Vind de beste poetsvrouw van Geel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Geel (2440) - Tinneke
Tinneke
4.33/5 · 6 reviews
2440 Geel
Ik werk al bena 13 jaar in de poetssector ik ben al in heel veel huizen en appartementen geweest elk nestje heeft zijn eigen specifiek onderhoud nodig
Poetsvrouw in Westerlo (2260) - A
A
4.0/5 · 1 reviews
2260 Westerlo
Ik ben op zoek een extra uren werken Ik heb 5 jaren ervaring gehad schoonmaak werken met dienstencheques . Strijken , ramen poetsen , Ik ben flexible.
Poetsvrouw in Meerhout (2450) - Hanne
Hanne
5/5 · 1 reviews
2450 Meerhout
Het schoonmaken in huis is iets wat ik wekelijks doe en dus ook wel wat ervaring in heb. Ik zou jou graag in mijn vrije tijd willen helpen om het ook bij jou spik en span te hebben.
Poetsvrouw in Westerlo (2260) - Ben
Ben
Nieuw
2260 Westerlo
Ik ben een zeer hygiënisch persoon van mezelf. Doordat alles voor mij perfect moet zijn, ben ik vaak bezig tot ik alles proper krijg wat proper te krijgen valt.
Poetsvrouw in Geel (2440) - Patience
Patience
Nieuw
2440 Geel
Dag. Ik heb 3 jaar als deeltijds schoonmaakster bij particuleren en zou graag deeltijds werken, ik werk snel en degelijk, zodat overal te geel, kasterlee, meerhout en mol. Ik gebruik mijn auto, ik kan zelf onderhoudsmiddelen zorgen. Positief ingesteld. Zou met veel plezier u Willen werken.
Poetsvrouw in Geel (2440) - Susan
Susan
Nieuw
2440 Geel
Ben huisvrouw geweest en bij vrienden regelmatig geholpen. Vraag gerust voor meer informatie. Ik ben van Geel Centrum en flexibel qua dagen en uren maar de zaterdagen gaat bijna nooit. Mvg en tot hoors.
Poetsvrouw in Kasterlee (2460) - Stefanie
Stefanie
Nieuw
2460 Kasterlee
Ik ben misschien van beroep geen schoonmaakster maar ben wel opgevoed door eentje! Orde en netheid werd hoog in het gaande gedragen. En eens je op eigen benen staat snap je des te meer waarom. Dus voor een stofje of een vuiltje, ik ben diegene die je zoekt.
Poetsvrouw in Herentals (2200) - Socayna
Socayna
Nieuw
2200 Herentals
Ik heb in verschillende hotels als housekeeper gewerkt in het buitenland. Ik ben ook huishoudster geweest op een cattlestation. Wassen, strijken, kuisen...
Poetsvrouw in Olen (2250) - Lorien
Lorien
Nieuw
2250 Olen
Hallo, Ik heb 6 jaar ervaring in het schoonmaken van kamers in het ziekenhuis van AZ Turnhout. Omdat de job niet meer te combineren valt met de opleiding ben ik helaas moeten stoppen met poetsen. Ik ben zeer gemotiveerd en hou van netheid .
Poetsvrouw in Geel (2440) - Nick
Nick
Nieuw
2440 Geel
ENKEL senioren, alleenstaande.. vragen altijd vrij! Wekelijkse schoonmaak, ramen, etc.. Dagschotels en/of soep maken bespreekbaar. Stel je vraag gerust, antwoord krijg je altijd.
Poetsvrouw in Kasterlee (2460) - Sharon
Sharon
Nieuw
2460 Kasterlee
beste, ik kan schoonmaken strijken en koken en zou jullie hierbij graag willen helpen. ik heb hier geen ervaring in buiten dat ik het zelf thuis ook moet doen. maar ik doet dit met veel plezier
Poetsvrouw in Kasterlee (2460) - Sylvana
Sylvana
Nieuw
2460 Kasterlee
Hallo ik zit een aantal weken thuis en wil daarom wat bezig zijn ik wil graag een centje bijverdienen en vond dit wel een leuke oplossing ik ben niet vies van werken of een taakje
Poetsvrouw in Kasterlee (2460) - Nathalie
Nathalie
Nieuw
2460 Kasterlee
Hallo ik ben Nathalie en maak graag de klanten blij om hun huisje proper te maken dan is iedereen tevreden ik als poetsvrouw en jullie omwille je thuis niet meer hoeft te poetsen. Als je interesse hebt contacteer mij gerust
Poetsvrouw in Varendonk (2431) - Simon
Simon
Nieuw
2431 Varendonk
Ik kuis met veel plezier en zorgvuldigheid het hele huis, ook wassen en strijken is voor mij geen enkel probleem. Ik heb de dingen dan ook graag proper en op orde.
Poetsvrouw in Oevel (2260) - Sanne
Sanne
Nieuw
2260 Oevel
Hallo, ik ben Sanne ben vanuit de Kempen en ben 27 jaren jong. Ik mijn studenten heb ik gewerkt gehad bij ISS een kuisfirma die bij bedrijven gaat kuisen. Raar maar waar, soms is kuisen ook ontspanning. Je moet kunnen eten van de grond.

Poetshulp Geel: geëvalueerd met 4.44 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Geel, kuisvrouw Geel, ruitenwasser Geel, glazenwasser Geel, poetsdienst Geel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Geel zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan kuisen? Of u wilt een grote kuis houden? Neem een poetshulp Geel in dienst. Maar hoe vindt u de perfecte poetshulp in Geel? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, u wilt een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Geel langskomen?

Dit is volledig hoe u het ziet. Wilt u dat uw poetshulp in Geel elke week langskomt om uw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetshulpen passen zich aan aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw planning. Onze poetshulpen in Geel zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw planning meegeven. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het poetsen. In functie van uw weekplanning kunt u de werkuren van uw poetshulp vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw poetshulp in Geel langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Geel allemaal doen?

Een poetsvrouw in Geel mag allerlei jobs uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Geel kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetshulp vragen om de vaat te doen. Als uw poetshulp in Geel ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetshulp in Geel inschakelt. Zo moet u erop letten dat als uw poetshulp de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke jobs uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Geel mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Geel?

Hoeveel een poetsvrouw in Geel kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetshulp. Als u elke week een poetshulp laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat u juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat u juist verwacht. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van verschillende poetshulpen in Geel. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Geel
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Geel?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Geel! U hebt de perfecte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulp in Geel. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw poetshulp niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u graag hebt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Geel

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden