poetsvrouw Roeselare

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Roeselare

Poetsvrouw in Lichtervelde (8810) - Shirley
Shirley
Lichtervelde
5/5 (9 reviews)
Ik heb al 10 jaar ervaring in schoonmaak. Wil jullie een proper huis geen enkel probleem. Ik wil dat gerust doen voor jullie. Ramen ook wat ik doe dat graag.
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Petra
Petra
Roeselare
5/5 (7 reviews)
ik poets graag, het bezorgt me een zekere voldoening na het uitvoeren van de taak als alles terug proper is. Voor mij (misschien klinkt dat raar) is het ook een vorm van ontspanning waar ik mijn energie in kwijt kan.
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Thebe
Thebe
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Door stage ervaring bij familiehulp heb ik toch wel enige ervaring in het poetsen en strijken. Daar heb ik ook een goede stage evaluatie ontvangen. Ik kom ook uit een groot gezin en dan moet iedereen ook de handen uit de mouwen steken. Ik ben een echte werker en zie het zitten u bij de staan.
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Johan
Johan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Johan ik kan heel goed kuisen en doet dat graag, doe het bij mij zelf en bij mijn ma, ik werk met vodden en mopper voor nat en droeg en stof wordt afgedaan met swiffer en gebruik goede onderhouds produkten.Laat gerust iets weten .kan tot 11u per week werken. Mvg johan
Poetsvrouw in Izegem (8870) - Bryan
Bryan
Izegem
5/5 (1 reviews)
Wij zijn Bryan&Justien allebij 22 jaar en wonen in izegem. Mijn vriendin werkt in hulp in huis en heeft voldoende ervaring bij huishoudelijke taken. Ik help mijn vriendin hierbij zodat we de grotere werken samen kunnen doen en het werk rapper gedaan is. Dit kan van gewone huishoudelijke taken gaan tot plafonds afwassen etc. Voor vragen mag u ons altijd contacteren
Poetsvrouw in Emelgem (8870) - Dominik
Dominik
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ervaring in schoonmaak op professioneel vlak heb ik niet. Uiteraard de schoonmaak privé wel. Het moet Spik en span zijn, zo kom jezelf tot rust. Wat heb je nog meer nodig?
Poetsvrouw in Lendelede (8860) - Luc
Luc
Lendelede
5/5 (1 reviews)
Ik poets heel graag. Stofzuigen, afstoffen, kuisen, dweilen, ramen wassen, onderhoud van terras, auto poetsen en simoniseren, ... Stuur me gerust een berichtje.
Poetsvrouw in Lichtervelde (8810) - Stephanie
Stephanie
Lichtervelde
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met het onderhoud van bnb's, huizen, appartementen,.. Dit omvat vegen/stofzuigen, dweilen, ramen wassen, auto's wassen (interieur/exterieur), afwassen, bedden opmaken, onderhoud sanitair..
Poetsvrouw in Hooglede (8830) - Stavroula
Stavroula
Hooglede
Nieuw
Mijn vroegere studies was in de gezinshulp en van daaruit heb ik al veel werkervaring opgedaan met poetsen in hotels (ook als kamermeisje) en bij mensen thuis. Ook poets ik graag en heb het graag dat het proper is.zou ook heel graag strijken liefst kom ik het ophalen en terug brengen.
Poetsvrouw in Oostnieuwkerke (8840) - Joke
Joke
Oostnieuwkerke
Nieuw
Ik heb enkele jaren in de vakantie als schoonmaakster in café's gewerkt. Ik kom met het openbaar vervoer of fiets, maar kan niet eigen schoonmaakmiddelen voorzien.
Poetsvrouw in Emelgem (8870) - Andy
Andy
Emelgem
Nieuw
3 jaar ervaring in de schoon maak van privé woningen rammen strijken
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
Nieuw
Hallo,ik heb al een aantal jaar ervaring in de schoonmaak.zowel als gezinshulp als ook bureau,appertsgebouwen,scholen. ik werk proper en net,en heb oog voor vuil en vet.
Poetsvrouw in Ingelmunster (8770) - Lore
Lore
Ingelmunster
Nieuw
Ik werkte als student in het operatiekwartier in een ziekenhuis als schoonmaakmedewerker. Ook ging ik poetsen in bedrijven. Het zien veranderen van een ruimte geeft mij enorm veel voldoening. Ik ben heel perfectionistisch ingesteld en zal jullie niet teleurstellen. M'n handen vuilmaken is geen enkel probleem. Poetsmateriaal kan ik zelf voorzien wanneer vermeld.
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Kim
Kim
Roeselare
Nieuw
Hallo. Ik ben verpleegkundige als beroep maar ik heb vroeger voor mijn opleiding poetsvrouw geweest. Ik ben zelf op hygiëne en properheid gesteld. Ik ga zorgvuldig te werk en ben betrouwbaar. Grtjs
Poetsvrouw in Emelgem (8870) - B
B
Emelgem
Nieuw
Ik ruim op regelmatige basis huizen op. Meer specifiek specialiseer ik me in het ophalen van van volledige inboedels na een sterfgeval of het opruimen/opkuisen van een huurwoning die door de huurder werd verwaarloosd.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Roeselare, kuisvrouw Roeselare, ruitenwasser Roeselare, glazenwasser Roeselare, poetsdienst Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Roeselare zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan schoonmaken? Of u wilt een grote schoonmaak houden? Neem een kuisvrouw Roeselare in dienst. Maar hoe vindt u de perfecte poetshulp in Roeselare? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, u wilt een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Roeselare langskomen?

Dit is volledig hoe u het wenst. Wilt u dat uw poetsvrouw in Roeselare elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan uw planning. Onze poetsvrouwen in Roeselare passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw uurrooster speciferen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het huishouden. In functie van uw levensstijl kunt u de werkuren van uw {kuisvrouw vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Roeselare langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Roeselare allemaal doen?

Een poetsvrouw in Roeselare mag allerlei taken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Roeselare kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetshulp vragen om de afwas te doen. Als uw kuisvrouw in Roeselare ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetshulp in Roeselare inschakelt. Zo moet u erop letten dat als uw poetsvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke klusjes uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Roeselare mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Roeselare?

Hoeveel een poetsvrouw in Roeselare kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de kuisvrouw. Als u elke week een poetsvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat u juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat u juist wenst. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen van verschillende poetshulpen in Roeselare. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Roeselare
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Roeselare?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Roeselare! U hebt de meest geschikte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulpen in Roeselare. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u graag hebt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk materiaal nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden