Vind de beste kinderopvang in Evergem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Eeklo (9900) - Cynthia
Cynthia
5/5 · 11 reviews
9900 Eeklo
Ik werk al een tijdje als leefgroep begeleidster bij geplaatste kindjes en doz mijn job heel graag. Dus ik heb ervaring met kindjes van 0 tot 12jaar.
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
5/5 · 9 reviews
9040 Sint-amandsberg
Hallo, mijn naam is Emma en ik ben 22 jaar. Ik geef zangles aan kinderen tussen de 6 en 8 jaar en babysit al 7 jaar bij hetzelfde gezin. Aangezien die kindjes ondertussen bijna te oud zijn voor een babysit zoek ik een nieuw adresje. Ik heb dus veel ervaring en haal veel voldoening uit het zien opgroeien van de kinderen. Met mij is het nooit saai en ik kan ook koken en helpen in het huishouden.
Kinderoppas in Gent (9000) - Elsje
Elsje
5/5 · 8 reviews
9000 Gent
Hallo, ik ben Els, ik werk deeltijds als kleuterjuf en heb zelf 3 kinderen. Veel ervaring dus. Ik kom graag eens op je kinderen passen. Ik kom het liefst met de fiets, binnen een straal van 2 kilometer rond Gent Kinepolis.
Kinderoppas in Gent (9000) - Tomas
Tomas
5/5 · 7 reviews
9000 Gent
Mijn moedertaal is Nederlands en ik heb 10 jaar in Franstalige landen gewoond en gewerkt. Duits heb ik geleerd op Erasmus en via mijn vrouw. Engels ben ik mee vertrouwd vanuit wetenschappelijke literatuur, actualiteit, muziek en film. Ik heb heel wat projecten in het Frans en Engels geschreven, vandaar dat ik mij capabel acht voor opdrachten. Let op, ik ben géén beëdigd vertaler.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Clara
Clara
4.75/5 · 4 reviews
9050 Gentbrugge
Ik denk dat ik mijzelf ondertussen als een ervaringsdeskundige inzake oppassen kan beschouwen. Ik ben enorm graag bij kinderen en voor hen zorgen vind ik geweldig. De kinderen van school halen, koken, ze in bad steken, knutselen, een boekje lezen voor het slapengaan en ze in bed steken,... Dit en zoveel meer doe ik met veel plezier.
Kinderoppas in Beervelde (9080) - Lander
Lander
5/5 · 4 reviews
9080 Beervelde
Dag, mijn naam is Lander. Ik heb heel mijn leven in de KSA gezeten en ben leider geweest, ik speel zeer graag met kinderen en ik babysit ook op de kindjes van mijn familie.
Kinderoppas in Gent (9000) - Iris
Iris
5/5 · 3 reviews
9000 Gent
Babysitten is voor mij een vaste vrijetijdsbesteding geworden. Over de jaren heen bouwde ik ervaring op bij zowel grote als kleine gezinnen en voornamelijk bij kinderen uit de lagere en middelbare school. Ik haal er plezier uit om samen te spelen, te lezen en eventueel zelfs wat ondersteuning te bieden bij hun huiswerk.
Kinderoppas in Wondelgem (9032) - Sophie
Sophie
5/5 · 2 reviews
9032 Wondelgem
Ik ben mama van 4 kinderen. 22-21-9 en 1tje van 1 jaar . Denk wel dat ik de nodig ervaring heb voor deze job. Ik sta er als mama op dat ze alle dgn verse voeding krijgen, volg ook schema’s welke worden voorgelegd door ouders. Bereid tot veel. Maar tis niet omdat het bij zo is, dat andere ouders dit ook willen. Alles is bespreekbaar. Het is trouwens jullie kindje. Alleen het beste voor ons kind
Kinderoppas in Gent (9000) - Clara
Clara
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik ga graag om met kinderen en heb al wat ervaring met babysitting op kindjes van 4-12 jaar. Andere leeftijden vormen uiteraard ook geen enkel probleem !
Kinderoppas in Gent (9000) - Marike
Marike
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik heb reeds meer dan 10 jaar ervaring in het babysitten met kinderen van 3 maanden tot 12 jaar. Ik ben leerkracht en orthopedagoog van opleiding en ben al jaren actief in het jeugdwerk.
Kinderoppas in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Momenteel begeleid ik (bij VZW Jong) jonge kinderen en hun ouders. Ik heb gewerkt met kinderen uit zowel het gewoon als bijzonder onderwijs. Ook als actieve tante van negen heb ik ruime ervaring met luiers, puberperikelen en alles wat daartussen ligt. Doorgaans word ik beoordeeld als authentiek, enthousiast, zorgzaam en vrolijk. Op maandag en dinsdag (evt. zondag) ben ik de hele dag beschikbaar.
Kinderoppas in Evergem (9940) - Gwendoline
Gwendoline
5/5 · 1 reviews
9940 Evergem
Dag, Ik ben Gwendoline, 30 jaar. Ik houd van kinderen en kan er goed voor zorgen. Ik probeer ook om ze zo weinig mogelijk tv te laten kijken of op de tablet. Ik hou van buiten spelen en samen met de kinderen op avontuur te gaan. Laat me maar iets weten, zodat we vlug kunnen kennismaken.
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
5/5 · 1 reviews
9040 Sint-amandsberg
Ik ben 6 jaar leiding geweest in de jeugdbeweging en ben nog steeds actief op het speelplein. Daar heb ik ook ervaring opgedaan met kinderen met beperkingen. Ik heb dan ook veel ervaring met kinderen de structuur te bieden die ze nodig hebben. Kinderen houden van mijn verhaaltjes voor het slapengaan!
Kinderoppas in Gent (9000) - Ianka
Ianka
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo! Ik ben Ianka, ik ben 18 jaar en woon in Gent. Wil een centje bijverdienen als student, want ik zou graag wat vaker kunnen reizen met vriendinnen. Ik verplaats me altijd met de fiets, dus onregelmatige uren zijn geen probleem. Heb altijd al graag met kinderen gewerkt en zo kan ik nog wat ervaring opdoen. Geef maar een seintje, als u iemand nodig heeft!
Kinderoppas in Gent (9000) - Chiara
Chiara
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo, Van Babyblues tot Puberteit,Regular oppas, Take Away from school & crèche tot All In als nanny, specifieke noden of zorgen heb ik 12 jaar ervaring in. Als Mcdreamy niet in de buurt is...géén zorgen,een EHBO attest heb ik ook in bezit.😉 Handje toesteken bij de was en de plas; met véél plezier & hopelijk tot ziens!

Kinderoppas Evergem: geëvalueerd met 4.95 door 69 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Evergem, oppas ziek kind Evergem, kinderoppas aan huis gezocht Evergem, tarief kinderoppas Evergem, oppas aan huis Evergem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Evergem

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Evergem

Babysitten - Eenmalige oppas in Evergem (9940) - Vaste oppas in Evergem (9940)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden