie. Toutes voulaient rester le plus longtemps possible vivre dans leur chez-soi! Mon aide leur a été précieuse. Des tâches simples comme les courses, le nettoyage etc. leur ont simplifié la vie. Un dialogue et une oreille attentive leurs procurent aussi une grande joie.
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Audrey
Audrey
5/5 · 2 reviews
8400 Oostende
Ik heb een opleiding professionele schoonmaaktechnieken gedaan bij vdab oostende,ik kan ook zelfstandig werken,ben flexibel en proper en ben onmiddellijk beschikbaar
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Arnita
Arnita
5/5 · 2 reviews
8400 Oostende
Ik poets supergraag en laat geen enkele vlek achter. Ramen vind ik ook leuk om schoon te maken. Ik weet welke producten ik moet gebruiken bij het schoonmaken.
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Aytekin
Aytekin
5/5 · 1 reviews
8400 Oostende
Samen met mijn vrouw kunnen we veel dingen doen bv ik kuus ramen zijn stofzuigen onder keuken zij heeft ook gewerkt in toerisme hotel ik kan haar op allede gebieden helpen
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Carolina
Carolina
5/5 · 1 reviews
8400 Oostende
Ik heb al bij mensen die een verblijf aan zee hebben hun loft schoongemaakt , ik ben correct , betrouwbaar en stipt , ik maak alles proper dat alles netjes is .
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Eline
Eline
Nieuw
8400 Oostende
Dag Met veel plezier kom ik bij u schoonmaken. Ik werk snel en met oog voor detail. Zelf manage ik een fulltime job en een huishouden. Ik heb dus zeker voldond ervaring. Ik kom dan ook met veel plezier helpen opruimen of schoonmaken. Ik maak gebruik van het openbaar vervoer of kom met de fiets :)
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Cédric
Cédric
Nieuw
8400 Oostende
Heb opleiding particuliere schoonmaak gedaan via vdab, te Oostende in 2018 En bezit heel wat competenties en werkervaring in de schoonmaak. Heb ook het buitenland gewerkt :campings/hotels u kan bij mij terecht voor algemene schoonmaak wassen van autos reinigen van terrassen en opritten met hogedruk reiniger
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Ellie
Ellie
Nieuw
8400 Oostende
IK werk graag met u schoonmaakspullen Ik ben met het openbaar vervoer of elektrische fiets Alles is bespreekbaar voor uurtjes en dagen Graag het liefs bij mensen zonder huisdieren dank u
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Nathalie
Nathalie
Nieuw
8400 Oostende
Naast opruimcoaching kan ik je ook bijstaan bij het schoonmaken en je kasten etc. weer op orde zetten. Ik breng de gezelligheid terug in je huishouden ;-)
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Sylvie
Sylvie
Nieuw
8400 Oostende
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Ana
Ana
Nieuw
8400 Oostende
Ik werk al meer dan 5 jaar als poetsvrouw.. Ik werk snel en degelijke altijd met een glimlach.. Zowat overal te Oostende en Middelkerke.. Ik gebruik meestal openbaarvervoer en mijn fiets... Ik heb een passie voor netheid en organisatie... Zou met veel plezier voor u willen werken..
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Luis
Luis
Nieuw
8400 Oostende
Ik kuis graag en thuis ben ik degene die altijd de afwas doet en ik kuis ook nog heel het huis. Ik heb een gezin van 4 personen. Maar ik doe wel graag het kuisen.
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Angie
Angie
Nieuw
8400 Oostende
Ik heb altijd als poetsvrouw gewerkt.. in bedrijven , autosalons , delijn , enz.. Maar ook bij mensen thuis met dienstencheques.. ik doe het graag en is altijd leuk als de klanten blij zijn van je werk..
Poetsvrouw in Oostende (8400) - Stive
Stive
Nieuw
8400 Oostende
Ik heb ervaring in schoonmaak, zowel appartementen, openbare ruimtes, ruiten kan ik ook wassen... keuken onderhoud van een taverne heb ik ook gedaan..

Poetshulp Oostende: geëvalueerd met 5.0 door 75 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Oostende, kuisvrouw Oostende, ruitenwasser Oostende, glazenwasser Oostende, poetsdienst Oostende,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Oostende zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan kuisen? Of u wilt een grote lenteschoonmaak houden? Neem een poetshulp Oostende in dienst. Maar hoe vindt u de ideale poetshulp in Oostende? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, u wilt een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Oostende langskomen?

Dit is volledig hoe u het wilt. Wilt u dat uw poetshulp in Oostende elke week langskomt om uw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw planning. Onze kuisvrouwen in Oostende passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw planning delen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het huishouden. Afhankelijk van uw levensstijl kunt u de werkuren van uw poetshulp vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw poetshulp in Oostende langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Oostende allemaal doen?

Een poetsvrouw in Oostende mag allerlei taken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Oostende kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetshulp vragen om de afwas te doen. Als uw poetshulp in Oostende ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetshulp in Oostende aanwerft. Zo moet u erop letten dat als uw poetshulp de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke taken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Oostende mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Oostende?

Hoeveel een poetsvrouw in Oostende kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetshulp. Als u elke week een poetshulp laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat u juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat u juist verwacht. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van meerdere poetshulpen in Oostende. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Oostende
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Oostende?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Oostende! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor kuisvrouwen in Oostende. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw poetshulp niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wenst dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Oostende

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden