kinderoppas Geel

Kinderoppas Geel: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Geel

Kinderoppas in Geel (2440) - Florien
Florien
Geel
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben Florien ik ben 21jaar en kom uit Geel. Ik ben creatief, voorlezen doe ik ook graag. Natuurlijk is het belangrijk dat kinderen kunnen spelen en kind kunnen zijn.
Kinderoppas in Kasterlee (2460) - Selina
Selina
Kasterlee
5/5 (2 reviews)
Ik ben Selina en ik ben 18 jaar. Ik ben student kleuteronderwijs en heb al ervaring in het babysitten.
Kinderoppas in Herentals (2200) - Rudi
Rudi
Herentals
5/5 (2 reviews)
Mijn naam is Rudi en ik heb veel vrije tijd en ga graag met kinderen om. Ik speel graag gezelschapsspelletjes en breng kinderen aan het lachen. ik weet waarop je moet letten om veilig te spelen met kinderen. 3 dagen in de week kan ik me vrijmaken. Geen tijd om de kinderen op school af te halen, dan kan ik dat wel voor u doen
Kinderoppas in Westerlo (2260) - A
A
Westerlo
4.0/5 (1 reviews)
Ik hou heel van babys en ben dol op ze Ik wil een extra uren elke dag babysit doen. Ik heb ervaring gehad om te babysiten als mama van 3, ze allemaal gezond
Kinderoppas in Geel (2440) - Silke
Silke
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is silke. Ik hou enorm veel van kinderen eender welke leeftijd. Heb al een paar gezinnen gehad waar ik gebabysit heb, dit ging dan ook heel vlot. Mijn jongste leeftijd was 4 maand en het oudste was 8-9 jaar. Mijn laatste gezin bestond uit een drieling van 2,5 jaar en dit was geen enkel probleem bij mij.
Kinderoppas in Eindhout (2430) - Ilvie
Ilvie
Eindhout
1.0/5 (1 reviews)
Ben een mama van 3 kids 2j 8j en 10j dus aan ervaring geen gebrek zie graag kindjes en nu de mijn bij hun papa en op internaat zitten mis ik ze enorm veel en kan wat afleiding gebruiken
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Geel (2440) - Michaël
Michaël
Geel
5/5 (1 reviews)
Hoi hoi, mijn naam is Michael, ik ben 24 jaar en woon in Geel. Ik werk als orderpicker voor Nike, en ben student handel aan de examencommissie. Ik zou graag een extra spaarcentje hebben en daarom heb ik me ingeschreven bij listminut. Ik ben een manusje van alles, ze zeggen daarom ook vaak dat ik een echte kameleon ben. Zowel kids als uw tuin zijn geen enkel probleem voor me.
Kinderoppas in Kasterlee (2460) - Emma
Emma
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Er wordt wel vaker gezegd dat ik goed met kinderen om kan. Ik ben een lieve maar kordate jonge vrouw. Zelf werk ik in een tandartspraktijk en ook daar komen er regelmatig kinderen in mijn stoel terrecht. Ik heb veel geduld en ben duidelijk in de communicatie. Ik heb zelf als kind een nanny gehad en op een iets oudere leeftijd verschillende oppassers dus weet wat deze job inhoudt.
Kinderoppas in Laakdal (2430) - Emily
Emily
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik sta jullie graag met de kindjes als je een dagje weg moet. Ik heb zelf zusjes en een broer dus heb al veel ervaring met babysitten. Ik hoop dat ik je kan helpen!
Kinderoppas in Geel (2440) - Eline
Eline
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik hou van kindjes en wil graag al ervaring op doen als ik zelf later een kind krijg. Ik heb vroeger speelpleinwerking gedaan en vanuit mijn kennis van ergotherapeut heb ik ook wat achtergrond. Ik voel heel snel wat iemand nodig heeft door mijn hoogsensitiviteit. Ik entertain graag kinderen en mensen. Ik heb 1 metekindje. Ik heb een eigen auto. Ik sta open voor overleg in takenpakket.
Kinderoppas in Kasterlee (2460) - Jana
Jana
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ik ga graag met kinderen om, jong of oud. Ik heb een zus van 11 jaar waardoor ik eigenlijk ervaring heb met alle leeftijden. Ook bij kindjes in de buurt ben ik al gaan oppassen.
Kinderoppas in Mol (2400) - Gwenda
Gwenda
Mol
5/5 (1 reviews)
Ik heb jaren op mijn broertje en zusjes gelet en ben zelf een paar jaar babysit geweest bij mensen in de buurt. Ik maak graag kinderen aan het lachen en vind het zelf belangrijk dat kinderen genoeg amusement hebben.
Kinderoppas in Laakdal (2430) - Lies
Lies
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Hey hoi! Ik vind het absoluut geweldig om met kinderen bezig te zijn. Daarom heb ik ook in de vakantie speelpleinwerking gedaan, toen heb ik tientallen kleuters mogen entertainen. Ik zal er alles aan doen om jouw kleine spruit te laten lachen en een leuke tijd te geven.
Kinderoppas in Mol (2400) - Kenza
Kenza
Mol
5/5 (1 reviews)
Mijn droomjob was altijd om een nanny/vaste oppas te worden. Ik heb deze droom nooit durven laten uitkomen, maar waarom niet eigenlijk. Als jullie mij de kans geven…
Kinderoppas in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Westerlo
Nieuw
Ik ben sociaal aangelegd. Ik ben eveneens geduldig en ook flexibel. Ervaring met babysitten op eigen metekindje. Op zoek naar een vaste bijverdienste.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Geel: geëvalueerd met 4.6 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Geel, kinderoppasdienst Geel, oppas ziek kind Geel, kinderoppas aan huis gezocht Geel, tarief kinderoppas Geel, oppas aan huis Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Geel

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas Geel

Lieve oppas - Vaste naschoolse kinderopvang - Babysitter nodig - Vaste babysitter - Oppas en helpen bij huiswerk - Vaste kinderoppas - Oppas Geel - Kindjes halen na schooltijd en even op passen - Oppas - Babysit - Flexibele opvang - Babysit voor 11-11-21 tussen 20u-22u - Onthaalmoeder/kinderoppas gezocht voor 5 dagen - Kinderopvang - Babysit gezocht - babysitter - Dringend op zoek naar babysit voor woensdag 25 aug - Occasionele oppas gezocht - babysiter - Vaste oppas - 2 kinderen van school halen, eten geven en animeren tot ouders thuis zijn. Twee dagen per week van 3 u tot 6 u 6u - 2 kinderen van school halen, eten geven en animeren tot ouders thuis zijn. Twee dagen per week van 3 u tot 6 u 6u - kinderoppas - Babysit voor dochtertje van 4 maanden - Elke dag een uur oppas heb ik nodig - Oppas voor baby 4 maanden en kind 10 jaar - Inwonende oppas - Ik heb een oppas nodig op 7 dec voor 2 kinderen van 3 en 5 jaar. - Vaste opvang gezocht voor 3 jonge kindjes - Leuke, verantwoordelijke oppas gezocht - Baby opass - Oppas met kennis van ASS - Vaste naschoolse opvang - oppas gezocht voor het brengen naar school - Vaste oppas in Geel (2440) - Vaste oppas in Geel (2440) - Vaste oppas in Geel (2440)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden