poetsvrouw Geel

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Geel

Poetsvrouw in Geel (2440) - Tinneke
Tinneke
Geel
4.43/5 (7 reviews)
Ik werk al bena 13 jaar in de poetssector ik ben al in heel veel huizen en appartementen geweest elk nestje heeft zijn eigen specifiek onderhoud nodig
Poetsvrouw in Geel (2440) - Florien
Florien
Geel
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben Florien, ben 21 jaar. Mijn vorige job heb ik schoongemaakt. Ervaring heb ik dus al wel. Maar ben nog jong genoeg om bij te leren. Ramen wassen doe ik ook wel redelijk graag. Net als schoonmaken. Ik deed de job graag. Door omstandigheden moeten stoppen.
Poetsvrouw in Westerlo (2260) - A
A
Westerlo
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben op zoek een extra uren werken Ik heb 5 jaren ervaring gehad schoonmaak werken met dienstencheques . Strijken , ramen poetsen , Ik ben flexible.
Poetsvrouw in Mol (2400) - Gwenda
Gwenda
Mol
5/5 (1 reviews)
Ik heb vroeger met mijn mama altijd geholpen met haar jobs als kuisvrouw waardoor ik natuurlijk veel heb mee geleerd. Ikzelf ben iemand die alles graag deftig en netjes heeft en ben op zulke vlakken een beetje een perfectioniste. Ik ben altijd zeer gemotiveerd om iemand anders zijn/haar huis te poetsen omdat ik het leuk vind om te zien hoe blij het mensen achteraf maakt.
Poetsvrouw in Westerlo (2260) - Ben
Ben
Westerlo
Nieuw
Ik ben een zeer hygiënisch persoon van mezelf. Doordat alles voor mij perfect moet zijn, ben ik vaak bezig tot ik alles proper krijg wat proper te krijgen valt.
Poetsvrouw in Geel (2440) - Patience
Patience
Geel
Nieuw
Dag. Ik heb 3 jaar als deeltijds schoonmaakster bij particuleren en zou graag deeltijds werken, ik werk snel en degelijk, zodat overal te geel, kasterlee, meerhout en mol. Ik gebruik mijn auto, ik kan zelf onderhoudsmiddelen zorgen. Positief ingesteld. Zou met veel plezier u Willen werken.
Poetsvrouw in Geel (2440) - Susan
Susan
Geel
Nieuw
Ben huisvrouw geweest en bij vrienden regelmatig geholpen. Vraag gerust voor meer informatie. Ik ben van Geel Centrum en flexibel qua dagen en uren maar de zaterdagen gaat bijna nooit. Mvg en tot hoors.
Poetsvrouw in Kasterlee (2460) - Stefanie
Stefanie
Kasterlee
Nieuw
Ik ben misschien van beroep geen schoonmaakster maar ben wel opgevoed door eentje! Orde en netheid werd hoog in het gaande gedragen. En eens je op eigen benen staat snap je des te meer waarom. Dus voor een stofje of een vuiltje, ik ben diegene die je zoekt.
Poetsvrouw in Herentals (2200) - Socayna
Socayna
Herentals
Nieuw
Ik heb in verschillende hotels als housekeeper gewerkt in het buitenland. Ik ben ook huishoudster geweest op een cattlestation. Wassen, strijken, kuisen...
Poetsvrouw in Olen (2250) - Lorien
Lorien
Olen
Nieuw
Hallo, Ik heb 6 jaar ervaring in het schoonmaken van kamers in het ziekenhuis van AZ Turnhout. Omdat de job niet meer te combineren valt met de opleiding ben ik helaas moeten stoppen met poetsen. Ik ben zeer gemotiveerd en hou van netheid .
Poetsvrouw in Geel (2440) - Nick
Nick
Geel
Nieuw
ENKEL senioren, alleenstaande.. vragen altijd vrij! Wekelijkse schoonmaak, ramen, etc.. Dagschotels en/of soep maken bespreekbaar. Stel je vraag gerust, antwoord krijg je altijd.
Poetsvrouw in Kasterlee (2460) - Sharon
Sharon
Kasterlee
Nieuw
beste, ik kan schoonmaken strijken en koken en zou jullie hierbij graag willen helpen. ik heb hier geen ervaring in buiten dat ik het zelf thuis ook moet doen. maar ik doet dit met veel plezier
Poetsvrouw in Kasterlee (2460) - Sylvana
Sylvana
Kasterlee
Nieuw
Hallo ik zit een aantal weken thuis en wil daarom wat bezig zijn ik wil graag een centje bijverdienen en vond dit wel een leuke oplossing ik ben niet vies van werken of een taakje
Poetsvrouw in Kasterlee (2460) - Nathalie
Nathalie
Kasterlee
Nieuw
Hallo ik ben Nathalie en maak graag de klanten blij om hun huisje proper te maken dan is iedereen tevreden ik als poetsvrouw en jullie omwille je thuis niet meer hoeft te poetsen. Als je interesse hebt contacteer mij gerust
Poetsvrouw in Varendonk (2431) - Simon
Simon
Varendonk
Nieuw
Ik kuis met veel plezier en zorgvuldigheid het hele huis, ook wassen en strijken is voor mij geen enkel probleem. Ik heb de dingen dan ook graag proper en op orde.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Geel: geëvalueerd met 4.44 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Geel, kuisvrouw Geel, ruitenwasser Geel, glazenwasser Geel, poetsdienst Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Geel zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan kuisen? Of je wil een grote kuis houden? Neem een poetshulp Geel in dienst. Maar hoe vind je de meest geschikte kuisvrouw in Geel? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, je wil een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Geel langskomen?

Dit is volledig hoe jij het ziet. Wil je dat jouw kuisvrouw in Geel elke week langskomt om jouw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetshulpen passen zich aan aan jouw wensen. Je wil natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan jouw agenda. Onze poetshulpen in Geel passen zich aan. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw agenda speciferen. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het huishouden. Afhankelijk van jouw dagindeling kan je de werkuren van jouw kuisvrouw vastleggen. Je beslist ook hoe vaak jouw kuisvrouw in Geel langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Geel allemaal doen?

Een poetsvrouw in Geel mag allerlei taken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Geel kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als jouw kuisvrouw in Geel ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een kuisvrouw in Geel in dienst neemt. Zo moet je erop letten dat als jouw kuisvrouw de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke taken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om jouw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Geel mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Geel?

Hoeveel een poetsvrouw in Geel kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de kuisvrouw. Als je elke week een kuisvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat je juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw kuisvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat je juist verwacht. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsvoorstellen van verschillende poetshulpen in Geel. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Geel
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Geel?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Geel! Je hebt de meest geschikte persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor kuisvrouwen in Geel. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je graag hebt dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw kuisvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk materiaal nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Geel

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Geel

Vaste poetshulp in Geel - Poetshulp gezocht - ramen wassen - All Ramen - poetshulp - Poetshulp te Geel - Poetshulp gezocht - Poetshulp gezocht te Gewl - Dringend poetshulp op dinsdag - Poetshulp gezocht - poetsvrouw voor bureau ,keuken ,inkomhal, en wc - Schoonmaak/ opruiming / nieuwjaar voornemens - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Onderhoud huis/ramen… - schoonmaak - Poetshulp gezocht - poetshulp gezocht - Poetshulp voor 4u om de twee weken - Poets hulp voor huis and ramen nodig - Poetshulp - Schoonmaak - met spoed poetshulp voor huishouden en strijken - Huis poetsen - Kuishulp - poetsvrouw met spoed gezocht - Poetsvrouw - 2 uur poetsen éénmalig (te Geel) - Huishoudhulp - Appartement grondig schoonmaken - Huishoudhulp (poetsen, strijken, incl. maaltijden! - Poetshulp gewenst - Ik poets graag - Ik strijk graag - poetsvrouw Geel - Poetshulp gezocht met onmiddellijke ingang - huishoudster gezocht - Poetsvrouw/man onderhoud gemene delen - Glazenwasser - Schoonmaken auto, binnen & buitenkant - Ramen wassen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden