Vind de beste poetsvrouw van Roeselare

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Petra
Petra
5/5 · 6 reviews
8800 Roeselare
ik poets graag, het bezorgt me een zekere voldoening na het uitvoeren van de taak als alles terug proper is. Voor mij (misschien klinkt dat raar) is het ook een vorm van ontspanning waar ik mijn energie in kwijt kan.
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Thebe
Thebe
5/5 · 3 reviews
8800 Roeselare
Door stage ervaring bij familiehulp heb ik toch wel enige ervaring in het poetsen en strijken. Daar heb ik ook een goede stage evaluatie ontvangen. Ik kom ook uit een groot gezin en dan moet iedereen ook de handen uit de mouwen steken. Ik ben een echte werker en zie het zitten u bij de staan.
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Johan
Johan
5/5 · 2 reviews
8800 Roeselare
Hallo ik ben Johan ik kan heel goed kuisen en doet dat graag, doe het bij mij zelf en bij mijn ma, ik werk met vodden en mopper voor nat en droeg en stof wordt afgedaan met swiffer en gebruik goede onderhouds produkten.Laat gerust iets weten .kan tot 11u per week werken. Mvg johan
Poetsvrouw in Izegem (8870) - Bryan
Bryan
5/5 · 1 reviews
8870 Izegem
Wij zijn Bryan&Justien allebij 22 jaar en wonen in izegem. Mijn vriendin werkt in hulp in huis en heeft voldoende ervaring bij huishoudelijke taken. Ik help mijn vriendin hierbij zodat we de grotere werken samen kunnen doen en het werk rapper gedaan is. Dit kan van gewone huishoudelijke taken gaan tot plafonds afwassen etc. Voor vragen mag u ons altijd contacteren
Poetsvrouw in Emelgem (8870) - Dominik
Dominik
5/5 · 1 reviews
8870 Emelgem
Ervaring in schoonmaak op professioneel vlak heb ik niet. Uiteraard de schoonmaak privé wel. Het moet Spik en span zijn, zo kom jezelf tot rust. Wat heb je nog meer nodig?
Poetsvrouw in Hooglede (8830) - Stavroula
Stavroula
Nieuw
8830 Hooglede
Mijn vroegere studies was in de gezinshulp en van daaruit heb ik al veel werkervaring opgedaan met poetsen in hotels (ook als kamermeisje) en bij mensen thuis. Ook poets ik graag en heb het graag dat het proper is.zou ook heel graag strijken liefst kom ik het ophalen en terug brengen.
Poetsvrouw in Oostnieuwkerke (8840) - Joke
Joke
Nieuw
8840 Oostnieuwkerke
Ik heb enkele jaren in de vakantie als schoonmaakster in café's gewerkt. Ik kom met het openbaar vervoer of fiets, maar kan niet eigen schoonmaakmiddelen voorzien.
Poetsvrouw in Emelgem (8870) - Andy
Andy
Nieuw
8870 Emelgem
3 jaar ervaring in de schoon maak van privé woningen rammen strijken
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Nieuw
8800 Roeselare
Hallo,ik heb al een aantal jaar ervaring in de schoonmaak.zowel als gezinshulp als ook bureau,appertsgebouwen,scholen. ik werk proper en net,en heb oog voor vuil en vet.
Poetsvrouw in Ingelmunster (8770) - Lore
Lore
Nieuw
8770 Ingelmunster
Ik werkte als student in het operatiekwartier in een ziekenhuis als schoonmaakmedewerker. Ook ging ik poetsen in bedrijven. Het zien veranderen van een ruimte geeft mij enorm veel voldoening. Ik ben heel perfectionistisch ingesteld en zal jullie niet teleurstellen. M'n handen vuilmaken is geen enkel probleem. Poetsmateriaal kan ik zelf voorzien wanneer vermeld.
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Kim
Kim
Nieuw
8800 Roeselare
Hallo. Ik ben verpleegkundige als beroep maar ik heb vroeger voor mijn opleiding poetsvrouw geweest. Ik ben zelf op hygiëne en properheid gesteld. Ik ga zorgvuldig te werk en ben betrouwbaar. Grtjs
Poetsvrouw in Emelgem (8870) - B
B
Nieuw
8870 Emelgem
Ik ruim op regelmatige basis huizen op. Meer specifiek specialiseer ik me in het ophalen van van volledige inboedels na een sterfgeval of het opruimen/opkuisen van een huurwoning die door de huurder werd verwaarloosd.
Poetsvrouw in Oekene (8800) - Julie
Julie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
8800 Oekene
Ik neem mijn beroep als interieur-consulente vrij ruim. Ik kan u helpen in het organiseren van uw woning zodat het allemaal makkelijker op te ruimen is. Helpen bij orde brengen in de kinderkamer of leefruimte zodat het opruimen ietsje vlotter verloopt.
Poetsvrouw in Oekene (8800) - Richard
Richard
Nieuw
8800 Oekene
Ik kan goed auto's wassen en kan verantwoordelijk zijn voor wat ik doe ben ook fysiek sterk... voor verhuis bevoorbeeld in en uit laden van camions
Poetsvrouw in Izegem (8870) - Mohammad jawed
Mohammad jawed
Nieuw
8870 Izegem
Ik heb als poets help bij rusthuis De Fyniks een jaar gewekt in menen Het was Artikel 60 voor een jaar contract van OCMW Menen Drie jaar bij ISS gewerkt

Poetshulp Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Roeselare, kuisvrouw Roeselare, ruitenwasser Roeselare, glazenwasser Roeselare, poetsdienst Roeselare,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Roeselare zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan schoonmaken. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan schoonmaken? Of u wilt een grote kuis houden? Neem een poetshulp Roeselare in dienst. Maar hoe vindt u de meest geschikte poetsvrouw in Roeselare? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, u wilt een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Roeselare langskomen?

Dit is volledig hoe u het ziet. Wilt u dat uw poetsvrouw in Roeselare elke week langskomt om uw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan uw planning. Onze poetsvrouwen in Roeselare zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw planning delen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het huishouden. Naargelang uw levensstijl kunt u de werkuren van uw poetsvrouw inroosteren. U beslist ook hoe vaak uw poetsvrouw in Roeselare langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Roeselare allemaal doen?

Een poetsvrouw in Roeselare mag allerlei klusjes uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Roeselare kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetsvrouw vragen om de afwas te doen. Als uw poetsvrouw in Roeselare ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetsvrouw in Roeselare in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw poetsvrouw de ramen poetst, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke klusjes uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om uw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Roeselare mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Roeselare?

Hoeveel een poetsvrouw in Roeselare kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetsvrouw. Als u elke week een poetsvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat u juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetsvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist nodig hebt. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsoffertes van meerdere poetshulpen in Roeselare. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Roeselare
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Roeselare?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Roeselare! U hebt de meest geschikte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor kuisvrouwen in Roeselare. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u graag hebt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetsvrouw. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Roeselare

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden