kinderoppas Antwerpen

Kinderoppas Antwerpen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Antwerpen

Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.92/5 (13 reviews)
Licentiaat (master) vertaler Duits - Russisch; Beroepsmatig heb ik regelmatig opdrachten uit het Frans en uit het Engels gekregen. In mijn thuissituatie is Russisch de voertaal.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Al 14 jaar babysit ik regelmatig op baby's en kinderen van verschillende leeftijden. Al snel groei ik uit tot de favoriete oppasser van ouders en kinderen. Ik hou van spelletjes spelen, verhalen voorlezen, samen toneelstukjes maken en samen creatief zijn.
Kinderoppas in Antwerpen (2018) - Doreen
Doreen
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Hello, I was a a former au pair who worked specially for the children. I also took good care of lots of children in the past few years. I do all around household chores too. I have a daughter of 9 years of age.
Kinderoppas in Antwerpen (2018) - Stien
Stien
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Momenteel ben ik bezig aan mijn 2de bachelor. Ik heb al een bachelor orthopedagogie (opvoeder) op zak. Nu studeer ik sociaal werk op KdG. Door mijn vele stage-uren en vakantiewerk in de bijzondere jeugdzorg heb ik ervaring met verschillende karakters.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Yousra
Yousra
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb een grote passie voor kinderen en doe wekelijks naschoolse opvang in een kleuter- en lagere school. Als studente orthopedagogie en ik dan ook de ideale kandidate om op uw kinderen te babysitten. Hopelijk tot snel :-)
Kinderoppas in Antwerpen (2018) - Julie
Julie
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Carl
Carl
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Carl, aangenaam. Ik babysit soms op (b)engeltjes van familie en vrienden. Ik probeer ze de dag van hun leven te geven. Aan de hand van humor en enthousiasme. Voor mij is jouw kind een minivolwassene, waar ik zorgvuldig aandacht aan besteedt als ze iets zeggen. Zo bouw ik mee aan de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van jouw kind of kinderen. Altijd aangenaam om een glimlach op jouw kroost te krijgen.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hoi. Ik ben Mikey 20jaar ik hwb nog geen ervaring met babysitten maar wil via deze weg wel die ervaring krijgen ik vind kinderen super ik wil later zelf 1 of 2 kinderen heb wel al moeten helpen in een kleuterschool en dat ging goed hopelijk tot binnenkort
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Mary
Mary
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
I am great with children and all children like me because I have a childlike approach to them. I interact with kids ,play with them and create activities we can both enjoy,I also have alot of experience
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Chloé
Chloé
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Dankzij stages in scholen en een crèche, vrijwilligerswerk en mijn studentenjob als animator op jeugdkampen heb ik al heel wat ervaring met kinderen. Ik heb ook regelmatig gebabysit op mijn eigen broertje en kinderen van vrienden. Verhaaltjes lezen, helpen met huiswerk, sporten, wandelen, spelen,... noem het maar op! Hopelijk tot snel!
Kinderoppas in Antwerpen (2020) - Fati
Fati
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Wegens dat ik heel veel ervaring heb met kinderen is het echt een passie voor mij om een helpende hand aan te bieden ik heb al meerdere keren stages opgelopen in een kinderkrippe,kleuterschool....... voor de rest doe ik dit al heel lang als bij beroep en streef ik er altijd naar om kwaliteitsvolle zorg aan te bieden.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Ruby rubenda
Ruby rubenda
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een flinke zoon super student en voor mij prof voetballer maar dat zullen alle voetbalmoeders wel denken. Mijn zoon Djilany is ondertussen 14 en is zelden ziek omdat ik natuurlijk voor mijn zoon het beste wou heb ik toch 8 maanden borstvoeding gegeven dus het beste van mezelf heb ik in men zoon gepompt hehe Ik wil voor alle kindjes of pubers het beste.
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Mastura
Mastura
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, Niet alleen kom ik uit een groot gezin van 9 kinderen maar ik ben ook 18x tante ik heb altijd moet babysitten op mijn neefje en nichtje. Op school richting kinder zorg gevolgd, maar buiten al dat ben ik dol op kinderen😍
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Sibelle
Sibelle
Antwerpen
Nieuw
Dag, ik heet Sibelle. Ik ben 27 jaar en werk momenteel als verkoopster bij Lush. Ik heb in het verleden vaak gebabysit als bijverdienste en heb dus al wat ervaring (verschillende leeftijden). Via listminut zou ik graag nog wat meer ervaring op doen. Hopelijk tot snel!
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Ella
Ella
Antwerpen
Nieuw
Net zoals dieren oppassen, ga ik ook graag met dieren wandelen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Antwerpen: geëvalueerd met 4.96 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Antwerpen, kinderoppasdienst Antwerpen, oppas ziek kind Antwerpen, kinderoppas aan huis gezocht Antwerpen, tarief kinderoppas Antwerpen, oppas aan huis Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Antwerpen

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas Antwerpen

Naschoolse opvang - Babysitter - Oppas - Oppas voor Emilio (8m) vrijdag 15/10 - Oppas voor 3 kinderen - oppas - Nanny/babysitter voor baby en kleuter - oppas nodig fulltime - Babysit - Naschoolse Nanny VAST - baby van 1j en meisje van bijna 4j - Babysitting voor onze tweeling - Oppas - Oppas aan huis - Oppas voor mijn twee baby's van viermaande - Zoek een babysit voor mijn twee baby's van vier maanden - Babysitter voor een tweeling
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden