poetsvrouw Dendermonde

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Dendermonde

Poetsvrouw in Dendermonde (9200) - Veerle
Veerle
Dendermonde
4.87/5 (15 reviews)
Hallokes na 35j zelfstandig geweest zijn,gewend van te werken en geen zin heb om thuis stil te zitten,bied ik met heel veel zin mijn diensten aan. Ik ben een all rounder qua werk. Poetsen,strijken,wassen plassen,koken of eender wat een huishouden nodig heeft doe ik met heel veel toeweiding. Ben open en spontaan en met een babbeltje zit ik niet verveeld. Ik woon in Antwerpen stad! Vgrts Veerl
Poetsvrouw in Dendermonde (9200) - Elien
Elien
Dendermonde
5/5 (6 reviews)
Hallo! Ik ben zelf een zeer ordelijk iemand en als je thuiskomt is het toch altijd leuker als alles netjes en proper is. Graag kom ik je met veel plezier helpen zodat je daarna zelf wat meer vrije tijd en rust hebt. Hopelijk tot snel!
Poetsvrouw in Hamme (9220) - Shania
Shania
Hamme
5/5 (3 reviews)
Ik heb al een paar keer bij mensen thuis gaan kuisen en hier deed ik ook de strijk en het gras af rijden. Ik poets niet als beroep maar ik zeker wel de basis.
Poetsvrouw in Lebbeke (9280) - Anne
Anne
Lebbeke
4.0/5 (2 reviews)
Hallo ik heb ervaring in poetsen en ik doe dit graag. Ik heb geen inkomen en wil graag mensen helpen om toch iets te verdienen. Voor mijn kinderen grt
Poetsvrouw in Denderbelle (9280) - Mel
Mel
Denderbelle
5/5 (2 reviews)
Stofzuiger, dweilen, ramen poetsen, auto's wassen, schoonmaak na verbouwing, schoonmaak van feestzalen. Onderhoud en schoonmaak van een appartement aan zee. Bedden verschonen, wassen en strijken.
Poetsvrouw in Appels (9200) - Mike
Mike
Appels
2.5/5 (2 reviews)
Kleine of grote schoonmaak van huis, appartement, garage of dergelijke, hiervoor kan je bij mij terecht. Ik help je graag verder. Hulp nodig met andere zaken ? Aarzel niet om dit ook te vragen
Poetsvrouw in Zele (9240) - Chelsea
Chelsea
Zele
5/5 (2 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring als huishoudhulp maar ik help mijn mama als sinds mijn tienerjaren mee in het huishouden, dit is dus zeker geen probleem voor me.😁
Poetsvrouw in Dendermonde (9200) - Livy
Livy
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Meubilair af-stoffen /-kuisen, stofzuigen en dweilen of eventueel schuren van OPGERUIMDE KAMERS /RUIMTES . Reinigen en verversen van kattenbakken /hondenren /konijnenhok /paardenstal/.. Dierenverblijf. Ramen en deuren poetsen.
Poetsvrouw in Denderbelle (9280) - Jolien
Jolien
Denderbelle
1.0/5 (1 reviews)
In mijn richting waar ik afgestudeerd ben leer je wel wat hygiëne is. Ook ging ik veel kuisen bij de mama mits die ziek is. Thuis ben ik ook heel hard op netheid gesteld.
Poetsvrouw in Lebbeke (9280) - Annick
Annick
Lebbeke
Nieuw
Ik werk al 7 jaar deeltijds als schoonmaakster bij particulieren en wil langs deze weg nog iets bij te verdienen. Ik ben woonachtig in Lebbeke ,dit ligt in Oost-Vlaanderen en tegen de provinciegrens Vlaams brabant en Antwerpen.
Poetsvrouw in Mespelare (9200) - Sarah
Sarah
Mespelare
Nieuw
Sinds ik deels samenwoon met mijn vriend en dus ook een huishouden heb, heb ik geleerd dat netheid een van mijn sterke kanten is. Ik vind het verschrikkelijk als er iets blijft rond slingeren, of er nog maar een stofje op de kast terecht komt. Auto's/ramen wassen, allemaal geen enkel probleem!
Poetsvrouw in Dendermonde (9200) - Nick
Nick
Dendermonde
Nieuw
Mijn vrouw heeft ruime ervaring met de schoonmaak.Van appartement tot groot huis. Ze werkt snel en zorgvuldig en heeft oog voor detail. Wij bieden een goede service. Wij kijken uit naar uw reactie. Tot snel,
Poetsvrouw in Dendermonde (9200) - Kaat
Kaat
Dendermonde
Nieuw
Schoonmaken doe ik snel, efficiënt en alles zal ook echt blinken, schoonmaakmiddelen moet wel aanwezig zijn + alle andere benodigdheden om meteen aan de schoonmaak te kunnen beginnen.
Poetsvrouw in Dendermonde (9200) - Gaëlle
Gaëlle
Dendermonde
Nieuw
J ai l'experience parceque deja etant maman j ai l habitude de faire le menage tout les jours chez moi. Mais aussi j ai travailler en interim comme aide ménagère dont j ai de l experience en ce domaine.
Poetsvrouw in Appels (9200) - Johan
Johan
Appels
Nieuw
Op mijn werk kuis ik ook altijd de boel op 😂, zodoende op een ander een werkje te dien is voor mij zeker geen probleem welk opkuisklusje ook, geen probleem
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Dendermonde: geëvalueerd met 4.15 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Dendermonde, kuisvrouw Dendermonde, ruitenwasser Dendermonde, glazenwasser Dendermonde, poetsdienst Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Dendermonde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden