kinderoppas Antwerpen

Kinderoppas Antwerpen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Antwerpen

Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.93/5 (14 reviews)
Licentiaat (master) vertaler Duits - Russisch; Beroepsmatig heb ik regelmatig opdrachten uit het Frans en uit het Engels gekregen. In mijn thuissituatie is Russisch de voertaal.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Al 14 jaar babysit ik regelmatig op baby's en kinderen van verschillende leeftijden. Al snel groei uit tot de favoriete oppasser van ouders en kinderen. Ik hou van spelletjes spelen, verhalen voorlezen, samen toneelstukjes maken en samen knutselen.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Momenteel ben ik 20 jaar, en heb ik jarenlang in de chiro gezeten waarbij ik als voorbeeldrol fungeerde. In mijn tijd als leider/animator heb ik enorm veel ervaring opgedaan waardoor ik zal kunnen inspelen op verschillend gedrag van uw kind(eren), alsook hun noden kan ontdekken en vervullen. Ondanks ik gestopt ben met de chiro, blijft het een passie dat ik graag doe en wil blijven uitoefenen.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Yousra
Yousra
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb een grote passie voor kinderen en doe wekelijks naschoolse opvang in een kleuter- en lagere school. Als studente orthopedagogie en ik dan ook de ideale kandidate om op uw kinderen te babysitten. Hopelijk tot snel :-)
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Sofie
Sofie
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb vroeger ook babysit gedaan en vind het fantastich. Mijn partner heeft ook 3 kinderen en ik speel graag met hen elke leeftijd heeft zijn charme ik Ben graag met ze bezig kietelen , knutselen , gezelschap spelletjes spelen , lachen met elkaar , verstoppertje spelen elk kind van elke leeftijd vind ik super.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Orgita
Orgita
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Hallo, mijn naam is Orgita, ik ben 19 en ik woon in Antwerpen. Momenteel studeer ik en om een centje bij te verdienen heb ik me ingeschreven bij Ring Twice. Ik babysit heel graag en heb al enige ervaring. Als je een kinderoppas nodig zou hebben, laat dan gerust iets weten!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hoi. Ik ben Mikey 20jaar ik hwb nog geen ervaring met babysitten maar wil via deze weg wel die ervaring krijgen ik vind kinderen super ik wil later zelf 1 of 2 kinderen heb wel al moeten helpen in een kleuterschool en dat ging goed hopelijk tot binnenkort
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Mary
Mary
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
I am great with children and all children like me because I have a childlike approach to them. I interact with kids ,play with them and create activities we can both enjoy,I also have alot of experience
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Chloé
Chloé
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Dankzij stages in scholen en een crèche, vrijwilligerswerk en mijn studentenjob als animator op jeugdkampen heb ik al heel wat ervaring met kinderen. Ik heb ook regelmatig gebabysit op mijn eigen broertje en kinderen van vrienden. Verhaaltjes lezen, helpen met huiswerk, sporten, wandelen, spelen,... noem het maar op! Hopelijk tot snel!
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Ruby rubenda
Ruby rubenda
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een flinke zoon super student en voor mij prof voetballer maar dat zullen alle voetbalmoeders wel denken. Mijn zoon Djilany is ondertussen 14 en is zelden ziek omdat ik natuurlijk voor mijn zoon het beste wou heb ik toch 8 maanden borstvoeding gegeven dus het beste van mezelf heb ik in men zoon gepompt hehe Ik wil voor alle kindjes of pubers het beste.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Mastura
Mastura
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, Niet alleen kom ik uit een groot gezin van 9 kinderen maar ik ben ook 18x tante ik heb altijd moet babysitten op mijn neefje en nichtje. Op school richting kinder zorg gevolgd, maar buiten al dat ben ik dol op kinderen😍
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als tiener was ik de vast babysit in onze buurtwerking! Daarnaast spring ik altijd bij als de familie extra hulp nodig heeft met mijn nichtjes en neefjes ( en dat zijn er wat )!
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Sofie
Sofie
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een nichtje en neefje van 3 en 1 jaar waar ik regelmatig mee speel en voor zorg. Daarnaast ben ik al erg vaak gaan babysitten bij vrienden, buren,… Meestal op kindjes tussen de 2 en 8 jaar. Ik speel graag spelletjes met hen en ik zorg altijd voor een lekkere maar gezonde snack!
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Sibelle
Sibelle
Antwerpen
Nieuw
Dag, ik heet Sibelle. Ik ben 27 jaar en werk momenteel als verkoopster bij Lush. Ik heb in het verleden vaak gebabysit als bijverdienste en heb dus al wat ervaring (verschillende leeftijden). Via listminut zou ik graag nog wat meer ervaring op doen. Hopelijk tot snel!
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Stacy
Stacy
Antwerpen
Nieuw
Mijn naam is Stacy, 22 jaar afgestudeerd gezinspedagoog. SInds mijjn 16de pas ik regelmatig op in de leeftijdscategorie 0-12 jaar en heb ik gewerkt in opvangcentra voor kinderen. SInds Augustus woon ik in Antwerpen en ben ik weer beschikbaar als onthaalouder voor de periode dat ik werkzoekende ben.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Antwerpen: geëvalueerd met 4.92 door 43 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Antwerpen, kinderoppasdienst Antwerpen, oppas ziek kind Antwerpen, kinderoppas aan huis gezocht Antwerpen, tarief kinderoppas Antwerpen, oppas aan huis Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden