kinderoppas Schulen

Kinderoppas Schulen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Schulen

Kinderoppas in Diest (3290) - Lauren
Lauren
Diest
5/5 (15 reviews)
Bij een tweede bijjob pas ik altijd op 1 oppas kindje. Mijn neefjes & nichtjes komen altijd graag bij hun tantie op oppas moment. We spelen spelletjes, maken wandelingen in de natuur en maken veel plezier.
Kinderoppas in Stevoort (3512) - Katrien
Katrien
Stevoort
5/5 (4 reviews)
Ben leerkracht biologie en natuurwetenschappen en vind het heel leuk om met kinderen en jongeren bezig te zijn. Mijn eigen kinderen (Kwinten 21 jaar en Bauke 19 jaar) zitten ondertussen op kot en daardoor is er tijd vrij voor jongere kinderen.
Kinderoppas in Nieuwerkerken (3850) - Stefan
Stefan
Nieuwerkerken
5/5 (4 reviews)
Ervaring in begeleiden en verzorgen van kinderen met extra zorgnoden. Kennis van autisme, verstandelijke beperking, ....
Kinderoppas in Nieuwerkerken (3850) - Deborah
Deborah
Nieuwerkerken
5/5 (4 reviews)
Ikzelf heb 3 kindjes waarvan 2 kinderen met een beperking waarvoor ik assistent ben. Veel ervaring met opvang van kinderen.
Kinderoppas in Diest (3290) - Jochen
Jochen
Diest
5/5 (2 reviews)
Ik ben Jochen en ben 21 jaar. Ik woon nog samen met mijn ouders en zus in Outgaarden. Als opleiding heb ik leerkracht lager onderwijs gestudeerd en momenteel ben ik nog verder aan het studeren voor de master pedagogische wetenschappen. In mijn vrije tijd geef ik huiswerkbegeleiding aan kinderen. Ik heb een groot hart voor kinderen en kom graag babysitten bij jullie.
Kinderoppas in Beringen (3580) - Jitwadee
Jitwadee
Beringen
5/5 (2 reviews)
Ik ben heel graag met kinderen bezig. 4 jaren lang heb ik op mijn kleine nichtje gepast en hier en daar nog anderen kindjes erbij. Ik vind het super leuk om met kinderen te zijn en wil hiermee graag de ouders helpen
Kinderoppas in Kuringen (3511) - Laura
Laura
Kuringen
5/5 (2 reviews)
Ik heb bij deze zelf een dochter van 5 jaar vroeger in mijn studente jaren heb ik ook wel als babysitter gewerkt ik vind het ook zalig om met kinder bezig te zijn.
Kinderoppas in Deurne-Diest (3290) - Dena
Dena
Deurne-Diest
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb gestudeerd als kinderzorg en heb zelf een dochtertje rondlopen , dus ik weet wel van aanpakken ;) Ik kan vrijwel altijd babysitten, ben zeer flexibel en pas me aan aan jullie waardes en normen. Als je een oppas nodig zou hebben ,laat me dan gerust iets weten !
Kinderoppas in Lummen (3560) - Alyssa
Alyssa
Lummen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een officiële animator, hoofdanimator en begeleider voor bijzondere doelgroepen. Ik heb reeds zes jaar ervaring in het jeugdwerk en doe het met veel plezier.
Kinderoppas in Kortenaken (3470) - Laura
Laura
Kortenaken
5/5 (1 reviews)
Ik doe al een paar jaar aan oppassen en kom zelf ook uit een grote familie waar door ik het wel gewoon ben rond kinderen. Ik ben heel graag met kinderen creatief bezig.
Kinderoppas in Kermt (3510) - Hylke
Hylke
Kermt
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben kleuterleidster en heb heel wat ervaring met kinderen. Veiligheid en vertrouwen staan op nr1 bij mij alsook een zeer goede communicatie. Ik kijk ernaar uit!
Kinderoppas in Berbroek (3540) - Deborah
Deborah
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een kinderzorg diploma, ik ben zelf een mama van een zoontje van 17 maand en heb twee pluszonen van 7 en 11 jaar. Ook heb ik sinds mijn 15 jaar als kinderoppas gewerkt in mjin vrije tijd.
Kinderoppas in Paal (3583) - Hannelore
Hannelore
Paal
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Hannelore en ik ben 17 jaar. Momenteel studeer ik nog en probeer ik via Ring Twice een centje bij te verdienen. Ik babysit graag en heb al ervaring hiermee dankzij vrienden en familie. Zelf ben ik een heel warm en open persoon die graag past op kinderen. Ik hoop dat ik u kan verder helpen! Als u vragen heeft mag u mij altijd contacteren.
Kinderoppas in Diest (3290) - Linda
Linda
Diest
5/5 (1 reviews)
Sinds de leeftijd van 16 jaar ben ik reeds gestart met kinderoppas, als verpleegkundige heb ik extra troeven. Zelf hebben wij 2 volwassen kinderen
Kinderoppas in Kuringen (3511) - Ryanne
Ryanne
Kuringen
5/5 (1 reviews)
Ik kan de kinderen zelf verzorgen en in bed liggen. Heb veel ervaring door mijn neefje en nichtje, waar ik regelmatig nog op doe oppassen. Heb al een diploma als zorgkundige
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Schulen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Schulen: geëvalueerd met 4.6 door 41 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Schulen, kinderoppasdienst Schulen, oppas ziek kind Schulen, kinderoppas aan huis gezocht Schulen, tarief kinderoppas Schulen, oppas aan huis Schulen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden