kinderoppas Evergem

Ontdek talentvolle kinderoppassers in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie oppassers in de buurt van Evergem

Elsje is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Kinderoppas in Gent (9000) - Elsje
Elsje
Gent
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik ben Els, ik werk deeltijds als kleuterjuf en heb zelf 3 kinderen. Veel ervaring dus. Ik kom graag eens op je kinderen passen. Ik kom het liefst met de fiets, binnen een straal van 2 kilometer rond Gent Kinepolis.
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Hallo, mijn naam is Emma en ik ben 22 jaar. Ik geef zangles aan kinderen tussen de 6 en 8 jaar en babysit al 7 jaar bij hetzelfde gezin. Aangezien die kindjes ondertussen bijna te oud zijn voor een babysit zoek ik een nieuw adresje. Ik heb dus veel ervaring en haal veel voldoening uit het zien opgroeien van de kinderen. Met mij is het nooit saai en ik kan ook koken en helpen in het huishouden.
Kinderoppas in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands en ik heb 10 jaar in Franstalige landen gewoond en gewerkt. Duits heb ik geleerd op Erasmus en via mijn vrouw. Engels ben ik mee vertrouwd vanuit wetenschappelijke literatuur, actualiteit, muziek en film. Ik heb heel wat projecten in het Frans en Engels geschreven, vandaar dat ik mij capabel acht voor opdrachten. Let op, ik ben géén beëdigd vertaler.
Kinderoppas in Bassevelde (9968) - Sarah
Sarah
Bassevelde
5/5 (5 reviews)
Ik leer maar al te graag nieuwe kindjes kennen die samen met mij willen ravotten. Helpen bij het huiswerk, iets bakken, een wandelingetje maken, spelletjes spelen, knutselen... Geweldig! En vonden we het beiden plezant, dan kom ik graag terug!
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Clara
Clara
Gentbrugge
4.75/5 (4 reviews)
Ik denk dat ik mijzelf ondertussen als een ervaringsdeskundige inzake oppassen kan beschouwen. Ik ben enorm graag bij kinderen en voor hen zorgen vind ik geweldig. De kinderen van school halen, koken, ze in bad steken, knutselen, een boekje lezen voor het slapengaan en ze in bed steken,... Dit en zoveel meer doe ik met veel plezier.
Kinderoppas in Beervelde (9080) - Lander
Lander
Beervelde
5/5 (4 reviews)
Dag, mijn naam is Lander. Ik heb heel mijn leven in de KSA gezeten en ben leider geweest, ik speel zeer graag met kinderen en ik babysit ook op de kindjes van mijn familie.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Ertvelde (9940) - Emine
Emine
Ertvelde
5/5 (4 reviews)
Ik ben 29 jaar. Normaal, Ik ben en Engels lerares maar ik kan niet genoeg Nederlands spreken dus ik kan niet als een lerares werken nu. Met jouw kid, we kan a efficiënt tijd hebben
Kinderoppas in Oostakker (9041) - Micheline
Micheline
Oostakker
5/5 (3 reviews)
Als gepensioneerde leerkracht en moeder van vier toffe (volwassen) kids kom ik met plezier oppassen. Huistaken begeleiden, spelletjes spelen, een boek voorlezen, samen iets knutselen, ....of er gewoon zijn terwijl de kids slapen. Mogelijkheden genoeg. Je kan met een gerust hart je woning verlaten. Tot binnenkort!
Kinderoppas in Gent (9000) - Iris
Iris
Gent
5/5 (3 reviews)
Babysitten is voor mij een vaste vrijetijdsbesteding geworden. Over de jaren heen bouwde ik ervaring op bij zowel grote als kleine gezinnen en voornamelijk bij kinderen uit de lagere en middelbare school. Ik haal er plezier uit om samen te spelen, te lezen en eventueel zelfs wat ondersteuning te bieden bij hun huiswerk.
Kinderoppas in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ga graag om met kinderen en heb al wat ervaring met babysitting op kindjes van 4-12 jaar. Andere leeftijden vormen uiteraard ook geen enkel probleem !
Kinderoppas in Gent (9000) - Marike
Marike
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik heb reeds meer dan 10 jaar ervaring in het babysitten met kinderen van 3 maanden tot 12 jaar. Ik ben leerkracht en orthopedagoog van opleiding en ben al jaren actief in het jeugdwerk.
Kinderoppas in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is kelly, mama van 3 kinderen dus ervaring is er zeker, hou veel van kinderen dus geen nood ik behandel jouw kind zoals het mijne met veel liefde dus. Ik ben van Gent en heb een wagen dus kan me verplaatsen, tot januari ben ik van maandag tot vrijdag vrij daarna kunnen de uren wat aangepast worden. Heb je iemand nodig laat maar weten zodat we elkaar eens kunnen ontmoeten. Tot dan
Kinderoppas in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Momenteel werk ik als opvoeder in een internaat. Ik heb gewerkt met kinderen uit zowel het gewoon als bijzonder onderwijs. Ook als actieve tante van negen heb ik ruime ervaring met luiers, puberperikelen en alles wat daartussen ligt. Doorgaans word ik beoordeeld als authentiek, enthousiast, zorgzaam en vrolijk.
Kinderoppas in Evergem (9940) - Gwendoline
Gwendoline
Evergem
5/5 (1 reviews)
Dag, Ik ben Gwendoline, 30 jaar. Ik houd van kinderen en kan er goed voor zorgen. Ik probeer ook om ze zo weinig mogelijk tv te laten kijken of op de tablet. Ik hou van buiten spelen en samen met de kinderen op avontuur te gaan. Laat me maar iets weten, zodat we vlug kunnen kennismaken.
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben 6 jaar leiding geweest in de jeugdbeweging en ben nog steeds actief op het speelplein. Daar heb ik ook ervaring opgedaan met kinderen met beperkingen. Ik heb dan ook veel ervaring met kinderen de structuur te bieden die ze nodig hebben. Kinderen houden van mijn verhaaltjes voor het slapengaan!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Evergem: geëvalueerd met 4.97 door 85 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppasdienst Evergem, oppas ziek kind Evergem, kinderoppas aan huis gezocht Evergem, tarief kinderoppas Evergem, oppas aan huis Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas in Evergem

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Evergem

Babysitten - Eenmalige oppas in Evergem (9940) - Vaste oppas in Evergem (9940)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden