Vind de beste kinderopvang in Mortsel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Erin
Erin
5/5 · 5 reviews
2640 Mortsel
Hoi, ik ben Erin en ik ben 18 jaar oud. Ik heb al ervaring met babysitten en ik doe het ook graag. Spelen, koken, helpen met huiswerk is allemaal niet teveel gevraagd!
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Tim
Tim Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Reeds jaren ervaring in het babysitten op kinderen en jongeren. Wegens de opleiding leerkracht secundair onderwijs kan ik ook ingezet worden voor huiswerk, taken en toetsen. 2 in 1 dus!
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik houd enorm van kinderen en heb al 1 a 2 jaar ervaring met babysitjobs. Ik heb al gebabysit op kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Hebt u een occasionele babysit nodig, dan kan ik u zeker helpen.
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik heb een nichtje van ondertussen 12 jaar, sinds haar geboorte was ik zowat de vaste oppas voor haar en dit verliep prima. Nu dat ik wat tijd heb, kan ik perfect op jullie kleintje letten, ermee spelen,... Indien er bijvoorbeeld eten gemaakt moet worden kan ik dit ook zeker en vast!
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Maxime
Maxime
1.0/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Ik ben regelmatig beschikbaar om eens te komen babysitten. Ik doe dit regelmatig bij vrienden en familie.
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Tom
Tom
Nieuw
2640 Mortsel
Vroeger in mijn jeugd veel als oppas gewerkt. Nu woon ik alleen en ben ik vele avonden vrij. Auto ter beschikking.
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Lisa
Lisa
Nieuw
2640 Mortsel
Hallo, mijn naam is lisa 22jaar uit antwerpen en biedt graag mijn diensten aan bij u thuis. Zelf ben ik zeer sociaal & behulpzaam. Jaren geleden heb ik stage gelopen in een bejaardentehuis als logistiek hulp en sedert mijn kinderjaren ken ik het reilen en zeilen van een kinderopvang vermits mijn moeder jaren onthaalmoeder is geweest. Ook ben ik een ehbo cursus aan het volgen. Tot snel
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Mieke
Mieke
Nieuw
2640 Mortsel
Ik heet Mieke, 32jaar en mama van 3 prachtige kinderen en wonende te Mortsel. Zelf zijn ze 9j-4j en 4 maanden. Ervaring deed ik op in mijn jeugdjaren als begeleidster van jongerenkampen voor Poverello. Ik barst van de energie en doe graag aan extra opvang. Wanneer het in de omgeving en haalbaar is wil ik ook best uw oogappel naar school/opvang begeleiden op afhalen. Vast of eenmalig, altijd welkom
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Fedra
Fedra
Nieuw
2640 Mortsel
Ik ben vaste oppas bij verschillende gezinnen in mijn buurt, ik babysit super graag! Ik doe ook de opleiding kinderzorg en heb al kn verschillende creches stage gedaan dus de ervaring heb ik wel , en in de zomer sta ik op speelpleinen en doe ik mee aan vakantiekampen van het rode kruis als begeleider
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Kimberley
Kimberley
Nieuw
2640 Mortsel
Hoi ik ben 23 jaar. Myn naam ik kim. Ik ben heel goed met kindjes heb zelf een zoontje van 9 maand. En ik ben zelf met 8 thuis. Geweest kleine broer en zusjes dus ik kan wel goed met kindjes omgaan heb ook. Met kindjes met Een beperking gestaan. Dus heb wel wat ervaring. Dus ben je geinterseert. Voor kennis te maken laat het mij maar weten Groetjes kim
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Anke
Anke
Nieuw
2640 Mortsel
Hallo iedereen, Mijn naam is Anke, 19 jaar oud. Ik studeer HBO5 Orthopedagogie in Antwerpen. Zelf ben ik leiding bij de KSA van Mortsel. Ik ben heel graag bezig met kinderen in mijn vrije tijd. Hopelijk tot snel.
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Evy
Evy
Nieuw
2640 Mortsel
Hey! Ik ben Evy. Ik werk reeds 5 jaar in de zorgsector me volwassen. Echter verlies ik aan kindjes ook snel mijn hart. Ik ben geduldig en schiet niet gauw in paniek. Je baby of peuter is in goede handen en zal zich niet vervelen! Laten we kennismaken?
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Jesika
Jesika
Nieuw
2640 Mortsel
Hey, Ik heet Jesika. Ik ben zelf een mama van een jongen van 6jaar ondertussen. ik ben lief en zorgzaam en heb al enige ervaring door zelf een mama te zijn.
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Aurelie
Aurelie
Nieuw
2640 Mortsel
Hallo, Ik ben Aurélie. Ik heb veel ervaring met kindjes want heb zelf nog een broertje van 6. Mijn hobby's zijn: Paardrijden, tekenacademie, muziekschool en dans. Dus ik knutsel ook super graag met kindjes! Als er nog vragen zijn? Sturen:) Groetjes, Aurélie
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Joshua
Joshua
Nieuw
2640 Mortsel
Bent u uit huis en uw kind heeft oppassing nodig? Daarvoor ben ik goed van pas. nu dat ik zelf jong ben is het gemakkelijker om met kinderen om te gaan en evaring als animator is ook een bonus.

Kinderoppas Mortsel: geëvalueerd met 4.2 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Mortsel, oppas ziek kind Mortsel, kinderoppas aan huis gezocht Mortsel, tarief kinderoppas Mortsel, oppas aan huis Mortsel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Mortsel

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Mortsel

Babysitten - Opvang en afhalen kindje - Oppas - Ik zoek een babysit voor 2 kindjes (6m en 3 jaar) - Nanny gezocht - Opvang kindjes 1 en 2 jaar - Babysit gezocht voor zaterdag vanaf 18utotongeverr23! - Naschoolse vaste oppas - Spoed babysitter voor zaterdag - naschoolse kinderopvang - Naschoolse opvang te Mortsel - oppas gezocht van 6:30 tot 8:30 + ze naar school brengen (kan fiets gebruiken met stoeltje) - Oppassen op dochter 11 jaar - Naschoolse opvang voor 2 kindjes - Taking care of my two kids aged 5 and bijna 3. - Knutselen - OPPAS VOOR MEERDERE DAGEN DEZE WEEK - We zoeken iemand om ons dochtertje naar school te brengen en af te halen - Nanny en huishoudhulp - Kan jij nog een 1,5 uur oppassen ? - Babysitter - last minute vraag voor babysit vanavond 22/12 - babysit voor vanavond, vrijdag 22/12 - Babysitter for 2 babies! - Babysitter needed for 2 babies!
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden