kinderoppas Vilvoorde

Kinderoppas Vilvoorde: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Vilvoorde

Kinderoppas in Peutie (1800) - Sofie
Sofie
Peutie
5/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben sofie en ben 19 jaar. Ik ben dol op kinderen en ben graag met hun bezig. Ik heb nog niet zoveel ervaring met babysit maar heb zelf al vaak genoeg op mijn nichtje van 5 gelet. Ik heb zelf geen rijbewijs maar de bus zou een mogelijkheid zijn voor mij. Verder leer ik heel snel bij en ben erg gemotiveerd
Kinderoppas in Grimbergen (1850) - Lena
Lena
Grimbergen
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Lena en ben heel graag bezig met kinderen. Ik heb ervaring als oppas en heb al veel zomerkampen gegeven. Daar heb ik voor de kinderen diverse activiteiten voorbereid zoals een spel, een creatieve activiteit en meer. Ik heb ook voor de kinderen gezorgd op medisch vlak en heb hun thuis laten voelen op het kamp. Hopelijk tot binnenkort!
Kinderoppas in Vilvoorde (1800) - Birthe
Birthe
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het babysitten, ik heb ervaringen met verschillende doelgroepen en leeftijden. Dit kan zowel éénmalig zijn als een vast moment.
Kinderoppas in Peutie (1800) - Loïc
Loïc
Peutie
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een jongere broer en moest er vaak op passen en ik deed dit met veel plezier. Ik heb al vaak kennissen moeten helpen door te gaan oppassen op hun kinderen, deze waren zeer tevreden. De kinderen zelf waren ook tevreden. Ik ben altijd graag bezig met kinderen en ik ben momenteel ook aan het studeren om leerkracht te worden en verder te werken met kinderen.
Kinderoppas in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht lager onderwijs en vroeger ook nog kinderbegeleidster, heb ik heel wat ervaring kunnen opdoen. Eten geven, voor baby’s zorgen of met grotere kindjes spelen is voor mij zeker vanzelfsprekend. Met de grotere kinderen kan ik zelf het huiswerk maken en helpen als het nodig is. Met plezier zelfs!
Kinderoppas in Vilvoorde (1800) - Melissa
Melissa
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik heb vroeger gewerkt als opvangmedewerkster in een basisschool en heb ervaring met babysitten van enig kind tot 3 kinderen. Voorgeschreven routine van de ouders wordt opgevolgd. Van helpen met huiswerk, ophalen van school, eten geven + afwassen, bedroutine, creatief bezig houden.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diploma om ski en snowboard les te mogen geven. Ik heb enkele jaren gewerkt in een skischool in Oostenrijk. Daaruit heb ik geleerd hoe leuk het is om tijd te spenderen met kinderen. En ook wat de challenges ervan zijn 😅 Ik ben een ex Chirolid, zo ben ik gewapend met een leuk arsenaal aan spelletjes! U vertelt mij de huisregels en ik zorg ervoor dat de kinderen een leuke tijd hebben!
Kinderoppas in Vilvoorde (1800) - Charlotte
Charlotte
Vilvoorde
Nieuw
Dag, ik ben Charlotte en woon in Vilvoorde. Ik ben 16 jaar en student fotografie te Mechelen. Ik ga heel graag met kindjes om dus ik zou het super vinden om wat bij te verdienen met babysitten. Ik vraag €8/uur en ben vrij vanaf 18u30 in de week en in het weekend al van 14u00. Als u geïntereseert bent, laat dan zeker iets weten!
Kinderoppas in Grimbergen (1850) - Veronique
Veronique
Grimbergen
Nieuw
Als kinderverpleegster heb ik veel ervaring met zieke kinderen. Ik bezit een auto . De dagen die ik niet moet werken ,kan ik aanvullen met de opvang en verzorging van zieke kinderen , overdag bij u thuis .
Kinderoppas in Vilvoorde (1800) - Kristel
Kristel
Vilvoorde
Nieuw
Hallo, ik ben een 40'tiger uit Vilvoorde die een centje wil bijverdienen. Ik heb een diploma Communicatiewetenschappen op zak, ben goed met dieren en organisatorisch heel sterk. Ik heb katten en honden en spreek 5 talen: Nederlands en Frans zijn m'n moedertalen, Engels is zeer goed. Als au-pair in Parijs & London heb ik bijna 2 j. voor jonge kinderen gezorgd. Tot binnenkort!
Kinderoppas in Grimbergen (1850) - Manon
Manon
Grimbergen
Nieuw
Bonjour! Je m'appelle Manon et je fait des études de sciences sociale. J'ai déjà beaucoup d’expérience avec enfants de 0-12 ans. Je fait du baby-sitting régulièrement et j'essaie d'occuper les enfants autant qu'il faut! je suis très créatif, j'ai un esprit simple et j'ai beaucoup de patiente.vu mes études j'ai aussi une forme de connaissance de l'humain. comment s’occuper des enfants etc.
Kinderoppas in Eppegem (1980) - Jolien
Jolien
Eppegem
Nieuw
Hallo, Ik ben Jolien Ik ben 17 jaar en ben dol op kinderen. Ik heb dan ook al wat ervaring met het oppassen op kinderen. Ik heb deze zomer gewerkt als monitor bij Yes-sportkampen. Ik studeer wetenschappen-wiskunde in het laatste jaar. Ik sta ook open voor huishoudelijke klusjes en bijles. Ik heb ook al ervaring met bijles geven. Ik kijk er erg naar uit!
Kinderoppas in Vilvoorde (1800) - Margo
Margo
Vilvoorde
Nieuw
Hallo ik ben de oudste thuis dus ik moest vroeger wel al eens passen op men kleine zus. Dit ging altijd zeer goed. Ik ben graag met kinderen bezig. Ik kan altijd komen met de fiets of het openbaar vervoer.
Kinderoppas in Vilvoorde (1800) - Firdaus
Firdaus
Vilvoorde
Nieuw
Hallo, Ik ben Firdaus, 22jaar uit Vilvoorde. Ik ben iemand dat heel goed met kinderen kan omgaan. Ik ga vaak met kinderen om omdat ik erg van kinderen hou. Door het opvoeden van mijn broertjes en zus toen ze jonger waren weet ik heel goed hoe je ze eten moet geven hoe je ze moet wassen en hoe je hun pampers moet verversen. Ik kan . Hoe meer kindjes hoe meer vreugd.
Kinderoppas in Melsbroek (1820) - Elien
Elien
Melsbroek
Nieuw
Hallo Ik ben Elien. Ik ben 18 jaar en mijn richting is latijn wetenschappen. Mijn hobby is volleybal. Ik heb een EHBOdiploma en een attest animator in het jeugdwerk. Ik kom graag op jullie kindjes babysitten.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Vilvoorde: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Vilvoorde, kinderoppasdienst Vilvoorde, oppas ziek kind Vilvoorde, kinderoppas aan huis gezocht Vilvoorde, tarief kinderoppas Vilvoorde, oppas aan huis Vilvoorde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden