kinderoppas Geel

Kinderoppas Geel: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Geel

Kinderoppas in Geel (2440) - Florien
Florien
Geel
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben Florien ik ben 21jaar en kom uit Geel. Ik ben creatief, voorlezen doe ik ook graag. Natuurlijk is het belangrijk dat kinderen kunnen spelen en kind kunnen zijn.
Kinderoppas in Kasterlee (2460) - Selina
Selina
Kasterlee
5/5 (2 reviews)
Ik ben Selina en ik ben 18 jaar. Ik ben student kleuteronderwijs en heb al ervaring in het babysitten.
Kinderoppas in Westerlo (2260) - A
A
Westerlo
4.0/5 (1 reviews)
Ik hou heel van babys en ben dol op ze Ik wil een extra uren elke dag babysit doen. Ik heb ervaring gehad om te babysiten als mama van 3, ze allemaal gezond
Kinderoppas in Geel (2440) - Silke
Silke
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is silke. Ik hou enorm veel van kinderen eender welke leeftijd. Heb al een paar gezinnen gehad waar ik gebabysit heb, dit ging dan ook heel vlot. Mijn jongste leeftijd was 4 maand en het oudste was 8-9 jaar. Mijn laatste gezin bestond uit een drieling van 2,5 jaar en dit was geen enkel probleem bij mij.
Kinderoppas in Eindhout (2430) - Ilvie
Ilvie
Eindhout
1.0/5 (1 reviews)
Ben een mama van 3 kids 2j 8j en 10j dus aan ervaring geen gebrek zie graag kindjes en nu de mijn bij hun papa en op internaat zitten mis ik ze enorm veel en kan wat afleiding gebruiken
Kinderoppas in Geel (2440) - Michaël
Michaël
Geel
5/5 (1 reviews)
Hoi hoi, mijn naam is Michael, ik ben 24 jaar en woon in Geel. Ik werk als orderpicker voor Nike, en ben student handel aan de examencommissie. Ik zou graag een extra spaarcentje hebben en daarom heb ik me ingeschreven bij listminut. Ik ben een manusje van alles, ze zeggen daarom ook vaak dat ik een echte kameleon ben. Zowel kids als uw tuin zijn geen enkel probleem voor me.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Kasterlee (2460) - Emma
Emma
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Er wordt wel vaker gezegd dat ik goed met kinderen om kan. Ik ben een lieve maar kordate jonge vrouw. Zelf werk ik in een tandartspraktijk en ook daar komen er regelmatig kinderen in mijn stoel terrecht. Ik heb veel geduld en ben duidelijk in de communicatie. Ik heb zelf als kind een nanny gehad en op een iets oudere leeftijd verschillende oppassers dus weet wat deze job inhoudt.
Kinderoppas in Laakdal (2430) - Emily
Emily
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik sta jullie graag met de kindjes als je een dagje weg moet. Ik heb zelf zusjes en een broer dus heb al veel ervaring met babysitten. Ik hoop dat ik je kan helpen!
Kinderoppas in Geel (2440) - Eline
Eline
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik hou van kindjes en wil graag al ervaring op doen als ik zelf later een kind krijg. Ik heb vroeger speelpleinwerking gedaan en vanuit mijn kennis van ergotherapeut heb ik ook wat achtergrond. Ik voel heel snel wat iemand nodig heeft door mijn hoogsensitiviteit. Ik entertain graag kinderen en mensen. Ik heb 1 metekindje. Ik heb een eigen auto. Ik sta open voor overleg in takenpakket.
Kinderoppas in Mol (2400) - Amber
Amber
Mol
5/5 (1 reviews)
Ga jij 's avonds graag eens een avondje ontspannen, dan wil ik gerust op je kind(jes) passen. Ik kan basis maaltijden koken en wil ze graag helpen met huiswerk, buiten spelen of binnen een gezelschapsspel spelen. Een verhaaltje voor het slapengaan is geen probleem. ik ben kinder begeleider van job voor en na schools.
Kinderoppas in Laakdal (2430) - Lies
Lies
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Hey hoi! Ik vind het absoluut geweldig om met kinderen bezig te zijn. Daarom heb ik ook in de vakantie speelpleinwerking gedaan, toen heb ik tientallen kleuters mogen entertainen. Ik zal er alles aan doen om jouw kleine spruit te laten lachen en een leuke tijd te geven.
Kinderoppas in Kasterlee (2460) - Laura
Laura
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Op mijn 18 jaar ben ik afgestudeerd als kinderverzorgster, na enkele jaren ervaring op te doen in een kinderdagverblijf, werk ik sinds kort als privé nanny bij 1 gezin. Ik houd me dan ook ontzettend graag bezig met kinderen en houd er van hen gelukkig te maken en dingen bij te leren.
Kinderoppas in Mol (2400) - Kenza
Kenza
Mol
5/5 (1 reviews)
Mijn droomjob was altijd om een nanny/vaste oppas te worden. Ik heb deze droom nooit durven laten uitkomen, maar waarom niet eigenlijk. Als jullie mij de kans geven…
Kinderoppas in Mol (2400) - Charlot
Charlot
Mol
5/5 (1 reviews)
Als grote zus van een meisje van 6 heb ik wel wat ervaring met kinderen. Ik ben ook naar 9 jaar lid te zijn geweest bij de scouts, 2 jaar leiding geweest van de welpen (jongens tussen 8 en 11 jaar). Verder ben ik voor 1 jongetje van 8 de vaste babysit.
Kinderoppas in Kasterlee (2460) - Ellen
Ellen
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Als kinderliefhebber zal ik telkens mn best doen voor jouw kindjes. Ik heb zelf 2 kindjes van 1,5 en een half jaar en heb ervaring als babysit voor 4 kindjes die tussen de leeftijd van pasgeboren tot 14 jaar zaten.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Geel: geëvalueerd met 4.65 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Geel, kinderoppasdienst Geel, oppas ziek kind Geel, kinderoppas aan huis gezocht Geel, tarief kinderoppas Geel, oppas aan huis Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden