kinderoppas Oostende

Ontdek talentvolle kinderoppassers in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie oppassers in de buurt van Oostende

Kinderoppas in Bredene (8450) - Murielle
Murielle
Bredene
5/5 (4 reviews)
“Ik ben de babysit/kinderoppas/nanny met de verrassingsdoos en het blinkend boek” U kunt geheel vrijblijvend mijn volledig profiel verkrijgen. Mocht u interesse hebben in mijn diensten, kan ik u verdere informatie geven in een gesprek
Kinderoppas in Bredene (8450) - Doreen
Doreen
Bredene
5/5 (2 reviews)
Ik heb een dochtertje van twee, dus ik kan gemakkelijk voor de peuters zorgen. Ook kinderen van drie jaar en ouder zijn zelfzorg, mits ze mij aardig vinden en zich gemakkelijk kunnen uiten omdat ze weten wat ze moeten doen. Het enige dat u nodig heeft, is een overzicht van hun dagelijkse routine
Kinderoppas in Bredene (8450) - Erika
Erika
Bredene
5/5 (2 reviews)
Ik ga vaak gaan babysitten, dus heb wel wat ervaring voor alle leeftijden. Ik ben studente verpleegkunde en wil later graag staan op pediatrie (kinderafdeling), dus ben wel graag bezig met kindjes.
Kinderoppas in Oostende (8400) - Maria josé
Maria josé
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik zie supergraag kinderen, ik vind dat ze zeer veel leven in huis brengen. Ik heb namelijk zelf twee kleinkinderen. Als u mij nodig heeft als babysitter, wees gerust want ik zal voor ze zorgen met al de liefde van de wereld.
Kinderoppas in Oostende (8400) - Casey
Casey
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf al 5 jaar ervaring met babysitten op zowel jonge als oudere kinderen. Ik ben zelf goed in de omgang met kindjes en vind het ook zeer leuk om tijd met hen te spenderen! Bij mij zijn u kindjes zeker in veilige handen!
Kinderoppas in Oostende (8400) - Kimberley
Kimberley
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een dochtertje van 8 maand ik zorg er super graag voor . Ik ben ook opgegroeid met 8 kinderen thuis de jongste is nu 10 jaar dus er zit al 14 jaar verschil tussen ons. Heb eigenlijk altijd opgepast op men broers en zussen en ook hun kindjes een gegeven moment .
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Bredene (8450) - Noa
Noa
Bredene
5/5 (1 reviews)
Ik ben Noa, 25 jaar en ik studeer nog, ik heb al enkele jaren ervaring als babysit. Ik heb ook een diploma vroedkunde dus ook de allerkleinsten zijn geen probleem. Mijn vriend heeft een zoontje van 11 jaar dus ook met oudere kindjes heb ik ervaring. Ik heb (meestal) een eigen auto en indien mogelijk kom ik het liefste met de fiets! Vragen? Stuur me gerust een berichtje!
Kinderoppas in Oostende (8400) - Heavenly
Heavenly
Oostende
Nieuw
Kinderoppas in Bredene (8450) - Keith
Keith
Bredene
Nieuw
Ik studeer deze zomer af als opvoeder, heb 2 zomers gewerkt als kinderoppas, en was leider bij de scouts. Redenen genoeg om uw kind te kunnen toe vertrouwen 😊
Kinderoppas in Oostende (8400) - Imaani
Imaani
Oostende
Nieuw
hallo ik ben imaani en ben bijna 20 jaar . Ik babysit al van toen ik heel klein was op m’n kleine zus , en ging aan deuren voor me voor te stellen :) ik ben een heel sociaal persoon die super graag kindjes ziet. Ik ben iemand die je zeker kunt vertrouwen ! want ik snap als mama dat dat wat moeilijk is soms voor je kind te laten bij iemand , maar mij zullen ze zeker super graag hebben :)
Kinderoppas in Oostende (8400) - Axana
Axana
Oostende
Nieuw
Dag allemaal Ik volg verzorging op school Ik werk 3x per week in een kleuterschool Ik ga verder studeren voor kleutern en babyzorg Ik heb veel ervaring met babysitten Ik zou graag voor u kapoente kijken mvg axana
Kinderoppas in Oostende (8400) - Karen
Karen
Oostende
Nieuw
Hallo ik ben Karen, mama van een dochtertje. Aangezien ik logopediste ben, heb ik heel wat ervaring met kinderen alsook heb ik nog gewerkt als monitor en als opvoeder in een woonzorgcentrum. Tijdens de vakantie op uw zoon/dochter letten is zeker geen probleem. Andere momenten zijn zeker ook bespreekbaar.
Kinderoppas in Bredene (8450) - Manon
Manon
Bredene
Nieuw
Ik ben gestart met babysitten toen ik 17 jaar was. Sindsdien ben ik bij verschillende gezinnen oppas geweest en ik heb ook 1 vast gezin waar ik nu bijna 4 jaar vaste babysit ben. Tot nu toe was ik babysit voor kinderen/baby's van 0-5 jaar.
Kinderoppas in Oostende (8400) - Lotte
Lotte
Oostende
Nieuw
hallo, ik ben lotte en ik ben 25 jaar oud. Ik ga dit jaar naar mijn laatste jaar toegepaste gezondheidswetenschappen in Burgge. Ik ben een echte kinderliefhebber en heb dan ook al heel wat ervaring als oppasser. Ook ben ik 3 jaar leiding geweest bij de scouts. Ik ben een zeer enthousiast en energie vol persoon die er van houd om mee te gaan in de kinderen hun fantasie en knutsel ook zeer graag.
Kinderoppas in Oostende (8400) - Emilie
Emilie
Oostende
Nieuw
Ik babysitte op mijn nichtje sinds ze naar het kleuterklasse ging. Ik zette haar af bij haar klas en ik ging dan naar de mijne. Met dat ik naar het middelbaar ben gegaan is dat nog maar af en toe. Ik zie het graag zitten om op u kind te passen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Oostende: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppasdienst Oostende, oppas ziek kind Oostende, kinderoppas aan huis gezocht Oostende, tarief kinderoppas Oostende, oppas aan huis Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas in Oostende

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Oostende

Oppas op het werk - Krokusvakantie - Vaste oppas - Oppas kinderen - Even oppassen voor kindjes - Jonge tieners - Vaste oppas in Oostende (8400) - VATE OPPAS - Woensdagsmiddag opvang
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden