poetsvrouw Geel

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Geel

Poetsvrouw in Westerlo (2260) - Jasir
Jasir Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Westerlo
5/5 (8 reviews)
Ik hecht veel belang aan netheid. Al enkele jaren heb ik ervaring met het schoonmaken van huizen, appartementen, (feest)zalen, etc. Het schoonmaken van uw rolluiken, het reinigen van uw tapijten, het wassen van uw ruiten, etc. Ik doe het allemaal! Kwaliteit verzekerd!
Poetsvrouw in Geel (2440) - Tinneke
Tinneke
Geel
4.43/5 (7 reviews)
Ik werk al bena 13 jaar in de poetssector ik ben al in heel veel huizen en appartementen geweest elk nestje heeft zijn eigen specifiek onderhoud nodig
Poetsvrouw in Geel (2440) - Florien
Florien
Geel
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben Florien, ben 21 jaar. Mijn vorige job heb ik schoongemaakt. Ervaring heb ik dus al wel. Maar ben nog jong genoeg om bij te leren. Ramen wassen doe ik ook wel redelijk graag. Net als schoonmaken. Ik deed de job graag. Door omstandigheden moeten stoppen.
Poetsvrouw in Oevel (2260) - Bart
Bart
Oevel
5/5 (2 reviews)
Ik heb jarenlange ervaring in klusjes in en rond het huis en de tuin. Ik heb hiervoor het nodige materiaal en vervoer. Ik maak het graag netjes en breng het afval indien gewenst naar het containerpark.
Poetsvrouw in Westerlo (2260) - A
A
Westerlo
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben op zoek een extra uren werken Ik heb 5 jaren ervaring gehad schoonmaak werken met dienstencheques . Strijken , ramen poetsen , Ik ben flexible.
Poetsvrouw in Geel (2440) - Ilse
Ilse
Geel
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben een organizer in hart en nieren. Heb privé al verschillende huizen en appartementjes helpen inrichten, proper maken en ervoor gezorgt dat de energie vrij kan stromen bij kenissen/vrienden. Ook mijn eigen appartementje heb ik zelf ingericht en krijg er constant complimentjes over:)
Poetsvrouw in Geel (2440) - Amara
Amara
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb al ervaring met een studentenjob in de schoonmaak sector. Maar ik zou toch liever zelfstandig op mijn eigen tempo werken. Ik kan werken met poetsgerief dat u heeft, maar kan ook mijn eigen spullen meenemen ! Ik werk gefocusd en ordelijk.
Poetsvrouw in Geel (2440) - Patience
Patience
Geel
Nieuw
Dag. Ik heb 3 jaar als deeltijds schoonmaakster bij particuleren en zou graag deeltijds werken, ik werk snel en degelijk, zodat overal te geel, kasterlee, meerhout en mol. Ik gebruik mijn auto, ik kan zelf onderhoudsmiddelen zorgen. Positief ingesteld. Zou met veel plezier u Willen werken.
Poetsvrouw in Geel (2440) - Susan
Susan
Geel
Nieuw
Ben huisvrouw geweest en bij vrienden regelmatig geholpen. Vraag gerust voor meer informatie. Ik ben van Geel Centrum en flexibel qua dagen en uren maar de zaterdagen gaat bijna nooit. Mvg en tot hoors.
Poetsvrouw in Kasterlee (2460) - Stefanie
Stefanie
Kasterlee
Nieuw
Ik ben misschien van beroep geen schoonmaakster maar ben wel opgevoed door eentje! Orde en netheid werd hoog in het gaande gedragen. En eens je op eigen benen staat snap je des te meer waarom. Dus voor een stofje of een vuiltje, ik ben diegene die je zoekt.
Poetsvrouw in Olen (2250) - Lorien
Lorien
Olen
Nieuw
Hallo, Ik heb 6 jaar ervaring in het schoonmaken van kamers in het ziekenhuis van AZ Turnhout. Omdat de job niet meer te combineren valt met de opleiding ben ik helaas moeten stoppen met poetsen. Ik ben zeer gemotiveerd en hou van netheid .
Poetsvrouw in Geel (2440) - Nick
Nick
Geel
Nieuw
ENKEL senioren, alleenstaande.. vragen altijd vrij! Wekelijkse schoonmaak, ramen, etc.. Dagschotels en/of soep maken bespreekbaar. Stel je vraag gerust, antwoord krijg je altijd.
Poetsvrouw in Geel (2440) - Sylvana
Sylvana
Geel
Nieuw
Hallo ik zit een aantal weken thuis en wil daarom wat bezig zijn ik wil graag een centje bijverdienen en vond dit wel een leuke oplossing ik ben niet vies van werken of een taakje
Poetsvrouw in Oevel (2260) - Sanne
Sanne
Oevel
Nieuw
Hallo, ik ben Sanne ben vanuit de Kempen en ben 27 jaren jong. Ik mijn studenten heb ik gewerkt gehad bij ISS een kuisfirma die bij bedrijven gaat kuisen. Raar maar waar, soms is kuisen ook ontspanning. Je moet kunnen eten van de grond.
Poetsvrouw in Geel (2440) - Nikki
Nikki
Geel
Nieuw
Ervaring in het schoonmaken, perfectionistisch. Gaat niet weg voor alles terug proper is. Uren kunnen klanten kiezen Want ik ben altijd beschikbaar.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Geel: geëvalueerd met 4.68 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Geel, kuisvrouw Geel, ruitenwasser Geel, glazenwasser Geel, poetsdienst Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden