kinderoppas Gent

Kinderoppas Gent: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Gent

Elsje is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Kinderoppas in Gent (9000) - Elsje
Elsje
Gent
4.96/5 (27 reviews)
Hallo, ik ben Els, ik werk deeltijds als kleuterjuf en heb zelf 3 kinderen. Ik verplaats me met de fiets en aanvaard opdrachten binnen een straal van 2 kilometer rond Gent Kinepolis.
Kinderoppas in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands en ik heb 10 jaar in Franstalige landen gewoond en gewerkt. Duits heb ik geleerd op Erasmus en via mijn vrouw. Engels ben ik mee vertrouwd vanuit wetenschappelijke literatuur, actualiteit, muziek en film. Ik heb heel wat projecten in het Frans en Engels geschreven, vandaar dat ik mij capabel acht voor opdrachten. Let op, ik ben géén beëdigd vertaler.
Gerda is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Kinderoppas in Gent (9000) - Gerda
Gerda
Gent
5/5 (6 reviews)
Het liefdevol en stimulerend omringen van kinderen heb ik steeds belangrijk gevonden. Samen spelen, samen op stap gaan, de verwondering en leergierigheid van kinderen stimuleren, en op het einde van een drukke dag verhaaltjes voorlezen om zo tot rust te komen ... dit zijn de dingen die ik belangrijk vind.
Kinderoppas in Gent (9000) - Michèle
Michèle
Gent
4.67/5 (6 reviews)
Oma van 7 kinderen, waaronder tweelingen. Ik houd van kinderen en kan ze goed bezighouden, win snel hun vertrouwen. Kan huiswerk begeleiden, ben leerkracht.
Kinderoppas in Gent (9000) - Justien
Justien
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik babysit al 8 jaar op kinderen van 8 maanden tot 13 jaar oud. Ik kader van mijn studie liep ik 6 weken stage in een kinderdagverblijf. Samen met één andere kinderbegeleidster stond ik dagelijks klaar voor 12 kleintjes. Ervaring van luiers vervangen tot helpen bij het huiswerk dus!
Kinderoppas in Gent (9000) - Lamia
Lamia
Gent
4.0/5 (4 reviews)
Heb zelf ook 2 kinderen dus ervaring heb ik zeker en vast mijn kinderen hebben de leeftijf van 17 en 12 jaar.ik zie graag kinderen en verzorg jij kinderen heel graag zoals ik de mijne zou verzorgen
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Gent (9000) - Daniela
Daniela
Gent
5/5 (4 reviews)
I would love to spend this summer taking care of children, reading stories, playing, and providing meals. Non-smoker and non-motor vehicle.
Kinderoppas in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
Gent
5/5 (3 reviews)
Vertalingen Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Specialiteiten: gerechtelijk, wetenschappelijk, toerisme, administratief. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Flexi. Welkom!
Kinderoppas in Gent (9000) - Oliver
Oliver
Gent
5/5 (3 reviews)
hallo, ik heet Oliver en ben 19 jaar oud. Eerste jaar orthopedisch schoentechnoloog. ik heb al enkele ervaringen met babysitte, maar ik heb nog meer ervaring met animeren van kinderen. op die manier zullen zij hen nooit vervelen!
Kinderoppas in Gent (9000) - Iris
Iris
Gent
5/5 (3 reviews)
Babysitten is voor mij een vaste vrijetijdsbesteding geworden. Over de jaren heen bouwde ik ervaring op bij zowel grote als kleine gezinnen en voornamelijk bij kinderen uit de lagere en middelbare school. Ik haal er plezier uit om samen te spelen, te lezen en eventueel zelfs wat ondersteuning te bieden bij hun huiswerk.
Kinderoppas in Gent (9000) - Hajrije
Hajrije
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf kleine kinderen alle 2 jonger dan 3jaar. Ik heb mijn ervaring kunnen opbouwen sinds ik mama geworden ben ik leer ook elke dag nieuwe Dingens. Ik leer altijd wel iets nieuws bij .
Kinderoppas in Gent (9000) - Melissa
Melissa
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik werkte reeds enkele zomers in een zomerschool voor anderstalige nieuwkomers waarbij ik aan de slag ging met alle leeftijden. Ik ben enorm graag bezig met kinderen en twijfelde er dan ook lang over om in het basisonderwijs te werk te gaan. Nu ik tewerkgesteld ben in het secundair onderwijs, lijkt het mij fantastisch om daarnaast als oppas te functioneren.
Kinderoppas in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ga heel graag met kinderen om en heb al wat ervaring met babysitting op kindjes van 4-12 jaar. Andere leeftijden zijn uiteraard ook geen enkel probleem !
Kinderoppas in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is kelly, mama van 3 kinderen dus ervaring is er zeker, hou veel van kinderen dus geen nood ik behandel jouw kind zoals het mijne met veel liefde dus. Ik ben van Gent en heb een wagen dus kan me verplaatsen, tot januari ben ik van maandag tot vrijdag vrij daarna kunnen de uren wat aangepast worden. Heb je iemand nodig laat maar weten zodat we elkaar eens kunnen ontmoeten. Tot dan
Kinderoppas in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hi! Ik heb heel wat ervaring met babysitten, doe dat ook enorm graag. Ik ben heel zorgzaam, en heb veel geduld. Niets leuker dan liefde terugkrijgen van een kindje.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Gent

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Gent: geëvalueerd met 4.93 door 111 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Gent, kinderoppasdienst Gent, oppas ziek kind Gent, kinderoppas aan huis gezocht Gent, tarief kinderoppas Gent, oppas aan huis Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden