kinderoppas Mortsel

Kinderoppas Mortsel: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Mortsel

Kinderoppas in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (53 reviews)
Hoi, ik ben Erin en ik ben 18 jaar oud. Ik heb al ervaring met babysitten en ik doe het ook graag. Spelen, koken, helpen met huiswerk is allemaal niet teveel gevraagd!
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Ik heb een nichtje van ondertussen 12 jaar, sinds haar geboorte was ik zowat de vaste oppas voor haar en dit verliep prima. Nu dat ik wat tijd heb, kan ik perfect op jullie kleintje letten, ermee spelen,... Indien er bijvoorbeeld eten gemaakt moet worden kan ik dit ook zeker en vast!
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Tim
Tim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Reeds jaren ervaring in het babysitten op kinderen en jongeren. Wegens de opleiding leerkracht secundair onderwijs kan ik ook ingezet worden voor huiswerk, taken en toetsen. 2 in 1 dus!
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik houd enorm van kinderen en heb al 1 a 2 jaar ervaring met babysitjobs. Ik heb al gebabysit op kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Hebt u een occasionele babysit nodig, dan kan ik u zeker helpen.
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Maxime
Maxime
Mortsel
1.0/5 (1 reviews)
Ik ben regelmatig beschikbaar om eens te komen babysitten. Ik doe dit regelmatig bij vrienden en familie.
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Tom
Tom
Mortsel
Nieuw
Vroeger in mijn jeugd veel als oppas gewerkt. Nu woon ik alleen en ben ik vele avonden vrij. Auto ter beschikking.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Mortsel (2640) - Lisa
Lisa
Mortsel
Nieuw
Hallo, mijn naam is lisa 22jaar uit antwerpen en biedt graag mijn diensten aan bij u thuis. Zelf ben ik zeer sociaal & behulpzaam. Jaren geleden heb ik stage gelopen in een bejaardentehuis als logistiek hulp en sedert mijn kinderjaren ken ik het reilen en zeilen van een kinderopvang vermits mijn moeder jaren onthaalmoeder is geweest. Ook ben ik een ehbo cursus aan het volgen. Tot snel
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Mieke
Mieke
Mortsel
Nieuw
Ik heet Mieke, 32jaar en mama van 3 prachtige kinderen en wonende te Mortsel. Zelf zijn ze 9j-4j en 4 maanden. Ervaring deed ik op in mijn jeugdjaren als begeleidster van jongerenkampen voor Poverello. Ik barst van de energie en doe graag aan extra opvang. Wanneer het in de omgeving en haalbaar is wil ik ook best uw oogappel naar school/opvang begeleiden op afhalen. Vast of eenmalig, altijd welkom
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Fedra
Fedra
Mortsel
Nieuw
Ik ben vaste oppas bij verschillende gezinnen in mijn buurt, ik babysit super graag! Ik doe ook de opleiding kinderzorg en heb al kn verschillende creches stage gedaan dus de ervaring heb ik wel , en in de zomer sta ik op speelpleinen en doe ik mee aan vakantiekampen van het rode kruis als begeleider
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Kimberley
Kimberley
Mortsel
Nieuw
Hoi ik ben 23 jaar. Myn naam ik kim. Ik ben heel goed met kindjes heb zelf een zoontje van 9 maand. En ik ben zelf met 8 thuis. Geweest kleine broer en zusjes dus ik kan wel goed met kindjes omgaan heb ook. Met kindjes met Een beperking gestaan. Dus heb wel wat ervaring. Dus ben je geinterseert. Voor kennis te maken laat het mij maar weten Groetjes kim
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Anke
Anke
Mortsel
Nieuw
Hallo iedereen, Mijn naam is Anke, 19 jaar oud. Ik studeer HBO5 Orthopedagogie in Antwerpen. Zelf ben ik leiding bij de KSA van Mortsel. Ik ben heel graag bezig met kinderen in mijn vrije tijd. Hopelijk tot snel.
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Evy
Evy
Mortsel
Nieuw
Hey! Ik ben Evy. Ik werk reeds 5 jaar in de zorgsector me volwassen. Echter verlies ik aan kindjes ook snel mijn hart. Ik ben geduldig en schiet niet gauw in paniek. Je baby of peuter is in goede handen en zal zich niet vervelen! Laten we kennismaken?
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Jesika
Jesika
Mortsel
Nieuw
Hey, Ik heet Jesika. Ik ben zelf een mama van een jongen van 6jaar ondertussen. ik ben lief en zorgzaam en heb al enige ervaring door zelf een mama te zijn.
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Aurelie
Aurelie
Mortsel
Nieuw
Hallo, Ik ben Aurélie. Ik heb veel ervaring met kindjes want heb zelf nog een broertje van 6. Mijn hobby's zijn: Paardrijden, tekenacademie, muziekschool en dans. Dus ik knutsel ook super graag met kindjes! Als er nog vragen zijn? Sturen:) Groetjes, Aurélie
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Joshua
Joshua
Mortsel
Nieuw
Bent u uit huis en uw kind heeft oppassing nodig? Daarvoor ben ik goed van pas. nu dat ik zelf jong ben is het gemakkelijker om met kinderen om te gaan en evaring als animator is ook een bonus.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Mortsel: geëvalueerd met 4.2 door 61 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Mortsel, kinderoppasdienst Mortsel, oppas ziek kind Mortsel, kinderoppas aan huis gezocht Mortsel, tarief kinderoppas Mortsel, oppas aan huis Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Mortsel

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas Mortsel

Vaste oppas gezocht voor onze 2 kindjes van 4 en 7 - Babysitten - Opvang en afhalen kindje - Oppas - Ik zoek een babysit voor 2 kindjes (6m en 3 jaar) - Opvang kindjes 1 en 2 jaar - Babysit gezocht voor zaterdag vanaf 18utotongeverr23! - Naschoolse vaste oppas - Spoed babysitter voor zaterdag - naschoolse kinderopvang - Naschoolse opvang te Mortsel - oppas gezocht van 6:30 tot 8:30 + ze naar school brengen (kan fiets gebruiken met stoeltje) - Oppassen op dochter 11 jaar - Naschoolse opvang voor 2 kindjes - Taking care of my two kids aged 5 and bijna 3. - Knutselen - OPPAS VOOR MEERDERE DAGEN DEZE WEEK - We zoeken iemand om ons dochtertje naar school te brengen en af te halen - Nanny en huishoudhulp - Kan jij nog een 1,5 uur oppassen ? - Babysitter - last minute vraag voor babysit vanavond 22/12 - babysit voor vanavond, vrijdag 22/12 - Babysitter for 2 babies! - Babysitter needed for 2 babies!
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden