Vind de beste kinderopvang in Geel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Kasterlee (2460) - Selina
Selina
5/5 · 2 reviews
2460 Kasterlee
Ik ben Selina en ik ben 18 jaar. Ik ben student kleuteronderwijs en heb al ervaring in het babysitten.
Kinderoppas in Herentals (2200) - Rudi
Rudi
5/5 · 2 reviews
2200 Herentals
Mijn naam is Rudi en ik heb veel vrije tijd en ga graag met kinderen om. Ik speel graag gezelschapsspelletjes en breng kinderen aan het lachen. ik weet waarop je moet letten om veilig te spelen met kinderen. 3 dagen in de week kan ik me vrijmaken. Geen tijd om de kinderen op school af te halen, dan kan ik dat wel voor u doen
Kinderoppas in Westerlo (2260) - A
A
4.0/5 · 1 reviews
2260 Westerlo
Ik hou heel van babys en ben dol op ze Ik wil een extra uren elke dag babysit doen. Ik heb ervaring gehad om te babysiten als mama van 3, ze allemaal gezond
Kinderoppas in Geel (2440) - Silke
Silke
5/5 · 1 reviews
2440 Geel
Hallo, mijn naam is silke. Ik hou enorm veel van kinderen eender welke leeftijd. Heb al een paar gezinnen gehad waar ik gebabysit heb, dit ging dan ook heel vlot. Mijn jongste leeftijd was 4 maand en het oudste was 8-9 jaar. Mijn laatste gezin bestond uit een drieling van 2,5 jaar en dit was geen enkel probleem bij mij.
Kinderoppas in Meerhout (2450) - Hanne
Hanne
5/5 · 1 reviews
2450 Meerhout
Als dansjuf en voormalig leidster bij de chiro weet ik wat jou kind nodig heeft. Inspiratie voor zowel buiten spelen als binnen bij slecht weer ontbreek ik absoluut niet. Maar al te graag wil ik met jou kind plezier maken en zorgen dat het niets te kort komt. Zoek jij nog een babysit? Zelf zou ik dolgraag eens langskomen.
Kinderoppas in Eindhout (2430) - Ilvie
Ilvie
1.0/5 · 1 reviews
2430 Eindhout
Ben een mama van 3 kids 2j 8j en 10j dus aan ervaring geen gebrek zie graag kindjes en nu de mijn bij hun papa en op internaat zitten mis ik ze enorm veel en kan wat afleiding gebruiken
Kinderoppas in Mol (2400) - Caroline
Caroline
5/5 · 1 reviews
2400 Mol
Hallo, mijn naam is Caroline. Ik ben een zeer rustig en zorgzaam persoon die graag met kinderen omgaat. Ik kan ook helpen met huiswerk. Contacteer mij gerust.
Kinderoppas in Geel (2440) - Michaël
Michaël
5/5 · 1 reviews
2440 Geel
Hoi hoi, mijn naam is Michael, ik ben 24 jaar en woon in Geel. Ik werk als orderpicker voor Nike, en ben student handel aan de examencommissie. Ik zou graag een extra spaarcentje hebben en daarom heb ik me ingeschreven bij listminut. Ik ben een manusje van alles, ze zeggen daarom ook vaak dat ik een echte kameleon ben. Zowel kids als uw tuin zijn geen enkel probleem voor me.
Kinderoppas in Laakdal (2430) - Emily
Emily
5/5 · 1 reviews
2430 Laakdal
Hallo, ik sta jullie graag met de kindjes als je een dagje weg moet. Ik heb zelf zusjes en een broer dus heb al veel ervaring met babysitten. Ik hoop dat ik je kan helpen!
Kinderoppas in Geel (2440) - Eline
Eline
5/5 · 1 reviews
2440 Geel
Ik hou van kindjes en wil graag al ervaring op doen als ik zelf later een kind krijg. Ik heb vroeger speelpleinwerking gedaan en vanuit mijn kennis van ergotherapeut heb ik ook wat achtergrond. Ik voel heel snel wat iemand nodig heeft door mijn hoogsensitiviteit. Ik entertain graag kinderen en mensen. Ik heb 1 metekindje. Ik heb een eigen auto. Ik sta open voor overleg in takenpakket.
Kinderoppas in Kasterlee (2460) - Jana
Jana
5/5 · 1 reviews
2460 Kasterlee
Ik ga graag met kinderen om, jong of oud. Ik heb een zus van 11 jaar waardoor ik eigenlijk ervaring heb met alle leeftijden. Ook bij kindjes in de buurt ben ik al gaan oppassen.
Kinderoppas in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Nieuw
2260 Westerlo
Ik ben sociaal aangelegd. Ik ben eveneens geduldig en ook flexibel. Ervaring met babysitten op eigen metekindje. Op zoek naar een vaste bijverdienste.
Kinderoppas in Zoerle-parwijs (2260) - Hannelore
Hannelore
Nieuw
2260 Zoerle-parwijs
Hallo! Mijn naam is Hannelore. Ik komt uit Westerlo, dit is de provincie Antwerpen. Ik studeer orthopedagogie te Antwerpen. Ik heb ervaring met babysitten binnen de familie. Ik heb zeker een groot hart voor kinderen.
Kinderoppas in Herentals (2200) - Tamara
Tamara
Nieuw
2200 Herentals
Kinderoppas in Westerlo (2260) - Ben
Ben
Nieuw
2260 Westerlo
Ik heb al veel kinderen in mijn familie waar ik allemaal al op heb moeten passen. Ik ben zeer sociaal en ben goed met kinderen. Ik heb zelf ook een petekindje waar ik vaak op moet passen.

Kinderoppas Geel: geëvalueerd met 4.55 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Geel, oppas ziek kind Geel, kinderoppas aan huis gezocht Geel, tarief kinderoppas Geel, oppas aan huis Geel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Geel

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Geel

Kinderopvang - Babysitter for Wednesday - Babysit gezocht - babysitter - Dringend op zoek naar babysit voor woensdag 25 aug - Occasionele oppas gezocht - babysiter - Vaste oppas - 2 kinderen van school halen, eten geven en animeren tot ouders thuis zijn. Twee dagen per week van 3 u tot 6 u 6u - 2 kinderen van school halen, eten geven en animeren tot ouders thuis zijn. Twee dagen per week van 3 u tot 6 u 6u - kinderoppas - Babysit voor dochtertje van 4 maanden - Elke dag een uur oppas heb ik nodig - Oppas voor baby 4 maanden en kind 10 jaar - Inwonende oppas - Ik heb een oppas nodig op 7 dec voor 2 kinderen van 3 en 5 jaar. - Vaste opvang gezocht voor 3 jonge kindjes - Leuke, verantwoordelijke oppas gezocht - Baby opass - Oppas met kennis van ASS - Vaste naschoolse opvang - oppas gezocht voor het brengen naar school - Vaste oppas in Geel (2440) - Vaste oppas in Geel (2440) - Vaste oppas in Geel (2440)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden