poetsvrouw Aarschot

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Aarschot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Aarschot

Poetsvrouw in Baal (3128) - Peggy
Peggy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Baal
5/5 (24 reviews)
Hallo,ik ben peggy en werk al 10 j onder zelfstandigstatuut voor poetsfirma.ik doe zowel grootte opkuisen van huizen ,appartementen na verhuis of oplevering ,wat ik vooral doe is ramem poetsen van huizen en app en doe deze job met veel enthousiasme en met volle overtuigen .Dus wil je graag van mijn diensten gebruik maken geef me gerust een seintje ik sta voor jullie klaar grt
Poetsvrouw in Herselt (2230) - Yona
Yona
Herselt
5/5 (7 reviews)
Ik vind het heel belangrijk dat iedereen in een proper huis kan leven ook als deze persoon daar zelf niet voor kan zorgen. Ik ben 22jaar en ik breng alles zelf mee behalve een stofzuiger.. speciale producten voor speciale vloeren moeten ook zelf voorzien worden door de klant.. ik ben niet bang van honden of eender welk huisdier (zolang slangen etc maar ik hun kooitje zitten).
Poetsvrouw in Aarschot (3200) - Wim
Wim
Aarschot
5/5 (6 reviews)
Opgegroeid in een slagerij gezin. In de bouwsector als schrijnwerker was het een proffesionele verplichting alles netjes achter te laten. Ruwbouw of niet netheid was een must.
Poetsvrouw in Averbode (3271) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Averbode
4.67/5 (3 reviews)
Mijn hoofdberoep is deeltijds schoonmaker en in bijberoep ben ik tuinman. Heb dus in deze bijde werkzaamheden ervaring. Als er wat minder tuinwerk is kan u dus ook voor de schoonmaak bij mij terecht.
Poetsvrouw in Averbode (3271) - Jochem
Jochem
Averbode
4.0/5 (1 reviews)
hallo allemaal ik ben jochem en ik ben 24 jaar en ik heb meer dan tijd genoeg om mensen te helpen die minder tijd hebben ik heb een eigen huis dus weet wel hoe ik moet kuisen zelf de auto is elke week weer opnieuw gekuist dus als je hulp nodig hebt laat me dan zeker iets weten ;)
Poetsvrouw in Begijnendijk (3130) - Kiani
Kiani
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Ik woon zelf ook alleen dus ik moet dit thuis zelf ook doen. Ik geniet van het kuisen en achteraf een fris huisje te zien. Ik hoop jullie hierbij te ondersteunen en jullie zo met een fijn gevoel te laten thuiskomen.
Poetsvrouw in Herselt (2230) - Daniëlle
Daniëlle
Herselt
5/5 (1 reviews)
Ik ben een mama van 2 bengels die graag binnen en buiten lopen. Toch heb ik graag dat alles steeds proper is. Huishoudelijk werk schrikt mij dus niet af. Ik heb als logistiek gewerkt in een WZC en ook als huishoudhulp. Heb je hulp nodig bij het laten blinken van je huis/ appartement dan kom ik heel graag helpen. Het is toch fantastisch als alles net opgeruimd en gepoetst is en fris ruikt.
Poetsvrouw in Herselt (2230) - Jessica
Jessica
Herselt
5/5 (1 reviews)
Kan ik je helpen met de ramen huis appartement wat op te ruimen lichte schoonmaak als ook grote schoonmaak kasten uitluiden sorteren (lente schoonmaak) wassen strijken afwasmachine afwas ik ben nergens vies van en steek graag de handen uit de mouwen dan kan je bij mij terecht
Poetsvrouw in Langdorp (3201) - Cathy
Cathy
Langdorp
5/5 (1 reviews)
Mijn mama zoekt een nieuw gezin waar ze wekenlijk (meerdere dagen mogelijk) kan poetsen. 😊 ze heeft al jaren ervaring! Indien je meer vragen hebt stel je ze maar!
Poetsvrouw in Tremelo (3120) - Joyce
Joyce
Tremelo
Nieuw
Hallo, Mijn naam is Joyce. Ik word 23 jaar. Ik heb 6 jaar hotelschool gedaan te Brugge in Spermalie (diploma behaald). Nu zit ik in mijn laatste jaar A1 bachelor verpleegkunde. Dit jaar studeer ik normaal gezien af. Ik heb geen schrik voor huisdieren. Ben opgegroeid met katten, honden, vogels en vissen. Ik ben iemand die sociaal, open, vriendelijk, leerrijk en flexibel is opgesteld. groetjes x
Poetsvrouw in Baal (3128) - Kim
Kim
Baal
Nieuw
Ik heb even gewerkt als poetsvrouw maar doordat ik terug bij mijn vorig werk mocht beginnen ben ik gestopt. Maar nogsteeds heb ik de kuiskriebels en zou ik graag nog dingen proper maken. Bij deze door deze weg.
Poetsvrouw in Hulshout (2235) - Ella
Ella
Hulshout
Nieuw
Hallo, mijn naam is Ella, ik zet je graag in mijn huiswerk. Ik ben 49 jaar, ik werk al bijna 10 jaar bij poets kantoor, al mijn klanten zijn tevreden. Bedankt voor je aandacht, vriendelijke groeten, Ella
Poetsvrouw in Houwaart (3390) - Elien
Elien
Houwaart
Nieuw
Geen ervaring als professionele poetshulp, wel altijd leefgroepen/thuiscontexten en natuurlijk mijn eigen appartement mooi kunnen onderhouden! Ik ken verschillende kuisproducten en voel me zeker oké om gewone huishoudtaken uit te voeren
Poetsvrouw in Averbode (3271) - Katinka
Katinka
Averbode
Nieuw
Door mijn jarenlange ervaring als huishoudhulp kan u er zeker van zijn dat ik alle kneepjes van het vak ken. Zoekt u iemand dat uw huis tot in de puntjes poetst dan bent u bij mij aan het juiste adres!
Poetsvrouw in Scherpenheuvel (3270) - Anouck
Anouck
Scherpenheuvel
Nieuw
Als student heb ik al enkele ervaringen in de schoonmaaksector. Zo heb ik een tijdje bureaus en dergelijke gekuist bij het bedrijf ISS. Ook thuis help ik al eens een handje.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Aarschot: geëvalueerd met 4.85 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Aarschot, kuisvrouw Aarschot, ruitenwasser Aarschot, glazenwasser Aarschot, poetsdienst Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Aarschot

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden