poetsvrouw Dilbeek

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Dilbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Dilbeek

Poetsvrouw in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (34 reviews)
Ben zelf gesteld op netheid en orde ook voor mij zelf persoonlijk, kom niet graag in woningen waar ik niet weet waar beginnen. Tot mijn takenpakket hoort de onderhoud ook van ramen. Groot onderhoud zit daar niet in. Zoals plafond, keukenkasten, kasten de afwas …alleen de wekelijkse poets. Ben zeer stipt en een afspraak is een afspraak. Mijn klanten zijn ook zeer tevreden.
Poetsvrouw in Schelle (2627) - Thomas
Thomas
Schelle
4.92/5 (12 reviews)
Hallo! Wanneer je deel uitmaakt van een gezin van 7 kinderen is het een evidentie dat iedereen helpt in het huishouden. Dit omvatte in mijn geval vaak zaterdagen waarop het hele huis van kelder tot zolder GRONDIG gekuist moest worden. Daarnaast heb ik ook als studentenjob verschillende jaren als schoonmaker gewerkt in een rusthuis en in een kantoorgebouw. Uiteraard hebben ook ramen en auto's voor mij geen geheimen.
Poetsvrouw in Wemmel (1780) - Liudmyla
Liudmyla
Wemmel
5/5 (9 reviews)
Ik hou van opruimen. Ik werk momenteel officieel en maak huizen schoon. Ik vind het erg leuk om het huis van iemand anders mooi en schoon te maken.Daarom help ik je graag verder.
Poetsvrouw in Sint-jans-molenbeek (1080) - Abdellah
Abdellah
Sint-jans-molenbeek
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb ervaring met het professioneel schoonmaken van grote en kleine bedrijven en particuliere woningen. Ik heb gewerkt bij het welbekende schoonmaak bedrijf GOM. Ik ben zeer flexibel en help u graag! Met vriendelijke groeten
Poetsvrouw in Alle (5550) - Ive
Ive Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Alle
5/5 (6 reviews)
Beste, Vooral een perfecte afwerking van mijn projecten is belangrijk voor mij en een zeer tevreden klant op het einde. Vooraf goed communiceren zodat de klant zeer goed op de hoogte is vd werken,tijdsduur, kosten etc. Mvg
Poetsvrouw in Laken (1020) - Wim
Wim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
4.5/5 (2 reviews)
Mijn hoofdactiviteit is reinigen van terrassen, opritten, garagepoorten, rolluiken, ramen, zonnepanelen, daken, dakgoten, auto's, ... Ik beschik over het nodige materiaal en werk met gedemineraliseerd water (osmosewater) zodat het resultaat streeploos is en het vuil zich in de toekomst minder snel zal hechten. Ik werk aan een correcte prijs en spreek alles goed af van tevoren.
Poetsvrouw in Ganshoren (1083) - Luka
Luka
Ganshoren
5/5 (1 reviews)
Dag, ik ben Luka, een student audiovisuele kunsten uit Brussel. Ik help al lang met plezier mee met het onderhoud thuis en zou hier dan ook graag wat extra aan willen verdienen om als student rond te komen. Ik ben gemotiveerd en ben bereid allerhande klusjes op te knappen.
Poetsvrouw in Affligem (1790) - Diyana
Diyana Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Affligem
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel jaren ervaring als poetsvrouw in voltijd dienst! Als je geen tijd hebt of ben je te moe zal ik graag voor jullie dat doen! Met vriendelijke groeten Diyana
Poetsvrouw in Brussel (1000) - Israel
Israel
Brussel
5/5 (1 reviews)
I like clean enviroments. I am fan about deep clean. Since child I was taught to do well cleaning in all house and car, I have no disgust of anyhing so I can clean almost everything.
Poetsvrouw in Relegem (1731) - Marie-jo
Marie-jo
Relegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb als studente al in de schoonmaaksector gewerkt en kan dus georganiseerd werken als het gaat over schoonmaken. Ik kan voor u: stof afvegen, stofzuigen, vloer reinigen, en andere huishoudelijke taken zoals kleren wassen, drogen, plooien, afwas en koken.
Poetsvrouw in Asse (1730) - Joel
Joel
Asse
5/5 (1 reviews)
Autos wassen heb ik vroeger heel vaak gedaan maar het stoort mij niet om ook in huis te kuisen of ramen te wassen ik ben zeer nauwkeurig dus ik doe mijn werk perfect
Poetsvrouw in Itterbeek (1701) - Patcharin
Patcharin
Itterbeek
5/5 (1 reviews)
In mijn huis zijn alleen mannen, alleen ik die al het werk in huis moet doen, alles in huis moet schoonmaken, de was moet doen, de kleding moet strijken, alles wat ik moet doen en ik kan het allemaal, Ik doe het met mijn hart🩷
Poetsvrouw in Dilbeek (1700) - Joeri
Joeri
Dilbeek
Nieuw
Orde en netheid, mijn 2de naam. Ik hou van een proper huis en van de voldoening achteraf. Het leven is zoveel aangenamer in een proper en net huis(je)
Poetsvrouw in Brussel (1000) - Alma
Alma
Brussel
Nieuw
Cleanliness is essential for keeping healthy environment and making you comfortable at home. Details are what makes the difference, whether you need a superficial or very thorough cleaning. I am neat, precise and fast in cleaning - just provide me with the neccessary tools and your surrounding will shine :)
Poetsvrouw in Sint-jans-molenbeek (1080) - Rik
Rik
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Goeiedag, mijn naam is Rik. Ik help graag mensen bij het huishouden die deze taken minder makkelijk kunnen uitvoeren. Ik ben correct, hulpvaardig en heb oog voor detail.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Dilbeek: geëvalueerd met 4.94 door 78 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Dilbeek, kuisvrouw Dilbeek, ruitenwasser Dilbeek, glazenwasser Dilbeek, poetsdienst Dilbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Dilbeek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden