kinderoppas Antwerpen

Kinderoppas Antwerpen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Antwerpen

Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.93/5 (14 reviews)
Licentiaat (master) vertaler Duits - Russisch; Beroepsmatig heb ik regelmatig opdrachten uit het Frans en uit het Engels gekregen. In mijn thuissituatie is Russisch de voertaal.
Yaryna is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Yaryna
Yaryna
Antwerpen
5/5 (14 reviews)
I am a very responsible and calm person. Already has experience in taking care of the child. Partly time working at the Steiner school Hibernia with 3-10 y.o children. Also have a daughter 9 y.o. Looking forward to helping you😌
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Al 14 jaar babysit ik regelmatig op baby's en kinderen van verschillende leeftijden. Al snel groei ik uit tot de favoriete oppasser van ouders en kinderen. Ik hou van spelletjes spelen, verhalen voorlezen, samen toneelstukjes maken en samen creatief zijn.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Momenteel ben ik 20 jaar, en heb ik jarenlang in de chiro gezeten waarbij ik als voorbeeldrol fungeerde. In mijn tijd als leider/animator heb ik enorm veel ervaring opgedaan waardoor ik zal kunnen inspelen op verschillend gedrag van uw kind(eren), alsook hun noden kan ontdekken en vervullen. Ondanks ik gestopt ben met de chiro, blijft het een passie dat ik graag doe en wil blijven uitoefenen.
Kinderoppas in Antwerpen (2018) - Stien
Stien
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
Momenteel ben ik bezig aan mijn 2de bachelor. Ik heb al een bachelor orthopedagogie (opvoeder) op zak. Nu studeer ik sociaal werk op KdG. Door mijn vele stage-uren en vakantiewerk in de bijzondere jeugdzorg heb ik ervaring met verschillende karakters.
Kinderoppas in Antwerpen (2018) - Doreen
Doreen
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Hello, I was a a former au pair who worked specially for the children. I also took good care of lots of children in the past few years. I do all around household chores too. I have a daughter of 9 years of age.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Yousra
Yousra
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb een grote passie voor kinderen en doe wekelijks naschoolse opvang in een kleuter- en lagere school. Als studente orthopedagogie en ik dan ook de ideale kandidate om op uw kinderen te babysitten. Hopelijk tot snel :-)
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Sofie
Sofie
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb vroeger ook babysit gedaan en vind het fantastich. Mijn partner heeft ook 3 kinderen en ik speel graag met hen elke leeftijd heeft zijn charme ik Ben graag met ze bezig kietelen , knutselen , gezelschap spelletjes spelen , lachen met elkaar , verstoppertje spelen elk kind van elke leeftijd vind ik super.
Kinderoppas in Antwerpen (2018) - Julie
Julie
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben 20 jaar en student pedagogie van het jonge kind in Antwerpen. Ik zit nu in mijn 2de jaar. Ik ben op zoek naar een vaste of een eenmalige babysit. Ik ben al 4 jaar actief als leiding in een jeugdbeweging en heb een attest animator behaald. Verder ga ik nog vaak babysitten.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Carl
Carl
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Carl, aangenaam. Ik babysit soms op (b)engeltjes van familie en vrienden. Ik probeer ze de dag van hun leven te geven. Aan de hand van humor en enthousiasme. Voor mij is jouw kind een minivolwassene, waar ik zorgvuldig aandacht aan besteedt als ze iets zeggen. Zo bouw ik mee aan de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van jouw kind of kinderen. Altijd aangenaam om een glimlach op jouw kroost te krijgen.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hoi. Ik ben Mikey 20jaar ik hwb nog geen ervaring met babysitten maar wil via deze weg wel die ervaring krijgen ik vind kinderen super ik wil later zelf 1 of 2 kinderen heb wel al moeten helpen in een kleuterschool en dat ging goed hopelijk tot binnenkort
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Mary
Mary
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
I am great with children and all children like me because I have a childlike approach to them. I interact with kids ,play with them and create activities we can both enjoy,I also have alot of experience
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Chloé
Chloé
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Dankzij stages in scholen en een crèche, vrijwilligerswerk en mijn studentenjob als animator op jeugdkampen heb ik al heel wat ervaring met kinderen. Ik heb ook regelmatig gebabysit op mijn eigen broertje en kinderen van vrienden. Verhaaltjes lezen, helpen met huiswerk, sporten, wandelen, spelen,... noem het maar op! Hopelijk tot snel!
Kinderoppas in Antwerpen (2020) - Fati
Fati
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Wegens dat ik heel veel ervaring heb met kinderen is het echt een passie voor mij om een helpende hand aan te bieden ik heb al meerdere keren stages opgelopen in een kinderkrippe,kleuterschool....... voor de rest doe ik dit al heel lang als bij beroep en streef ik er altijd naar om kwaliteitsvolle zorg aan te bieden.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Ruby rubenda
Ruby rubenda
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een flinke zoon super student en voor mij prof voetballer maar dat zullen alle voetbalmoeders wel denken. Mijn zoon Djilany is ondertussen 14 en is zelden ziek omdat ik natuurlijk voor mijn zoon het beste wou heb ik toch 8 maanden borstvoeding gegeven dus het beste van mezelf heb ik in men zoon gepompt hehe Ik wil voor alle kindjes of pubers het beste.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Antwerpen: geëvalueerd met 4.94 door 64 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Antwerpen, kinderoppasdienst Antwerpen, oppas ziek kind Antwerpen, kinderoppas aan huis gezocht Antwerpen, tarief kinderoppas Antwerpen, oppas aan huis Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden