kinderoppas Genk

Kinderoppas Genk: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Genk

Kinderoppas in Genk (3600) - Noah
Noah
Genk
5/5 (4 reviews)
Je me suis deja occupé de plusieurs enfant, fait plusieurs activités avec eux, etre moniteur de stage et j'ai moi meme des freres et soeurs avec lesquels je m'entends super bien!
Kinderoppas in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb enkel ervaring met babysitten met kinderen ouder dan 4 jaar. Meestal familie en meestal enkel maar voor een paar uren tot een halve dag. Ik weet niet of ik de beste babysit ben maar het is tot nu toe altijd fijn verlopen en de kinderen vroegen mij altijd om terug te komen. Liefst niet als vaste babysit daar ik dit enkel in noodgevallen wil doen om mensen verder te helpen. Daniël
Kinderoppas in Genk (3600) - Ine
Ine
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf nog geen kleinkinderen maar zou graag af en toe eens oppassen. Een namiddag of een avond bezig zijn met kleine ukken lijkt me zalig. Een maaltijdje bereiden, ze te eten geven, in badje steken, verhaaltjes voorlezen of knutselen... Alles kan.
Kinderoppas in Genk (3600) - Glenn
Glenn
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik ben een gediplomeerde opvoeder met 7 jaar ervaring. Ik ben gepassioneerd door film, voetbal en muziekproductie. Ik ben als een toffe nonkel maar met een oog voor afspraken en structuur.
Kinderoppas in Genk (3600) - Hulya
Hulya
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik heb een grote familie met veel neefjes en nichtjes en ik pas regelmatig op hun. Ik heb zelf 2 broertjes en een zusje heb ook voor hun oppas moeten doen. Ik heb altijd positieve commentaar gehad.
Kinderoppas in Genk (3600) - Fabienne
Fabienne
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm van babykes ,want ik smelt als ik ze zie .Ik heb zelf 3 kinderen die nu wel al geen baby'tje meer zijn maar geniet nog altijd evenveel van hun maar mis toch het baby zijn in hun ,ik vond het zo fijn om ze te verzorgen, hun flesje te geven ,hun te troosten bij hun huiluurtje
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Genk (3600) - Zahra
Zahra
Genk
Nieuw
Hallo allemaal, mijn naam is Zahra, ik heb al heel wat ervaring opgedaan als babysit en oppas bij bejaarden, ik ben zeer vriendelijk, zorgzaam, flexibel,
Kinderoppas in Genk (3600) - Merel
Merel
Genk
Nieuw
Ik heb ervaring niet enkel als babysit bij kinderen tussen de 2-12, maar heb ook ervaring op speelplein en in de jeugdbeweging. Ik heb een EHBO brevet en een attest als Animator in het jeugdwerk. Ik ben ook bereid om kinderen te begeleiden met hun huiswerk indien nodig zou zijn. Lezen en creatief bezig zijn wil ik ook zeker stimuleren en ik probeer het grijpen naar de schermen te vermijden.
Kinderoppas in Genk (3600) - Lore
Lore
Genk
Nieuw
Ik ben zelf mama van een dochtertje van 3 maar daarbuiten ga ik al sinds mijn 16e op regelmatige basis babysitten. Verder heb ik ook een EHBO cursus gedaan. Ik ben in het bezit van een wagen en kijk ernaar uit om andere kindjes te kunnen verwennen.
Kinderoppas in Genk (3600) - Merve
Merve
Genk
Nieuw
Ik ben 18 jaar. Ik pas meestal op mijn broertjes. Buiten dat heb ik nog geen ervaring met babysitting. Ik kan de kinderen ook helpen met hun school lessen.
Kinderoppas in Genk (3600) - Caroline
Caroline
Genk
Nieuw
Hallo, ik ben Caroline, ik ben bijna 18 jaar en ik zou graag in mijn vrije tijd babysitten om wat geld te verdienen. Ik heb al ervaring gehad met babysitten, op een 1-jarige en een 6-jarige. Ik heb veel geduld en kan goed met kinderen en baby's omgaan.
Kinderoppas in Genk (3600) - Claudia
Claudia
Genk
Nieuw
Ik ben Claudia, mama van 2 toffe kinderen en leerkracht middelbaar onderwijs. Ik werk dolgraag met kinderen. Mijn vrienden noemen mij al lachend de baby-/kinderfluisteraar omdat ik zowat alle kindjes aan het lachen krijg. Op feestjes kan je mij vaak ook vinden tussen de kinderen ipv tussen de volwassenen.
Kinderoppas in Genk (3600) - Hanne
Hanne
Genk
Nieuw
Ik hou van babysitten. Ik heb hier ook ervaring mee. Ik heb gebabysit op een meisje van 5 jaar en een meisje van 2 jaar. Ik studeer orthopedagogie. :)
Kinderoppas in Zutendaal (3690) - Mirthe
Mirthe
Zutendaal
Nieuw
Ik kom uit een grote familie met veel kleine neefjes en nichtjes en op familiefeesten ben ik altijd met ze bezig! Ook heb ik een jaar geleden al eens vast moeten oppassen op 2 kindjes van 5 en 7 jaar.
Kinderoppas in Genk (3600) - Sofia
Sofia
Genk
Nieuw
Ik ben heel vriendelijke, heel goed en ik hou van kinderen. Ik heb in Griekenland Pedagogiek gestudeerd en ik heb ervaring met kinderzorg. Ik wil graag met uw omdat ik mijn job hier met jullie oefenen. Als je mij kiezen,ga ik heel interesse in uw kinderen geven.!!! Ik spreek Engels,een beetje Nederlands en Grieks. Ik ben 31 ,woon in Genk en ik wil graag in Hasselt,of Genk of Maasmechelen werken!!!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Genk: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Genk, kinderoppasdienst Genk, oppas ziek kind Genk, kinderoppas aan huis gezocht Genk, tarief kinderoppas Genk, oppas aan huis Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden