kinderoppas Evergem

Kinderoppas Evergem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Evergem

Kinderoppas in Oostakker (9041) - Micheline
Micheline
Oostakker
5/5 (15 reviews)
Als gepensioneerde leerkracht en moeder van vier toffe (volwassen) kids kom ik met plezier oppassen. Huistaken begeleiden, spelletjes spelen, een boek voorlezen, samen iets knutselen, ....of er gewoon zijn terwijl de kids slapen. Mogelijkheden genoeg. Je kan met een gerust hart je woning verlaten. Tot binnenkort!
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Hallo, mijn naam is Emma en ik ben 22 jaar. Ik geef zangles aan kinderen tussen de 6 en 8 jaar en babysit al 7 jaar bij hetzelfde gezin. Aangezien die kindjes ondertussen bijna te oud zijn voor een babysit zoek ik een nieuw adresje. Ik heb dus veel ervaring en haal veel voldoening uit het zien opgroeien van de kinderen. Met mij is het nooit saai en ik kan ook koken en helpen in het huishouden.
Kinderoppas in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands en ik heb 10 jaar in Franstalige landen gewoond en gewerkt. Duits heb ik geleerd op Erasmus en via mijn vrouw. Engels ben ik mee vertrouwd vanuit wetenschappelijke literatuur, actualiteit, muziek en film. Ik heb heel wat projecten in het Frans en Engels geschreven, vandaar dat ik mij capabel acht voor opdrachten. Let op, ik ben géén beëdigd vertaler.
Kinderoppas in Bassevelde (9968) - Sarah
Sarah
Bassevelde
5/5 (5 reviews)
Ik leer maar al te graag nieuwe kindjes kennen die samen met mij willen ravotten. Helpen bij het huiswerk, iets bakken, een wandelingetje maken, spelletjes spelen, knutselen... Geweldig! En vonden we het beiden plezant, dan kom ik graag terug!
Kinderoppas in Mariakerke (9030) - Jaspee
Jaspee
Mariakerke
5/5 (5 reviews)
Ik ben steeds scoutsleider met veel enthousiasme geweest en heb reeds wat ervaring in het entertainen van kinderen. Helpen bij het huiswerk of een spelletje spelen, u kan bij mij terecht.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Clara
Clara
Gentbrugge
4.75/5 (4 reviews)
Ik denk dat ik mijzelf ondertussen als een ervaringsdeskundige inzake oppassen kan beschouwen. Ik ben enorm graag bij kinderen en voor hen zorgen vind ik geweldig. De kinderen van school halen, koken, ze in bad steken, knutselen, een boekje lezen voor het slapengaan en ze in bed steken,... Dit en zoveel meer doe ik met veel plezier.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Beervelde (9080) - Lander
Lander
Beervelde
5/5 (4 reviews)
Dag, mijn naam is Lander. Ik heb heel mijn leven in de KSA gezeten en ben leider geweest, ik speel zeer graag met kinderen en ik babysit ook op de kindjes van mijn familie.
Kinderoppas in Gent (9000) - Iris
Iris
Gent
5/5 (3 reviews)
Babysitten is voor mij een vaste vrijetijdsbesteding geworden. Over de jaren heen bouwde ik ervaring op bij zowel grote als kleine gezinnen en voornamelijk bij kinderen uit de lagere en middelbare school. Ik haal er plezier uit om samen te spelen, te lezen en eventueel zelfs wat ondersteuning te bieden bij hun huiswerk.
Kinderoppas in Destelbergen (9070) - Marta
Marta
Destelbergen
5/5 (3 reviews)
Ik ben 17 jaar en werk ontzettend graag met kinderen. Ik heb al wat ervaring met babysitten en ik wil al mijn hele leven juf worden. Ik sta helemaal klaar voor uw kind en voor u, om u een avondje uit de nood te helpen
Kinderoppas in Drongen (9031) - Stefan
Stefan
Drongen
4.67/5 (3 reviews)
Ik lees graag verhalen voor of het spelen van gezelschapspelen, of bekijken van films kan (invoelend uiteraard!). Ik deed oppassen voorheen vnl. bij kinderen vanaf 4 jaar. Ook ben ik flexibel (indien nodig/gewenst) om er ook te blijven overnachten (met wat extra vergoeding). Uiteraard dit enkel indien er een aparte slaapkamer (én andere voorzieningen) voorhand en is!
Kinderoppas in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ga graag om met kinderen en heb al wat ervaring met babysitting op kindjes van 4-12 jaar. Andere leeftijden vormen uiteraard ook geen enkel probleem !
Kinderoppas in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is kelly, mama van 3 kinderen dus ervaring is er zeker, hou veel van kinderen dus geen nood ik behandel jouw kind zoals het mijne met veel liefde dus. Ik ben van Gent en heb een wagen dus kan me verplaatsen, tot januari ben ik van maandag tot vrijdag vrij daarna kunnen de uren wat aangepast worden. Heb je iemand nodig laat maar weten zodat we elkaar eens kunnen ontmoeten. Tot dan
Kinderoppas in Gent (9000) - Elisa
Elisa
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik babysit al ruim 7jaar Ik heb gewerkt in een kinderopvang,ik heb mijn ehbo diploma. Ik heb het diploma opvoeder(richting jeugd en gehandicaptenzorg). Heb ervaring met kindjes met een beperking en ook zonder. Dit van 0-12jaar. Ik ga graag naar een speelpleintje met de kids. ik maak graag pannekoeken,popcorn,...samen met de kindjes. Ook andere activiteiten doe ik graag
Kinderoppas in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hi! Ik heb veel ervaring met babysitten, en doe dat ook enorm graag. Ik ben heel zorgzaam en heb veel geduld. Niets leuker dan liefde terugkrijgen van een kindje.
Kinderoppas in Eeklo (9900) - Moenisha
Moenisha
Eeklo
5/5 (2 reviews)
Hallo Mijn naam is moenisha Ik ben werkzoekende Babysitten zou ik graag vast doen want ik heb heel veel liefde voor kinderen. Dank u wel hier voor
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Evergem: geëvalueerd met 4.94 door 105 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Evergem, kinderoppasdienst Evergem, oppas ziek kind Evergem, kinderoppas aan huis gezocht Evergem, tarief kinderoppas Evergem, oppas aan huis Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden