kinderoppas Evergem

Kinderoppas Evergem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Evergem

Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Hallo, mijn naam is Emma en ik ben 22 jaar. Ik geef zangles aan kinderen tussen de 6 en 8 jaar en babysit al 7 jaar bij hetzelfde gezin. Aangezien die kindjes ondertussen bijna te oud zijn voor een babysit zoek ik een nieuw adresje. Ik heb dus veel ervaring en haal veel voldoening uit het zien opgroeien van de kinderen. Met mij is het nooit saai en ik kan ook koken en helpen in het huishouden.
Kinderoppas in Mariakerke (9030) - Jaspee
Jaspee
Mariakerke
5/5 (6 reviews)
Ik ben steeds scoutsleider met veel enthousiasme geweest en heb reeds wat ervaring in het entertainen van kinderen. Helpen bij het huiswerk of een spelletje spelen, u kan bij mij terecht.
Kinderoppas in Beervelde (9080) - Lander
Lander
Beervelde
5/5 (4 reviews)
Dag, mijn naam is Lander. Ik heb heel mijn leven in de KSA gezeten en ben leider geweest, ik speel zeer graag met kinderen en ik babysit ook op de kindjes van mijn familie.
Kinderoppas in Gent (9000) - Daniela
Daniela
Gent
5/5 (4 reviews)
I would love to spend this summer taking care of children, reading stories, playing, and providing meals. Non-smoker and non-motor vehicle.
Kinderoppas in Gent (9000) - Iris
Iris
Gent
5/5 (3 reviews)
Babysitten is voor mij een vaste vrijetijdsbesteding geworden. Over de jaren heen bouwde ik ervaring op bij zowel grote als kleine gezinnen en voornamelijk bij kinderen uit de lagere en middelbare school. Ik haal er plezier uit om samen te spelen, te lezen en eventueel zelfs wat ondersteuning te bieden bij hun huiswerk.
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
5/5 (2 reviews)
Ik ben 6 jaar leiding geweest in de jeugdbeweging en ben nog steeds actief op het speelplein. Daar heb ik ook ervaring opgedaan met kinderen met beperkingen. Ik heb dan ook veel ervaring met kinderen de structuur te bieden die ze nodig hebben. Kinderen houden van mijn verhaaltjes voor het slapengaan!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ga graag om met kinderen en heb al wat ervaring met babysitting op kindjes van 4-12 jaar. Andere leeftijden vormen uiteraard ook geen enkel probleem !
Kinderoppas in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is kelly, mama van 3 kinderen dus ervaring is er zeker, hou veel van kinderen dus geen nood ik behandel jouw kind zoals het mijne met veel liefde dus. Ik ben van Gent en heb een wagen dus kan me verplaatsen, tot januari ben ik van maandag tot vrijdag vrij daarna kunnen de uren wat aangepast worden. Heb je iemand nodig laat maar weten zodat we elkaar eens kunnen ontmoeten. Tot dan
Kinderoppas in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hi! Ik heb veel ervaring met babysitten, en doe dat ook enorm graag. Ik ben heel zorgzaam en heb veel geduld. Niets leuker dan liefde terugkrijgen van een kindje.
Kinderoppas in Gent (9000) - Hajrije
Hajrije
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf kleine kinderen alle 2 jonger dan 3jaar. Ik heb mijn ervaring kunnen opbouwen sinds ik mama geworden ben ik leer ook elke dag nieuwe Dingens. Ik leer altijd wel iets nieuws bij .
Kinderoppas in Evergem (9940) - Gwendoline
Gwendoline
Evergem
5/5 (1 reviews)
Dag, Ik ben Gwendoline, 30 jaar. Ik houd van kinderen en kan er goed voor zorgen. Ik probeer ook om ze zo weinig mogelijk tv te laten kijken of op de tablet. Ik hou van buiten spelen en samen met de kinderen op avontuur te gaan. Laat me maar iets weten, zodat we vlug kunnen kennismaken.
Kinderoppas in Gent (9000) - Ianka
Ianka
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Ianka, ik ben 18 jaar en woon in Gent. Wil een centje bijverdienen als student, want ik zou graag wat vaker kunnen reizen met vriendinnen. Ik verplaats me altijd met de fiets, dus onregelmatige uren zijn geen probleem. Heb altijd al graag met kinderen gewerkt en zo kan ik nog wat ervaring opdoen. Geef maar een seintje, als u iemand nodig heeft!
Kinderoppas in Wondelgem (9032) - Lisa
Lisa
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met babysitten. Tijdens mijn studiejaren heb ik vaak gebabysit. Daarbovenop heb ik twee neefjes van 5 en 7 jaar waarop ik wekelijks babysit. Als babysitter help ik mee met hun huiswerk, doe ik (educatieve) spelletjes met hen, lees ik een verhaaltje voor, maak ik eten klaar, leg ik hen in hun bedje, etc. Ik heb ook eigen vervoer dus ik kan me gemakkelijk verplaatsen.
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Jessica
Jessica
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben iemand die heel graag bezig is met kinderen en kan hun zowel voeding geven afhalen van school want heb een eigen wagen en doe alles veilig ik kan hun ook helpen met kleine huiswerktaakjes
Kinderoppas in Evergem (9940) - Yara
Yara
Evergem
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb bij het speelplein gewerkt voor een aantal jaren en veel stage gedaan bij kinderen van de kleuterklas. Ik heb een aantal jaar de opleiding jeugd en gehandicaptenzorg gevolgd en ben in bezit van een ehbo diploma. Ik heb goede kennis van positieve pedagogische handelingen en denkwijzes
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Evergem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Evergem: geëvalueerd met 4.92 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Evergem, kinderoppasdienst Evergem, oppas ziek kind Evergem, kinderoppas aan huis gezocht Evergem, tarief kinderoppas Evergem, oppas aan huis Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden