Vind de beste kinderopvang in Oostende

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Bredene (8450) - Murielle
Murielle
5/5 · 4 reviews
8450 Bredene
“Ik ben de babysit/kinderoppas/nanny met de verrassingsdoos en het blinkend boek” U kunt geheel vrijblijvend mijn volledig profiel verkrijgen. Mocht u interesse hebben in mijn diensten, kan ik u verdere informatie geven in een gesprek
Kinderoppas in Bredene (8450) - Doreen
Doreen
5/5 · 2 reviews
8450 Bredene
Ik heb een dochtertje van twee, dus ik kan gemakkelijk voor de peuters zorgen. Ook kinderen van drie jaar en ouder zijn zelfzorg, mits ze mij aardig vinden en zich gemakkelijk kunnen uiten omdat ze weten wat ze moeten doen. Het enige dat u nodig heeft, is een overzicht van hun dagelijkse routine
Kinderoppas in Oostende (8400) - Heavenly
Heavenly
Nieuw
8400 Oostende
Kinderoppas in Jabbeke (8490) - Gert
Gert
Nieuw
8490 Jabbeke
Ik ben super graag bezig met kinderen. Ze zijn eerlijk, schattig en er zit nog voldoende actie in om iets creatiefs mee te doen. In onze fantasie gaan ze ook graag mee.
Kinderoppas in Bredene (8450) - Keith
Keith
Nieuw
8450 Bredene
Ik studeer deze zomer af als opvoeder, heb 2 zomers gewerkt als kinderoppas, en was leider bij de scouts. Redenen genoeg om uw kind te kunnen toe vertrouwen 😊
Kinderoppas in Oostende (8400) - Imaani
Imaani
Nieuw
8400 Oostende
hallo ik ben imaani en ben bijna 20 jaar . Ik babysit al van toen ik heel klein was op m’n kleine zus , en ging aan deuren voor me voor te stellen :) ik ben een heel sociaal persoon die super graag kindjes ziet. Ik ben iemand die je zeker kunt vertrouwen ! want ik snap als mama dat dat wat moeilijk is soms voor je kind te laten bij iemand , maar mij zullen ze zeker super graag hebben :)
Kinderoppas in Eernegem (8480) - Hilde
Hilde
Nieuw
8480 Eernegem
Hallo, ik ben moeke van 2 kleinkindjes. Hen verzorgen is mijn passie en wordt met veel liefde gedaan. Ben je in nood kan je met een gerust je kleintje aan mij toe vertrouwen.
Kinderoppas in Oostende (8400) - Axana
Axana
Nieuw
8400 Oostende
Dag allemaal Ik volg verzorging op school Ik werk 3x per week in een kleuterschool Ik ga verder studeren voor kleutern en babyzorg Ik heb veel ervaring met babysitten Ik zou graag voor u kapoente kijken mvg axana
Kinderoppas in De haan (8420) - Bryan
Bryan
Nieuw
8420 De haan
Hallo, ik ben Bryan, 23 jaar oud, ik ben afgestudeerd als opvoeder. Ik heb al heel veel ervaring. Zo heb ik nu enkele vaste babysit adressen. Ik heb zelf ook een zoontje van 16 maand. indien vragen, stuur gerust een berichtje.
Kinderoppas in Oostende (8400) - Karen
Karen
Nieuw
8400 Oostende
Hallo ik ben Karen, mama van een dochtertje. Aangezien ik logopediste ben, heb ik heel wat ervaring met kinderen alsook heb ik nog gewerkt als monitor en als opvoeder in een woonzorgcentrum. Tijdens de vakantie op uw zoon/dochter letten is zeker geen probleem. Andere momenten zijn zeker ook bespreekbaar.
Kinderoppas in Bredene (8450) - Manon
Manon
Nieuw
8450 Bredene
Ik ben gestart met babysitten toen ik 17 jaar was. Sindsdien ben ik bij verschillende gezinnen oppas geweest en ik heb ook 1 vast gezin waar ik nu bijna 4 jaar vaste babysit ben. Tot nu toe was ik babysit voor kinderen/baby's van 0-5 jaar.
Kinderoppas in Oostende (8400) - Lotte
Lotte
Nieuw
8400 Oostende
hallo, ik ben lotte en ik ben 25 jaar oud. Ik ga dit jaar naar mijn laatste jaar toegepaste gezondheidswetenschappen in Burgge. Ik ben een echte kinderliefhebber en heb dan ook al heel wat ervaring als oppasser. Ook ben ik 3 jaar leiding geweest bij de scouts. Ik ben een zeer enthousiast en energie vol persoon die er van houd om mee te gaan in de kinderen hun fantasie en knutsel ook zeer graag.
Kinderoppas in Oostende (8400) - Emilie
Emilie
Nieuw
8400 Oostende
Ik babysitte op mijn nichtje sinds ze naar het kleuterklasse ging. Ik zette haar af bij haar klas en ik ging dan naar de mijne. Met dat ik naar het middelbaar ben gegaan is dat nog maar af en toe. Ik zie het graag zitten om op u kind te passen.
Kinderoppas in Oostende (8400) - Melina
Melina
Nieuw
8400 Oostende
Heb zelf kindje van april 2020 Dus heb wel ervaring met kinderen. Zie heel graag kinderen en zou heel graag oppassen waar het nodig is Vraag maar raak wat je wilt :)
Kinderoppas in Oostende (8400) - Olivia
Olivia
Nieuw
8400 Oostende
Ik ben in Juni 2020 afstudeert als kinderverzorgster. Heb stage gedaan in crèches, kleuterklassen en buitenschoolse opvang. Werk zelf nu ook in de buitenschoolse opvang. Maar wil zeker nog komen babysitten bij kindjes. Leeftijd maakt niet uit en of ze een beperking hebben. Heb er allemaal ervaring mee. Hopelijk tot snel!

Kinderoppas Oostende: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Oostende, oppas ziek kind Oostende, kinderoppas aan huis gezocht Oostende, tarief kinderoppas Oostende, oppas aan huis Oostende,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Oostende

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Oostende

Vaste oppas - Oppas kinderen - Even oppassen voor kindjes - Jonge tieners - Vaste oppas in Oostende (8400) - VATE OPPAS - Woensdagsmiddag opvang
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden