poetsvrouw Roeselare

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Roeselare

Poetsvrouw in Lichtervelde (8810) - Shirley
Shirley
Lichtervelde
5/5 (9 reviews)
Ik heb al 10 jaar ervaring in schoonmaak. Wil jullie een proper huis geen enkel probleem. Ik wil dat gerust doen voor jullie. Ramen ook wat ik doe dat graag.
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Petra
Petra
Roeselare
5/5 (7 reviews)
ik poets graag, het bezorgt me een zekere voldoening na het uitvoeren van de taak als alles terug proper is. Voor mij (misschien klinkt dat raar) is het ook een vorm van ontspanning waar ik mijn energie in kwijt kan.
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Thebe
Thebe
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Door stage ervaring bij familiehulp heb ik toch wel enige ervaring in het poetsen en strijken. Daar heb ik ook een goede stage evaluatie ontvangen. Ik kom ook uit een groot gezin en dan moet iedereen ook de handen uit de mouwen steken. Ik ben een echte werker en zie het zitten u bij de staan.
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Johan
Johan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Johan ik kan heel goed kuisen en doet dat graag, doe het bij mij zelf en bij mijn ma, ik werk met vodden en mopper voor nat en droeg en stof wordt afgedaan met swiffer en gebruik goede onderhouds produkten.Laat gerust iets weten .kan tot 11u per week werken. Mvg johan
Poetsvrouw in Izegem (8870) - Bryan
Bryan
Izegem
5/5 (1 reviews)
Wij zijn Bryan&Justien allebij 22 jaar en wonen in izegem. Mijn vriendin werkt in hulp in huis en heeft voldoende ervaring bij huishoudelijke taken. Ik help mijn vriendin hierbij zodat we de grotere werken samen kunnen doen en het werk rapper gedaan is. Dit kan van gewone huishoudelijke taken gaan tot plafonds afwassen etc. Voor vragen mag u ons altijd contacteren
Poetsvrouw in Emelgem (8870) - Dominik
Dominik
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ervaring in schoonmaak op professioneel vlak heb ik niet. Uiteraard de schoonmaak privé wel. Het moet Spik en span zijn, zo kom jezelf tot rust. Wat heb je nog meer nodig?
Poetsvrouw in Hooglede (8830) - Stavroula
Stavroula
Hooglede
Nieuw
Mijn vroegere studies was in de gezinshulp en van daaruit heb ik al veel werkervaring opgedaan met poetsen in hotels (ook als kamermeisje) en bij mensen thuis. Ook poets ik graag en heb het graag dat het proper is.zou ook heel graag strijken liefst kom ik het ophalen en terug brengen.
Poetsvrouw in Oostnieuwkerke (8840) - Joke
Joke
Oostnieuwkerke
Nieuw
Ik heb enkele jaren in de vakantie als schoonmaakster in café's gewerkt. Ik kom met het openbaar vervoer of fiets, maar kan niet eigen schoonmaakmiddelen voorzien.
Poetsvrouw in Emelgem (8870) - Andy
Andy
Emelgem
Nieuw
3 jaar ervaring in de schoon maak van privé woningen rammen strijken
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
Nieuw
Hallo,ik heb al een aantal jaar ervaring in de schoonmaak.zowel als gezinshulp als ook bureau,appertsgebouwen,scholen. ik werk proper en net,en heb oog voor vuil en vet.
Poetsvrouw in Ingelmunster (8770) - Lore
Lore
Ingelmunster
Nieuw
Ik werkte als student in het operatiekwartier in een ziekenhuis als schoonmaakmedewerker. Ook ging ik poetsen in bedrijven. Het zien veranderen van een ruimte geeft mij enorm veel voldoening. Ik ben heel perfectionistisch ingesteld en zal jullie niet teleurstellen. M'n handen vuilmaken is geen enkel probleem. Poetsmateriaal kan ik zelf voorzien wanneer vermeld.
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Kim
Kim
Roeselare
Nieuw
Hallo. Ik ben verpleegkundige als beroep maar ik heb vroeger voor mijn opleiding poetsvrouw geweest. Ik ben zelf op hygiëne en properheid gesteld. Ik ga zorgvuldig te werk en ben betrouwbaar. Grtjs
Poetsvrouw in Emelgem (8870) - B
B
Emelgem
Nieuw
Ik ruim op regelmatige basis huizen op. Meer specifiek specialiseer ik me in het ophalen van van volledige inboedels na een sterfgeval of het opruimen/opkuisen van een huurwoning die door de huurder werd verwaarloosd.
Poetsvrouw in Oekene (8800) - Richard
Richard
Oekene
Nieuw
Ik kan goed auto's wassen en kan verantwoordelijk zijn voor wat ik doe ben ook fysiek sterk... voor verhuis bevoorbeeld in en uit laden van camions
Poetsvrouw in Emelgem (8870) - Celine
Celine
Emelgem
Nieuw
Heb jarenlang als vakantiejob gepoetst in een bedrijf zowel de fabriek als de burelen. Heb ook in een school een halfjaar schoongemaakt dus heb er geen problemen mee. Heb ook al huizen schoongemaakt
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Roeselare, kuisvrouw Roeselare, ruitenwasser Roeselare, glazenwasser Roeselare, poetsdienst Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Roeselare zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan poetsen? Of je wil een grote schoonmaak houden? Schakel een poetshulp in in Roeselare . Maar hoe vind je de perfecte poetsvrouw in Roeselare? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, je wil een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Roeselare langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wenst. Wil je dat jouw poetsvrouw in Roeselare elke week langskomt om jouw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan jouw behoeften. Je wil natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan jouw planning. Onze kuisvrouwen in Roeselare zijn zeer flexibel. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw planning meegeven. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het schoonmaken. In functie van jouw dagindeling kan je de werkuren van jouw poetsvrouw vastleggen. Je beslist ook hoe vaak jouw poetsvrouw in Roeselare langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Roeselare allemaal doen?

Een poetsvrouw in Roeselare mag allerlei taken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Roeselare kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw poetsvrouw vragen om de afwas te doen. Als jouw poetsvrouw in Roeselare ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een poetsvrouw in Roeselare in dienst neemt. Zo moet je erop letten dat als jouw poetsvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke taken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook ten stelligste afgeraden om jouw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Roeselare mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Roeselare?

Hoeveel een poetsvrouw in Roeselare kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de poetsvrouw. Als je elke week een poetsvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat je juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw poetsvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat je juist verwacht. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsoffertes van verscheidene poetshulpen in Roeselare. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Roeselare
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Roeselare?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Roeselare! Je hebt de perfecte persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor kuisvrouwen in Roeselare. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je wilt dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw poetsvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden