Vind de beste kinderopvang in Gent

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Gent (9000) - Elsje
Elsje
5/5 · 8 reviews
9000 Gent
Hallo, ik ben Els, ik werk deeltijds als kleuterjuf en heb zelf 3 kinderen. Veel ervaring dus. Ik kom graag eens op je kinderen passen. Ik kom het liefst met de fiets, binnen een straal van 2 kilometer rond Gent Kinepolis.
Kinderoppas in Gent (9000) - Tomas
Tomas
5/5 · 7 reviews
9000 Gent
Mijn moedertaal is Nederlands en ik heb 10 jaar in Franstalige landen gewoond en gewerkt. Duits heb ik geleerd op Erasmus en via mijn vrouw. Engels ben ik mee vertrouwd vanuit wetenschappelijke literatuur, actualiteit, muziek en film. Ik heb heel wat projecten in het Frans en Engels geschreven, vandaar dat ik mij capabel acht voor opdrachten. Let op, ik ben géén beëdigd vertaler.
Kinderoppas in Gent (9000) - Sonja
Sonja
5/5 · 7 reviews
9000 Gent
Hallo als jonge oma,begrijp ik dat je er als mama & papa soms eens op het onverwachts op uit wil.Dat het niet altijd even gemakkelijk is om iemand te vinden die bij jullie schattebout kan sitten.Een telefoontje volstaat inslapen kan.
Kinderoppas in Gent (9000) - Justien
Justien
5/5 · 4 reviews
9000 Gent
Ik babysit al 8 jaar op kinderen van 8 maanden tot 13 jaar oud. Ik kader van mijn studie liep ik 6 weken stage in een kinderdagverblijf. Samen met één andere kinderbegeleidster stond ik dagelijks klaar voor 12 kleintjes. Ervaring van luiers vervangen tot helpen bij het huiswerk dus!
Kinderoppas in Gent (9000) - Oliver
Oliver
5/5 · 3 reviews
9000 Gent
hallo, ik heet Oliver en ben 19 jaar oud. Eerste jaar orthopedisch schoentechnoloog. ik heb al enkele ervaringen met babysitte, maar ik heb nog meer ervaring met animeren van kinderen. op die manier zullen zij hen nooit vervelen!
Kinderoppas in Gent (9000) - Iris
Iris
5/5 · 3 reviews
9000 Gent
Babysitten is voor mij een vaste vrijetijdsbesteding geworden. Over de jaren heen bouwde ik ervaring op bij zowel grote als kleine gezinnen en voornamelijk bij kinderen uit de lagere en middelbare school. Ik haal er plezier uit om samen te spelen, te lezen en eventueel zelfs wat ondersteuning te bieden bij hun huiswerk.
Kinderoppas in Gent (9000) - Gerda
Gerda
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Met dieren werken op verplaatsing én met taal werken thuis, dit zijn de activiteiten die me jong houden. Vertalen, maar ook teksten schrijven heb ik in de loop van mijn professioneel leven heel vaak gedaan, in het Nederlands, soms ook in het Engels en het Frans. Ik ben Germaniste van opleiding (Nederlands-Zweeds), en heb lang in het buitenland gewerkt in een 3-talige (Fr., Eng., en Duits) omgeving
Kinderoppas in Gent (9000) - Clara
Clara
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik ga graag om met kinderen en heb al wat ervaring met babysitting op kindjes van 4-12 jaar. Andere leeftijden vormen uiteraard ook geen enkel probleem !
Kinderoppas in Gent (9000) - Marike
Marike
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik heb reeds meer dan 10 jaar ervaring in het babysitten met kinderen van 3 maanden tot 12 jaar. Ik ben leerkracht en orthopedagoog van opleiding en ben al jaren actief in het jeugdwerk.
Kinderoppas in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Momenteel begeleid ik (bij VZW Jong) jonge kinderen en hun ouders. Ik heb gewerkt met kinderen uit zowel het gewoon als bijzonder onderwijs. Ook als actieve tante van negen heb ik ruime ervaring met luiers, puberperikelen en alles wat daartussen ligt. Doorgaans word ik beoordeeld als authentiek, enthousiast, zorgzaam en vrolijk. Op maandag en dinsdag (evt. zondag) ben ik de hele dag beschikbaar.
Kinderoppas in Gent (9000) - Ianka
Ianka
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo! Ik ben Ianka, ik ben 18 jaar en woon in Gent. Wil een centje bijverdienen als student, want ik zou graag wat vaker kunnen reizen met vriendinnen. Ik verplaats me altijd met de fiets, dus onregelmatige uren zijn geen probleem. Heb altijd al graag met kinderen gewerkt en zo kan ik nog wat ervaring opdoen. Geef maar een seintje, als u iemand nodig heeft!
Kinderoppas in Gent (9000) - Chiara
Chiara
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo, Van Babyblues tot Puberteit,Regular oppas, Take Away from school & crèche tot All In als nanny, specifieke noden of zorgen heb ik 12 jaar ervaring in. Als Mcdreamy niet in de buurt is...géén zorgen,een EHBO attest heb ik ook in bezit.😉 Handje toesteken bij de was en de plas; met véél plezier & hopelijk tot ziens!
Kinderoppas in Gent (9000) - Jente
Jente
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik heb al een paar keer in het verleden en zowel ik als de kinderen vonden dat tof. Ik moet maar een pak kaarten hebben en daar komt al uuren plezier uit. Als kinderen druk zouden zijn of zich ongepast beginnen te gedragen kan ik hier tegen en los ik dit snel op.
Kinderoppas in Gent (9000) - Jozefien
Jozefien
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik ben Jozefien, leerkracht secundair onderwijs. Kinderen zijn de max. Ik ben vriendelijk, sociaal, sportief en hulpvaardig. Ik ben goed met kinderen en je kan op mij rekenen.
Kinderoppas in Gent (9000) - Maxim
Maxim
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo Ik ben Maxim, na drie jaar chiroleider te zijn geweest, denk ik toch goed te kunnen omspringen met kinderen. Ik weet hen te entertainen, maar kan ook eens streng zijn als het nodig is. Het is tevens doorheen de jaren een hobby geworden om te babysitten op kinderen van vrienden en familie. Groetjes Maxim

Kinderoppas Gent: geëvalueerd met 5.0 door 47 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Gent, oppas ziek kind Gent, kinderoppas aan huis gezocht Gent, tarief kinderoppas Gent, oppas aan huis Gent,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Gent

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Gent

Vast babysit vanaf maart 2022 - Oppas ziek kindje voor 2 dagen Gent - Oppas / huishoudelijk hulp nodig in centrum van Gent - Babysitten - Babysit zaterdag 18u30 tot 24 uur - Babysiting eenmalig of vast - Babysit - Weekend oppas - Vaste babysitter gezocht in Wondelgem - helpen met avondritueel - We zoeken een lieve zachte dame voor ons D. - Ervaren babysit gevraagd voor tweeling (3 maanden) - opvang kinderen en licht huishoudelijk werk - Babysitten - Vaste naschoolse oppas op maandag en donderdag - Babysitting - Eenmalige oppas : Baby 0-3 - Naschoolse opvang - Babysitter gezocht voor 3 kindjes (3, 5 en 8 jaar) - Opvang kinderen woensdagnamiddag - ik zoek een vaste oppas - Omdat ik dit heel graag doen. - Babysit - Baby oppas terwijl ik thuis aan het werk ben - Nanny - Nanny - Oppas voor 2 kindjes op 25.05 van 8.00 tot 17.30 - Naschoolse opvang - Oppas gezocht die meermaals per week kan langskomen in de vakanties en 1 maal per weekend buiten de vakanties - Babysit voor vandaag en morgen (3) - Nanny gezocht - Flexibele tijdelijke oppas gezocht voor 2 maanden - Babysit voor vandaag en morgen (2) - Babysit voor vandaag en morgen - Babysitter - Babysitten - Opvang na school op woensdag + 1 andere dag - Nanny gezocht - Looking for a Dutch or English speaking Nanny for +/- 6months - 1 year (9000 Gent) - Mijn kind is 5 jaar oud - Nanny - Nanny - BabySitter - Vaste babysit gezocht voor dochter van 15 maanden
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden