poetsvrouw Roeselare

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Roeselare

Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Petra
Petra
Roeselare
5/5 (7 reviews)
ik poets graag, het bezorgt me een zekere voldoening na het uitvoeren van de taak als alles terug proper is. Voor mij (misschien klinkt dat raar) is het ook een vorm van ontspanning waar ik mijn energie in kwijt kan.
Poetsvrouw in Zonnebeke (8980) - Aisha
Aisha
Zonnebeke
5/5 (7 reviews)
Ik heb veel ervaring bij huishoudelijke schoonmaak. Ik ga regelmatig helpen bij vrienden en familie en heb een tijdje voor een schoonmaakbedrijf gewerkt genaamd Laurenty.
Poetsvrouw in Lichtervelde (8810) - Stephanie
Stephanie
Lichtervelde
5/5 (6 reviews)
Ik heb ervaring met het onderhoud van bnb's, huizen, appartementen,.. Dit omvat vegen/stofzuigen, dweilen, ramen wassen, auto's wassen (interieur/exterieur), afwassen, bedden opmaken, onderhoud sanitair..
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Thebe
Thebe
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Samen met mijn partner verhuren we 2 leuke appartementjes aan de kust. Daardoor heb ik de nodige ervaring met het kuisen. Graag help ik u dan ook graag om u appartement proper te maken voor de volgende klanten.
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Johan
Johan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Johan ik kan heel goed kuisen en doet dat graag, doe het bij mij zelf en bij mijn ma, ik werk met vodden en mopper voor nat en droeg en stof wordt afgedaan met swiffer en gebruik goede onderhouds produkten.Laat gerust iets weten .kan tot 11u per week werken. Mvg johan
Poetsvrouw in Izegem (8870) - Bryan
Bryan
Izegem
5/5 (1 reviews)
Wij zijn Bryan&Justien allebij 22 jaar en wonen in izegem. Mijn vriendin werkt in hulp in huis en heeft voldoende ervaring bij huishoudelijke taken. Ik help mijn vriendin hierbij zodat we de grotere werken samen kunnen doen en het werk rapper gedaan is. Dit kan van gewone huishoudelijke taken gaan tot plafonds afwassen etc. Voor vragen mag u ons altijd contacteren
Poetsvrouw in Emelgem (8870) - Dominik
Dominik
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ervaring in schoonmaak op professioneel vlak heb ik niet. Uiteraard de schoonmaak privé wel. Het moet Spik en span zijn, zo kom jezelf tot rust. Wat heb je nog meer nodig?
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Caroline
Caroline
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik heb enkele jaren gepoetst bij particulieren, ik hou ervan dat het netjes is, zowel ramen wassen, stofzuigen, dweilen. De mensen waren altijd tevreden.
Poetsvrouw in Hooglede (8830) - Stavroula
Stavroula
Hooglede
Nieuw
Mijn vroegere studies was in de gezinshulp en van daaruit heb ik al veel werkervaring opgedaan met poetsen in hotels (ook als kamermeisje) en bij mensen thuis. Ook poets ik graag en heb het graag dat het proper is.zou ook heel graag strijken liefst kom ik het ophalen en terug brengen.
Poetsvrouw in Oostnieuwkerke (8840) - Joke
Joke
Oostnieuwkerke
Nieuw
Ik heb enkele jaren in de vakantie als schoonmaakster in café's gewerkt. Ik kom met het openbaar vervoer of fiets, maar kan niet eigen schoonmaakmiddelen voorzien.
Poetsvrouw in Emelgem (8870) - Andy
Andy
Emelgem
Nieuw
3 jaar ervaring in de schoon maak van privé woningen rammen strijken
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
Nieuw
Hallo,ik heb al een aantal jaar ervaring in de schoonmaak.zowel als gezinshulp als ook bureau,appertsgebouwen,scholen. ik werk proper en net,en heb oog voor vuil en vet.
Poetsvrouw in Ingelmunster (8770) - Lore
Lore
Ingelmunster
Nieuw
Ik werkte als student in het operatiekwartier in een ziekenhuis als schoonmaakmedewerker. Ook ging ik poetsen in bedrijven. Het zien veranderen van een ruimte geeft mij enorm veel voldoening. Ik ben heel perfectionistisch ingesteld en zal jullie niet teleurstellen. M'n handen vuilmaken is geen enkel probleem. Poetsmateriaal kan ik zelf voorzien wanneer vermeld.
Poetsvrouw in Roeselare (8800) - Kim
Kim
Roeselare
Nieuw
Hallo. Ik ben verpleegkundige als beroep maar ik heb vroeger voor mijn opleiding poetsvrouw geweest. Ik ben zelf op hygiëne en properheid gesteld. Ik ga zorgvuldig te werk en ben betrouwbaar. Grtjs
Poetsvrouw in Emelgem (8870) - B
B
Emelgem
Nieuw
Ik ruim op regelmatige basis huizen op. Meer specifiek specialiseer ik me in het ophalen van van volledige inboedels na een sterfgeval of het opruimen/opkuisen van een huurwoning die door de huurder werd verwaarloosd.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
“ Zeer goed voor een punctuele taak. Zeer handig en "userfriendly" platform waar alles duidelijk op wordt! Kandidaten sturen je hun aanbod. Zeer handig en aanbevelenswaard. ”
Christel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Roeselare, kuisvrouw Roeselare, ruitenwasser Roeselare, glazenwasser Roeselare, poetsdienst Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden