kinderoppas Oostende

Kinderoppas Oostende: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Oostende

Kinderoppas in Oostende (8400) - Maria josé
Maria josé
Oostende
5/5 (9 reviews)
Ik zie supergraag kinderen, ik vind dat ze zeer veel leven in huis brengen. Ik heb namelijk zelf twee kleinkinderen. Als u mij nodig heeft als babysitter, wees gerust want ik zal voor ze zorgen met al de liefde van de wereld.
Kinderoppas in Oostende (8400) - Casey
Casey
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf al 5 jaar ervaring met babysitten op zowel jonge als oudere kinderen. Ik ben zelf goed in de omgang met kindjes en vind het ook zeer leuk om tijd met hen te spenderen! Bij mij zijn u kindjes zeker in veilige handen!
Kinderoppas in Oostende (8400) - Kimberley
Kimberley
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een dochtertje van 8 maand ik zorg er super graag voor . Ik ben ook opgegroeid met 8 kinderen thuis de jongste is nu 10 jaar dus er zit al 14 jaar verschil tussen ons. Heb eigenlijk altijd opgepast op men broers en zussen en ook hun kindjes een gegeven moment .
Kinderoppas in Oostende (8400) - Vassiliki
Vassiliki
Oostende
1.0/5 (1 reviews)
Allo ik ben vicky heb ervaring in kinderdorp via school en om een centje bij te verdienen wil ik graag op je kindjes letten ik doe allerlei activiteiten ermee
Kinderoppas in Oostende (8400) - Anne-laure
Anne-laure
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb al heel wat ervaring als oppas door mijn werk als logopediste en als au pair. Ik werk met kinderen met autisme en/ of ADHD waardoor ik mij vlot kan aanpassen aan de noden van het kind. Verder kan ik ook helpen met huiswerk, spelactiviteiten en nog veel meer. Hopelijk tot snel!
Kinderoppas in Oostende (8400) - Heavenly
Heavenly
Oostende
Nieuw
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Oostende (8400) - Imaani
Imaani
Oostende
Nieuw
hallo ik ben imaani en ben bijna 20 jaar . Ik babysit al van toen ik heel klein was op m’n kleine zus , en ging aan deuren voor me voor te stellen :) ik ben een heel sociaal persoon die super graag kindjes ziet. Ik ben iemand die je zeker kunt vertrouwen ! want ik snap als mama dat dat wat moeilijk is soms voor je kind te laten bij iemand , maar mij zullen ze zeker super graag hebben :)
Kinderoppas in Oostende (8400) - Raïsa
Raïsa
Oostende
Nieuw
15 jaar ervaring met babysitten bij verschillende gezinnen. Zowel ervaring met peuters als jonge kinderen. Door mijn opleiding kan ik eveneens helpen met studie en huiswerk.
Kinderoppas in Oostende (8400) - Axana
Axana
Oostende
Nieuw
Dag allemaal Ik volg verzorging op school Ik werk 3x per week in een kleuterschool Ik ga verder studeren voor kleutern en babyzorg Ik heb veel ervaring met babysitten Ik zou graag voor u kapoente kijken mvg axana
Kinderoppas in Oostende (8400) - Karen
Karen
Oostende
Nieuw
Hallo ik ben Karen, mama van een dochtertje. Aangezien ik logopediste ben, heb ik heel wat ervaring met kinderen alsook heb ik nog gewerkt als monitor en als opvoeder in een woonzorgcentrum. Tijdens de vakantie op uw zoon/dochter letten is zeker geen probleem. Andere momenten zijn zeker ook bespreekbaar.
Kinderoppas in Oostende (8400) - Lotte
Lotte
Oostende
Nieuw
hallo, ik ben lotte en ik ben 25 jaar oud. Ik ga dit jaar naar mijn laatste jaar toegepaste gezondheidswetenschappen in Burgge. Ik ben een echte kinderliefhebber en heb dan ook al heel wat ervaring als oppasser. Ook ben ik 3 jaar leiding geweest bij de scouts. Ik ben een zeer enthousiast en energie vol persoon die er van houd om mee te gaan in de kinderen hun fantasie en knutsel ook zeer graag.
Kinderoppas in Oostende (8400) - Emilie
Emilie
Oostende
Nieuw
Ik babysitte op mijn nichtje sinds ze naar het kleuterklasse ging. Ik zette haar af bij haar klas en ik ging dan naar de mijne. Met dat ik naar het middelbaar ben gegaan is dat nog maar af en toe. Ik zie het graag zitten om op u kind te passen.
Kinderoppas in Oostende (8400) - Melina
Melina
Oostende
Nieuw
Heb zelf kindje van april 2020 Dus heb wel ervaring met kinderen. Zie heel graag kinderen en zou heel graag oppassen waar het nodig is Vraag maar raak wat je wilt :)
Kinderoppas in Oostende (8400) - Olivia
Olivia
Oostende
Nieuw
Ik ben in Juni 2020 afstudeert als kinderverzorgster. Heb stage gedaan in crèches, kleuterklassen en buitenschoolse opvang. Werk zelf nu ook in de buitenschoolse opvang. Maar wil zeker nog komen babysitten bij kindjes. Leeftijd maakt niet uit en of ze een beperking hebben. Heb er allemaal ervaring mee. Hopelijk tot snel!
Kinderoppas in Oostende (8400) - Angie
Angie
Oostende
Nieuw
Hallo , ik ben mama van dochter van 4 jaar.. zelf heb ik kinderverzorging gestudeert maar niet afgemaakt door prive reden. Ik heb wel een getuigenschrift verzorging. Heb ook ehbo cursus voltooid. Ik zie kindjes graag en ben er graag mee bezig.. kan ook helpen met huiswerken enz..
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Oostende: geëvalueerd met 4.2 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Oostende, kinderoppasdienst Oostende, oppas ziek kind Oostende, kinderoppas aan huis gezocht Oostende, tarief kinderoppas Oostende, oppas aan huis Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Oostende

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden