kinderoppas Genk

Kinderoppas Genk: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Genk

Kinderoppas in Diepenbeek (3590) - Yolanda
Yolanda
Diepenbeek
5/5 (11 reviews)
Ik kan je kind afhalen met mijn wagen. Ikzelf heb zeer genoten van het moederschap. Deze eigenschap kan ik af en toe nog eens in de praktijk brengen met jullie kindjes. Eten geven, helpen met huiswerk, luisteren naar hun belevenissen van de dag en verhaaltjes...hen verzorgen, verschonen en knuffelen of troosten als nodig💚
Kinderoppas in Genk (3600) - Noah
Noah
Genk
5/5 (4 reviews)
Je me suis deja occupé de plusieurs enfant, fait plusieurs activités avec eux, etre moniteur de stage et j'ai moi meme des freres et soeurs avec lesquels je m'entends super bien!
Kinderoppas in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb enkel ervaring met babysitten met kinderen ouder dan 4 jaar. Meestal familie en meestal enkel maar voor een paar uren tot een halve dag. Ik weet niet of ik de beste babysit ben maar het is tot nu toe altijd fijn verlopen en de kinderen vroegen mij altijd om terug te komen. Liefst niet als vaste babysit daar ik dit enkel in noodgevallen wil doen om mensen verder te helpen. Daniël
Kinderoppas in Hasselt (3500) - Daniëlle
Daniëlle
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Hallo, mijn naam is Daniëlle, ik ben 30 jaar oud en ik woon in Hasselt. Momenteel werk ik in een dokterspraktijk, maar in het weekend ben ik paraat om een centje bij te verdienen. Ik ben graag met mensen bezig, vooral met kinderen.
Kinderoppas in Diepenbeek (3590) - Eline
Eline
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
Door mijn job als psychologe werk ik ook soms met kinderen, en wat hou ik ervan! Ik ben ook bereid om samen huiswerk te maken, ze naar hun hobby te brengen en terug op te halen (ik heb zelf een auto), of gewoon samen spelletjes spelen, buiten spelen of een verhaal voorlezen. Alles kan voor mij, als de kinderen zich er zelf maar goed bij voelen!
Kinderoppas in Munsterbilzen (3740) - Kersti
Kersti
Munsterbilzen
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd graag met kinderen en baby's gewerkt. Door de opvoeding van mijn drie eigen kinderen heb ik genoeg ervaring opgedaan, maar ik ben ook al meer dan 20 jaar actief bezig met allerlei kinderwerk in verschillende verenigingen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Genk (3600) - Ine
Ine
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf nog geen kleinkinderen maar zou graag af en toe eens oppassen. Een namiddag of een avond bezig zijn met kleine ukken lijkt me zalig. Een maaltijdje bereiden, ze te eten geven, in badje steken, verhaaltjes voorlezen of knutselen... Alles kan.
Kinderoppas in Genk (3600) - Glenn
Glenn
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik ben een gediplomeerde opvoeder met 7 jaar ervaring. Ik ben gepassioneerd door film, voetbal en muziekproductie. Ik ben als een toffe nonkel maar met een oog voor afspraken en structuur.
Kinderoppas in Genk (3600) - Hulya
Hulya
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik heb een grote familie met veel neefjes en nichtjes en ik pas regelmatig op hun. Ik heb zelf 2 broertjes en een zusje heb ook voor hun oppas moeten doen. Ik heb altijd positieve commentaar gehad.
Kinderoppas in Genk (3600) - Fabienne
Fabienne
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm van babykes ,want ik smelt als ik ze zie .Ik heb zelf 3 kinderen die nu wel al geen baby'tje meer zijn maar geniet nog altijd evenveel van hun maar mis toch het baby zijn in hun ,ik vond het zo fijn om ze te verzorgen, hun flesje te geven ,hun te troosten bij hun huiluurtje
Kinderoppas in Diepenbeek (3590) - Catharina
Catharina
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Door de opvoeding van mijn eigen kinderen weet ik als geen ander hoe ik met hen moet omgaan. Ik kan met hen sporten, leren, eten maken, .. en dit steeds op een gedisciplineerde manier.
Kinderoppas in Genk (3600) - Gamze
Gamze
Genk
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Gamze, 29 jaar oud en heb nu al meer dan twee jaar ervaring als kinderbegeleidster. Dankzij mijn empathisch, vriendelijk en geduldig karakter kan ik elk geval vanuit een ander perspectief bekijken, ook omdat de eigenschappen en interesses van elk kind anders zijn. Na het kennismakingsgesprek bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn voor u als ouder. Hopelijk tot binnenkort!
Kinderoppas in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik ben een intelligent, sociaal en behulpzaam persoon. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend. Ik ben zeker een leuke oppas / speelpartner voor de kids.
Kinderoppas in Diepenbeek (3590) - Elsa
Elsa
Diepenbeek
Nieuw
Hoi, mijn naam is Elsa en woon in Diepenbeek dicht bij de gemeenteschool, 45 jaar , ik heb de opleiding kinderverzorgster gedaan en zorg graag voor uw kind(eren).
Kinderoppas in Genk (3600) - Zahra
Zahra
Genk
Nieuw
Hallo allemaal, mijn naam is Zahra, ik heb al heel wat ervaring opgedaan als babysit en oppas bij bejaarden, ik ben zeer vriendelijk, zorgzaam, flexibel,
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Genk: geëvalueerd met 5.0 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Genk, kinderoppasdienst Genk, oppas ziek kind Genk, kinderoppas aan huis gezocht Genk, tarief kinderoppas Genk, oppas aan huis Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden